nienill 14.12.08, 14:01 a jesli czlowiek sie glodzi, bo sie boi, ze jak juz zacznie cos zuc, to nie przestanie, to jak sie nazywa? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aidka Re: hej Aidka 14.12.08, 14:10 nienill napisała: > jak ja kurwa mać nienawidzę być wrażliwą a jesteś ? a nienawiść ? masz nienawiść - masz siłę. Odpowiedz Link
chiloe Re: hej Aidka 14.12.08, 14:12 aidka napisała: > a nienawiść ? > masz nienawiść - masz siłę. nie masz nadziei - masz wielką siłę Odpowiedz Link
aidka Re: hej Aidka 14.12.08, 14:14 > nie masz nadziei - masz wielką siłę nie masz nadziei = rezygnujesz albo egzystujesz tylko Odpowiedz Link
chiloe Re: hej Aidka 14.12.08, 14:27 aidka napisała: > nie masz nadziei = rezygnujesz > albo > egzystujesz tylko nie masz nadziei = nie masz strachu ani przed ludźmi, ani przed ośmieszeniem ani przed porażką zaczynasz działać i to z taką intensywnością że wieczorem nie masz siły się rozebrać przed zaśnięciem nie masz strachu - to inni boją się ciebie Odpowiedz Link
nienill Re: hej Aidka 14.12.08, 14:34 > nie masz strachu - to inni boją się ciebie jak sie uslyszy, ze sie za duzo zauwaza i dlatego czlowiek sie mnie boi, to dopiero jest mile i budujace Odpowiedz Link
nienill Re: hej Aidka 14.12.08, 14:53 chiloe napisała: > miłe i budujące jest przerażenie w oczach :-) tylko to nie bylo przerazenie bardziej zdegustowanie nie tykaj mnie, serio, bo ze mna tez psychoanalityk mialby sporo do roboty, ale oficjalnie jestem zdrowa i mam zamiar sie tego trzymac bez wzgledu na koszty, do konca mojego zalosnego zycia. lubie cie, ale moge przestac jak przekroczysz granice. a ona jest blisko no to kurcze sie staram przynajmniej stac w miejscu Odpowiedz Link
nienill Re: hej Aidka 14.12.08, 14:30 na nienawisci dlugo nie pojedziesz w kazdym razie ja sie w niefajnych miejscach dzieki niej zatrzymuję Odpowiedz Link
aidka Re: hej Aidka 14.12.08, 15:03 fajnie się jedzie na... i już się miało napisać na czym. ale nie. lepiej być zamkniętym, niż otwartym - się przekonuje z wolna. zdystansowanym należy być. ale poprawnym ze wszech miar. Odpowiedz Link
aidka Re: hej Aidka 14.12.08, 14:08 nie wiem.. Matko Boska, nie wiem. chyba już wolę nic nie wiedzieć. na razie przełykam. o żuciu wiem tylko, że, jeśli ktoś jednak ma uczucie głodu, ale zakusy anoretyczne tkwią, to się do takiego ucieka wybiegu, że żuje się żarcie i je wypluwa. mnie uczucie głodu jest raczej obce. Odpowiedz Link