Dodaj do ulubionych

problemy buduarowe

09.02.11, 23:31
Piszę "w nietypowej sprawie". W dość dziwnych okolicznościach, których nie chcę póki co ujawniać, poznałam bardzo przystojnego i inteligentnego mężczyznę. Spotykamy się od kilku dni - tzn. ja go odwiedzam. Czuję, że iskrzy między nami, ale boję się wykonać jakiś ruch - on chyba też. Nie wiem na ile mogę sobie pozwolić, a głupio mi się go zapytać czy porozmawiać o tym. Po prostu nie chcę mu zrobić przykrości, a nie wiem czy byłby w stanie robić ze mną coś więcej - wiecie o co chodzi?
Czy ktoś był w podobnej sytuacji i może mi coś doradzić?
Obserwuj wątek
    • Gość: [cool][czesc] Re: problemy buduarowe IP: *.privatedns.com 09.02.11, 23:58
      na te i podobne problemy prawdziwi fachowcy sa tutaj

forum.o2.pl/forum.php?id_f=23
      • ma1gda1lenka Re: problemy buduarowe 10.02.11, 00:13
        Gość portalu: [cool][czesc] napisał(a):

> na te i podobne problemy prawdziwi fachowcy sa tutaj
        >
        > forum.o2.pl/forum.php?id_f=23
        oj, chyba jednak nie, ale dziękuję za dobre chęci....
    • Gość: portier Re: problemy buduarowe IP: *.dynamic.chello.pl 10.02.11, 00:14
      Jest gejem i potrzebna mu jesteś jako przyzwoitka, dla zmyły przed rodziną i towarzystwem z pracy. Na zasadzie- ma kogoś, widziałem - ekstra.
    • Gość: gosc Re: problemy buduarowe IP: *.152.159.57.dsl.dynamic.eranet.pl 10.02.11, 00:19

Czy niestypowość sytuacji polega na tym, ze facet ma żonę?:)
      • ma1gda1lenka Re: problemy buduarowe 11.02.11, 14:08
        No właśnie nie wspomniałam o najważniejszym - ten mężczyzna jest po wypadku, jeździ na wózku inwalidzkim. Jest bardzo samodzielny i świetnie sobie radzi jak widzę. Ogólnie miło spędzamy razem czas. Jednak dwa dni temu pocałował mnie, co zresztą bardzo mi się podobało i od tamtego czasu się zastanawiam nad aspektymi fizycznymi i seksualnymi. Nigdy nie byłam w takim związku ani nie znam nikogo w podobnej sytuacji. Trochę się boję, nie chcę go skrzywdzić i pytać o to. Choć bardzo chciałabym o tym porozmawiać otwarcie. Ten facet bardzo mi się podoba ale po prostu nie wiem jak w przyszłości mam się zachować w intymnej sytuacji.
    • Gość: luks radzę ci IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.11, 08:20
      nie wypisuj takich idiotyzmów na forum
    • Gość: bum Re: problemy buduarowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.11, 14:26
      totalna mitomanka i idiotka (lub idiota)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka