swarozyc 27.01.11, 09:35 Pamiątka Chrztu Świętego. '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Uff, Bogu niech beda dziegi! Najwazniejsza rzecz dla katolaka uratowala sie... PS. A polisa ubezpieczeniowa tez sie spalila? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ameba Re: W popiele znalazłam tylko widelczyk Natalii IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.11, 15:53 Jeśli nigdy baranie nie przeżyłeś takiej tragedii zamilknij raczej!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: W popiele znalazłam tylko widelczyk Natalii 27.01.11, 15:57 Mnie jednak intryguje kwestia polisy ubezpieczeniowej.. Byla czy nie byla - oto jest pytanie! Odpowiedz Link Zgłoś
wioooo W popiele znalazłam tylko widelczyk Natalii 27.01.11, 18:52 Współczuję tragedii. Miałam nieszczęście być uczennicą tej pani i do dzisiaj wspominam jej brak życzliwości dla uczniów, zarozumialstwo i różne nieuprzejmości. Niech pani doceni pomoc i w końcu może innego człowieka. Uczeń też człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caba77ero Re: W popiele znalazłam tylko widelczyk Natalii IP: *.cable.smsnet.pl 27.01.11, 20:28 również współczuję i podpisuję się pod postem powyżej. Zawsze się mnie czepiała za byle głupotę. Cóż, może to kara za te nieuczciwości wobec niektórych uczniów (w tym mnie) ? Odpowiedz Link Zgłoś
tine6 osemka 27.01.11, 22:15 wspolczuje tej pani. Jakos w tej szkole zawsze byli dziwni nauczyciele co nie mieli szacunku do uczniow.Moja polonista byla wredna jak cholera, chyba dalej tam pracuje( sZYBOWSKA). Odpowiedz Link Zgłoś
crouch3r W popiele znalazłam tylko widelczyk Natalii 28.01.11, 04:14 Komentarze p. swarozyca powinny dac do myslenia. Dla niektorych chamskie dla innych dajace do myslenia - oby nie bolalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: capri Re: W popiele znalazłam tylko widelczyk Natalii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.11, 08:34 Najważniejsz rzecz dla żydłaka to pierścionki z Oświęcimia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawnik Re: W popiele znalazłam tylko widelczyk Natalii IP: 80.50.132.* 28.01.11, 10:34 Czy mąż tej Pani - jeżeli ma na imię Sławomir - pracuje tylko w ZUS czy też prowadzi prywatną kancelarię prawną i dorabia nie tylko w ZUS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: W popiele znalazłam tylko widelczyk Natalii IP: *.echostar.pl 29.01.11, 18:21 Nie, mąż tej Pani nie ma na imię Sławomir. Z resztą co Panu/Pani Prawnik do tego jak "dorabia" sobie pan Sławomir? Odpowiedz Link Zgłoś