Gość: anty-ZED-bredzik Jak całej zgrai platformersów... IP: *.szczecin.mm.pl 22.05.10, 20:11 Husejko rozdał pieniądze dentystom. Krzystek wybudował sobie willę pomieszkawszy 9 lat na krzywy ryj w mieszkaniu komunalnym. Łuczak brał kilka pensji m.in. za głosowanie na obecnego... Atamańczuk... Piłkarzy bijący policjantów... Normalnie elity!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cbaabc Re: Jak całej zgrai platformersów... 22.05.10, 20:16 A komu miał dać kasę skoro tylko oni złożyli wnioski? Pomyśl zanim coś napiszesz. Dupy dali sami mieszkańcy. Z resztą mogę się zgodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-ZED-bredzik Re: Jak całej zgrai platformersów... IP: *.szczecin.mm.pl 22.05.10, 20:18 Przyjrzyj się jacy kolesie zostali wzięci na ekspertów oceniających i który z urzędasów zaprojektował przetarg... a, zapomniałem w tym urzędzie urzędnicy mogą być kretynami i tak uzasadniano ustawiony przetarg na samochody dla Marszałka, prawda? No cóż - dentystom przyda się po 200, 300 tysięcy na nowe gabinety... Odpowiedz Link Zgłoś
cbaabc Re: Jak całej zgrai platformersów... 22.05.10, 20:41 Dentyści mają kasę, więc tak sobie przygotowali projekty, że nie dało się ich uwalić. I co zrobisz? Przecież kryteria oceny nie były ustalone przez lokalnych urzędników. Po prostu całe to dofinansowanie dla innowacji jest jedną wielką ściemą. Przecież nigdzie nie napisałem, że dobrze się stało. Podziękować kretynowi, który wymyślił ten mechanizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-ZED-bredzik Re: Jak całej zgrai platformersów... IP: *.szczecin.mm.pl 22.05.10, 21:53 To samo środowisko ustala kryteria, pisze projekty i je ocenia. I tylko temu środowisku pogratulować, że rozdało setki tysięcy bogatym dentystom na to, żeby potworzyli gabinety dla niemców i szwedów... no i dalej tak rzetelnie odprowadzali podatki jak robią to teraz. Kolejny sukces na miarę zachodniopomorskiej platformy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aysy Re: Jak całej zgrai platformersów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.10, 21:53 >Podziękować kretynowi, który wymyślił ten mechanizm. masz trudność w ustaleniu kto to taki ? popros o ustalenie premiera buzka lub premiera tuska. napisz do nich list a na pewno zajma się tą sprawą i ja wnikliwie wyjaśnią. Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: Jak całej zgrai platformersów... 22.05.10, 20:20 jak zwykle dupy dali mieszkańcy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Krzystek,Zydowrowicz i Jabłoński!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.10, 22:04 takie nieszczęścia zawdzięczamy Szczecinowi,niech je sobie Nitras ze sobą zabiera! Odpowiedz Link Zgłoś
tateti Re: Krzystek,Zydowrowicz i Jabłoński!!!! 22.05.10, 22:46 No to się Nitras nazasługiwał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Krzystek,Zydowrowicz i Jabłoński!!!! IP: *.147.133.160.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.05.10, 09:56 Nitras zrobił więcej dla Szczecina niż Jacyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-ZED-bredzik Re: Krzystek,Zydowrowicz i Jabłoński!!!! IP: *.szczecin.mm.pl 23.05.10, 10:04 A konkretnie co zrobił poza dostaniem deską od stoczniowców? Zważywszy, że kreuje się nieomal na Męża Opatrzności w regionie to nie sposób dowiedzieć się nic o osiągnięciach - chyba, że są to te już przeze mnie wymienione. A może chodzi o wypromowanie niejakiego Marcinkiewicza? Ten to dopiero wybitny przedstawiciel... Odpowiedz Link Zgłoś
adams96 Re: Krzystek,Zydowrowicz i Jabłoński!!!!RE Pan Nit 23.05.10, 11:15 Nitras i rzadzona przez niego PO osiagnela najwieksze sukcesy w zawlaszczeniu urzedow.spolek skarbu panstwa ,przez dylatantow kolesiow Pana Przewodniczacego.Wymienie tylko Wojewodzkui Fundusz Ochrony Srodowiska,Urzad Miasta,Urzad Marszalkowski,Urzad Wojewodzki,Zarzad Portu Szczecin -Swinoujscie,Zaklady Chemiczne Police oraz wiele innych.Efekty ich trzyletnich rzadow sa widoczne bo wg.Pani Minister Pracy stalismy sie sciana wschodnia na zachodzie Polski.Mozemy nosic chlubna nazwe zaglebia bezrobocia i braku przyszlosci dla mlodych ludzi nawet w stolicy wojewodztwa. Odpowiedz Link Zgłoś