Dodaj do ulubionych

Lokalna telewizja TV7 rozpoczęła nadawanie

IP: *.espol.com.pl 14.07.04, 23:10
Cieszyłbym się gdyby TV7 nadawałaby na prawobrzeżu w UPC.. Interesuje mnie, kiedy będzie można uzyskać informacje nt. tej telewizji na stronie www.tv7.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: TYTUS Kolejna kablóweczka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 23:22
    • Gość: andreas małe jest piękne IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.04, 00:45
      czekamy na nstepne
    • Gość: żabka A Z CZEGO SIE UTRZYMA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 09:16
      Ciekawe czy wzorem np. Tv Gryf, też będą tygodniami zalegać ludziom z płacami?
      A może to kolejna pralnia pieniędzy? W każdym razie rynek reklamowy w wiosce z
      tramwajami jest b. ałaby i cienko widzę opłacalnośc tego przedsięwzięcia, oj
      cienko...
      • Gość: Antyknajak Koncesja jest ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 10:57
        Nie mogę znależć na stronach Krajowej Rady tej TV aby posiadała koncesje na
        nadawanie programu :-)
        • Gość: Ktosiek Re: Koncesja jest ? IP: *.net.iton.pl 15.07.04, 11:14
          W koncu swiezy powiew.... Moze w koncu cos dla mlodziezy a nie caly dzien
          obrady sejmu i z rady miejskiej. Ty mądrala bez koncesji:) Ales chlopie mi
          zaimponował:))Teraz taki niby mądry jesteś :)) Koncesja..dobre dobre szkoda ze
          nie masz zielonego pojęcia o calej drodze koncesjonowania takiego
          przedsiewziecia... Pozdrowienia
        • Gość: Antyknajak Re: Koncesja jest ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 12:50
          >Ales chlopie mi
          >zaimponował:))
          Celem moich wypowiedzi nie jest zaimponowanie Tobie :-)
          Pozostałe części wypowiedzi nie niosą żadnej treści mimo sporej ilości uzytych
          słów więc pozwoliłem sobie jedynie na powyższe, co co mojej ochoty imponowania
          Tobie.
      • Gość: wąski Re: A Z CZEGO SIE UTRZYMA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 11:20
        całe szczęście powodzenie tego przedsięwziecia nie zależy od twojego punktu
        widzenia . najlepiej siedziec na dupie i narzekac - nie chcesz nie ogladaj ,
        chcesz - bulisz abonament i wlasnie z tego bedzie sie utrzymywala . Papa
        • Gość: Antyknajak kol. Wąski . Abonament ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 12:20
          Kto będzie "bulił " abonament na utrzymywanie tej telewizji ? To bardzo ciekawe.
          Mógłbyś mnie oswiecić?
          • Gość: Antyknajak Re: kol. Wąski . Abonament ? ponawiam pytanko. n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 13:34
    • Gość: kuba programy zapowiadają się całkiem całkiem IP: *.zsi.pl / *.zsi.pl 15.07.04, 12:28
      Od paru dni moge oglądać tv7 na oś.kaliny.Narazie to sygnał testowy ale pare
      programów i relacji z imprez już widziałem.Polecam: Sammer Party, magazyn
      filmowy naprawde niezła jazda-jak tak dalej pójdzie to no no....
    • Gość: Ania dużo z tych ludzi pracowało wcześniej w mediach IP: *.zsi.pl / *.zsi.pl 15.07.04, 12:36
      słyszałam że dziennikarze i cała kadra tv7 to ludzie wykształceni i znają się
      na tym co robią-pożyjemy zobaczymy
      • absztyfikant Re: dużo z tych ludzi pracowało wcześniej w medi 15.07.04, 13:46
        No to wypada trzymac skutki za niejakiego Szubryta!
        • Gość: boy Bryza Bis IP: *.pl / *.smsnet.pl 15.07.04, 16:12
          Bryaz Bis powstała. Magdalena Kogut to nikt inny jak grub aMagda Markiewicz.
          Kogut to po męzu techniku emisyjnym Bryzy. Ciekawe czy złodziejski duet też
          Olszewski-Tychowski tez tam maczają palce. Słabo to widze
          • Gość: żabka JESTSEŚ DOBRZE ZORIENTOWANY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 16:38
            Boy, dośc dużo wiesz... Z tego co ja wiem, tych dwóch szubrawców alkoholików
            tam nie ma, ale źródła finansowania też nie są jasne... Śmieszy mnie
            stwierdzenie, że "to ludzie wykształceni w mediach"... Wykształecni w mediach!
            A może wurzuceni z innych mediów!
      • Gość: Robert Re: dużo z tych ludzi pracowało wcześniej w medi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 16:59
        Wyksztalceni?-chyba w...Szczecinie na miejscowym uniwersytecie ,albo jakiejś
        wyższej zawodowej,lub ART -matecznika kadr
        do Regionelnej -(niejaka Dziunia=Dziemiańczuk-ten od sensacji tanich i trupów)
        • Gość: kwiatkowski Re: dużo z tych ludzi pracowało wcześniej w medi IP: *.telan.pl 15.07.04, 21:35
          chyba pracowali w mediach tych od wywoływania duchów i wróżenia z kart i
          wydaje im się że będą gwiazdami, hue, hue. niedziałkowskiego forewer!!!
    • absztyfikant s p r o s t o w a n i e i prosba 15.07.04, 17:05
      W swoim poprzednim poscie napisalem iz "trzymam skutki za niejakiego Szubryta".
      Naturalnie mialem na mysli kciuki:))

