absztyfikant 06.01.04, 14:52 W "Multikinie" bedzie dzialalo dziewiec sal, co da w sumie 2120 miejsc. Czy po wejsciu na rynek kolejnego molocha takie kino jak Delfin ma jakiekolwiek szanse na przetrwanie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: domrybaka Re: 25 II - otwarcie "Multikina" w Galaxy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.04, 14:54 a co z latarnią? Odpowiedz Link Zgłoś
j.preston Re: 25 II - otwarcie "Multikina" w Galaxy 06.01.04, 16:14 No i bardzo dobrze :) Przynajmniej bilety będą dla studentów po 12zł przez cały tydzień, a czasem 10 zł :)A wraz z Multikinem będą różnego rodzaju atrakcje filmowe, pokazy! pzdr J.Preston Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: 25 II - otwarcie "Multikina" w Galaxy 06.01.04, 20:44 Wszystko pieknie, nowe kino wymusi obnizke cen. Ale chcialbym, by otwarcie kolejnego molocha nie spowodowalo usmiercenia mniejszych. Ta opinia nie dotyczy Kosmosu, ktory moim zdaniem powinien zniknac z powierzchni ziemii i pozwolic odtworzyc pierzeje Wojska Polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biurokrata Panowie: Sosnowski i Lewandowski! IP: 62.233.173.* 10.01.04, 14:25 Obawiam się o los kin: "Pałacowego" i "Kontrastów". Co będzie jak manager'owie tych molochów wpadną na pomysł, by wyświetlać ambitny repertuar? Jeśli będziemy mieli do wyboru zapłacić 15 zł za jakość i komfort w multiplexach lub 12 za sentyment do Was to (niestety) wybierzemy to pierwsze. Weźcie się do roboty! Dogadajcie się! Osobno możecie nie utrzymać się na tym rynku. Staraliście się o dotacje unijne na małe, ambitne kina? (jest coś takiego!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojti Re: 25 II - otwarcie "Multikina" w Galaxy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 21:52 > W "Multikinie" bedzie dzialalo dziewiec sal, co da w sumie 2120 miejsc. > > Czy po wejsciu na rynek kolejnego molocha takie kino jak Delfin ma > jakiekolwiek szanse na przetrwanie ? w delfinie i pionierze pogorszylo sie juz po otwarciu heliosa, na pewno multikino poglebi ten stan! to miedzy innymi dowod na to ze ludzie w naszym miescie nie lubuja sie w kinie lub ich na nie nie stac... Odpowiedz Link Zgłoś
ace4 Re: 25 II - otwarcie "Multikina" w Galaxy 06.01.04, 22:30 Moim zdaniem Delfina uśmiercili właściciele, wstawiając po remoncie dodatkowy rząd foteli, a tym samym czyniąc to kino miejscem dla osób poniżej 1,8 wzrostu. Ja (1,9m) się po prostu nie mieszcze w rzędzie. A nie po to płacę 15zł żeby siedzieć bokiem. A szkoda, bo kiedyś było to najlepsze kino w mieście... Odpowiedz Link Zgłoś
leeshy Subiektywna recenzja kin szczecinskich 07.01.04, 10:00 Dokladnie! W Delfinie jest za ciasno. Mam 180 cm wzrostu, na "Dwoch wiezach" myslalem ze z niewygody jajo zniose i postanowilem wiecej za wlasne pieniadze sie tak nie meczyc. Pionier - dluga kiszka, maly ekran. Jesli sie siedzi dalej niz w 5 rzedzie, widac mniej wiecej tyle co na 17" monitorze z odleglosci 1,5 metra. To ja wole monitor - w domu i taniej. Kontrasty - krzywy ekran (prawy brzeg obrazu jest zawsze nieostry), tragiczny stan foteli, a w zimie zimno. No i lomot z dyskoteki pietro nizej. Ale przynajmniej repertuar ambitny! Czasami chodze :) Palacowe - warunki lepsze niz w Kontrastach, repertuar ambitny. Odwiedzam. Zamkowe - dla spoznialskich (taniej wychodzi wypozyczalnia). Denerwuja mnie troche biale sciany - chwilami w kinie robi sie za jasno. Coloseum i Kosmos juz chyba nie dzialaja? Odpowiedz Link Zgłoś
koala_ SUPER! SUPER! SUPER! 07.01.04, 09:07 Bardzo dobrze! Na dzień dzisiejszy oferta kinowa w Szczecinie jest mizerna. Sytuację ratuje trochę HELIOS ale nie do końca. Ostatnio chciałem wybrać się do kina w weekend, ok 19 spojrzałem na repertuar ... i zostałem w domu W Heliosie owszem kilka tytułów, ale już po 20 trzy - żaden mi nie podpasował, a pozostałe kina miały ten sam repertuar co Helios, gdyby więc było jeszcze jedno kino z tyloma salami, raczej pewne że na coś bym się wybrał i o to chyba chodzi, żeby iść do kina kiedy sie ma ochotę, nawet z marszu! a nie planować takiego wyjścia na kilka dni wcześniej, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: SUPER! SUPER! SUPER! 07.01.04, 14:12 A czy Twoim zdaniem "Multikino" da miejsce na troche ambitniejszy repertuar ? Watpie. Wlacz TVN - to tez ITI. Cos czuje, ze beda nagminnie wyswietlane filmiki typu " Mumia 3 i pol", albo "Szalony kierowca w Brooklynie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biurokrata jakie SUPER? IP: 62.233.173.* 10.01.04, 14:04 To, że oferta kinowa jest beznadziejna to nie wina kin tylko brak pomysłów producentów. Repertuar "Helios'a" nie różni się od innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: 25 II - otwarcie "Multikina" w Galaxy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.04, 14:38 I bardzo dobrze trzeba umiec walczyc na rynku, zawsze chodzilem do delfina bo sprzet byl ok.ale jak wstawili foteli na maxa to niech sobie chodza krasnale. cwaniaki z delfina policzyli sobie ze moga zarobic 2 razy wiecej na filmie ale guzik przeliczyli sie ja nie chodze nie bede sie meczyl.tlumaczyli sie musieli wstawic fotele zeby pokazywac premiery filmowe bzdura.jest sposob na konkurencje juz mowie.tansze bilety to raz. dwa repertuar wszedzie laca te same filmy ,ja proponuje pokaza starsze filmy dobre ,grane wczesniej ktore szybko zniknely z ekranow kin a duzo takich jest. trzy. zakaz wnoszenia jedzenia ,obiadow ,chrupek ,cipsow i wszelkiego smierdzacego go... do kina KTO JEST ZA? Odpowiedz Link Zgłoś
rrado Re: 25 II - otwarcie "Multikina" w Galaxy 07.01.04, 15:09 absztyfikant napisał: > W "Multikinie" bedzie dzialalo dziewiec sal, co da w sumie 2120 miejsc. > > Czy po wejsciu na rynek kolejnego molocha takie kino jak Delfin ma > jakiekolwiek szanse na przetrwanie ? nie ma bo jest beznadzijene. kupili nowe fotele ale ustawili je tak ze ja np sie nie mieszcze. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ślepa Nimfomanka Re: 25 II - otwarcie "Multikina" w Galaxy IP: 217.153.168.* 07.01.04, 15:18 > nie ma bo jest beznadzijene. kupili nowe fotele ale ustawili je tak ze ja np > sie nie mieszcze. rado, daj mi numer do siebie. jesteś mądry, wysoki i napewno piekielnie przystojny Odpowiedz Link Zgłoś
rrado Re: 25 II - otwarcie "Multikina" w Galaxy 07.01.04, 15:22 Gość portalu: Ślepa Nimfomanka napisał(a): > > nie ma bo jest beznadzijene. kupili nowe fotele ale ustawili je tak ze ja > np > > sie nie mieszcze. > > rado, daj mi numer do siebie. jesteś mądry, wysoki i napewno > piekielnie przystojny niewatpliwie. moj numer 0 700 666 666 zadzwon teraz. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
masaladosa Re: 25 II - otwarcie "Multikina" w Galaxy 07.01.04, 15:34 szansa delfina jest powrot do bardzo dobrej formuly kina studyjnego kiedy to mozna bylo tam zobaczyc ambitne rzadko prezentowane w innych kinach obrazy- ktore nie znajda sie na pewno w repertuarze zadnego multikina-w tej chwili delfin musialby postawic np na filmy archiwalne-to moglyby byc np przeglady konkretnych szkol filmowych czy tez retrospektywy rezyserskie albo scenarzystow- mozna by tez robic cykle tematyczne-jest na pewno formula w ktorej delfin bylby swietnym przynoszacym dochody kinem tyle ze trzeba by zrezygmowac z blockbusterow i popracowac troche nad pozyskaniem nowej i odzyskaniem starej widowni... Odpowiedz Link Zgłoś
leeshy Re: 25 II - otwarcie "Multikina" w Galaxy 09.01.04, 07:46 masaladosa napisał: > i popracowac troche nad pozyskaniem nowej i odzyskaniem starej > widowni... I wywalic 20% rzedow foteli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ślepa Nimfomanka Re: 25 II - otwarcie "Multikina" w Galaxy IP: 217.153.168.* 07.01.04, 15:46 >niewatpliwie. do tego jeszcze skromny. rado na prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el matador Re: 25 II - otwarcie "Multikina" w Galaxy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.01.04, 13:03 bardzo cieszę się i przebieram swoimi prostymi nogami przed otwarciem tego kinowego kombinatu.modlę się dalej o gigantyczne inwestycje immobiliowościowe na terenie centrum oraz na peryferiach kolosa szczecińskiego.oby miasto to powalało z nóg swoim luksusem i dobrobytem skonsternowanych swoją biedą Niemców,nie wyobrażających sobie że ktoś może mieć daleko wyższą od nich stopę zyciową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL KINO PIONIER JEST NAJLEPSZE IP: 194.103.189.* 11.01.04, 00:10 Bylem kilkakrotnie w Pionierze.swietnie sie tam oglada filmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gradus Re: podbijam IP: *.biomag.uni-jena.de 12.01.04, 13:57 CZLOWIEKU WYLUZUJ Z TYM PODBIJANIEM!!! JAK WATEK OPADA TO ZNACZY, ZE MALO KTO SIE NIM INTERESUJE... POSTY SOBIE NABIJASZ CZY CO?? A MOZE ROBISZ KONKURS KTO MA NAJWIECEJ WATKOW NA GORZE?? TO SAMO SIE TYCZY RADO - ON TEZ NAMIETNIE PODBIJA SWOJE WATKI NAWET JAK PIES Z KULAWA NOGA SIE NIMI NIE INTERESUJE... czasem mnie wnerwiasz absztyfikancie ;). A dzisiaj to juz jestem wnerwiony bo dostalem mandacik za to, ze nie mialem za szyba takiej niebieskiej kartki z tarcza zegarowa... Masz szczescie, ze to chyba tylko 5 euro bo inaczej bym byl duzo bardziej wnerwiony... :) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: podbijam 12.01.04, 14:08 Gradziu, mozesz nie czytac. A mandatu wspolczuje... Problem polega na tym, ze ludzie bywaja tutaj nieregularnie, a ja chce poznac ich zdanie na ten temat. Rzadko kto wertuje przedawnione watki. Zrozumiales ? Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku ! Gość portalu: Gradus napisał(a): > CZLOWIEKU WYLUZUJ Z TYM PODBIJANIEM!!! JAK WATEK OPADA TO ZNACZY, ZE MALO KTO > SIE NIM INTERESUJE... POSTY SOBIE NABIJASZ CZY CO?? A MOZE ROBISZ KONKURS KTO M > A > NAJWIECEJ WATKOW NA GORZE?? TO SAMO SIE TYCZY RADO - ON TEZ NAMIETNIE PODBIJA > SWOJE WATKI NAWET JAK PIES Z KULAWA NOGA SIE NIMI NIE INTERESUJE... > > czasem mnie wnerwiasz absztyfikancie ;). A dzisiaj to juz jestem wnerwiony bo > dostalem mandacik za to, ze nie mialem za szyba takiej niebieskiej kartki z > tarcza zegarowa... Masz szczescie, ze to chyba tylko 5 euro bo inaczej bym byl > duzo bardziej wnerwiony... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gradus Re: podbijam IP: *.biomag.uni-jena.de 12.01.04, 14:25 tak tylko widzialem juz watki, w ktorych podbijales je po 5 (albo i wiecej) razy mimo, ze po podbiciach nikt dalej na nie nie zwracal uwagi... moim zdaniem ten mandat jest niesprawiedliwy i wynika ze slepego i bezmyslnego stosowania przepisow przez niemieckich urzednikow...Kiedys zaplacilem prawie 200 euro jak mi samochod odholowali ale wtedy bylem zly na siebie bo to byla moja glupota... teraz to jest glupota urzednicza i na nich jestem zly ;). Odpowiedz Link Zgłoś