Dodaj do ulubionych

PETYCJA :-)

20.01.04, 14:38
Drogi administratorze forum skladamy petycje by na forum miejskim wpisac,
ODPOWIEDZI UDZIELA :-) CIE SOBIE SAMIIII
Obserwuj wątek
    • albert_c Re: PETYCJA :-) 20.01.04, 14:43
      Drogi Administratorze, tylko prosze wczesniej to skonsultowac z pania kasia
      niedorzecznik - jest w tym naprawde dobra (w nieudzielaniu odpowiedzi ma sie
      znaczyc)
      pozdrawiam,
      • Gość: jeszcze jeden Re: PETYCJA :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 14:46
        o taki smiechhhhhh :-)))))
      • Gość: Ana lokalne specjały... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.01.04, 14:51
        milczący rzecznik staje się obok magazyniera-prezydenta szczecińską
        specjalnością...mogli zatrudnić autentycznego niemowę,toby PFRON jeszcze
        dopłacił...
        • konspirator1 smiech, irytacja czy rozpacz ???? 20.01.04, 15:32
          ja juz niewiem co czuje :-)))))), chetnie zrobilbym sprzatanko, ale z kim, sam
          nie uniose tych swin
    • anaksymenes Dajcie p.Kasi spokój - rzecznikowanie na takiej 20.01.04, 17:27
      rwącej płytkiej pokręconej i nieodgadnionej rzece w WIELKIM MAGAZYNIE należy do dziedziny zadań niewykonalnych. Biedna dziewczyna robi ciężką robotę której nikt inny nie chciał musi się z czegoś utrzymać. NIE KOPIE SIĘ LEŻĄCEGO ZWŁASZCZA GDY ZOSTAŁ POTRĄCONY PRZEZ MAGAZYNIERA
      • albert_c Re: Damy p.Kasi spokój - jak odpowie 20.01.04, 17:32
        damy spokoj jak laskawie zechce odpowiedziec. niech chociaz powie ze ma nas w
        glebokim powazaniu i nie bedzie odpowiadac.
        albo niech opowie o tym jak ja magazynier potracil, niech podzieli sie a nami
        swym doswiadczeniem w przebywaniu w Wielkim Magazynie. moze wtedy ja
        zrozumiemy i na duchu wesprzemy.
        pozdrawiam,
        • anaksymenes Nie mówisz poważnie Przecież jak powie prawdę o 20.01.04, 17:40
          pracy w Wielkim Magazynie To ją WYWALĄ. Dziewczyna musi z czegoś żyć Pomyślcie trochę ludziska
          • albert_c Re: Nie mówisz poważnie Przecież jak powie prawdę 20.01.04, 17:43
            ale czemu z naszych pieniedzy ma prowadzic taki tryb zycia? meczyc sie za
            nasze? to az nieetyczne z naszego punktu widzenia!
            wczesniej tez chyba z czegos zyla?
            pozdrawiam,
            • anaksymenes Albert bedziesz lepszy od niej w rzecznikowaniu 20.01.04, 17:49
              magazynierowi - idź pogadaj może cię przyjmie. Twoje słuszne uwagi napewno pomogą ci zdobyć tę upragnioną przez wielu fuchę. Obok obiektywnych zastrzeżeń nalezy jej współczuć bo samo przebywanie z magazynierem ociera sie o mobing
              • albert_c Re: Albert bedziesz lepszy od niej w rzecznikowan 20.01.04, 17:57
                anaksymenes napisał:

> magazynierowi - idź pogadaj może cię przyjmie. Twoje słuszne uwagi napewno
                pomo
                > gą ci zdobyć tę upragnioną przez wielu fuchę. Obok obiektywnych zastrzeżeń
                nale
                > zy jej współczuć bo samo przebywanie z magazynierem ociera sie o mobing

to podpowiedzmy pani rzecznik, ze sie zmienil kodeks pracy i niech smialo do
                sadu gna z tym mobbingiem.
                nie przesadzaj, ze pani kasia sie meczy - bo jak zaczniemy jej wspolczuc, to
                tak jakbysmy popierali ja w sluzbie Maryjanowi i jej zachowanie zwiazane z
                ignorowaniem pytan jakie jej zadajemy na forum miejskie sprawy.
                jasne ze kazdy musi cos robic aby jakos zyc, ale to nie znaczy ze mamy
                popierac to co wyrabia sie za nasze pieniadze w naszym miescie! niech pani
                kasia wykonuje tylko to co do niej nalezy, a wiec niech pelni funkcje
                uslugodawcza (przekazywanie informacji) wobec nas mieszkancow Szczecina i
                niech stara sie to robic jak najlepiej. nic wiecej...
                panu slowackiemu radnemu zacnemu tez mam wspolczuc? bez przesady, plis.
                pozdrawiam,
                • anaksymenes mówię tylko że ma trudną robote i jej współczuję 20.01.04, 18:21
                  i niezależnie od tego ze pracuje za twoja i moja kase albert
                  • albert_c Re: mówię tylko że ma trudną robote i jej współcz 20.01.04, 19:00
                    Drogi Anaksymenesie, niewatpliwie ma trudna robote - absolutnie temu nie
                    zaprzecze. ale wspolczuc nie bede. a jak zrobi cos porzadnie (a na razie mam
                    doswiadczenie ze nie bardzo porzadnie, bo i pewnie przy Maryjanie to bardzo
                    malo kto moze cos porzadnie zrobic) to na pewno pochwale.
                    ale mi chodzi bardziej w tym czepianiu sie pani kasi o cos innego - mozna
                    rzecz glebszego czy idealistycznego. o to aby funkcjonariusze publiczni
                    wszelkiej masci, a politycy i ci ktorzy im sluza szczegolnie byli swiadomi
                    tego, ze zyja z naszych pieniedzy - to juz tak czesto jest powtarzane, ze
                    staje sie dyrdymalem, ale warto to powtarzac, bo moze w koncu nastana czasy,
                    ze zrozumieja.
                    bo wyjatkowo irytujace jest poczucie tego ze ktos olewa cie za twoje
                    pieniadze. wtedy juz lepiej nie miec swiadomosci tego. ja mam - i moze stad ta
                    moja uszczypliwosc wzgledem pani kasi.
                    pozdrawiam,
                    • anaksymenes też mie to wkurza tylko jakoś bardziej skłonny 20.01.04, 20:22
                      jestem ganić osoby które z klucza partyjnego albo steropianowo-pezetperowskiego doją miejska lub państwową - naszą kasę na grube dziesiątki tysięcy miesięcznie lub często miliony niż osobe która za 1,5 tys. często nie może odpowiedziec w zgodzie z własną inteligencją i prawdą bo pracuje w MAGAZYNIE
                      • albert_c Re: też mie to wkurza tylko jakoś bardziej skłonn 20.01.04, 20:31
                        czyzby drugie etaty w tle? wiem, to sumie dosc drobna kasa w porownaniu o tym
                        o czym piszesz i problem bardzo etyczny.
                        powaznie Pani rzecznik zarabia 1,5 tys? jestes pewien?
                        ja tez jestem sklonny duzo bardziej ganic takie osoby.
                        Maryjan wydoil nas na grube kase wraz z ukladem sld, ktory go otaczal. mam
                        nadzieje ze ten wniosek do prokuratury poszedl na caly owczesny zarzad miasta.
                        warto wspominac o ludziach ktorzy decydowali o tych blednych lub swiadomych
                        decyzjach i narazili nas na straty - sami byc moze czerpiac z tego potezne
                        korzysci majatkowe.
                        warto wspominac kto wtedy doradzal im i co teraz robi (vide mecenas
                        mikolajczyk ktory jest obecnie dziakanem adwokackiej rady okregowej, a ktory
                        doradzal przy umowie bekdas - szczecin) i wiele wiele innych.
                        jestem sklonny o tym mowic i pisac - jak najbardziej!
                        pozdrawiam,
                        • konspirator1 Re: też mie to wkurza tylko jakoś bardziej skłonn 21.01.04, 09:01
                          mysle ze zarobki Pani Kasi spokojnie przekraczaja 2000 na raczke bez dodatkow,
                          i za takie pieniadze to chyba powinnismy byc jakos informowani. Mysle ze z
                          dobrej woli Pani Kasia postanowila wypowiadac sie na firum miejskie sprawy,
                          woli czy tez nie takie zadania musi wykonywac jako pierowiec, w koncu public
                          relations to nie zabawa a my mamy tez swoje opinie jak prasa, radio, pozdrawiam
                          • Gość: e.beata Re: też mie to wkurza tylko jakoś bardziej skłonn IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.01.04, 13:11
                            Pani Kasia na tyle inteligencji ma, że wiedziała w co się ładuje.
                            A jak nie wiedziała to już wie.
                            Ja wiem, /aż za dobrze/ jak ciężko jest z pracą.
                            Nikt jej tam na siłę jednak nie zaciągnął ani na siłę nie trzyma.
                            Jeżeli chce krakać jak każą, robi to z własnej woli z pełną świadomością /mam
                            nadzieję ;-)/.
                            A my mamy prawo i wręcz obowiązek żądac odpowiedzi.
                            Cóż pani Kasi byłoby o wiele lżej 20 lat temu.
                            Teraz młot i kowadło.
                            To już nie mobbing, to masochizm.
                            Ot, każdy ma swoją cenę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka