trwoga_gruntowania pytania sa tendencyjne 03.02.09, 07:04 zamiast dumac czy jest sie psychopata uczyc sie nalezy od kazia mowic o sobie pozytywnie. zamiast porzucilem rodzine : "Jestem człowiekiem. całe moje życie to zmiana. Ja bardzo często zmieniałem pracę, którą wykonywałem, branżę, w której pracowałem. To rzecz, która we mnie tkwi bardzo. Myślałem, że jest rzecz, której nie będę zmieniał, ale okazało się, że idę jeszcze dalej i to nie jest, według mnie, hipokryzja, wręcz przeciwnie" w obecnym sezonie kreator obama lansuje trendy i stawiamy na "zmiane". nadszedl czas zmiany i juz nie trzeba mowic, jestem niestabilny, chwiejny, tylko jestem czlowiekiem zmian. Odpowiedz Link
nienill Re: pytania sa tendencyjne 03.02.09, 09:51 trwoga_gruntowania napisał: > zamiast dumac czy jest sie psychopata mialam nadzieje, ze ktos poda prawidlowe odpowiedzi > "Jestem człowiekiem. całe moje życie to zmiana. Ja bardzo często zmieniałem > pracę, którą wykonywałem, branżę, w której pracowałem. To rzecz, która we mnie > tkwi bardzo. Myślałem, że jest rzecz, której nie będę zmieniał, ale okazało się > , > że idę jeszcze dalej i to nie jest, według mnie, hipokryzja, wręcz przeciwnie" > > w obecnym sezonie kreator obama lansuje trendy i stawiamy na "zmiane". nadszedl > czas zmiany i juz nie trzeba mowic, jestem niestabilny, chwiejny, tylko jestem > czlowiekiem zmian. rzeczywiscie piękne zaczne czytac tabloidy przed zasnieciem moze nie bede musiala ogladac obrazkow, jak to jeden czlowiek drugiemu czlowiekowi żyły podcina Odpowiedz Link
trwoga_gruntowania Re: pytania sa tendencyjne 03.02.09, 11:53 na wiekszosc pytan, trudno mi cos odpowiedziec szczerze, trzeba losowo. bo moze niepamietam, bo pytania sa tendencyjne, bo mam slaba wyobraznie. jakiegos specjalnego znecania sie w szkole nad czyms lub na kims nie pamietam, byly bojki kiedy nademna chcieli sie znecac, ale bylem wiekszy w podstawowce i ja wygrywalem. niestety jak chlopcy zmeznieli, pozniej juz chyba nic nie wygralem, to znaczy ze tluklem dzieciaki w szkole? Odpowiedz Link
nienill Re: pytania sa tendencyjne 03.02.09, 11:55 trwoga_gruntowania napisał: > to znaczy ze tluklem dzieciaki w szkole? nie to byla obrona konieczna Odpowiedz Link
trwoga_gruntowania Re: pytania sa tendencyjne 03.02.09, 12:00 kiedys mnie napadli w szatni i dopierdolic chcieli i wymusic uleglosc. jednego koniecznie tak zalatwilem, ze jak nastepnego dnia przyszedlem do szkoly to krzyczano ze skandal, ze bandyta, ze chlopcu krew z siusiaka leciala cala noc. ale pani wychowawca mnie bronila twardo ze to taki wrazliwy chlopiec ze mnie. pozniej na naszej klasie widzialem ze chodzi w koloratce moj napastnik :o Odpowiedz Link
trwoga_gruntowania Re: pytania sa tendencyjne 03.02.09, 12:04 w przedszkolu podobna akcja, przyszedlem pozno do przedszkola, grupa mnie niszczyla, a ja ulegle ciele,to ojciec kazal walczyc, to jak jednego zalatwilem, ze ucierpial na zdrowiu mocno,tak ze mnie chcieli wywalic z przedszkola. wyczuwali zawsze psychiczna ofiare, ale wzrost mnie bronil. ale rodzina zabijala pozytywne tendencje agresywne, caly czas zmierzano w kierunku pacyfkacji jeszcze wiekszej. teraz bym sie bal machnac reka jakby ktos mnie zaatakoal, nawet polowe mniejszy Odpowiedz Link
nienill Re: pytania sa tendencyjne 03.02.09, 12:05 > pozniej na naszej klasie widzialem ze chodzi w koloratce moj napastnik :o a az podobno takiej mocy sprawczej czlowiek nie ma :D Odpowiedz Link
trwoga_gruntowania Re: pytania sa tendencyjne 03.02.09, 12:11 to byly piekne czasy bo zawsze wygrywalem, jak mnie kiedys gromadnie mie zatakowali i nasmiewali to jednemu przywalilem jak mowi posle "z liscia" po pysku to ucichli. zawsze tez mialem technike naskakiwania na dzieciaka i przywalania go waga. no ale gdzies tak od konca podstawowki 14 latkow, juz zaczelem marniec, a chlopcy meznieli. Odpowiedz Link
gabi_niedzisiejsza Re: Czy jesteś psychopatą? 03.02.09, 08:25 57 procent ludzi jest bardziej walniętych niż ja. Tak mi wyszło. Ale bzdury, jak słowo daję. No i te udreki z dzieciństwa, nic nikomu nie robiłam złego a cos trzeba było zaznaczyć. Odpowiedz Link
nienill Re: Czy jesteś psychopatą? 03.02.09, 09:49 gabi_niedzisiejsza napisała: > No i te udreki z dzieciństwa, nic nikomu nie > robiłam złego a cos trzeba było zaznaczyć. ciesz sie ;p to dopiero by źle o Tobie swiadczylo Odpowiedz Link
nienill Re: Czy jesteś psychopatą? 03.02.09, 10:04 powinno byc takze "nie mielismy smyczy dla kota, wiec stwierdzilismy, ze ogon tez da radę" "daptalismy mrowki i niszczylismy badylami ich domki" "zasypywalismy norki kretom, zeby sie udusily"(nie dziala, ale skad moglam wiedziec) wiecej nie pamietam ale jesli chodzi o mrowki, to zanosilam im tez jedzenie, zeby je mogly sobie schowac na pozniej wiec pewnie sie bilans lekko rownowazy Odpowiedz Link
gabi_niedzisiejsza Re: Czy jesteś psychopatą? 03.02.09, 10:44 -Synku dlaczego masz takie podrapane rączki? - Kot mnie podrapał mamusiu. - Niegrzeczny kotek, nie zbliżaj się do niego. -To mój kot i będę go ruchał kiedy będę chciał. Odpowiedz Link
gabi_niedzisiejsza Re: Czy jesteś psychopatą? 03.02.09, 10:46 No i jeszcze dmuchanie żab i ciągnięcie koleżanek za warkoczyki, brr. Sami psychopaci w okolicy, ale, żeby wszyscy moi zalotnicy z podstawówki też? Jak żyć z taką świadomością. Odpowiedz Link
nienill Re: Czy jesteś psychopatą? 03.02.09, 10:48 gabi_niedzisiejsza napisała: > No i jeszcze dmuchanie żab podobno mozna tak naciaz zabke i sciagnac z niej skore, ze ona dalej bedzie przez jakis czas skakala sprawdzal ktos? Odpowiedz Link