bbury 20.03.02, 13:05 OBS Czy nie dałoby się znaleźć jakiegoś kącika przy forum w którym forumowicze mogliby SAMODZIELNIE opóblikować dla innych uczestników fotki, scany itp. Jest to chyba możlwe ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franekkk Re: UDOSKONALENIE FORUM !!! 20.03.02, 13:14 gorąco popieram i sami sobie wtedy stworzymy galerię zdjęć z życia miasta ty redakcjo ty Odpowiedz Link Zgłoś
koala_ Re: UDOSKONALENIE FORUM !!! 20.03.02, 13:25 bbury napisał(a): > OBS > Czy nie dałoby się znaleźć jakiegoś kącika przy forum w którym forumowicze > mogliby SAMODZIELNIE opóblikować dla innych uczestników fotki, scany itp. > > Jest to chyba możlwe ? Właśnie Panie OBSie, czy jest to możliwe? lud pyta! Odpowiedz Link Zgłoś
obs Re: UDOSKONALENIE FORUM !!! 20.03.02, 13:39 koala_ napisał(a): > > Jest to chyba możlwe ? > Właśnie Panie OBSie, czy jest to możliwe? lud pyta! obs nie wie. Przypuszcza, że nie jest. Ale się spyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike102 Re: UDOSKONALENIE FORUM !!! IP: *.rz.bauboden.com 20.03.02, 14:18 bbury napisał(a): > OBS > Czy nie dałoby się znaleźć jakiegoś kącika przy forum w którym forumowicze > mogliby SAMODZIELNIE opóblikować dla innych uczestników fotki, scany itp. > > Jest to chyba możlwe ? to jest bardzo sluszna koncepcja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: UDOSKONALENIE FORUM !!! IP: 64.9.159.* 20.03.02, 15:09 Cos na wzor postow w grupach dyskusyjnych YAHOO Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: UDOSKONALENIE FORUM !!! 20.03.02, 15:16 Właściwie to myśłałem o czymś skromniejszym. Ot kilkadziesiąt mega na serwerze gdzie mozna zrzucić jpg-i. Nawet bez tekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: UDOSKONALENIE FORUM !!! 21.03.02, 08:43 tak tylko przypominam żeby obs nie zapomniał :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: UDOSKONALENIE FORUM !!! 22.03.02, 07:54 Tak łatwo się nie poddam - w końcu jak widać po dzisiejszych wątkach są ciakawe fotki do obejrzenia a chętnych nie brakuje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomik Re: UDOSKONALENIE FORUM !!! IP: *.ncr.com 22.03.02, 08:34 Bbury! Ty masz to samo co ja! Ostatnio też gadałem sam ze sobą...(po zmianie nicku!) Obs!!!!! Gdzie jesteś ????!!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: UDOSKONALENIE FORUM !!! 22.03.02, 11:26 Gość portalu: Tomik napisał(a): > Bbury! Ty masz to samo co ja! Ostatnio też gadałem sam ze sobą...(po zmianie > nicku!) Obs!!!!! Gdzie jesteś ????!!!! :)) Obs jest wirtualny. Nie pogada z nami, rzeczywistymi ;))) A poza tym, zdaje się, redakcje GW papierowych a portal GW, w tym forum, to dwa różne zjawiska. Ta druga firma chyba mierzy siły na zamiary i wszystko trzyma na jednym serwerze, a skutek taki, że już nie tylko nie ma mowy o małym kąciku plastycznym dla forumowiczów, ale na forum wejść ciężko. Chodzi okrutnie wolno, wiesza się w niespodziewanych momentach... auuu Odpowiedz Link Zgłoś
obs Nie da się 22.03.02, 15:16 Już mam pewność. No i nie da się :-( Pytaliśmy (razem z laurą74) w centrali. Póki co nie ma technicznych możliwości. Ale nie porzucaj nadzieję... Mamy dopiero roczek, w ludzkiej skali dopiero stanęliśmy na nogi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Nie da się 22.03.02, 15:41 bbury napisał(a): > Buuuuuu :((( W Twoim wypadku to raczej - Bbuuuuu.... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś