trelemoreleakuku 15.10.09, 10:10 Gdanska powinna zostac zamknieta dla ruchu osobowego!! Powinny przejezdzac tylko autobusy, karetki i TAXI... Jezeli tak sie zrobi to chociaz autobusem sprawnie bedzie mozna dojechac - a tak wszyscy stoja... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: waszu Re: Gdańska pod wodą. Nie ma ratunku! IP: *.szczecin.mm.pl 15.10.09, 10:52 A dlaczego TAXI? Odpowiedz Link Zgłoś
rfun Gdańska pod wodą. Nie ma ratunku! 15.10.09, 10:52 nic to dziwnego. gpsy pokazują w tamtym miejscu 8 m na depresji a Parnica tuż obok... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Gdańska pod wodą. Nie ma ratunku! IP: *.tieto.com 15.10.09, 11:40 Błąd wysokości GPS w praktyce może wynosić kilkaset metrów, więc powoływanie się nań jest chyba bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boryna Re: Gdańska pod wodą. Nie ma ratunku! IP: *.chello.pl 07.11.09, 12:51 nie panikować, taki był komunikat Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Gdańska pod wodą. Nie ma ratunku! 15.10.09, 10:58 Puścić ruch(albo choć jego część) przez port, ominie się zalany fragment. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flołting garten Re: Gdańska pod wodą. Nie ma ratunku! IP: *.centertel.pl 15.10.09, 11:27 A może by tak w ramach płaconych podatków jakiś idiota z magistratu wpadł na pomysł postawienia tam moto pompy? Tylko tyle i aż tyle.... Szczerze mówiąc największymi idiotami jesteśmy my, godząc się w milczeniu na takie dno i wybierając to co nakaże nam gazeta i tv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do floating garden Re: Gdańska pod wodą. Nie ma ratunku! IP: *.chemn.tuniv.szczecin.pl 15.10.09, 13:10 A co ci pomogą pomy? Nie umiesz czytać? Woda przelewa się z Odry do kanału portowego, nie wypompujesz bo jest za wysoki poziom wody w Odrze, ciągle będzie napływała nowa woda. W tym miejscu jest rzeczywiscie depresja, niewielka, ale zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
ziege77 Re: Gdańska pod wodą. Nie ma ratunku! 15.10.09, 11:44 ależ kochani to jest cud ! nad cudami to nie podtopienia to Pływjace Ogrody obiecane przez Krzystka wczesniej niz sie spodziewliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rero Re: Gdańska pod wodą. Nie ma ratunku! IP: *.szczecin.mm.pl 15.10.09, 12:50 30 min temu jechałem przez gdańską ledwo można przejechać wody o wiele wiecej niż rano tam ze wzgleduna glębokość nie powinien odbywac się zadny ruch samochodowy. Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: Gdańska pod wodą. Nie ma ratunku! 15.10.09, 12:57 Prezydent Krzystek wzywa na pomoc wojsko, zaczęło się, spakowałem szczoteczkę Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Szybki tramwaj 15.10.09, 13:05 To tam szybki tramwaj planowany jest w glebokim wykopie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nawiedzony a Krzystek likwiduje szpitale na lewobrzeżu IP: *.szczecin.mm.pl 15.10.09, 23:09 Super... i teraz wyobraźmy sobie jazdę z dzieckiem na prawobrzeże do szpitala w nagłym przypadku. Oszołomy likwidujące oddziały nie mają pojęcia co robią! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noooo Re: a Krzystek likwiduje szpitale na lewobrzeżu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.09, 09:53 no, w sumie w w kazdej dzielnicy, na kazdym osiedlu powinien byc szpital, przychodnia, szkola podstawowa, gimnazjum, liceum... tylko kto za to zaplaci... Odpowiedz Link Zgłoś
krystyna19512 Gdańska pod wodą. Nie ma ratunku! 15.10.09, 23:22 Jechałam dziś na Wyspę Pucką,ponieważ mam tam działkę blisko tych podtopień,niestety wróciłam do miasta, ponieważ ulicę zamknięto.Dlatego słusznie ktoś z internautów zauważył wizję pływających ogrodów,która stała się faktem. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Nie panikowac! 16.10.09, 11:21 zawsze mozna skryc sie pod opoke Kosciola kat! Zbawienie tylko w kosciele kat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nimacba Re: Gdańska pod wodą. Nie ma ratunku! IP: *.chello.pl 07.11.09, 15:42 toncie razem Odpowiedz Link Zgłoś