alewczycka13 06.07.10, 09:52 Czy jest ktoś na forum kto niedawno rodził w Zdrojach. Chciałabym się dowiedzieć jak tam ogólnie jest i co trzeba zabrać ze sobą do szpitala Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moniaj77 Re: Poród w zdrojach 07.07.10, 18:39 dla dziecka tylko husteczki do pupki, a tak wszystko zapewnia szpital również podkładów poporodowe są pod dostatkiem, a reszta wiadomo dla matki tak jak do szpitala Odpowiedz Link Zgłoś
sylvia2005 Re: Poród w zdrojach 13.07.10, 14:06 Rodziłam 4 lipca dokładnie, pamiętaj o husteczkach, reszta jest chociaż ja akurat trafiłam na zmianę gdzie dostałam ostatnią czystą koszulę na porodówce, położna przyniosła dzieci z kąpieli i powiedziała aby uważać bo świeże rożki i pieluchy tetrowe będą dopiero po południu, a jak mnie przenosili z pooperacyjnej na normalną salę to zabrakło pościeli na poduszki... poza tym super opieka i byłam bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
monischappi Re: Poród w zdrojach 18.09.10, 17:23 a jak wyglada same przygotowanie do porodu, czy trzeba sie poddać lewatywie no i jak wygladaja sale po porodzie , ile osob czy jest łazienka??? Odpowiedz Link Zgłoś
ewka-1974 Re: Poród w zdrojach 18.09.10, 22:13 mi przed porodem robili usg i wywiad, potem sala porodowa antybiotyk bo byłam nosicielem paciorkowca i to wszystko jeżeli chodzi o przygotowania. Lewatywy ani golenia nie miałam. Po porodzie sale dwuosobowe, czyste łazienka na korytarzu. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś