Dodaj do ulubionych

szybki tramwaj

06.09.10, 12:14
"... Macieja Chmielewskiego, autora studium, będzie to w zasadzie premetro, czyli szybki tramwaj przebiegający w centrum miasta pod ziemią. Powinny powstać dwa tunele pod Śródmieściem: jeden na linii wschód-zachód, drugi północ-południe. ...."

ale nie nasz. W Krakowie.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: szybki tramwaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.10, 12:24
      ajpitoajpi12 napisała:

> "... Macieja Chmielewskiego, autora studium, będzie to w zasadzie premetro, czy
      > li szybki tramwaj przebiegający w centrum miasta pod ziemią. Powinny powstać dw
      > a tunele pod Śródmieściem: jeden na linii wschód-zachód, drugi północ-południe.
      > ...."
      >
      >
      > ale nie nasz. W Krakowie.

Dobrze pani "inżynier" - proszę sporządzić plany "premetra" w Szczecinie, przebiegające przez śródmieście...
      U nas nie ma możliwości ani potrzeby takiego rozwiązania.
      • Gość: IP to IP Re: szybki tramwaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.10, 12:46
        I tak zrozumiałeś intencję mojego postu ?
        • Gość: gość Re: szybki tramwaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.10, 12:52
          Gość portalu: IP to IP napisał(a):

> I tak zrozumiałeś intencję mojego postu ?

Twój wpis można różnie interpretować, ja go odebrałem w ten sposób. Jeśli chciałaś przekazać coś konkretnego trzeba było jasno sprecyzować o co ci chodzi.
          • Gość: miejsce na reklame Re: szybki tramwaj IP: *.pl 06.09.10, 12:56
            ja zrozumialem twoj post, ze na dzien dzisiejszy krakow ma plany to budowac. gdyby napisano ze zbudowali moze to i ciekawe by bylo. i tyle w temacie.
    • Gość: bolek Re: szybki tramwaj IP: *.chello.pl 06.09.10, 16:53
      ajpitoajpi12 napisała:

> "... Macieja Chmielewskiego, autora studium, będzie to w zasadzie premetro, czy
      > li szybki tramwaj przebiegający w centrum miasta pod ziemią. Powinny powstać dw
      > a tunele pod Śródmieściem: jeden na linii wschód-zachód, drugi północ-południe.
      > ...."
      >
      >
      > ale nie nasz. W Krakowie.
      ......
      takie plany od dawna były w Krakowie, a u nas ponoć grunt na to nie pozwala.
      • zed.1 Re: szybki tramwaj 06.09.10, 17:31
        nie tylko grunt ale i srodki. skad miasto wzieloby miliardy na metro?
        • Gość: Ktos Re: szybki tramwaj IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.09.10, 19:01
          zed.1 napisał:

> nie tylko grunt ale i srodki. skad miasto wzieloby miliardy na metro?

krzystek zawsze moze poprosic o pomoc kosciol i kurie, wkoncu tez im pomogł w biedzie i potrzebie oddajac za free miejskie działki i budynki :))) powiedz swojemu szefunciowi zeby rozważył taka ewentualnosc :))
    • aysy.1 Re: szybki tramwaj jest jak duch 06.09.10, 18:07
      pojawia się okresowo i zawsze przed wyborami samorządowymi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka