sebastiannapieraj 19.10.09, 11:23 Poszukuję kontaktu do internautów, którzy bedą/byli przesłuchiwani przez prokuraturę. Proszę o kontakt na priv: sebastiannapieraj@gazeta.pl Sebastian Napieraj TVP Szczecin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 100prawdy Re: podpucha? IP: *.chello.pl 19.10.09, 11:27 podpucha by tylko wytropić? tak bardzo boli władzę anonimowość? Odpowiedz Link Zgłoś
sebastiannapieraj Re: podpucha? 19.10.09, 11:39 To nie podpucha. Przygotowuję materiał dla TVP Szczecin i chcę nagrać opinie internautów, którzy byli/będą przesłuchiwani. Jeśli ktoś nie chce ujawniać swojej tożsamości - gwarantuję pełną anonimowość - ukrycie tożsamości/ zmianę głosu. Jeszcze raz proszę o kontakt na priv: sebastiannapieraj@gazeta.pl lub sebastian.napieraj@tvp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: podpucha? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.09, 11:44 dzisiaj w TOK FM był xyz ale tylko z 1 zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100prawdy ja już nikomu w Szczecinie nie ufam! IP: *.chello.pl 19.10.09, 14:56 nie wiem kto kogo zna, niby gwarantuje anonimowo, a póżniej niby przeciek, niby ktoś nie zniszczy materiału, w SZCZECINIE WSZYSCY SIĘ znają nie badzcie naiwni!albert c napisał, że myśli, że mu można zaufać, czemu alberciec jak śledztwo jest od maja nie powiedziałeś nam o tym wcześniej? Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: ja już nikomu w Szczecinie nie ufam! 19.10.09, 15:00 Gość portalu: 100prawdy napisał(a): czemu alberciec jak śledztwo jest od maja nie powiedziałeś nam > o tym wcześniej? tez mnie to nutuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100prawdy Re: ja już nikomu w Szczecinie nie ufam! IP: *.chello.pl 19.10.09, 15:03 ale czy po tym co nastąpiło czyli po cichym śledztwie od maja, polowaniu, podpuszczaniu z nagonką,przesłuchiwaniach,pytaniach,no mam prawo się bać czy już nawet nie mam prawa nie ufać władzy, mediom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALEK A czego się bać? Jak ktoś taki odważny IP: *.chello.pl 19.10.09, 15:09 w słaniu ścieków na forum i inwektyw to nagle strach go ogarnął i boi się ujawnić?? Nie rozumiem. Odwaga za parawanem anonimowości to....najzwyklejsze tchórzostwo. Zachwycać tym się nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: A czego się bać? Jak ktoś taki odważny 19.10.09, 15:23 można mieć odwagę pisać PRAWDĘ, tylko dlaczego ma na tym cierpieć rodzina ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bidaznendzom Re: A czego się bać? Jak ktoś taki odważny IP: *.chello.pl 19.10.09, 20:15 bida Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: ja już nikomu w Szczecinie nie ufam! 20.10.09, 17:42 "ostatnia aktualizacja: wtorek, 20 października 2009 godz. 09:20 Krzystek zawiadomił prokuraturę Policja przesłuchała już kilku internautów, którzy na forach internetowych zadarli z prezydentem Szczecina. Piotra Krzystka zdenerwowały krytyczne wpisy, które uznał za obraźliwe wobec siebie i swojej rodziny. Prezydent twierdzi, że naruszono jego cześć, dlatego zawiadomił prokuraturę. Nie wiadomo, czy prokuratorzy zajmą się sprawą z urzędu czy z oskarżenia prywatnego." http://ww6.tvp.pl/235,20091020937466.strona Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: podpucha? 19.10.09, 14:51 kojarze Sebastiana z Kany - mysle ze mozna mu zaufac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100prawdy do pana redaktora S. IP: *.chello.pl 19.10.09, 15:07 Może i jest pan w porządku, może i ma pan dobre intencje, ale morze jest głębokie, pan wybaczy, ale nie wierzę już nikomu z osób publicznych w Szczecinie. Popiełuszko poniósł ofiarę, by nie zastraszać ludzi, za prawdę, może powiedzianą niecenzuralnie, ale prawdę a dziś w wolnym kraju nie można powiedzieć na polityka oszust?za jakiegoś ksyfka czy kfeuska sie gniewają dziecinada i kompromitacja idei popiełuszkowej!Popiełuszuko powiedział władzy prawdę i...zginął!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: do pana redaktora S. 19.10.09, 15:17 być może porównanie dalekie, ale prawda, ze wówczas ludzi władzy nazywano klamcami i zlodziejami, a żaden chyba do dziś nie ma wyroku za takie czyny! Dziś jeżeli prezydent miasta coś mówi, ze zrobi i nie robi, to nie można go nazwać klamca? Jeżeli ten sam będący prawnikiem mówi, ze mieszkanie otrzymał zgodnie z prawem - a sad wydaje inny wyrok, to nie można nazwać oszustem? Zaś wydanie wbrew prawu mieszkań z puli miejskiej nie można nazwać zlodziejstwem, a czerpiacych z tego korzyści zlodziejami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALEK A dlaczego rodzina ma cierpieć za chamstwo? IP: *.chello.pl 19.10.09, 17:15 Jaka różnica? A dlaczego ja jako Szczecinianin muszę wstydzić się takich chojraków co odważni tylko jak schowani? A jak ich wywołują do tablicy prokuratorskiej to larum , rety, co się dzieje,pomocy...wstyd....heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: A dlaczego rodzina ma cierpieć za chamstwo? 19.10.09, 17:24 Gość portalu: ALEK napisał(a): skoro takiś odważny, to gdzie Twoje imię i nazwisko ? :) wstydzisz się swoich POglądów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALEK A co czujesz się "oblany ściekami" po tym co na IP: *.chello.pl 19.10.09, 17:36 pisałem, że chcesz znać moje imię i nazwisko? Nie wydaje mi się. Jak masz inne zdanie to Twój problem Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: A dlaczego rodzina ma cierpieć za chamstwo? 19.10.09, 18:17 Dlatego, ze dobrze wiesz ze za przynależność partyjną można stracić i tracą prace - a co dopiero za takie poglądy! Jak myślisz jak długo popracowalby taki urzędnik, a może nawet w randze wazniejszej gdyby na forum wypowiadaj się jawnie, ze sprawę mieszkania Piotra K. uważa za złodziejstwo a nagrywajacych i korzystających za złodziei, zaś Piotr K. za klamce bo stałe coś mówi, a potem tego nie realizuje...? Proszę powiedz ale szczerze! Prowadzący własny biznes może sobie pozwolić na własne nazwisko, ale tez do pewnych granic - wielu angażuje się finansowo w różne kampanie, ale wiedza o tym tylko zainteresowani - to tez zabezpieczenie takie! Nie bądź dzieckiem proszę, żyjemy tu i teraz! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: A dlaczego rodzina ma cierpieć za chamstwo? 19.10.09, 18:20 Byłem na prywatnym spotkaniu gdzie własnie członkowie władzy dopytywali mnie o różnych dziennikarzy własnie pidujacych nieprzychylnie, krytykujących... jak myślisz czemu szukali "dojść"? Żeby podziękować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: A dlaczego rodzina ma cierpieć za chamstwo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.09, 18:55 Witam Alek. Alek-wstydem jest zachowywać się tak jak ty, jeżeli jesteś taki mądrym i prawym, to bądź uczciwy i podaj tu i teraz wpis REWERSA, który jest uwłaczająco-szkalujący, a jeżeli nie zapoznałeś się z materiałem, to wypada powiedzieć przepraszam i opuścić ze wstydu głowę. Łatwo się pisze-prawda,a skoro napisałeś to czekam na potwierdzenie wymienionych szykan i uwłacznia PiotrowiK przez REWERSA i nie wciskaj mi tu przypadkiem innych przykładów,bo ścigane są dokładnie i konkretnie podane wątki,a i dodam tobie gwoli uściślenia iż również w wymienionych wątkach się wypowiadałam i jeżeli GW podała również moje IP to szkoda bo konsultowałam się z prawnikiem ;)))),a jeżeli sądzisz i jesteś tak cwaniacko pewien to udowodnij tu,że jestem chuliganem bo w innym przypadku jest to pomawianie i szkalowanie. Bedziesz zadowolony jak ciebie określę takim mianem przecież zabierasz "głos" tzn.,piszesz w wątkach w których również są "kontrowersyjne" wpisy i nadal jesteś taki zadowolony iż będziesz potraktowany obligatoryjnie jako internetowy chuligan ot,tak z przydziału. Myślenie i wyciąganie wniosków nie boli,a uczciwość nakazuję rozważenie wszelkich aspektów i zapoznanie się z całym materiałem,a nie tylko z wybiórczymi elementami,pozytywnym dla jednej ze stron. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
bella1 Re: A dlaczego rodzina ma cierpieć za chamstwo? 19.10.09, 19:03 To pozywaja nickami?;))))) Oj,kropeczka z kreseczkami.... Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: A dlaczego rodzina ma cierpieć za chamstwo? 19.10.09, 19:06 bella1 napisała: > To pozywaja nickami?;))))) najwyraźniej TAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: A dlaczego rodzina ma cierpieć za chamstwo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.09, 19:21 ;))) Jednak "droga" SzP bello1;))))))),a ponoć dobry żart tynfa wart, tylko z żartem jak z solą.... Taaa ... wedle twego myślenia...a co mi tam niech będzie... nickami, bo te pozywane i meldujące się ... różne jednostki to duchy Hermenegildy,taaaa masz rację. Czyli o co tak zabiega PiotrK,"SKORO" nicki zna od samego początku. Hmmm .... to szukają wróbli na dachu???? nooo coś nowego, aaaa ty masz rację chcą dowody osobiste wyrobić białej damie i tym różnym pałętającym się duszyczką Hermenegildo-podobnym, może być problem z rycerzem bez głowy,noooo...ale linie papilarne to może się jemu i jeszcze SIĘ i ostały ;))))))))) Rozbawiłaś mnie DZIĘKI Pozdrawiam -.- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALEK Mnie nie interesuje co napisal jakiś tam Rewers IP: *.chello.pl 19.10.09, 22:09 czy Awers...jestem generalnie przeciwny chamstwu w internecie i wcale mnie to nie obchodzi czy to dotyczy naszego prezydenta, czy prezydenta kraju, czy prezydenta z Baraków. Jeżeli ktoś myśli, że może zapodawać wszystko co mu na język się nawinie to niech liczy się z konsekwencjami. A jak już nie mógł wytrzymać to trzeba było pójść po rozum do głowy i napisać...z kafejki. Niektórzy na forum wiedzieli co się święci i innych podpuszczali. A ci lecieli jak muchy do smoły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktor Zin Re: Mnie nie interesuje co napisal jakiś tam Rewe IP: *.szczecin.mm.pl 19.10.09, 22:20 A ja jestem przeciwny aby prezydent, który jest pawnikiem i pracował w Wydziale Mieszkalnictwa Urzędu Miasta, kłamał publicznie, że mieszaknie dostał zgodnie z prawem, ukrywał raport CBA przed opinią publiczną. Atak na Krzystka nie wynikał z chamstwa tylko z nieprawopodobnego braku odpowiedzialnosci i uczciwości prezydenta. Jakoś Jurczyk nie dostał mieszkania za darmo, ani Runowicz, ani Koćmiel, ani Sochański, ani Lisewski, ani żaden inny prezydent. Tylko "uczciwy" Ktrzystek. Ludzie zaprotestowali przeciwko jego obłudzie i próbie ukrycia tych faktów. Opisała to prasa. pokazala ogólnopolska telewizja. To wstyd dla Szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roki Re: Mnie nie interesuje co napisal jakiś tam Rewe IP: *.chello.pl 19.10.09, 22:29 Z tym Lisewskim to bym się wstrzymał , bo też ma ręce utytłane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: Mnie nie interesuje co napisal jakiś tam Rewe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.09, 22:38 ;)))) Alek - przepraszam,ale "dorośnij" ;) A jednak ty dajesz się podpuszczać "słusznej" sprawie. Wybacz odpowiadam w swoim imieniu,a gdybyś dokładnie przeczytał! to podałam siebie też jako przykład ;))) I....? Napiszę może wyraźniej- JEŻELI KTOŚ WULGARYZMAMI LUB POMÓWIENIAMI UWŁACZA -to niech odpowiada za własną twórczość,ale jeżeli i tu jest SEDNO SPRAWY - NIE OSOBY KTÓRE UWŁACZAŁY SIĘ "ŚCIGA" tylko takie które wytknęły "coś" bez uwłacznia i pomówień -TO COŚ TU JEST NIE TAK... i to zdecydowanie - jak sądzisz. Hmmm... chyba tyle i aż tyle. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
asdf401 Re: ogólnie 19.10.09, 23:02 Smutne jest to, że "władza", jej przedstawiciel wybrał właśnie proces o znieważenie a setki spraw (do załatwienia, prostych i łatwych) porusznych na tym forum wielokrotnie pozostaje bez oddźwięku, czy nawet komentarza, odpowiedzi lub wyjaśnienia. Prezydent do forumowiczów: wy tu sobie pierdu pierdu o czym chcecie i ile chcecie a mamy to głęboko. Natomiast nie będziecie nas obrażać bo czytamy ...uważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 No, to mamy sposób 20.10.09, 00:53 Gość portalu: ALEK napisał(a): > czy Awers...jestem generalnie przeciwny chamstwu w internecie i wcale mnie to > nie obchodzi czy to dotyczy naszego prezydenta, czy prezydenta kraju, czy > prezydenta z Baraków. Jeżeli ktoś myśli, że może zapodawać wszystko co mu na > język się nawinie to niech liczy się z konsekwencjami. -------------------------- Wiesz co Rewers akurat nie pisał wulgarnie... a Tobie obojetnie, bo internauci sa źli! Wyobraź sobie, ze wkurzony zejde do parku, napotkam grupke mlodych siedzacych na ławce, smiejacych sie... wyjme pałke i przywale jednemu i drugiemu - bo mnie tam obojetni byli ci młodzi, ale wielu z nich to narkomani, pijacy, napadaja innych, zlodzieje! To z tym trzeba zrobic porzadek i wlasnie wyszedłem zrobic! A jak to Twój syn z kolegami akurat wyskoczył na chwile, bo sie uczy, to jego problem - niech siedzi w domu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: No, to mamy sposób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.09, 01:08 Witam;) Noooo ostro SzP A007,tylko po co, dokładnie Alek-owi wyjaśniałam, wręcz zastosowałam "łopatologie-stosowaną"podając siebie za przykład, i cóż z tego jeżeli w/w czyta wybiórcz i to co ma ochotę wyczytać bez względu co tam było jeszcze napisane. Ot taki typ człowieka,ale to jego problem,przyznam Panu iż nie mam już ochoty ani tłumaczyć,ani prostować... Udanie miłego wieczoru życzę z :) Pozdrawiam -.- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek wyborcza i Krzystek grają razem! IP: *.chello.pl 20.10.09, 08:46 razem wszystko kartują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: przesłuchanie, kontakt do internautów IP: *.chello.pl 20.10.09, 10:16 będzie jak xyz z kov? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medioznawca Re: przesłuchanie, kontakt do internautów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.09, 10:31 nie porównuj GW z TVP Szczecin.W TVP Szczecin jednak inaczej przedstawia władze Szczecina i ważne sprawy Szczecina niż GW rzekłbym bardziej rzetelnie.Chociaż pogodynkę mają nieudaną skąd ja wytrzasneli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: przesłuchanie, kontakt do internautów IP: 62.69.217.* 20.10.09, 10:39 myślicie ,że jeszcze ktoś zaufa dziennikarzom ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: przesłuchanie, kontakt do internautów IP: *.chello.pl 20.10.09, 13:29 trzeba jednak walić jak w kaczy kuper? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bojkotforum Re: przesłuchanie, kontakt do internautów IP: *.chello.pl 20.10.09, 14:15 bojkotuje forum, czaty fora wszystko lipa manipulowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALEK Jak ktoś nie uwłaczał to żaden problem IP: *.chello.pl 20.10.09, 16:11 I ja nie mam nic przeciwko kulturalnemu wyrażaniu swoich opinii i poglądów. Można to zrobić bez słów "złodziej" "aferzysta" itd. A jeżeli takie osoby ktoś wzywa do prokuratury no to przesada. Przy czym z drugiej strony nie zawsze chcemy być świadkami jakiegoś zdarzenia a ktoś nas poda jako świadka i zeznawać trzeba. Wszak za samą wizytę w prokuraturze chyba odszkodowania od Państwa się nie dostanie. Jak zwał tak zwał....część klakierów podpuszczała, część leciała jak muchy no to teraz ci ostatni czy chcą czy nie to się ujawnią. I tego się nie zmieni. Płakać mam z tego powodu? Aż na szlochy to mi się nie zanosi;-) Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: Jak ktoś nie uwłaczał to żaden problem 20.10.09, 16:20 część klakierów podpuszczała, część leciała > jak muchy no to teraz ci ostatni czy chcą czy nie to się ujawnią. I tego się ni > e > zmieni. znaczy muchy wybito ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALEK Może nie wybito ale nauczono rozumu... IP: *.chello.pl 20.10.09, 16:56 a może nie nauczono....ludzie przez Internet wolno się uczą. W życiu realnym nieraz wystarczy pomachanie palcem i zazwyczaj pomaga. Nie mówię, że to dobre czy jakie. Piszę jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: Może nie wybito ale nauczono rozumu... 20.10.09, 16:59 a może po prostu będą bzyczeć w innym miejscu, może głośniej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Panie Sebastianie z TVP IP: *.chello.pl 20.10.09, 18:14 Panie Sebastianie, dobrze, że zrobił pan materiał i pokazał go w telewizji. Szkoda, że nie dodał pan, iż w jednym z zaskarżonych przez Obrażalskiego chodzi też o krytykę partii do której należy, wie pan o który cytat chodzi, inaczej prokuratura patrzy na obywatela a inaczej na ...?O o też chodzi w tej sprawie? sprawa ma kilka wymiarów? tu nie chodzi o jakieś tam lżenie, nie bądzmy dziećmi? Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: Panie Sebastianie z TVP 20.10.09, 18:22 jeden z cytowanych ciągle wpisów, jego autor przeprosił na forum, czy to wystarcza Piotrowi K. ? Odpowiedz Link Zgłoś