iso1 26.01.09, 22:12 i najgorsze jest to że nie mogę dać mu w mordę :( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_n Re: wkurwia mnie mskaiq 26.01.09, 22:14 popracuj nad tą agresją może długi spacer, pompki, zimny prysznic, zjedz trochę szarego mydła?? Odpowiedz Link
lucyna_n Re: może iso1, 27.01.09, 01:46 zbrodzień jest senny w sensie że ze snu, abstrakcyjny, nie jest nikim konkretnym, odkąd pamiętam mam takie sny ze że zbrodzien mnie goni . Czasami udaje się dobiec do drzwi i zamknąć je za sobą a czasami nie, a czasem biegnę po schodach i z każdym stopniem nogi są coraz cięższe, jak z ołowiu, nie można biec , jakbym je wyciągała z płynnego asfaltu, a zbrodzień coraz bliżej... i pustka, nie ma nikogo jest ciemna ulica, ciemna klatka schodowa, jakieś zawiłe korytarze i chociaż bardzo chcę nie mogę krzyczeć. Odpowiedz Link
d1963 No wiem, że jest ze snu ... 27.01.09, 15:22 i że jest agresywny, lata z nożem, o ile pamiętam. To nie był jednorazowy sen, często Cię odwiedza ów "Z"? Ta sama postać? Mnie czasem się śniło parę-parenaście lat temu, że ktoś mnie goni, a ja nie mogę uciec, tak jakby nogi lepiły mi się do podłoża. Ale to nie była jedna postać. Jak mnie dopadał, to się budziłem. Wiele osób miało podobne sny. Mnie to już dawno przeszło. Tobie też przejdzie. PS. A "iso" jest "cięty" na Maska, też agresywny, tak mi się skojarzyło z "Z". Choć "ikar" jest mocniejszy, chce nawet zabić maska. Pewnie mask może być nudny, ale czemu go chą zabijać? Pozdr D Odpowiedz Link
ikar113 Re: wkurwia mnie mskaiq 27.01.09, 00:40 A ja bym też dał mu w mordę za te oszołomskie posty. Normalnie gościu mnie tak wku.rvia, że chyba bym go zabił, jakbym go spotkał gdzieś w tej jego pier.dolonej Australii. Odpowiedz Link
scandala Re: wkurwia mnie mskaiq 27.01.09, 01:13 nigdy nie rozumiałam jak Mask może na dłuższą metę denerwować zdarza mu się wyprowadzać ludzi z kultury ale tak ogólnie, to on niegroźny: taki skansen --- dziesięć powodów by odwiedzić Australię Odpowiedz Link
nienill Re: wkurwia mnie mskaiq 27.01.09, 01:20 scandala napisała: > nigdy nie rozumiałam > jak Mask może na dłuższą metę denerwować o boze! toz to objaw zdrowia psychicznego przez przypadek sie pani wymsknal i image zaburzyl! Odpowiedz Link
scandala Re: wkurwia mnie mskaiq 27.01.09, 01:32 proszę nikomu nie mówić nie zniosę utraty braku twarzy Odpowiedz Link
obywatel.pasazer Re: wkurwia mnie mskaiq 27.01.09, 09:40 panowie szlachta po mordach by lała tylko Odpowiedz Link
obywatel.pasazer Re: wkurwia mnie mskaiq 27.01.09, 09:52 ale panowie mieli taka szlachetnosc oburzenia w sobie i rycerskosc, juz wczesniej to przyuwazylem, zaloze sie ze to najbardziej szarmancy panowie na forum. bo tu ludzie wkurwiali sie roznie, ale panowie zawsze tak po pansku, i tez panowie najwieksza czulosc wykazywali w stosunku do pań. Odpowiedz Link