Dodaj do ulubionych

"Nieskazitelna" przeszlosc Jurczyka

14.02.04, 18:48
Jako, ze niektorzy tak chwala ze nasz Maryjan kochany jest takim wspanialym
czlowiekiem, nie lubi czerwonych i jest wogole uczciwy wygrzebalem pare
artykulow z RP i umiescilem na stronie jurczyk.unspl.com [link
pogrubiony Pseudonim "Święty". O dobrowolnej współpracy MJ z SB.]

Sumujac:
- Jurczyk w latach 70 pod pseudonimem Swiety wspolpracowal z SB
"Ja Jurczyk Marian syn Kazimierza ur. 16.10.1935 r., w Karczewicach
zobowiązuję się dobrowolnie [współpracować] z Organami Służby Bezpieczeństwa w
Szczecinie, w celu ujawniania dywersyjnych działalności państw zachodnich oraz
innych faktów dotyczących nieprawidłowości. Informacje na wyższe tematy
przekazywał będę w formie pisemnej i ustnej, które będą obiektywne i
prawdziwe, dla konspiracji współpracy informacje podpisywał będę pod
pseudonimem"...

- jego zeznania byly bardzo pomocne dla dzialan operacyjnych SB
- przyjal za swoja pomoc pieniadze
- skonczyla sie dlatego, ze SB uznalo go za zbyt glupiego zeby powierzac mu
powazniejsze misje
Obserwuj wątek
    • Gość: Wujek Fido Re: "Nieskazitelna" przeszlosc Jurczyka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.04, 19:03
      Przynudzasz jak stary ubek!
    • Gość: Wiśniak Re: "Nieskazitelna" przeszlosc Jurczyka IP: *.ksiazat.v.pl 14.02.04, 20:31
      Ty markooos. pokaż swoje zobowiązanie zasr...ny gno...ku. Pewnie nie możesz
      sprzedawczyku!
      • marcooos Re: "Nieskazitelna" przeszlosc Jurczyka 14.02.04, 20:38
        Ojejku uwazaj bo Ci cisnienie skoczy.
        Fakty pozostaja faktami sa na to dokumenty. MJ byl TW SB i przekazywal istotne
        informacje na temat swoich kolegow. To sa fakty a nie urojenia

Bardzo mnie ciekawi Twoj poglad na moja osobe. Z prawdziwa niecierpliwoscia
        czekam, az szanowny kolega zdradzi mi komu sie sprzedalem - a nuz dowiem sie
        czegos o sobie czego nie bylem swiadom ;)
        • absztyfikant Re: "Nieskazitelna" przeszlosc Jurczyka 14.02.04, 20:41
          Nie zwracaj uwagi na intelektualnych impotentow Marcooosie i rob swoje!

Strona rewelacyjna, ale graficznie pozostawia wiele do zyczenia - jest malo
          przejrzysta;)

Alleluja i do przodu!
          • marcooos Re: "Nieskazitelna" przeszlosc Jurczyka 14.02.04, 20:49
            Wyglad sie tworzy ;)
            Wiecej szczegolow wkrotce ale bedzie strona ruchu obywatelskiego przyczym
            wkrotce oznacza najprawdopodobniej ten tydzien. Swoja droga wszystkich majacych
            sugestie co powinno sie na takowej znajdowac zachecam do zglaszania.
          • Gość: FM Re: "Nieskazitelna" przeszlosc Jurczyka IP: *.ksiazat.v.pl 14.02.04, 21:04
            Myślę że jesteś impotentem nie tylko intelektualnym i stąd ten stres.Radzę się
            leczyć bo nie pomoże inteligencja gdy zawodzi potencja biedny asztyfikancie.
            • absztyfikant Re: "Nieskazitelna" przeszlosc Jurczyka 14.02.04, 21:07
              Dziekuje za troske. Nie denerwuj sie.
          • Gość: Ana czuły punkt IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.02.04, 12:05
            alergiczna reakcja twoich adwersarzy,marcoosie sugeruje,że chyba trafiłeś w
            czuły punkt.to chyba w czasach,które przypominasz leży wytłumaczenie wielu
            disiejszych zachowań naszego prezydenta...
    • Gość: snajper Re: "Nieskazitelna" przeszlosc Jurczyka IP: *.ksiazat.v.pl 14.02.04, 20:57
      Czytałem twoją stronę. Musisz byc niezle kopnięty,lub może jesteś bardzo
      pracowity były UBEK. Szkoda czasu dla twoich wypocin. spadaj
      • absztyfikant Re: "Nieskazitelna" przeszlosc Jurczyka 14.02.04, 21:00
        Oj tak tak, w dodatku mason i cyklista... Wiadomo kto za nim stoi;)
      • marcooos Re: "Nieskazitelna" przeszlosc Jurczyka 14.02.04, 21:27
        Gość portalu: snajper napisał(a):

> Czytałem twoją stronę. Musisz byc niezle kopnięty,lub może jesteś bardzo
        > pracowity były UBEK. Szkoda czasu dla twoich wypocin. spadaj

Kolego nie sil sie juz na Tworzenie kilku Twoich klonow z roznymi nickami z tego
        samego hosta. W przeciwienstwie do Ciebie wiekszosc osob czytajacych to forum
        jest na tyle rozgarnieta, ze wykrywa takie dziecinne proby.
    • Gość: cxi haniebna to także część przeszłości IP: *.arian.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.04, 22:33
      wpisałem swoje uwagi do: jurczyk.unspl.com
      • marcooos Re: haniebna to także część przeszłości 14.02.04, 22:38
        Dziekuje za namiary wlasnie przegladam i napewno posegreguje i umieszcze jutro.
        • Gość: Wilk Re: haniebna to także część przeszłości IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.04, 23:28
          I ja dziękuję za kontakt.

Adam Łyczakowski (design)
          telefon: +48 604 119 595
          e-mail: adamlyczakowski@unspl.com

Marek Pieróg (development)
          telefon: +48 604 750 790 / +48 91 432 82 69
          e-mail: marekpierog@unspl.com
    • Gość: rewindykator 24h marcooos,huju IP: 80.48.19.* 14.02.04, 22:43
      zajmij sie swoja dupa zmanieryzowana CIOTO!!!znajde cie juz sie boj.hhh,pelna
      powaga.,myslisz ze schowasz sie za szklanym ekranem ...i tu sie mylisz(sa dane
      publiczne)a kto ma do nich dostep----ja cwelu,wiec sie boj:)nadchodze
      • marcooos Re: marcooos,huju 14.02.04, 23:37
        Wzruszyles mnie misiu.
        A jaki hakier z Ciebie. Myslisz, ze jestem nie swiadomy ze whois domeny zwraca
        moje dane? W przeciwienstwie do Ciebie i kilku innych Twoich anonimowych klonow
        nie boje sie podpisywac Imieniem i Nazwiskiem a do podkreslenia moich opinii nie
        musze uzywac slow uznawanych za obrazliwe.
        A ty misiu drogi co, chcesz utworzyc bojowki Mariankowe? Ultras Jurczyk!? Wez
        mnie nie rozsmieszaj.
        Masz argumenty? Przedstaw je w cywilizowany sposob, naucz sie pisac po polsku,
        jak nie potrafisz to mozesz zadzwonic numer tez jest podany a teraz idz juz spac
        dobranocka dawno minela i co bedzie jak tatus sie dowie, ze dziecko po nocach
        bluzga na forach zamiast spac
        • Gość: rewindykator 24h Re: marcooos,huju,smieciu w dodatku! IP: 80.48.19.* 15.02.04, 00:21
          wmawiaj sobie:))!!!!i myslisz ze twoj ton sliczny i jakze grzeczny ukryje twoje
          braki....ja nie bede dzwonil,dorwe cie pod twoim domem i zatluke jak psa!!!!!
          • marcooos Re: marcooos,huju,smieciu w dodatku! 15.02.04, 00:53
            Po pierwsze Twoim domem nie twoim domem.
            Po drugie nastepnym razem sugeruje nie wchodzic z tego samego IP na moja strone
            i korzystac z forum gazety - 80.48.19.2 - administrator moze byc zainteresowany.
            Po trzecie zdajesz sobie sprawe, ze grozenie komus jest zagrozone kara
            pozbawienia wolnosci
            Po czwarte masz jakis osobisty problem z ujawnianiem faktow na temat MJa?
            Rodzina albo cos? Bo jakos nie przypominam sobie zebym pisal na stronie czy
            gdziekolwiek o Tobie czy innych anonimowych obroncach Mariana.
            Po piate uswiadom mi prosze w czym przejawiaja sie moje braki. W tym, ze nie
            uzywam jezyka uwazanego za wulgarny i nie groze nikomu?
            • absztyfikant Re: marcooos,huju,smieciu w dodatku! 15.02.04, 00:56
              Marcoosie! Dyskusja ma sens tylko i wylacznie wtedy, gdy wierzysz w to, ze Twoj interlkoutor zrozumie to, co do niego mowisz. Obawiam sie, ze tracisz czas...:)
              • absztyfikant Re: marcooos,huju,smieciu w dodatku! 15.02.04, 00:57
                interlokutor oczywiscie, poprawiam sie, bo ten grozacy Tobie "geniusz Karpat" za chwile rzuci sie na moja literowke i wykrzyczy z satysfakcja, ze jestem glupi...
              • marcooos Re: marcooos,huju,smieciu w dodatku! 15.02.04, 01:04
                > Marcoosie! Dyskusja ma sens tylko i wylacznie wtedy, gdy wierzysz w to, ze Twoj
                > interlkoutor zrozumie to, co do niego mowisz. Obawiam sie, ze tracisz czas...:

Czasami lubie sie posmiac z odpowiedzi. Wzasadzie to mile uczucie jak nagle
                wzbudzasz w ludziach tyle emocji ;))))
                Zreszta to nie pierwszy raz na usenecie juz kilkaktotnie mnie linczowano, a jak
                widac ku uciesze niektorych moja egzystencja nie zostala przerwana

Tak zupelnie OT wlasnie sobie odswiezam plytoteke i kawalek z dedykacja dla
                prezydenta miasta Szczecina i bylych prezydentow zwlaszcza zwiazanych z naszymi
                10 milionami ;):
                "Takim jak ty dupsko czas sprać"
                "Dupsko czas prać, dupsko czas prać, a dupsko czas prać"
                Pieniądze zepsuły cię tylko brać i brać
                Jak odkurzać co ssie by ssać"

Tym optymistycznym akcentem zycze milego wieczoru i oddalam sie w celu
                zakonczenia dziennej porcji lektury [cholerny Jasienica napisal ta Historie
                Rz-Obojga Narodow, ze nie moge sie oderwac]
                • Gość: siem Re: Poparcie dla marcoosa IP: *.arkonskie.v.pl 16.02.04, 12:34
                  Gdyby wystąpiły jakieś problemy z grożącymi użyciem przmocy (jak powyżej
                  niejaki rewindykator), z którymi nie będzie sobie dawał rady prokurator, to
                  proszę dać znak na forum. Namierzymy delikwenta od pogróżek i skutecznie
                  wyperswadujemy złe pomysły. W słusznej sprawie, mocno bić nie wypada, ale mamy
                  już doświadczenie :-) Pozdrawiam i życzę wytrwałości.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka