szczecin-hh
20.01.11, 19:04
Panie Jaroslawie,
mysle ze zanim Pan madre rady konkurencji sie odwazy dawac to najpierw zrobic wlasny rachunek sumienia.
Kilka razy kupowalem w Pana sklepach i niestety musialem zmienic mojego cukiernika ze szczecinskiego na przyjezdnego z Bydgoszczy.
A to sa Wasze wady ktore sie do tego przyczynily :
-jakosc obslugi w Pana punktach sprzedarzy ( najgorzej jest na Krzywoustego przy Placu Kosciuszki) bardzo niekompetentne opryskliwe niekulturalne sprzedawczynie! szczytem bylo sprzedanie mi przez mloda Pania babki piaskowe jako sernika ( zapytalem jakie to jest ciasto w tej polewie a ona powiedziala ze sernik swiateczny z bakaliami ,ja wzialem cala sztuke a po rozpakowaniu okazalo sie to cudo to jest babka piaskowa z obtrzydliwym zakalcem !
Poniewaz kupilem to przyjaciolom na ich prosbe -musialem sie jeszcze wstydzic za Was !
-brak gospodarza we wszystkich lokalach !brud , niechlujnosc ,nieodsnierzone chodniki przed wejsciem lub stojace kaluzre przed samym wejsciem,malo dekoracji albo bez smaku kompletnie nie zadbane sklepy.
-kilka razy kupilem rowniez mimo pytania stare ciasta .
Pozdrawiam i obiecuje ze jezeli sie Wasze podejscie do klienta zmieni to wroce z mila checia do szczecinskiego cukiernika!
-