nienill 05.06.09, 21:56 bo caly dzien rozpieprzony był nienawidze sieci Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nienill Re: i zjazd 05.06.09, 21:57 juz sie chyba nigdy tego nie naucze czego robic nie powinnam bo newet teraz ciagnie w przepasc bez wzgledu na konsekwencje Odpowiedz Link
naqoyaqatsi Re: i zjazd 05.06.09, 22:37 nienil mam dziwnie podobnie.z tym ze u mnie polega na tym ze odpalam forum jak mnie swedzi cos w srodku co mi kaze robic z siebie kretyna. jesli jest ok nie czuje potrzeby to takie wrazenie jakby sie chcialo siku a sie specjalnie wstrzymuje i jest rokosz. kurwa nieumiem wytlumaczyc. dzisaj mialem wolny dzien ktury zmarnowalem lezac w luzku i czytajac komiksy o yansie kturych nie rysuje juz wcale kurwa rosinski tylko jakis inny gosc i widac ze gorzej. jedyne co mnie cieszy ze niemam na czole takiego kolka jak orchidea. bo by sie ze mnie ludzie w sklepie smiali i bym plakal w ukryciu. Odpowiedz Link
nienill Re: i zjazd 05.06.09, 22:43 > to takie wrazenie jakby sie chcialo siku a sie specjalnie wstrzymuje i jest rok > osz. > kurwa nieumiem wytlumaczyc. no chyba nie bardzo :)))) > bo by sie ze mnie ludzie w sklepie smiali i bym plakal w ukryciu. wyjedz gdzies jesli tylko mozesz to uciekaj byle dalej Odpowiedz Link
naqoyaqatsi Re: i zjazd 05.06.09, 22:54 wiem.tylko jak juz tu jestem to sie robia nogi z waty i juz sie nieumiem ruszyc. no i mam umowe na miesiac pracy.chociaz jakbym zwial to przeciezx mnei nie znajda. Odpowiedz Link