Dodaj do ulubionych

do p. Piotra Podzielnego

16.01.04, 15:47
kilka spraw:
1. czy mzoe sie pan logowac pod imieniem i nazwiskiem. nie chcemy ze by sie
pod pana ktos podszywal i robil zament.
2. jest pan kolejnym radnym na forum zdaje sie 5 i z tegoja oobiscie
siebardzo ciesze. wy mzecie poczytac co my myslimy a my co wy macie nam do
przekazania ciekawego.
3. w watku w wolnych chwilach kosi trawe. pisze pan ze jest pan rozczarowany
rzadami jurczyka ze dal sie pan nabrac itd. to przepraszam bardzo co robi pan
w nrs mariana jurczyka?
4. pisze pan ze komfort to piekna firma ale nie wie pan czyja ona jest?

pozdrawiam rado
Obserwuj wątek
    • donald13 Re: do p. Piotra Podzielnego 16.01.04, 19:17
      myślę że P.Podzielny loguje sie pod nazwą: piotr33k2, to mi do niego pasuje
      podobny styl i wiek(33).
      MAM racje panie Piotrze
      PS
      to w końcu czyj jest ten komfort bo juz głupieję
      pozdrawiam
      • Gość: Piotr Podzielny Re: do p. Piotra Podzielnego IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.04, 19:43
        Niestety, dziś jestem tu po raz pierwszy i mam nadzieję że nie ostatni.

Komfort jest polski w 100%, ale tak jak już komuś pisałem nie mam prawa podawać
        nazwisk na czacie, tym bardziej bez zgody zainteresowanych.

Pozdrawiam

Piotr
      • rrado Re: do p. Piotra Podzielnego 17.01.04, 14:16
        donald13 napisał:

> myślę że P.Podzielny loguje sie pod nazwą: piotr33k2, to mi do niego pasuje
        > podobny styl i wiek(33).

piotr33k2 to nie piotr podzielny na 100 proc. pozdrawiam rado
    • Gość: Piotr Podzielny Re: do p. Piotra Podzielnego IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.04, 19:39
      ad1. Myślałem że z samym imieniem będzie lepiej - jak zdążyłem zauważyć na
      czacie raczej wszyscy używają takiej bezpośredniej formy - ok.
      ad3. Najłatwiej byłoby odejść - ale poza M.Jurczykiem są jeszcze ludzie, mam na
      myśli wyborców i nie chciałbym aby poczuli się oszukani przeze mnie. Choć
      ostatnio naprawdę dużo myślałem na temat odejścia i sądzę że nawet powinienem
      zostać wyrzucony za to co zrobiłem moim klubowym kolegom w sprawie opisanej
      w "drugich etatach". Z drugiej zaś strony jest argument że M.Jurczyk też
      posunął sie do daleko idących przekłamań w działaniu w stosunku do swoich
      wyborców, więc może dylematu mieć nie powinienem?
      ad4. Proszę wybaczyć, ale wydaje mi się iż nie użyłem słowa "piękna"..., wiem
      że należy do czterech obywateli naszego kraju z których znam dwóch, w dodatku z
      naszego miasta, nie sadze by był to dobry pomysł abym bez ich zgody podawał
      nazwiska na czacie.

Pozdrawiam

Piotr
      • albert_c Re: do p. Piotra Podzielnego 17.01.04, 14:09
        Panie Piotrze, niech bedzie ze sie czepiam, ale sprawa z tymi firmami o
        ktorych Pan pisze wydaje mi sie malo klarowna.
        Co za firma lub osoba prywatna z Polski jest wspolwlascicielem firmy w ktorej
        Pan prezesuje? moim zdaniem nie powinien sie Pan zaslaniac tym, ze sa to osoby
        prywatne. jest Pan osoba publiczna i szczegolnie obowiazuja Pana standardy
        przejrzystosci zycia publicznego.
        Czy ten kapital belgijski i grecki to faktycznie belgowie i grecy, czy tez
        moze polskie firmy lub polscy obywatele, ktorzy zarejestrowali tam swoje
        firmy? Prosze o podanie nazw tych firm.
        • Gość: Piotr Podzielny Re: do p. Piotra Podzielnego IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.04, 19:35
          Nie można nazwać tego czepianiem, Nazwisk niestety Panu podać nie mogę,
          natomiast odpowiem tak: w jednym przypadku jest to belg z krwi i kości, w
          drugim najprawdziwszy grek.

Jeśli chodzi o mnie proszę pytać o wszystko, w przypadku danych dotyczących
          innych osób czy podmiotów, proszę nie stawiać mnie w kłopotliwej sytuacji
          ponieważ nie mam prawa udzielać informacji szczegółowych bez zgody
          zainteresowanych. Etyka zawodowa.

Mam nadzieję że rozwiałem wątpliwości.

Pozdrawiam

Piotr
          • piotr33k2 Re: do p. Piotra Podzielnego 18.01.04, 12:04
            czy aby nie przesadza pan z tą etyką zawodową?, przedewszystkim prawda ,cała
            prawda i tylko prawda drogi panie.nikt panu ,panu wspólnikom ani waszej firmie
            nic nie zarzuca ,wręcz przeciwnie to jest dobra firma i należy ją popierać.
      • rrado Re: do p. Piotra Podzielnego 17.01.04, 14:13
        Gość portalu: Piotr Podzielny napisał(a):

> ad1. Myślałem że z samym imieniem będzie lepiej - jak zdążyłem zauważyć na
        > czacie raczej wszyscy używają takiej bezpośredniej formy - ok.

spoko ale pan sie nie loguje chodzi o to ze musi pan posiadac konto na
        wyborczej login znaczy.

> ad3. Najłatwiej byłoby odejść - ale poza M.Jurczykiem są jeszcze ludzie, mam
        na
        >
        > myśli wyborców i nie chciałbym aby poczuli się oszukani przeze mnie. Choć
        > ostatnio naprawdę dużo myślałem na temat odejścia i sądzę że nawet powinienem
        > zostać wyrzucony za to co zrobiłem moim klubowym kolegom w sprawie opisanej
        > w "drugich etatach". Z drugiej zaś strony jest argument że M.Jurczyk też
        > posunął sie do daleko idących przekłamań w działaniu w stosunku do swoich
        > wyborców, więc może dylematu mieć nie powinienem?

oczywiscie ze nie powinein panmiec dylematu. super pan zrobil z drugimi etatami
        nareszcie troszke swiatla na to padlo. zeby nie narazac sie na zarzuty o
        hipokryzje nie powinno pana byc w nrs mariana jurczyka to chyba oczywiste.

> ad4. Proszę wybaczyć, ale wydaje mi się iż nie użyłem słowa "piękna"..., wiem
        > że należy do czterech obywateli naszego kraju z których znam dwóch, w dodatku
        z
        >
        > naszego miasta, nie sadze by był to dobry pomysł abym bez ich zgody podawał
        > nazwiska na czacie.

panie piotrze to nie czat to forum to roznica. ja nie chce nazwisk nie o nie mi
        chodizlo zrewszta to sa sprawy jawne i mozna jepoznac chocbyw aktach
        rejestrowych chodzilo mi o to ze to spolka sld a myslalem za panu prawicowcowi
        jakos to moze przeszkadzac. pozdrawiam rado
        • Gość: Piotr Podzielny Re: do p. Piotra Podzielnego IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.04, 17:17
          Zapewniam że nie mają nic wspólnego z sld.
          • rrado Re: do p. Piotra Podzielnego 17.01.04, 17:18
            Gość portalu: Piotr Podzielny napisał(a):

> Zapewniam że nie mają nic wspólnego z sld.

komfort????
            pozdrawiam rado
            • piotr33k2 Re: do donalda 17.01.04, 18:13
              zapewniam cię że ja to nie piotr podzielny ,ja nigdy nie wystepuje jako gosć .
              • donald13 Re: do donalda 17.01.04, 20:35
                OK, można sie czasem pomylić.sorry
            • donald13 Re: do p. Piotra Podzielnego 18.01.04, 11:59
              rrado napisał:

> Gość portalu: Piotr Podzielny napisał(a):
              >
              > > Zapewniam że nie mają nic wspólnego z sld.
              >
              > komfort????
              > pozdrawiam rado
              czemu uważasz że komfort ma coś wspólnego z sld, faceci robią biznes w całej
              polsce i prawdopodobnie układają się z kazdym z kim MUSZĄ. Aby rozwinąć wątek
              spytam :czyj jest kulczyk,guzowaty,solorz,krauze,wejhert, i inni z listy , są
              sld,aws,po,uw,liga a może samoobrony; czy też układają się z każdym kto jest
              przy władzy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka