lemisiaque 09.11.09, 21:43 PRZEPLOT. Radzę przyswoić to słowo temu kto publikował to nagranie, następnie nauczyć się USUWAĆ PRZEPLOT (przydatny zwrot - warto zapamiętać). Nie dotrwałem do końca filmu, więc się nie wypowiem o treści. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PRZEPLOT Re: Opera promuje balet klipem w sieci [wideo] IP: *.globalconnect.pl 09.11.09, 21:53 Niby opera profesjonalna, a filmik to zupełna amatorszczyzna. PRZEPLOT daje po oczach tak, że dostałem ataku padaczki. Treść i realizacja - kompletne zero. Komuś kompletnie odbiło. Czysty idiotyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
monkeyboy Opera promuje balet klipem w sieci [wideo] 10.11.09, 07:46 kolejna produkcja ze stajni pana bajeny :) a jednak kazde g_wno mozna wypromowac .. co dalej? klip promocyjny dla szczecina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecinianin Galerianki 2.o ? IP: *.blue.net.pl 10.11.09, 08:23 W 400 tys mieście jest jeden realizator filmowy. Filmik niechlujny, źle zmontowany, z product_placement aż zęby bolą. Zachęcony poziomem target pójdzie do opery, a tu ani białych kozaczków, ani tekstów zasłyszanych w knajpach pasażu, bez seksu na scenie i k.o.o.r.e.w w głośnikach.Nie bedzie trendy teatru -ramota w dziwnych trykotach. I efekt promocyjny do przewidzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smark Re: Galerianki 2.o ? IP: 213.155.168.* 10.11.09, 10:20 Film jest głównie o tym, jak szczecinianki pudrują tępe pyski w kiblu trochę lepszego lokalu gastronomicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
trombonek Cio to??? 10.11.09, 13:31 Uwielbiam operę i bardzo chciałbym, żeby jak najwięcej szczecinian dzieliło tę pasję z ludźmi takimi jak ja. Dlatego zaczynałem oglądać ten film z jak największą dozą dobrej woli i ciepłych uczuć, ale to co zobaczyłem, to mnie po prostu powaliło swoim... wsiowym amatorstwem. Luuudzie!!! Tak wygląda promocja instytucji, która ma być na szczycie oferty kulturalnej Szczecina???? TO SKANDAL!!! Spieprzono tu wszystko co można było spieprzyć: drętwe teksty, jakość techniczna jakby to było kręcone przez pijanego gościa na komórce za 1 zeta, gra "aktorska" aż zęby bolą, kłopoty z synchronem, a do tego ten "muzak" w podkładzie. Instytucja muzyczna daje coś z takim podkładem??? Myślę, że ten filmik więcej zrobi dla zniechęcenia ludzi do chodzenia do opery niż zachęcenia. Pierwszy lepszy teleklip disco-polo bije toto jakością techniczną i wysmakowaniem artystycznym na głowę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość córka źle strzeżona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.09, 15:51 hm...... a mnie się ten filmik bardzo podoba. dlaczego od razu takie pesymistyczne nastawienie. Byłam ostatnio na Weselu Figara i widziałam sporo młodych uśmiechnietych twarzy. Z tego co można już zauważyć to Opera próbuje przebic sie do młodych, tak wiec ten nastepny krok moze byc calkiem na czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecinianin wesele Figara IP: *.blue.net.pl 10.11.09, 23:37 a to wesele figara gdzie? W Ciecinie wystawiano? Czy gdzieś tam, gdzi spindoktorzy od marketinigu kulturalnego mają lepszy towar Odpowiedz Link Zgłoś
trombonek Re: córka źle strzeżona 11.11.09, 01:11 Nie rozumiem. Co ma opera, szczególnie tak piękna jak "Wesele Figara" do tego tandetnego badziewia jakim niestety jest ten filmik? Opera to wspaniała sztuka i naprawdę zasługuje na reklamę lepszą niż to, co niestety jest bardziej chyba wsiowe niż reklamy mydełka "Fa" i "Prusakolepu" razem wzięte! To jest żenujące, że traktuje się młodzież tak protekcjonalnie i wciska im się coś takiego myśląc, że kiczowate+tandetne=cool. Odpowiedz Link Zgłoś
trombonek Re: córka źle strzeżona 11.11.09, 01:15 Gość portalu: gość napisał(a): > hm...... a mnie się ten filmik bardzo podoba. dlaczego od razu takie > pesymistyczne nastawienie. Byłam ostatnio na Weselu Figara i > widziałam sporo młodych uśmiechnietych twarzy. Z tego co można już > zauważyć to Opera próbuje przebic sie do młodych, tak wiec ten > nastepny krok moze byc calkiem na czasie. Nie rozumiem. Co ma opera, szczególnie tak piękna jak "Wesele Figara" do tego tandetnego badziewia jakim niestety jest ten filmik? Opera to wspaniała sztuka i naprawdę zasługuje na reklamę lepszą niż to, co niestety jest bardziej chyba wsiowe niż reklamy mydełka "Fa" i "Prusakolepu" razem wzięte! To jest żenujące, że traktuje się młodzież tak protekcjonalnie i wciska im się coś takiego myśląc, że kiczowate+tandetne=cool. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Opera promuje balet klipem w sieci [wideo] IP: *.chello.pl 10.11.09, 15:25 Proponuję przyjrzeć się temu badziewiu, które ma być wizytóka naszego miasta: nortus.pinger.pl/m/1812987/spot-promujacy-szczecin-na-razie-widziala-go-warszawa?from=rss Jeżeli to ma być wzorcowy poziom dla szczecińskich filmowców, to nie oczekujmy od p. Bajeny czegoś więcej w filmiku o operze... Musi przecież być zachowany poziom dna... Odpowiedz Link Zgłoś
trombonek Re: Opera promuje balet klipem w sieci [wideo] 11.11.09, 01:13 Przecież to jest szczyt profesjonalizmu w porównaniu z "filmikiem operowym" - dobra jakość techniczna, ładny podkład muzyczny, no i brak aktorów jest sto razy lepszy od oglądania tej drętwoty, przy której "Kiepscy" wyglądają jak wyrafinowana produkcja "Burzy" Szekspira. Odpowiedz Link Zgłoś