A po drugie apeluje o zachowywanie dobrych manier i nie urzadzanie
      sobie "polskiego piekielka".
    • Gość: bombel Re: Lokalna telewizja TV7 rozpoczęła nadawanie IP: 213.155.167.* 15.07.04, 17:06
      Może, będę wiedział wcześnie o imprezach w szczecinie. Bo nikt tego niepodaje
      chyba że po fakcie.
      • dyrgosia Re: Lokalna telewizja TV7 rozpoczęła nadawanie 15.07.04, 21:43
        Coś nowego i od razu wszystko na nie i doszukiwanie się najgorszych rzeczy,
        jakie to ludzkie....
    • Gość: Pismak Re: Lokalna telewizja TV7 rozpoczęła nadawanie IP: 80.51.242.* 15.07.04, 22:16
      Hm... pracowałem kiedyś z Andrzejem Szubrytem przy nakręcaniu jakiejś
      reklamówki. Było tak sobie; raczej lepiej, niż gorzej. Efekt znośny. Czy to ten
      Szubryt?

A Tychowski - jak się nie mylę - rządzi w TV Gryf. W każdym razie, widać go
      czasem na ważniejszych konferencjach prasowych.

Zastanawiam się, po co te telewizyjki powstają. Jeżeli cel jest taki, by
      zintegrować środowisko osiedlowe którejś z dzielnic Szczecina albo to firma
      kablówkowa postanowiła zintegrować i dopieszczać swoich klientów - fajnie.
      Popieram. Nawet kiedyś proponowałem takie działania promocyjne jakieś firmie
      telekomunikacyjnej. Ale jeżeli porywają się na szerszego widza, takiego trochę
      niezdefiniowanego, ogólnoszczecińskiego - to się chyba mija z celem. Bo nie
      przebiją silniejszych stacji, a przekaz (program) będzie bardziej rozwodniony.
      Osiedle integrują wiadomości osiedlowe. Pod tym kątem obrabiane newsy z miasta
      i świata mają sens. W obrębie klienteli firmy - integrują newsy z kablówki,
      ciekawostki, ciekawe oferty, konkursy, pomysły. Natomiast celowanie w
      szerokiego odbiorcą w przypadku takich małych telewizyjek w tak wielkim mieście
      jak Szczecin to pukanie z korkowca w stado gazeli. Hm... nawet chyba Gryf nie
      wydoli zdobyć odpowiednią, opiniotwórcza pozycję...

W każdym razie, życzę powodzenia.
      pismak_logowany@gazeta.pl
      • Gość: przemik Re: Lokalna telewizja TV7 rozpoczęła nadawanie IP: *.nitka.net.pl 16.07.04, 14:23
        Drogi Pismaku, od czasu, gdy w TV Agryf Tychowski był naczelnym zmieniono już
        dwóch następnych !!!A Bogdan pisze dla Pulsu Biznesu - koligacje rodzinne ;-)
        • Gość: Pismak Re: Lokalna telewizja TV7 rozpoczęła nadawanie IP: 80.51.242.* 16.07.04, 16:54
          Aha, myślałem, że włożył szmalec w Gryfa i nadzoruje. Dzięki.
    • adresik Re: Lokalna telewizja TV7 rozpoczęła nadawanie 07.10.04, 23:24
      Spokojnie. Troszkę cierpliwości. Dajcie kilka miesięcy, rok, półtora. TV7 się
      rozkręci, ludzie są kreatywni, zespół ambitny i profesjonalny. To nie bedzie
      popierdółka, to będzie solidna telewizja.
      • Gość: Antyknajak Gdzie teraz mozna ogladac TV 7 ? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 06:34
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka