Dodaj do ulubionych

Transmisja beatyfikacji Jana Pawła II na Jasnyc...

27.04.11, 12:16
Gazeta parafialno-wyborcza i jej naczelny kościelny redaktor G. Jak zwykle niezawodne w walce o umysły. Co by kościół zrobił bez ludzi od propagandy i prania mózgów dzien w dzien?
Obserwuj wątek
    • Gość: jurek z pyrzyc Re: Transmisja beatyfikacji Jana Pawła II na Jasn IP: *.globalconnect.pl 27.04.11, 12:24
      czy na transmisje mozna wpaść z piwem i chipsami?
      • Gość: a Grill kurczakowy IP: 78.133.191.* 27.04.11, 20:20
        Tak po prawdzie lata całe Trzy Orły nazywane są pomnikiem Drobimexu/ primo voto Drobexu-Heitz/

Tamże, w okolicach minigolfa prześladowana niczym pierwsi chrześcijanie lewica świętować Święto Pracy będzie. Czy wystarczy na darmową grochówkę okaże się po przekazaniu dziesięciny na tacę pod Pomnikiem Tego Co Wygraża Orłom Pięścią

Zróbmy sobie grilla
    • Gość: gość Re: Transmisja beatyfikacji Jana Pawła II na Jasn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.11, 12:44
      zed.1 napisał:

> Gazeta parafialno-wyborcza i jej naczelny kościelny redaktor G. Jak zwykle niez
      > awodne w walce o umysły. Co by kościół zrobił bez ludzi od propagandy i prania
      > mózgów dzien w dzien?

Zed, nie rozumiem ciebie. Z jednej strony najeżdzasz na kościół a z drugiej bezkrytycznie popierasz działania prokościelne pierwszego ministranta Szczecina...
      • zed.1 Re: Transmisja beatyfikacji Jana Pawła II na Jasn 27.04.11, 14:19
        Popieram tylko to co jest korzystne dla miasta, np. sprawa szpitala.
        • wuk4 Re: Transmisja beatyfikacji Jana Pawła II na Jasn 27.04.11, 22:41
          zed.1 napisał:

> Popieram tylko to co jest korzystne dla miasta, np. sprawa szpitala

No właśnie. Więc gdyby tę transmisję zdecydowali się przekazywać nie na Jasnych Błoniach, ale w Multikinie, ze wstępem biletowanym za 10 zł. od łebka i najlepiej w wersji 3D z okularkami...- to byłoby to korzystne, bo te pieniądze możnaby wydać np. na załatanie dziur w chodnikach i drogach. A gdy na Jasnych Błoniach rozstawią telebimy i zorganizują całą imprę beatyfikacyjną - to nikt tego nie zrobi za darmo i nikt z widzów za to bezpośrednio nie zapłaci. Zapłaci miasto, czyli mieszkańcy do spółki - również innowiercy, agnostycy czy ateiści.
        • 1przeciwnik_glupoty do kłamcy ZEDa 28.04.11, 22:46
          Jaka korzyść dla miast z tego szpitala? Ani pieniędzy w budżecie ani szpitala. A jak już będzie to i tak za pensjonariuszy będzie płacił MOPR... tylko miasto nie będzie miało żadnej kontroli nad utrzymaniem tej placówki...
          Podatników okradziona na kilkadziesiąt grubych milionów rozdając majątek komunalny klechom.
    • Gość: ( Re: Transmisja IP: *.dynamic.chello.pl 27.04.11, 14:49

Czy Arcybiskup będzie zeznawał w aferze Boguszewskiego?

• rozkoszny_bobasek Transmisja beatyfikacji Jana Pawła II na Jasnyc... 27.04.11, 16:21
      Bede ja, Janek, Pawel i gitara!
      Wezcie tylko flaszeczke i przyjdzcie wszyscy!
      • Gość: dziki Re: Transmisja beatyfikacji Jana Pawła II na Jasn IP: *.dynamic.chello.pl 27.04.11, 17:20
        W którym rzędzie będzie siedziało szczecińskie SLD?
        SLD w sensie lokalnym, wojewódzkim
        ( Wziątek), krajowym ( Napieralski, Arłukowicz) i europejskim (Liberadzki) oczywiście nie sami tylko z rodzinami, dzieci, szfagrzy ,zięciowie ,rodzice, partnerzy, przewodniczący, zastępcy, asystenci. SLD do nie jedyna formacja na szerokiem horyzoncie Lewicy. Jak zabrano im święto 1 Maja, to gdzieś te sieroty muszą się znaleźć. I tak wszyscy skupieni w Ruchu Palikota, sporo ich wszystkich 30tu, niejedna partia chciałaby mieć tyle szabel, czy bagnetów lepiej.
        RACJA, no jasne ,że racja, teraz wszystkie organizacje lewicowe Gejów, lesbijek, zielonych , rowerzystów i miłośników kotów.
        Jest ich tyle ,że sami wypełniają Jasne Błonia na jeden sms.
        Słowianin, no ja nie mogę, czołowy klub blackmetalu i Wijasa , będzie oficjalnie klęczał przed dużym telewizorem. Niech Gruby z Ingą przećwiczą jak się prawidłowo żegna. Bo inaczej Soska wam dotacje upier..li.
        Ja też tam będę , cuda te oglądać na własne oczy.

• 4head Mam dość zawłaszczania przez kościół Jasnych Błoni 27.04.11, 18:56
      To jest przestrzeń miejska do odpoczynku, jak ktoś się chce pomodlić to bliziutko ma dwa kościółki do wyboru. Niedługo zakażą wstępu na Jasne Błonia w krótkich spodenkach itd.. Czy to oznacza, że można się władować z piwkiem na mecz do arcy-Dzięgi albo z telewizorem do katedry? I nie jestem żadnym komucho-żydo-masono-gejem-<wstawcie_sobie>, po prostu mam dość.
      • piotr33k2 Re: Mam dość zawłaszczania przez kościół Jasnych 28.04.11, 22:42
        zawłaszcza bo krzystek to dewot , swoją droga dobrze że ta złodziejska i mafijna komisja do sprawa zwrotu majatku kosciolowi została rozwiązana w atmosferze skandalu i afery korupcyjnej bo jeszcze jasne blonia by oddała klerowi , he he.
    • archeus_pl Transmisja beatyfikacji Jana Pawła II na Jasnyc... 28.04.11, 07:55
      To chory pomysł.Kogo to obchodzi?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka