Dodaj do ulubionych

kim jest Paweł Juras?

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.04, 17:23
heja, ostatnio natknelam sie na ulotke wyborcza niejakiego pana Jurasa, ktory
wyraza chec wstapienia do szacownego kolegium, zwanego dalej parlamentem
europejskim z listy sld-up.Czy ktos w ogole wie, kto to jest??
Obserwuj wątek
    • zaczepialski niezła podpucha panie Juras :-))) 16.05.04, 17:26
      • Gość: XYZ Re: niezła podpucha panie Juras :-))) IP: 212.14.0.* 17.05.04, 09:15
        zaczepialski wzorem swoich kaczych mentrów wszędzie wietrzy spisek. Pewnie
        Juras to szpieg KGB.
      • Gość: e-Ivana Re: niezła podpucha panie Juras :-))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.04, 10:11
        Panie Juras?? Co jak co, ale panem Jurasem to jeszcze nikt mnie nie nazwal.
        Ciekawe spostrzezenie, chociaz o zmianie plci nie mysle, pozdrawiam
    • Gość: Lewy Re: kim jest Paweł Juras? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 22:50
      Iga?
      • Gość: e-Ivana Re: kim jest Paweł Juras? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.04, 10:13
        Jaka Iga?
        • Gość: Lewy Re: kim jest Paweł Juras? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 10:17
          Ta Iga. No chyba że Iga też poszła do Liberadzkiego :D
    • blackexit Re: kim jest Paweł Juras? 17.05.04, 09:23
      trzeba jasno powiedziec ze to szwagier pana napieralskiego osadzony w
      niewiadomo jaki sposob w urzedzie miejskim i ktory awansuje zawsze gdy jurczyk
      potrzebuje glosow sld. pozdrawiam blackexit
      • Gość: rzeźnik Re: kim jest Paweł Juras? IP: 62.29.137.* 17.05.04, 09:29
        Gdybyś pracował w Uzędzie Miasta od 1999r i był tak dobry jak on też byś
        awansował!
        • Gość: HAHAHA HAHAHAA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 10:18
          Juras dobry. HAHAHAHAHAHAHA
          • Gość: JURAS, PAWEL JURAS Re: HAHAHAA IP: 212.160.165.* 17.05.04, 11:56
            hmm...Pozdrawiam !!!
            2001- Nagroda Prezydenta za współpracę z Wielonarodowym Korpusem
            Północ-Wschód w Szczecinie;
            2002- Nagroda Prezydenta za przeprowadzenie na terenie
            Miasta Szczecina Narodowego Spisu Ludności i Mieszkań oraz
            Powszechnego Spisu Rolnego.
            any questions?
            best regards Juras, Pawel Juras.
            • absztyfikant Panie Pawle 17.05.04, 12:00
              Rozumiem, ze popisywanie sie angielszczyzna to tak w ramach swojej
              eurokampanii. Dzisiaj angielski to troche malo, tak wiec chwalenie sie
              znajomoscia tegoz jest takie troche pretensonalne, ale to moja opinia.

Ale ad rem. Mam pytanie. Ta Panska nagroda z roku 2002 zostala przyznana przez
              prezydenta Runowicza czy juz Jurczyka ?:)
              • Gość: XYZ Re: Panie Absztyfikancie IP: 212.14.0.* 17.05.04, 12:12
                gdyby kolega absztyf ruszył głową, a nie emocja, to zapewne przypomniałby sobie
                kiedy zakończono Spis Powszechny i kto był wtedy miłościwie nam panującym.

Dzisiaj angielski to troche malo, tak wiec chwalenie sie
                > znajomoscia tegoz jest takie troche pretensonalne, ale to moja opinia.
                Dla wielu kandydatów (np: z PO) to i tak za duzo;) A dla innych koniecznie
                trzeba wynegocjować paszport UE, bo Miller dziad zapomniał o Krzysiu Wnuku
                Swojego Dziadka;)
                • absztyfikant Oj nieladnie 17.05.04, 12:14
                  W ten sposob rozmawia sie ze swoim potencjalnym elektoratem ? Oj chyba
                  przegrasz te wybory. I po co ta agresja w stosunku do PO ? :)
                  • Gość: XYZ Re: Oj nieladnie IP: 212.14.0.* 17.05.04, 12:23
                    To odpowiedź na twoja agresje w stosunku do Jurasa:) I obrażasz moja
                    inteligencję sugerując mi, iz wierzę, że możesz oddac głos na Pawła. Choc było
                    by miło gdybym nie miał racji:)
              • Gość: JURAS, PAWEL JURAS Re: Panie Pawle IP: 212.160.165.* 17.05.04, 12:15
                CHYBA NIEDOGODZE, PODDAJE SIE :)
                ANGIELSKI ZLE, MGR. PRAWA I POLIT MALO, SZANOWANY I NAGRADZANY WATPLIWIE :(,
                SWIATOWY :) CO JEST TU GRANE SORKI, ZAWSZE TAK MASZ?
                • ja_aska Re: Panie Pawle 17.05.04, 12:19
                  Nie Paweł, on po prostu nie lubi czerwonych i już. Nawet noblista miałby
                  przegrane.
                  • Gość: Ana gdzie ich szukać? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.05.04, 12:25
                    przeciwko"czerwonemu nobliście"nie powiedziałabym ani słowa.problem w
                    tym,asiu,że po pierwsze do noblisty p.jurasowi duuuużo brakuje,a po drógie,w
                    ogóle to mało coś tych"czerwonych noblistów"...cóż ,to pewnie spisek szwedzkich
                    akademików.
                    • ja_aska Re: gdzie ich szukać? 17.05.04, 12:32
                      To kto jest odpowiedni?
                    • Gość: XYZ Re: gdzie ich szukać? IP: 212.14.0.* 17.05.04, 12:32
                      Szymborską z całą pwenością mozna zaliczyc do "czerwonych". Tak jak i Coelio
                      czy Fo. Spisek to był wtedy, gdy Biały Ojciec nie dostał Nobla;)
                      • Gość: Ana Re: gdzie ich szukać? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.05.04, 12:45
                        coello od komunizmu odżegnał się już dawno temu...nie zmienia to faktu,że na
                        szczecińskiego kandydata się nie nadaje...z szymborską różnie bywało,no ale w
                        porównaniu z jurasem.....swoją drogą,skąd takie ubóstwo wśród"czerwonych
                        noblistów"?
                        • Gość: XYZ Re: gdzie ich szukać? IP: 212.14.0.* 17.05.04, 13:04
                          coello od komunizmu odżegnał się już dawno temu
                          co nie oznacza, że odżegnał sie od lewicowości. Komunizm nie jest tozsamy z
                          lewicowością. Czas może to w końcu zrozumieć.

z szymborską różnie bywało,
                          Nigdy nie odżegnała się od lewicowości

no ale w
                          > porównaniu z jurasem

A kto porównuje do Jurasa? Zapytałaś o lewicowych nblistów. Dałem trzy
                          przykłady (zapomniałaś o Dario FO).

swoją drogą,skąd takie ubóstwo wśród"czerwonych
                          > noblistów"?

Ździebko się mylisz.
                          • anamar Re: gdzie ich szukać? 17.05.04, 13:54
                            Gość portalu: XYZ napisał(a):

> coello od komunizmu odżegnał się już dawno temu
                            > co nie oznacza, że odżegnał sie od
                            lewicowości.....................................................................
                            ................................................................................
                            TO DYSKUSYJNE...W KAŻDYM RAZIE"CZERWONYM"NAZWAĆ GO NA PEWNO NIE
                            MOŻNA...

Komunizm nie jest tozsamy z
                            > lewicowością. Czas może to w końcu
                            zrozumieć.......................................................................
                            ...............................................................................
                            CHYBA NIE DO MNIE SKIEROWANA TA ODKRYWCZA UWAGA...
                            >
                            >
                            > A kto porównuje do Jurasa? Zapytałaś o lewicowych nblistów. Dałem trzy
                            > przykłady (zapomniałaś o Dario
                            FO).............................................................................
                            .NIEPRAWDA.PYTANIE DOTYCZYŁO NOBLISTÓW,KTÓRZY MOGLIBY KANDYDOWAĆ.BYŁA TO ODP.NA
                            POST AŚKI,ZE"NAWET NOBLISTA,JEŚLI CZERWONY,TO NIE WYDAŁBY SIĘ WŁAŚCIWYM
                            KANDYDATEM"
                            >
                            > swoją drogą,skąd takie ubóstwo wśród"czerwonych
                            > > noblistów"?
                            >
                            > Ździebko się
                            mylisz..........................................................................
                            ................................................................................
                            FAJNA ARGUMENTACJA.
                            • Gość: XYZ Re: gdzie ich szukać? IP: 212.14.0.* 17.05.04, 14:05
                              swoją drogą,skąd takie ubóstwo wśród"czerwonych
                              > > noblistów"?

A jakaż to jest argumentacja???
                • absztyfikant ja sie tylko drocze 17.05.04, 12:22
                  Wiecej pokory panie Pawle... Chyba nie sadzi Pan, ze padne i ukorze sie przed
                  Pana majestatem, bo jest pan "well educated". Powinien Pan poprosic Grzegorza
                  Napieralskiego o zabieranie Pana ze soba na pogaduchy z Oleksym. Temat numer
                  jeden do nadrobienia dla Pana to "opanowanie i koncyliacyjnosc". Oleksy dobry
                  jest w te klocki...

• Gość: XYZ Re: ja sie tylko drocze IP: 212.14.0.* 17.05.04, 12:29
                    Absztyf nawet gdyby Paweł miał 16 tytułów profesorskich z wszystkich
                    szanowanych uczelni świata, władał 25oma językami, dla ciebi i tak było by za
                    mało żeby się "ukorzyć". Te wszystkie osiągnięcia bledną bowiem przy
                    najważniejszej przeszkodzie: Paweł startuje z listy SLD-UP, a nie z listy PO
                    (to nie agresja tylko ocena;)). Gdyby startował z listy PO, dwa "magistry" i
                    angielski zupełnie by wystarczył.
                    • absztyfikant i tu sie bardzo mylisz 17.05.04, 12:32
                      Rzeczywiscie nie lubie SLD, ale to tylko brak sympatii, nienawisci czy
                      zajadlosci u mnie nie znajdziesz. Co wiecej dobrze o tym wiesz. W drugiej turze
                      glosowalem na Runowicza, tak wiec nie pieprz kochaniutki.

Do PO mam stosunek ambiwalentny. Po prostu dziwi mnie dlaczego Pan Juras
                      lansuje sie na forum w tak nieudolny sposob. Tyle.
                      • Gość: rzeźnik Re: i tu sie bardzo mylisz IP: 62.29.137.* 17.05.04, 12:38
                        Paweł odpowiada jedynie na zarzuty kierowane w jego stronę. A na ostrą kampanię
                        na tym forum po prostu nie ma czasu. On w przeciwieństwie do innych pracuje.
                      • Gość: XYZ Re: i tu sie bardzo mylisz IP: 212.14.0.* 17.05.04, 12:42
                        glosowalem na Runowicza, tak wiec nie pieprz kochaniutki.

Sypie popiół na głowę, nie miałem pojęcia o twoich głosach dla Uśmiechniętego.

Do PO mam stosunek ambiwalentny. Po prostu dziwi mnie dlaczego Pan Juras
                        > lansuje sie na forum w tak nieudolny sposob. Tyle.

Jak z pewnością zauważyłeś Paweł sie nie promuje, a raczej odpiera ataki.
                        Forumowicze zarzucaja mu szwagrostwo więc wskazuje swoje zalety i umiejetności.
                        Ja nie widzę mozliwości "promowania" sie przy tak wrogo nastawionym środowisku.
                        • absztyfikant Re: i tu sie bardzo mylisz 17.05.04, 12:46
                          Odpowiadanie na ataki tez jest promocja. Toz to klasyka! Wszystko zalezy jak
                          sie wpisuje w dana role, a w moim mniemaniu Pan Juras wypada pretensjonalnie
                          i "tak sobie" - i to jest eufemizm.

W tych "atakach" na niego nigdy nie bralem udzialu. A odpowiadac moze po pracy.
                • blackexit Re: Panie Pawle 17.05.04, 14:54
                  Gość portalu: JURAS, PAWEL JURAS napisał(a):

> CHYBA NIEDOGODZE, PODDAJE SIE :)
                  > ANGIELSKI ZLE, MGR. PRAWA I POLIT MALO, SZANOWANY I NAGRADZANY WATPLIWIE :
                  (,
                  > SWIATOWY :) CO JEST TU GRANE SORKI, ZAWSZE TAK MASZ?

mi sie pana wyksztalcenie podoba. pytanko mam tylko jedno: w jakis sposob
                  dostal pan prace w um? i nie chodzi im o to kto wtedy byl prezydentem ale jak
                  to wygladalo technicznie. przyszdl pan np. z podankiem i od razu pana przyjeli
                  czy jak to wygladalo. moze ktos do pana zadzwonil? bardzo prosze o odpowiedz.
                  pozdrawiam blackexit
            • Gość: Ana nie ma się z czego śmiać... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.05.04, 12:17
              i to mają być kompetencje do parlamentu europejskiego?????!!!!!nagroda od
              jurczyka?????czy juras mówi to poważnie,czy jaja sobie robi?
              • ja_aska Re: nie ma się z czego śmiać... 17.05.04, 12:20
                Aniu a jakie są wdg ciebie kompetencje konieczne?
                • Gość: XYZ Re: nie ma się z czego śmiać... IP: 212.14.0.* 17.05.04, 12:30
                  I skąd przypuszczenie, że nagrodę przyznał Jurczyk????
                  • Gość: Ana bez znaczenia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.05.04, 12:37
                    a jeżeli zrobił to runowicz,to czy to zmienia"kwalifikacje"omawianego kandydata?
                    jurczyk go tylko awansował,po tym jak dogadał się z jego szwagrem?
                    • Gość: XYZ Re: bez znaczenia IP: 212.14.0.* 17.05.04, 12:48
                      To zaiste ciekawe informacje. Raz stawiasz zarzut, ze to Jurczyk nagradzał
                      Jurasa. Kiedy zaś okazuje się, że to nie tak, wyciągasz z kapelusza króliczka.
                      Jurczyk awansował Jurasa szemrząc z Napieralskim. Dowody.
                      Krukowski (bliski współpracownik Litwińskiego) jest szefem miejskiej spółki.
                      Czy zatem Litwiński dogadał się z Jurczykiem? Brat Pana Arka awansował w
                      ZBiLKu, czy zatem Litwiński wyszemrał to u Jurczyka? Czy po prostu taki
                      scenariusz pasuje ci do założeń, że każdy z "lewej" to krętacz i kombinator?
                      • anamar Re: bez znaczenia 17.05.04, 13:03

> To zaiste ciekawe
                        informacje......................................................................
                        CIESZĘ SIĘ,ŻE CIĘ ZAINTERESOWAŁY..
                        > Jurczyk awansował Jurasa szemrząc z Napieralskim.
                        Dowody. ........................................................................
                        NIESPODZIEWANY AWANS JURASA.
                        > Krukowski (bliski współpracownik Litwińskiego) jest szefem miejskiej spółki.
                        > Czy zatem Litwiński dogadał się z Jurczykiem? Brat Pana Arka awansował w
                        > ZBiLKu, czy zatem Litwiński wyszemrał to u
                        Jurczyka? ......................................................................
                        NIE SĄDZĘ!ONI SĄ W OPOZYCJI WOBEC JURCZYKA,A NAPIERALSKI GO POPIERA.DLATEGO
                        PRZYTOCZONE PRZEZ CIEBIE PRZYKŁADY,SĄ LECIUTKO NIEŚWIERZE...Czy po prostu taki
                        > scenariusz pasuje ci do założeń, że każdy z "lewej" to krętacz i
                        kombinator?.....................................................................
                        NIE MAM TEKICH"ZAŁOŻEŃ"CHOĆ PRZYZNAJĘ,ŻE WIELU WŚRÓD NICH KRĘTACZY I
                        KOMBINATORÓW.
                        • Gość: XYZ Re: ze znaczeniem IP: 212.14.0.* 17.05.04, 13:13
                          NIESPODZIEWANY AWANS JURASA.

Niespodziewany przez kogo? Przez ciebie?

NIE SĄDZĘ!ONI SĄ W OPOZYCJI WOBEC JURCZYKA,A NAPIERALSKI GO POPIERA.DLATEGO
                          > PRZYTOCZONE PRZEZ CIEBIE PRZYKŁADY,SĄ LECIUTKO NIEŚWIERZE.

To zatem były "SPODZIEWANE" awanse? Brat Arka i Krukowski "wypracowali" sobie
                          awans, a Juras nie? A tak na marginesie, ty wierzysz w to co piszesz? To ze
                          Litwiński z Jurczykiem nie kugluje??? O naiwności.

NIE MAM TEKICH"ZAŁOŻEŃ"CHOĆ PRZYZNAJĘ,ŻE WIELU WŚRÓD NICH KRĘTACZY I
                          > KOMBINATORÓW.NIE MAM TEKICH"ZAŁOŻEŃ"CHOĆ PRZYZNAJĘ,ŻE WIELU WŚRÓD NICH
                          KRĘTACZY I
                          > KOMBINATORÓW.

Co oznacza, że towje wnioskowania sa podbudowane twoimi poglądami na ten tamat.
                          A to wskazuje, że najpierw zakładasz "kombinowanie", a dopiero gdy nijak tego
                          udowodnić nie można, skłonna jesteś uznać, acz niechetnie, że jednak "czerwony"
                          do czegoś doszedł własną pracą (to moja opinia nie wiedza).
                          • anamar Re: ze znaczeniem 17.05.04, 14:09

>
                            > Niespodziewany przez kogo? Przez
                            ciebie?.........................................................................
                            PRZEZ LUDZI,KTÓRZY WIERZYLI W NORMALNOŚĆ,A NIE W UKŁADY I KOLESIOSTWO
                            >

>
                            To ze
                            > Litwiński z Jurczykiem nie kugluje??? O
                            naiwności.......................................................................
                            LITWIŃSKI STARA SIĘ JURCZYKA ODWOŁAĆ,A NAPIERALSKI ROBI WSZYSTKO,BY DO TEGO NIE
                            DOSZŁO...LITWIŃSKI ROZBIJA UKŁAD,A NAPIERALSKI Z JURCZYKIEM GO KONSERWUJE.A
                            CZY"KUGLUJĄ"?NIE WIEM...
                            >

>

>
                            > A to wskazuje, że najpierw
                            zakładasz "kombinowanie", ......................................................
                            NIE ZROZUMIAŁEŚ PROSTEGO KOMUNIKATU,WIĘC JESZCZE RAZ:NIE
                            ZAKŁADAM,ŻE"CZERWONY"MUSI BYĆ Z DEFINICJI KRĘTACZEM CZY KOMBINATOREM.JEST
                            JEDNAK FAKTEM,ŻE WIELU Z NICH TAKIMI JEST..
                            • Gość: XYZ Re: ze znaczeniem IP: 212.14.0.* 17.05.04, 14:27
                              PRZEZ LUDZI,KTÓRZY WIERZYLI W NORMALNOŚĆ,A NIE W UKŁADY I KOLESIOSTWO

Tzn. jakich ludzi?? Tych, którzy chca by posiadanie legitymacji SLD wykluczało
                              z zycia publicznego? Jakoś tym WIERZĄCYM LUDZIOM nie przeszkadzają
                              inne "niespodziewane awanse".

LITWIŃSKI STARA SIĘ JURCZYKA ODWOŁAĆ,A NAPIERALSKI ROBI WSZYSTKO,BY DO TEGO NIE
                              >
                              > DOSZŁO...LITWIŃSKI ROZBIJA UKŁAD,A NAPIERALSKI Z JURCZYKIEM GO KONSERWUJE.A
                              > CZY"KUGLUJĄ"?NIE WIEM...

Litwiński rozbija układ?? :)))))))))))))) Obsadzając Krukowskiego w miejskiej
                              spółce rozbił układ? A chęć odwołania Jurczyka nie przeszkadza uchładac się z
                              nim po cichu.

NIE ZROZUMIAŁEŚ PROSTEGO KOMUNIKATU

Ja zrozumiałem przekaz. A ty słyszałaś coś o wnioskowaniu na "podbudowie"?
                              Odsyłam do Ziembińskiego.
                              • absztyfikant Re: ze znaczeniem 17.05.04, 14:31
                                Ja w ogole uwazam, ze kazdy czlowiek powinien liznac troche logiki - wtedy
                                wiedzialby, ze Ewa Milewicz nie jest Monika Olejnik, a porownywanie redaktora
                                Synowieckiego do Moniki Olejnik jest bezzasadne. Spales na logice XYZ...
                                • Gość: XYZ Re: ze znaczeniem IP: 212.14.0.* 17.05.04, 14:41
                                  Nie spałem. Inaczej bym ją oblał, a zdałem. Czym uzasadnisz bezzasadność
                                  porównania Synowieckiego do Olejnikowej? Miara umiejętności, gdy rzecz idzie o
                                  moralność? I co ma logika do osobniczych różnic Milewiczowej i Olejnikowej? Tys
                                  chyba absztyf pospał. Zwłaszcza, że dalej twierdzę, że Olejnikowa mówiła, iż
                                  SLD wolno mniej. Co nie wyklucza faktu, ze Pani Milewicz również mogła to
                                  powiedziec. Zwłaszcza, iż autorem poglądu jest (jak pamietam) Adaś M.
                                  Zakładając jednak, iz pomyliłem się co do obu pań. O ile mnie pamięć nie myli,
                                  pani Milewicz tez chyba w TVP pracowała, co pozwala stwierdzi, iz wytykanie
                                  Synowieckiemu przynalezności do SLD, jest lekkim nietaktem, przy poglądach
                                  tejze publicznej dziennikarki. Wszak skoro wytykamy jemu , wytknijmy innym,
                                  albo zmilczmy.
                                  • absztyfikant ło matko 17.05.04, 14:51
                                    Bredzisz.

1) Milewicz nigdy nie pracowala w TVP
                                    2) Olejnik nie powiedziala nigdy, ze SLD wolno mniej
                                    3) Synowiecki jest czlonkiem SLD, a Olejnik cale zycie bezpartyjna
                                    4) Autorka frazy, ze "SLD to partia, ktorej wolno mniej" jest Ewa Milewicz
                                    5) Ewa Milewicz dzialala w opozycji demokratycznej i jest zwiazana z "Gazeta"
                                    od momentu jej powstania
                                    6) Udowodnij, ze Michnik wymyslil to haslo, moim zdaniem bajdurzysz jak zwykle

Moralnosc zostaw innym, poki co masz komisa z logiki...
                                    • Gość: rzexnik Re: ło matko IP: 62.29.137.* 17.05.04, 15:00
                                      Robi się coraz ciekawiej. Zaraz dojdziecie do zbrodni stalinowskich i gułagów.
                                      Które oczywiście przez Jurasa.
                                      • absztyfikant Re: ło matko 17.05.04, 15:05
                                        Ty to powiedziales.
                                        • Gość: rzeźnik Re: ło matko IP: 62.29.137.* 17.05.04, 15:08
                                          Żartowałem. Dobrze wiesz że za wszystko odpowiedzialni są komuniści, Żydzi i
                                          cykliści:)))
                                    • Gość: Ana podsumowanie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.05.04, 15:13
                                      trafne podsumowanie...ale i tak,znając sposób prowadzenia dyskusji przez xyz,za
                                      chwilę spyta"no,udowodnij,kiedy kłamałem?"można to podsumowanie jeszcze
                                      znacznie rozszerzyć,ale nie kopie się leżącego...
                                      • Gość: rzeźnik Re: podsumowanie IP: 62.29.137.* 17.05.04, 15:17
                                        Może rzeczywiście propozycja wspólnego piwka jest dobra? z przyjemnością bym
                                        wam potowarzyszył.
                                        • Gość: Ana Re: podsumowanie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.05.04, 15:20
                                          kto wie?dla towarzystwa cygań dał się powiesić....
                                          • Gość: rzeźnik Re: podsumowanie IP: 62.29.137.* 17.05.04, 15:26
                                            Dyrgosia właśnie stworzyła wątek na ten temat. Tam coś pomyślimy.
                                    • Gość: XYZ Re: ło matko IP: 212.14.0.* 17.05.04, 17:06
                                      1) Milewicz nigdy nie pracowala w TVP
                                      > 2) Olejnik nie powiedziala nigdy, ze SLD wolno mniej
                                      > 3) Synowiecki jest czlonkiem SLD, a Olejnik cale zycie bezpartyjna
                                      > 4) Autorka frazy, ze "SLD to partia, ktorej wolno mniej" jest Ewa Milewicz
                                      > 5) Ewa Milewicz dzialala w opozycji demokratycznej i jest zwiazana z "Gazeta"
                                      > od momentu jej powstania
                                      > 6) Udowodnij, ze Michnik wymyslil to haslo, moim zdaniem bajdurzysz jak zwykle

1) Mozliwe.
                                      2) Powiedziała, mozliwe że nie była pierwsz.
                                      3) Zagdza się choć Olejnik jest sympatykiem UW. Co udowodniłem ponda wzelka
                                      wątpliwość.
                                      4) Autorem jest Michnik, Urban to mówił, a wtej materi mozna mu ufać, deć
                                      codziennie razem balują.
                                      5) I co z tego??
                                      6) Patrz pkt. 4) A ty udowodnij, że nie. Czysłowo Absztyfikanta jest dowodem?

Moralnosc zostaw innym, poki co masz komisa z logiki...

Tobie? Czy twoim idolom? A wystarczy mi podpis Czepity w indeksie. Ty jak
                                      mniemam z logika wspólnego nic nie miałseś. Bo co zarzucane mi bajdurzenie ma
                                      wspólnego z logiką wywodów?
                                      • Gość: XYZ Re: ło matko IP: 212.14.0.* 18.05.04, 09:44
                                        1) Nigdy??? Może współpracowała?
                                        www.tvp.pl/prasa/zmiany_programowe/z0510_3A.txt.
                                        2) Dla uprawdopodobnienia, Olejnikowa powtórzyła tekst Milewiczowej:
                                        www.borowski.pl/wywiady/wywiad_18.phtml niestety nie mam możliwości
                                        znalezienia stenogramów z Kroki nad I.
                                        4) i 6) O ile dobrze pamiętam Urban powiedział to w wywiadzie dla TVP3.
                                        Niestety w necie nie ma archiwum TVP3.
                              • ja_aska Re: ze znaczeniem 17.05.04, 14:31
                                Aniu czy po aferze w poznańskich słowikach należy twierdzić, że każdy chórzysta
                                jest jest padofilem? Znowu generalizujesz.
                                • Gość: Ana Re: ze znaczeniem IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.05.04, 15:10
                                  kiedy generalizuję,nie wiem czego twoja wypowiedz dotyczy,asiu?
                                  • ja_aska Re: ze znaczeniem 17.05.04, 15:27
                                    dotyczy odpowiedzialności zborowej po lewej stronie za przekręty kilku
                                    aferzystów.
                                    Dlaczego uważasz, że nie można przy piwku wymienić poglądów. Bo stracimy
                                    wygodną anonimowość?
                                    • anamar Re: ze znaczeniem 17.05.04, 15:54
                                      asiu,nie możemy sie dzisiaj zrozumieć...nie wprowadzam"odpowiedzialności
                                      zbiorowej"...napisałam wyraznie,że sam fakt czyjejś"lewicowości"o niczym nie
                                      świadczy,ale faktem jest,że,szczególnie ostatnio ,dużo nieciekawych typków...
                                      (co prawda,nie uważam też,zeby było to zaledwie"kilku aferzystów".nie uważam
                                      też,że "nie można przy piwku...itd.".jestem jak najbardziej za(pod warunkiem,że
                                      osłodzę piwo soczkiem).były w przeszłości takie spotkania i było sympatycznie...
                                      • ja_aska Re: ze znaczeniem 17.05.04, 16:06
                                        Piwko z soczkiem albo drinczek maleńki!
                                        PS mam nieodparte wrażenie, że lewicy "generalnie" a nie "personalnie" nie
                                        lubisz.
                                        • anamar Re: ze znaczeniem 17.05.04, 16:10
                                          ja_aska napisała:

> Piwko z soczkiem albo drinczek
                                          maleńki!........................................................................
                                          mniam!
                                          > PS mam nieodparte wrażenie, że lewicy "generalnie" a nie "personalnie" nie
                                          >
                                          lubisz..........................................................................
                                          .faktycznie,nie przepadam...ale(tak mi się przynajmniej wydaje)jestem daleka od
                                          zaślepienia czy oszołomstwa...nie czuję nienawiści,ot,mam po prostu inne
                                          poglądy...
                                          • ja_aska Re: ze znaczeniem 17.05.04, 16:40
                                            Poglądy ludzka rzecz ale malutkie "zaślepionko" też występuje:-)
                                            Mniam!
                • Gość: Ana Re: nie ma się z czego śmiać... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.05.04, 12:33
                  odpowiadam asiu:szacunek i osiągnięcia na arenie międzynarodowej,doświadczenie
                  w strukturach europejskich,języki,dorobek osobisty
                  (np.naukowy),pozycja,doskonała znajomość europejskich struktur...a facio
                  pisze,że dostał nagrodę od prezydenta miasta,i "na dzieńdobry"obraża się,że nie
                  spotkał się z entuzjazmem...ba!nawet nie podejmuje dyskusji!czy sld naprawdę
                  musi zawsze wyłaniać kandydatów na zasadzie"szwagra kobiety franka syn?"
                  • ja_aska Re: nie ma się z czego śmiać... 17.05.04, 12:34
                    To kto spełnia twoje "normy"?
                    • Gość: Ana Re: nie ma się z czego śmiać... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.05.04, 12:51
                      np.hubnerowa,sariusz-wolski..
                      • ja_aska Re: nie ma się z czego śmiać... 17.05.04, 12:53
                        W naszym okręgu kto wdg ciebie spełnia Aniu?
              • Gość: JURAS, PAWEL URAS Re: nie ma się z czego śmiać... IP: 212.160.165.* 17.05.04, 12:46
                13.12.2001 - BRUKSELA - DEMO. EUROPEJSKICH ZWIAZKOW ZAWODOWYCH ZA ROWNOSCIA
                SZANS DLA KRAJOW KANDYDUJACYCH A JA TAM !
                MALMO (SZWECJA)2001 IUSY
                DEBRECZEN (WEGRY) 2002 ECOSY
                KAMMENA VOURLA (GRECJA)2003 IUSY
                9.03. - BERLIN Werftpfuhl JA + TACY JAK JA Z 10 WSTEPUJACYCH KRAJOW.
                4.04. - BRUKSELA KONGRES P.E.S., WYBORY P.RASMUSSEN vs. J.AMATO ( P.R. WIN)
                SORKI ALE NIE POMNE TERAZ WSZYSTKIEGO , FUNDACJI, STOWARZYSZEN POSLOW
                EUROPARLAMENTU, KTRYCH ZNAM + ICH ASYSTENTOW, + URZEDNIKOW Z BRUKSELI + NIE
                CZAS NA POCHWALY, WIERZE W FMS, NOWA LEWICE EUROPEJSKA. POZDRAWIAM (SORKI,
                PRACUJE zapraszam, na www.p.juras-fms@sld.zachpomor.pl tam wiecej)
                Jeszcze raz pozdrawiam.

• mmarcin_szn Re: nie ma się z czego śmiać... 17.05.04, 15:45
                  To chyba jakieś kpiny...
                  Nie dość, że Paweł Juras nie potrafi pisać normalnymi małymi literami to jeszcze
                  nie potrafi napisać swojego adresu strony poprawnie (e-mail?) a post wygląda
                  jakby był pisany conajmniej z komórki.
                  Człowiek chwalący się takimi znajomościam, doświadczeniem, nie wiem czym jeszcze
                  nie potrafi podać swojego adresu e-mail/www. Wątpliwie też pisze po polsku i
                  krzyczy do wyborców używając dużych liter (nie wiemy gdzie jest caps look?)
                  Jeżeli to faktycznie pisał AUTENTYCZNY Paweł Juras to gratuluje profesjonalności:)

Pozdrawiam

--
                  Marcin Michalski
                  www.szczecin.mc.org.pl/
                  Młode Centrum Szczecin
                  • ja_aska Re: nie ma się z czego śmiać... 17.05.04, 15:47
                    Marcinku nie rób takiej głupiej kampanii. Wychwalaj zalety "swoich" kandydatów
                    (Basi np) a nie dyskredytuj innych.
                    • mmarcin_szn Re: nie ma się z czego śmiać... 17.05.04, 16:23
                      Przepraszam, ale strasznie mnie ten post zirytował i lekko mnie poniosło. Do
                      końca nie wierząc, że to było pisane przez prawdziwego Pawła Jurasa. Nie mam
                      zamiaru robić głupiej kampanii poprzez dyskredytację innych, mój post wcześniej
                      absolutnie nie był atakiem skierowanym w stronę Pawła Jurasa a jedynie
                      prywatnymi przemyśleniami. Miałem to napisać wylogowywując się z konta i pisząc
                      jako Gość XXXX (wartość X'ow dowolna).

Pozdrawiam
      • Gość: XYZ Re: kim jest Paweł Juras? IP: 212.14.0.* 17.05.04, 09:41
        Paweł Juras pracuje w Urzędzie Miejskim od roku 1999. Zatrudniony w UM w jasny
        sposób. Zanim Napieralski został radnym i szefem klubu czy partii. Zaczynał w
        Biurze Obdługi Interesantów w Komunikacji. Grzegorz i Małgorzata Napieralscy
        wzieli ślub w roku 2003 (o ile pamietam) choc mógł to byc rok 2002. Zanim
        Państwo Napieralscy wzięli ów ślub (zanim nawet o tym pomysleli) Paweł Juras
        awansował do Wydziału Zarządzania Kryzysowego i Ochrony Ludności. Kierownikiem
        został juz po ślubie Napieralskich, w listopadzie 2003, czyli na długo przed
        awanturą z powołaniem Czesnego i potrzebą głosów dla Jurczyka. Wszystko to jest
        do sprawdzenia w Urzedzie Miejskim. Rrado oczywiście o tym wie. Jednak w
        dup...ie ma fakty, gdyz liczy się jedynie jego niechęc do Jurasa i podlizywanie
        sie platfusom. Kolega rrado vel zaczepialski (jego agresywne alterego)
        zapomniał dodać, że Paweł Juras jest magistrem prawa i politologii, biegle
        włada językiem angielskim (czego rradao nie potrafi i może dlatego Jurasa nie
        lubi), w administracji samorządowej pracuje od 5 lat, czyli bez pomocy
        Jurczyka. Zapomina przy tym dodać, że w tym samym Urzędzie pracuje żona Pana
        Litwińskiego, a w ZBiLK jego osobisty brat (z całym dla nich szcunkiem bo
        porzadni ludzie, jak Juras z resztrą). Co oczywiście nie ma dla rrado
        znaczenia. Deć to Pan Arek, nie jakis wraży komuch.
        • Gość: e-Ivana Re: kim jest Paweł Juras? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.04, 10:22
          O, no prosze, jakich tu sie ciekawych rzeczy mozna dowiedziec. Dzieki i
          pozdrawiam
        • blackexit Re: kim jest Paweł Juras? 17.05.04, 10:23

> Paweł Juras pracuje w Urzędzie Miejskim od roku 1999. Zatrudniony w UM w
          jasny
          > sposób.

to niestety nie jest prawda poniewaz w szczecinskim um ani jedna osoba w
          historii nie zostala zatrudniona w jasny sposob czyli na podstawie uczciwego
          ogolnodostepnego konkursu.

Jednak w
          > dup...ie ma fakty, gdyz liczy się jedynie jego niechęc do Jurasa i
          podlizywanie
          >
          > sie platfusom.

1. nie mam do niego niecheci kariera jakich wiele. gdyby nie mial takiego
          szwagra absolutnie nigdy nie bylby kierownikiem. nie podlizuje sie tez nikomu
          bo mnie to nie interesuje.

>Kolega rrado vel zaczepialski

gdybys mial watpliwoscie to sa dwie rozne osoby.

(jego agresywne alterego)
          > zapomniał dodać, że Paweł Juras jest magistrem prawa i politologii, biegle
          > włada językiem angielskim (czego rradao nie potrafi i może dlatego Jurasa nie
          > lubi),

a co ty masz do powiedzenia an temat mojego jezyka?

w administracji samorządowej pracuje od 5 lat, czyli bez pomocy
          > Jurczyka. Zapomina przy tym dodać, że w tym samym Urzędzie pracuje żona Pana
          > Litwińskiego, a w ZBiLK jego osobisty brat (z całym dla nich szcunkiem bo
          > porzadni ludzie, jak Juras z resztrą). Co oczywiście nie ma dla rrado
          > znaczenia. Deć to Pan Arek, nie jakis wraży komuch.

co do metot rekrutacji do pracy w um wypowiedzialem sie w pierwszym zdaniu i
          jest to zdanie uniwersalne. pozdrawiam blackexit
          • Gość: XYZ Re: kim jest Paweł Juras? IP: 212.14.0.* 17.05.04, 11:22
            to niestety nie jest prawda poniewaz w szczecinskim um ani jedna osoba w
            > historii nie zostala zatrudniona w jasny sposob czyli na podstawie uczciwego
            > ogolnodostepnego konkursu.
            Masz może na myśli Arkadiusza Litwińskiego byłego Kierownika Referatu
            Prywatyzacji Nieruchomości Zabudowanych? Czy może cała rodzinkę Duklanowskiego
            z ZChN?

1. nie mam do niego niecheci kariera jakich wiele. gdyby nie mial takiego
            > szwagra absolutnie nigdy nie bylby kierownikiem. nie podlizuje sie tez nikomu
            > bo mnie to nie interesuje.
            Litwiński nie miał Szwagra a kierownikiem został. Więc chyba nie masz racji.

gdybys mial watpliwoscie to sa dwie rozne osoby.

Mam odmienne zdanie.

a co ty masz do powiedzenia an temat mojego jezyka?

Tak przypuszczam (że nie władasz angielskim)

co do metot rekrutacji do pracy w um wypowiedzialem sie w pierwszym zdaniu i
            > jest to zdanie uniwersalne. pozdrawiam blackexit
            >
            Więc dla równowagi powinieneś poszklować troszkę Pana Litwińskiego, tak by nie
            byc posądzanym o stronniczość;)
        • arkadiusz_litwinski XYZ Czyżbyś Miało słabą pamięć? ;) 21.05.04, 10:26
          Wielu forumowiczom Czynisz zarzut świadomego powtarzania informacji fałszywych
          inaczej mówiąc kłamstwa. A cóż samo Robisz ? Już co najmniej raz na tym forum
          prostowałem Twe mylne wyobrażenie o dotyczących mnie faktach. Masz więc
          świadomość prawdy. Ostatnio Sugerujesz, że kiedy zatrudniałem się UM ( gdzie
          pracowałem w latach 90-98) korzystałem z rzekomych preferencji. Ponieważ o tym
          nie pisałem więc podzielę się z Tobą moimi wspomnieniami z roku 90. Tak się
          złożyło, że studiowałem zaocznie. W trakcie pierwszego roku studiów, kiedy to
          myślałem jeszcze o przeniesieniu się na studia dzienne ,postanowiłem zdobyć
          nieco praktycznego doświadczenia w administracji. Latem 90 roku odbyłem kilka
          rozmów w tworzącym się wówczas Urzędzie Rejonowym ( dziś coś takiego już nie
          istnieje ) a także w Urzędzie Miejskim, który podlegał ustawowym i faktycznym
          zmianom w związku z dopiero co odbytymi pierwszymi wyborami samorządowymi. W
          rezultacie tych rozmów ( prowadzonych z pozycji przysłowiowego człowieka z
          ulicy ) zostałem jednym z pierwszych nowoprzyjętych pracowników. Po 2 latach
          pracy zgłosiłem zamiar przejścia za porozumieniem zakładów pracy do Kolegium
          Odwoławczego przy Sejmiku Samorządowym Woj.Szczecińskiego z którym miałem
          kontakt w pracy zawodowej jak i studiach. Pojmowałem to jako awans zawodowy, w
          końcu to organ II instancji i stały kontakt z sądownictwem
          administracyjnym.Zgody na płynne przejście z UM do Kolegium nie dostałem, w
          zamian za to po kilku tygodniach powierzono mi zorganizowanie realizacji
          pierwszej w Polsce uchwału RM umożliwiającej sprzedaż mieszkań komunalnych.
          Jeszcze gdzie indziej Piszesz, że jestem lub byłem " człowiekiem
          Mynca".zapewne chodzi Ci o Piotra Mynca. Faktycznie miałem zaszczyt
          współpracować z nim gdy był Wiceprezydentem Miasta. To wymagający
          profesjonalista, logiczny wręcz matematycznie, czasem może zbyt odstający w
          swoim dogmatyźmie od naszej codzienności. Później miewałem okazję - coraz
          mniej- rozmawiać z nim o kwestiach politycznych, sołecznych itp. Dość często
          miewamy odmienne poglądy.Nie uważam się za czyjegoś człowieka, no może z
          wyjątkiem Własnych Rodziców.Podobnie nie myślę o innych w kategoriach "mój
          człowiek". Piszę to dla tzw. świętego spokoju, by nie dręczyły mnie wyrzuty
          sumienia, że pozostawiam Cie w błędnym przekonaniu :). Rozmowy o czymś są
          ciekawsze, rozmowy o sobie na wzajem pozostawiam dla nielicznego grona
          Prawdziwych Przyjaciół.A Ciebie nawet nie znam... chyba.Pozdrawiam
          • Gość: XYZ Arek Czyżbyś Miało słabą pamięć? ;) IP: 212.14.0.* 21.05.04, 11:02
            Nie wiem czy mnie dobrze Pan zrozumiał. Nie pisałem, że przy zatrudnieniu
            korzystał Pan z protekcji. Nie znam tych faktów. Sugerowałem natomiast (jak
            pamietam), że takie protekcjie miały miejsce przy awansie na kierownika w
            WBiLK. Zapomniał Pan dodać, że oprócz obowiązków związanych z prywatyzacją,
            pełnił Pan obowiązki związane z gospodarowaniem lokalami mieszkalnymi
            (przedział czasowy nie jest mi dokładnie znany). Zapomniał Pan również dodć, do
            swojego życiorysu, Pańskiej kariery w strukturach politycznych. Myslę, że
            czasowe złożenie obu dróg pozwoliłoby ustalić, kto znas ma "mylne wyobrażenie o
            faktach"
            Co do pana Mynca, nie ma się co oszukiwać, był Pan "jego człowiekiem", (czy
            jest Pan nadal, nie wiem). Faktem jest, że za prezydentury Pana kloegi, Marcina
            Krukowskiego (oczywiście może Pan udowadanic, że Krukowski nie ma nic wspólnego
            z Panem, Pańskie prawo), Pan Mync (mimo pewnych problemów natury prawnej)
            znalazł zatrudnienie w jednym z TBSów. Lojalność to bardzo wzniosłe uczucie.
            Skoro tak Pan neguje stwierdzenia dotczyące "bycia czyimś człowiekie" i
            odżegnuje się Pan od protekcji, to dlaczego, Pan jako polityk, ba mąż stanu
            (lokalny) , zniżył się do poziomu Kaczorów atakując między innymi
            Jurasa "człowieka, szwagra Napieralskiego" (na słynnej liście, choc pisze Pan,
            że nie mysli Pan w takich kategoriach o innych, na marginesie widziałem liste
            która posiada Napieralski, jest baaardzo ciekawa), którego droga zawodowa jest
            dośc zbieżna z Pańską?

I na koniec, to mi na tym forum przypięto łatkę kłamcy. Ja przypiołem tylko
            jedną małą łateczkę;) Absztyfkowi w związku z jego niespełnionym uczuciem:))).
            • anamar Re: Arek Czyżbyś Miało słabą pamięć? ;) 21.05.04, 11:30

> I na koniec, to mi na tym forum przypięto łatkę kłamcy. Ja przypiołem tylko
              > jedną małą łateczkę;) Absztyfkowi w związku z jego niespełnionym
              uczuciem:)))....................................................................
              .nie tyle"przypięto ci"co sam ją sobie przypiąłeś,rozmijając się często z
              prawdą i naginając ją do własnych tez.aha!ponieważ aśka z absztyfikantem mnie
              dopingują,to nie:"przypiołem"(jak napisałeś)tylko"przypiąłem"
              • Gość: XYZ Re: Arek Czyżbyś Miało słabą pamięć? ;) IP: 212.14.0.* 21.05.04, 11:40
                Masz racje. Przypiąłem. A korekta Arka zrobiona? Czy Arek jak żona Cezara?
                • anamar Re: Arek Czyżbyś Miało słabą pamięć? ;) 21.05.04, 11:42
                  może sam ją zrób,w ramach ćwiczeń?
                  • Gość: XYZ Re: Arek Czyżbyś Miało słabą pamięć? ;) IP: 212.14.0.* 21.05.04, 11:44
                    Nie chcę wchodzić w twoje kompetencje.
            • arkadiusz_litwinski Re: Arek Czyżbyś Miało słabą pamięć? ;) 21.05.04, 16:31

> Nie wiem czy mnie dobrze Pan zrozumiał. Nie pisałem, że przy zatrudnieniu
              > korzystał Pan z protekcji. Nie znam tych faktów. Sugerowałem natomiast (jak
              > pamietam), że takie protekcjie miały miejsce przy awansie na kierownika w
              > WBiLK. Zapomniał Pan dodać, że oprócz obowiązków związanych z prywatyzacją,
              > pełnił Pan obowiązki związane z gospodarowaniem lokalami mieszkalnymi
              > (przedział czasowy nie jest mi dokładnie znany).

Zajmowałem się też opiniowaniem projektów ustaw, wdrażaniem w życie reformy
              prawa regulującego najem lokali i kwestie własności lokali, a także paroma
              innymi zagadnieniami.

Zapomniał Pan również dodć, do
              >
              > swojego życiorysu, Pańskiej kariery w strukturach politycznych. Myslę, że
              > czasowe złożenie obu dróg pozwoliłoby ustalić, kto znas ma "mylne wyobrażenie
              o
              >
              > faktach"

I tu Drogie XYZ Cię zaskoczę.Działania polityczne ( jeśli tak to można
              określić ) zakończyłem w roku 1989 (FMW i podobne antysystemowe "klimaty").
              Ponownie - w grupie rówieśników niezadowolonych z obrotu spraw w Polsce i w
              Szczecinie - zaczeliśmy działalność polityczną w drugiej połowie 1997 roku.Było
              to 5 lat po interesującym Cię awansie.

> Co do pana Mynca, nie ma się co oszukiwać, był Pan "jego człowiekiem", (czy
              > jest Pan nadal, nie wiem). Faktem jest, że za prezydentury Pana kloegi,
              Marcina
              >
              > Krukowskiego (oczywiście może Pan udowadanic, że Krukowski nie ma nic
              wspólnego
              >
              > z Panem, Pańskie prawo), Pan Mync (mimo pewnych problemów natury prawnej)
              > znalazł zatrudnienie w jednym z TBSów.

Tak ale w Stargardzie Szcz. Tam też wszystkich kontroluję?:)

Lojalność to bardzo wzniosłe uczucie.
              > Skoro tak Pan neguje stwierdzenia dotczyące "bycia czyimś człowiekie" i
              > odżegnuje się Pan od protekcji, to dlaczego, Pan jako polityk, ba mąż stanu
              > (lokalny) , zniżył się do poziomu Kaczorów atakując między innymi
              > Jurasa "człowieka, szwagra Napieralskiego" (na słynnej liście, choc pisze
              Pan,
              > że nie mysli Pan w takich kategoriach o innych, na marginesie widziałem liste
              > która posiada Napieralski, jest baaardzo ciekawa), którego droga zawodowa
              jest
              > dośc zbieżna z Pańską?

Ty znowu swoje...?
              >
              > I na koniec, to mi na tym forum przypięto łatkę kłamcy. Ja przypiołem tylko
              > jedną małą łateczkę;) Absztyfkowi w związku z jego niespełnionym uczuciem:))).
              • Gość: Jan Paweł II Arek Czyżbyś miał bardzo słabą pamięć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 18:40
                Skoro Arku jesteś znowu na formum i masz czas dla pospulstwa śpieszę zapytać
                ciebie czy nadal zamierzasz pozbawiać mieszkańców Potulickej i okolic jedynego
                niezabudowanego kawałka ziemi (który przeznaczony jest przecież na cele
                rekraacyjne - plan zagospodarowania) i nadal zamieżasz im wmawiać że mogą sobie
                przecież pójść na Plac Dziecka - przecież to tylko kilometr?

Jak mniemam predko się na forum jednak nie pojawisz szubrawcu.

Do XYZ: chociaż jesteś z SLD to polecam ci ten temat - Arek wmieszał się w
                niezłą afere - gdyby też był z SLD to Wybiórcza kipiała by już nienawiścią do
                niego ale platforma to co innego ;)
                • Gość: Jan Paweł II Arek Czyżbyś miał bardzo słabą pamięć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 18:42
                  Acha! Zeby nie było wątpliwości - JURCZYK MUSI ODEJŚĆ!
              • Gość: XYZ Re: Arek Czyżbyś Miało słabą pamięć? ;) IP: 212.14.0.* 24.05.04, 14:12
                Tak ale w Stargardzie Szcz. Tam też wszystkich kontroluję?:)

1. Mync zosał szefem Stargardzkiego TBS po zwycięstwie Pajora, czyli po wyborch
                z 2002.
                2. Pajor to PO.
                3. Zapomniał Pand odać epizod z życia Pana Mynca przed wyborami z roku 2002,
                kiedy Pan Krukowski był Członkiem ZM Szczecin. (dla przypomnienia: jeden ze
                szczecińskich TBSów, miejskich)
    • blackexit do pana jurasa 17.05.04, 14:58
      zebralo mi sie wiecej pytan to moze w jedym poscie wszystko tak jak pisalem
      wyzej prosze mi wytlumaczyc w jaki spsosb sdostal pan prace w um.
      2. co pan w tym parlemencie chce zrobic dobrego
      3. jak pan widzi dzis europe np jak polska powinna zachowac sie w sprawie
      konstytucji
      4. jakie ma pan doswiadczneie polityczne.
      tyle na dzis pozdrawiam blackexit
      • blackexit Re: do pana jurasa 18.05.04, 09:36
        jest pan tam jeszcze? pozdrawiam blackexit
    • zaczepialski skoro p. Juras pracuje w UM to co robi na forum 17.05.04, 17:31
      W GODZINACH PRACY ??????????????????????????????????????????
      może ma urlop
      • Gość: Close Combat 5 Re: skoro p. Juras pracuje w UM to co robi na for IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 22:09
        Kurde! Miałeś tego nie pisać!!! Nie bądź świnią!!!
    • Gość: Lupa Limanaowa Nikim! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 22:49
      Nie oszukujmy sie. Pawel Juras nie jest powaznym kandydatem do EU ze wzgledu na
      miejsce na liscie. To raczej taki zapelniacz. Jak czlowiek ktory nie dostal
      nawet odpowiedniej ilosci glosow aby zasiasc w radzie miasta chce zdobywac
      tysiace glosow w dwoch wojewodztwach.
    • blackexit Re: kim jest Paweł Juras? 19.05.04, 10:13
      pan juras milczy znudzil mu sie ten cholerny elektorat pani dudzie zreszta tez.
      pozdrawiam blackexit
      • Gość: XYZ Re: kim jest Paweł Juras? IP: 212.14.0.* 19.05.04, 10:38
        Nie masz racji. Paweł Juras do końca kampanii wziął urlop. Nie ma dostepu do
        Netu.
        • Gość: Ana Re: kim jest Paweł Juras? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.05.04, 09:44
          oświecony europejczyk,wzorowy urzędnik,kandydat do parlamentu europejskiego
          bez dostępu do sieci????!!!!!????no,ale przynajmniej rzecznika ma!
          • Gość: rzeźnik Re: kim jest Paweł Juras? IP: 62.29.137.* 20.05.04, 09:51
            I to niezłego!!!
            • Gość: XYZ Re: kim jest Paweł Juras? IP: 212.14.0.* 20.05.04, 09:56
              Masz na myśli rzecznika czy rzeźnika?;)
        • blackexit Re: kim jest Paweł Juras? 20.05.04, 10:08

> Nie masz racji. Paweł Juras do końca kampanii wziął urlop. Nie ma dostepu do
          > Netu.

zyje bez internetu w domu? dlaczego nie uzywa tego medium do promocji siebie i
          swoich pogladow? pozdrawiam blackexit
          • Gość: XYZ Re: kim jest Paweł Juras? IP: 212.14.0.* 20.05.04, 10:16
            To chyba nie wina Jurasa, że nie wszedzie dotarł internet? Ale bez obaw szykuje
            się "ofensywa".
            • ja_aska Re: kim jest Paweł Juras? 20.05.04, 11:47
              Nie było mnie tylko dwa dni a wy nadal tak piknie walczycie?
            • Gość: Jan Paweł II Re: kim jest Paweł Juras? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 19:00
              Choć byście się zesrali to wiele dla Jurasa nie ugracie. Ten facet to fajtłapa.
              Nadaje się pod trzepak a nie na eurodeputowanego!
    • Gość: Mig Re: kim jest Paweł Juras? IP: *.30.37.234.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.03.14, 01:19
      Tak,znam go.Nasze mamy się znaja,po sąsiedzku.Z każdym,powaznym problemem możesz do niego dzwonic. Zawsze doradzi za darmo,za dobre slowo,dobre slowo.Pomaga kto się nie zgłosi...bez kitu...
      • aysy.1 Re: kim jest Paweł Juras? 30.03.14, 07:22
        Gość portalu: Mig napisał(a):

> Tak,znam go.Nasze mamy się znaja,po sąsiedzku.Z każdym,powaznym problemem możes
        > z do niego dzwonic. Zawsze doradzi za darmo,za dobre slowo,dobre slowo.Pomaga k
        > to się nie zgłosi...bez kitu...
        na przykład w czym ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka