never06 26.04.10, 15:02 Warto oglądać. Polecam zytelnikom GW www.youtube.com/watch?v=qmkEmNWP0ug&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Co zalatuje lisem Re: Tomasz Lis na żywo IP: *.chello.pl 26.04.10, 15:17 fryzjer z zielonki: www.youtube.com/watch?v=POxa_XbfuJc www.dentonet.pl/imagesArticles/Tomasz_Lis.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 to nie temat na forum Szczecin 26.04.10, 16:08 idz z tym na ogólnopolskie i nie spamuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Co zalatuje lisem ebeatrix? IP: *.chello.pl 26.04.10, 16:24 Kochasz sie w Lisie? myślałem ,że będzie kandydował na najwyższy urząd , tak jak kiedyś . Został wyśmiany przez wojskówke i wyrzucony na zbity pysk z TVNu Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: ebeatrix? 26.04.10, 16:51 masz problem z czytaniem ze zrozumieniem, to cofnij się do kl. 1 sp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czy-telniczka Re: Tomasz Lis na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 18:09 never06 napisał: > Warto oglądać. > Polecam czytelnikom GW Od lat oglądałam programy a teraz już nawet niechętnie ich słucham. Mój powód zbyt wiele uwagi to zrobienie audycji - temat "raczej fruwa". Program nic nowego nie wnosi po takiej "urywanej" - dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś