sobiepan1 29.06.10, 07:24 Zostało jeszcze gradobicie i koklusz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga125.0 Jak posłanka PO złe znaki na Twitterze czyta 29.06.10, 07:32 Pytia Zaremba powinna sprawić sobie szklaną kulę i czarnego kota. To jest jej powołanie życiowe. Boże chroń nas przed takimi "politykami" A tak na marginesie: czy ktoś w ogóle czyta te wpociny??? Odpowiedz Link Zgłoś
jasio.cekin Re: Jak posłanka PO złe znaki na Twitterze czyta 29.06.10, 11:38 To nie są "wy-po-ci-ny", tylko: gusła! W coś musimy wierzyć. Tym kotem (czarnym?), mógłby być Alik. Odpowiedz Link Zgłoś
jazmig Kolejny zły znak - GW się to nie podoba 29.06.10, 19:37 Skoro GW nie podoba się ten wpis, to jest to kolejny zły znak. Za karę czeka Polskę ciężka zima z głupotami na łamach GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatrwożony Re: Jak posłanka PO złe znaki na Twitterze czyta IP: *.chello.pl 30.06.10, 13:22 Pani posłanka zapomniała uwzględnić w swoich rozważaniach -przepowiednie Nostradamusa -sennik egipski Jak również dalsze konsekwencje - juz po nieuchronnym kataklizmie - czyli piekło i czekające tam wszystkich grzeszników męki .Jest wiele dzieł poświęconych męczarniom /smażenie w kotłach ze smołą chociażby/. Pani posłanka jest też trochę nie na bieżąco z odkryciami naukowymi. Ostatnio w mediach ogłoszono przecież ,ze hamerykańscy uczeni odkryli,że ateiści to chorzy psychicznie ludzie . Może więc lekceważący wszelkie znaki obywatele są już na prostej drodze do szaleństwa? Może tak wszystkich do psychiatryka Łaskawa Pani pośle? Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: Jak posłanka PO złe znaki na Twitterze czyta 29.06.10, 07:33 Swoją drogą, oni wszyscy w tym 'politycznie obłąkanym' amoku owładnięci żądzą władzy fiksum dyrdum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musioł zwykła wsiura i tyle IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.10, 07:38 pełen obciach ta Renia kozaczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Zróbcie sesję zdjęciową z renią, tylko to pozostał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.10, 07:41 przy najmniej tam się nic nie mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
katarski_inwestor Re: zwykła wsiura i tyle 29.06.10, 21:39 Strasznie śmiesznie Wielce Szanowna Pani Poseł opisuje to wszystko co w naszym kraju stało sie po 10 kwietnia, no tak, ze boki zrywać. Kiedyś takie osoby wywoziło się z wioski na gnojnym wozie, teraz wybiera się do Parlamentu. Sama sie tam nie wybrała, to krew z krwi i kość z kości szczecińskiego ludu - miłośników specyficznej elegancji i dobrego wychowania. Niedawno jeden z moich znajomych stwierdził, że szczeciński "salon" to co najwyżej salon masażu (erotycznego) ale taki z panienkami nie pierwszej urody, dlatego od szczecińskich salonowców łatwo złapać syfa. Nie leczona kiła, jak wiadomo powoduje trwałe zmiany w mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacek Siara rzadzi IP: *.chello.pl 29.06.10, 07:40 i siara nadal rzadzi!!!! wczoraj przesunieto na nieokreslony termin prawybowy, ekipa nitry nadal rzadzi - przesuwa sobie terminy prawyborow, w trakcie kampanii robi swoja kampanie slynne sms, nie liczy sie z nikim i niczym, nwet gwalowski nie ma na nich wplywu, maja kola, maja caly zarzad miasta i wszytsko co im potrzeba do prwoadzenia polityki zastraszania czlonkow plus swojego czlowieka w urzedzie WJ, ktory za chwiel bedzie dalej szkodzil i niszczyl ludzi myslacych inaczej niz on i jego szef mysli, nic sie nie zmienia w tej szczecinskiej PO,a szkoda bo juz bylo chwile normalnie,ale nitros swoje robi,a jegoekipa zniszczy wszystko co staje im an drodzie, jedyny sposob to usuwac ich ze wszytskich funkcji politycznych i urzedniczo - administracyjnych Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: Siara rzadzi 29.06.10, 07:57 Ja mu się nie dziwię. Ma coraz mniej władzy. No a jak byś ty dostał dechą po łbie od stoczniowca, też byś spanikował Odpowiedz Link Zgłoś
ziege77 Re: Jak posłanka PO złe znaki na Twitterze czyta 29.06.10, 07:49 coż głupich nie sieją ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koval Re: Jak posłanka PO złe znaki na Twitterze czyta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.10, 07:57 Pani już dziękujemy!!! Potwierdza się stara maksyma, że milczenie jest złotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-ZED-bredzik moherowy berecik dla posłanki IP: *.szczecin.mm.pl 29.06.10, 09:01 A może moherowy berecik dla Pani poseł, swoim geniuszem idealnie nada się na statyw do tegoż berecika. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisllaw chorej należy pomóc sie leczyć. 29.06.10, 09:20 Od kiedy wieśniara w gumofilcach i kufajką na grzbiecie pochodzi ze Szczecina . Całe życie siedziała w wioskowej oborze i krowy doiła ,a teraz rżnie wielką panią.Czarnoziem z pod paznokci świadczy o jej pochodzeniu ,a nie jak się ubiera i po jakim gruncie chodzi. A teraz co do debilnych w jej wykonaniu wpisów może jedynie świadczyć o jej prostocie,głupocie i pomroczności jasnej. Po za tym ona skoro tak się publicznie wypowiada ,to musi mieć coś nie tak z głową i winna trafić do lekarza i poprosić o diagnozę o swój stanu zdrowia.Chore osoby nie powinny być na wiejskiej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieśniak Re: chorej należy pomóc sie leczyć. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.10, 13:57 Przynajmniej z przyrodą była za pan brat.A ty buraku odkąd ją zobaczyłeś już trzeci raz męczysz szkapę.Co myślisz że nie widać tego.Dzisiaj jest technika taka ze twój umysł nie jest w stanie sobie tego wyobrazić.Kazdy to wie.Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisllaw Re: chorej należy pomóc sie leczyć. 29.06.10, 14:27 Gość portalu: wieśniak napisał(a): > Przynajmniej z przyrodą była za pan brat.A ty buraku odkąd ją > zobaczyłeś już trzeci raz męczysz szkapę. Ja nie mam szkapy lecz małego wróbelka .A po za tym ja nie muszę mieć rączkowskiego ,bo mam dobrą kobyłę. A ty ruda /podpisując się gość wieśniak /mówisz o sobie . Odpowiedz Link Zgłoś
krokus5 Jak posłanka PO złe znaki na Twitterze czyta 29.06.10, 09:29 Dotychczasowe leki nie pomagają.Powinna je zmienić na silniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent Re: reńka wernyhora kozaczek :) IP: *.szczecin.mm.pl 29.06.10, 09:49 Miałem zajęcia z podobną osobą z wyglądu, stylistyki ubioru i tego, co mówiła na politologii na USie - mgr Małgorzatą dwojga nazwisk. Widzę podobieństwo wizualne mentalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Co zalatuje lisem Re: reńka wernyhora kozaczek :) IP: *.chello.pl 29.06.10, 09:50 tydzień już minął od tej sensacji XXw, a gazeta się za to wzięła jak za ogórki. Powala ta szybkość, niczym siła umysłu posłanki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $$ Re: reńka wernyhora kozaczek :) IP: *.chello.pl 29.06.10, 10:54 A jak Księstwo PO w niedziele przegra to wina platformy w zatoce Meksykańskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as co chcecie od ładnej kobiety ,nie mozna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.10, 11:23 mieć wszystkich zalet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stylista Re: co chcecie od ładnej kobiety ,nie mozna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.10, 11:36 Ciebie też poje..ło . Od kiedy ruda, piegowata o świńskim kolorze skóry jest ładną kobietą. Ty chyba nie wiesz co oznacza słowo przeciętna kobieta ,a już nie mówiąc co oznacza piękna kobieta . Tak więc nie obrażaj pięknych kobiet tym porównaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: co chcecie od ładnej kobiety ,nie mozna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.10, 12:55 a ja bedę się upierał że renia jest ładną kobietą, szczególnie wśród tego środowiska i na kalendarz sie nadaje a że nic do powiedzenia nie ma to już inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
cezas74 Jak posłanka PO złe znaki na Twitterze czyta 29.06.10, 11:49 Nie wiedziałem na kogo zagłosuje w II turze. Ale dzieki pani posłance wiem jedno -głosuje na Kaczyńskiego. On przynajmniej nie drwi z religii i ma szacunek dla Wiary.... Jeżeli ktoś nie jest zdecydowany to niech głosuje na Kaczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Co zalatuje lisem Re: Jak posłanka PO złe znaki na Twitterze czyta IP: *.chello.pl 29.06.10, 13:14 Taka sama ładna jak nitrasek przystojny. Chodzi o to co ma w głowie. Jak na posła to w kole gospodyń wiejskich nie miałaby szans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mo-mo Re:"cezas", czyzby propagandzista rodem z PiSuaru? IP: *.seg54.ucf.edu 29.06.10, 18:57 "Nie wiedziałem na kogo zagłosuje w II turze. Ale dzieki pani posłance wiem jedno -głosuje na Kaczyńskiego. On przynajmniej nie drwi z religii i ma szacunek dla Wiary..." Czy twoja ("cezasie74") wiara jest rownoznaczna z wiara we wszelkie gusla i zabobony??? Odpowiedz Link Zgłoś
jasio.cekin Jak posłanka PO złe znaki na Twitterze czyta 29.06.10, 11:51 Co Wy chceta łod bab?! Kazdo baba w deche, kiej daje... na kreche! --- "Znaszli ten kraj, gdzie kartofla dojrzewa?" --- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swatka Re: Jak posłanka PO złe znaki na Twitterze czyta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.10, 13:40 O ona, ta Renia ma jakiegoś faceta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zachlana morda Re: Jak posłanka PO złe znaki na Twitterze czyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.10, 14:07 Gość portalu: swatka napisał(a): > O ona, ta Renia ma jakiegoś faceta? Tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esteta Re: Jak posłanka PO złe znaki na Twitterze czyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.10, 14:18 Przecież rwie Jarka.Może jej się uda.Jak był premierem 4 dni nie wchodził do kancelarii bo tam czekały na niego 4 pielęgniarki.Może wreszcie stał by się facetem z .....i Odpowiedz Link Zgłoś
kadykianus Voodoo w komisji skarbu? :) Strach! 29.06.10, 14:26 I pomysleć, że panna voodoo zajmuje się kasą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikuś Re: Jak posłanka PO złe znaki na Twitterze czyta IP: *.igloonet.pl 29.06.10, 14:28 Gdyby głupota umiała lata,to posłankaPO byłaby gołębicą!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panpikuś Re: Jak posłanka PO złe znaki na Twitterze czyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.10, 14:42 Pikuś jak rwie Jarka musi gadać jego jezykiem.Popatrz i posłuchaj co wygaduje Nelli jak wstąpiła do PiS.Nawet Jan z Maryśką złapał się za brudną robotę (remontuje dom)bo się boi że zeświruje.Kiedyś go nie lubiłem teraz mu współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nosterdamus Re: Jak posłanka PO złe znaki na Twitterze czyta IP: *.nys.biz.rr.com 29.06.10, 15:13 No tak - juz ja widze jak Nelli robi sobie z wosku... taka malutka laleczke, szpilki kupuje w wiekszej ilosci zapala czarna swiece, o polnocy zamyka sie w szafie i tymi szpilkami dzib dziab... Ja na miejscu Kota Alika bal bym sie, ze komus przyjdzie do glowy zrobic z niego Behemota za pomoca czarnej pasty do butow. A nasza kochana Wisla plynie plynie po polskiej krainie... Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_dobrze_poinformowany To jest wszystko przenajświętsza prawda !!!!!!!!!! 29.06.10, 15:10 Chyba każdy zauważył co się dzieje ??? Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Jak posłanka PO złe znaki na Twitterze czyta 29.06.10, 15:56 Rzeczywiście, nie powinna, ma łeb do biznesu, choćby ten milionowy i cośtam czynsz, którzy jej kolesie płacą za budę poniemiecką a nie jej, wiem wiem, mają akt prawny co o dupę wytrzeć, takie akty mają wszyscy niezbędni. A kiedy Pani szanowna u lekarza ostatnio była? Tego od głowy? A? Odpowiedz Link Zgłoś
bola01 Jak posłanka PO złe znaki na Twitterze czyta 29.06.10, 17:34 Pani posel PO ma racje,wiele starszych ludzi co umieja czytac przepowiednie mowilo,ze, te wszystkie zdarzenia z tego polrocza to kara Boska za zle Polakow zachowania;awantury/klotnie/,klamstwa,oszukiwanie biednych,udawanie katolikow/a w glebi najgorsze czyny i slowa p/blizniemu/,Bog musial pogrozic i kare choc tak jeszcze nie duza zeslac,by opamietali sie ci,ktorzy potrafia opamietac sie i w piersi uderzyc,bo inaczej beda nastepne i to nieuniknione.Zobaczycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. chyba trafiles w sedno IP: *.cable.quicknet.nl 29.06.10, 20:24 zdzirowata z twarzy - zalatuje tirowka ale pewnie w PO znajdzie mase chetnych desperatow coby ja pukneli i moze po cichu na to liczy - panowie z PO - kolezanka tirowka w potrzebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egbert Re: Jak posłanka PO złe znaki na Twitterze czyta IP: *.chello.pl 29.06.10, 23:20 Co jeden z tych naszych szczecińskich "polityków" to bardziej żenujące wypowiedzi, niezależnie od tego, czy z prawa czy z lewa czy z centrum. Ratuj Panie! Odpowiedz Link Zgłoś
katarski_inwestor Re: Jak posłanka PO złe znaki na Twitterze czyta 29.06.10, 23:33 Pani Poseł nie jest ani z prawa, ani z lewa, ani z centrum. Pani Poseł jest ze Szczecina - wioski z tramwajami i uniwersytetem, na którym najtrudniejszy jest dojazd. Odpowiedz Link Zgłoś
midat Ojej, ojej! a może ma rację?? 29.06.10, 23:22 Ja uważam, że racja może być po jej stronie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Ojej, ojej! a może ma rację?? IP: *.cable.quicknet.nl 29.06.10, 23:41 chcesz ja wyciurlac i bierzesz ja na komplementy o intelekcie zeby nie wyszlo za wczesnie ze chodzi ci o ciurlanie? Odpowiedz Link Zgłoś
yesname Typowa klempa 30.06.10, 06:36 Jedyne co ją wyróżnia w sejmie to okulary na łbie, które w jej mniemamiu dodadzą powabu i uroku. Podobno nosi je także kiedy jest deszcz i nie ma słońca. No taka powiedzmy ozdoba. Ludzie! kto nami rządzi?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as PO prostu chce zaistnieć IP: *.globalconnect.pl 30.06.10, 07:21 skoro nie mozna merytorycznie to w ten sposób.Już jest cytowana na onecie itd.PO ja wystawi na liste a wy POtulnie ja wybierzecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as wydaje mi się że Komora uprawia nekrofilię polityn IP: *.globalconnect.pl 30.06.10, 07:26 dlaczego komora nie spotkał się z męzem blidy kilka miesięcy temu albo po wyborach tylko teraz.Czy Kaczor miałby się spotkać z rodziną Pani podpułkownik która popełniła samobójstwo za rządów PO, bo wykonywała dobrz e swoją pracę za rządów PIS. Odpowiedz Link Zgłoś