Gość: studentka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 00:56 Ludzie, napiszcie mi coś o tym szczecińskim klubie - jaka muzyka, jacy ludzie, jakie ceny itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
albert_c Re: Mezzoforte?? 19.08.04, 09:53 jak dla mnie najciekwaszy klubowy lokal na depatku, ceny bardzo szczecinskie, czyli wlasciwie niewysokie (pifko po 5 PLN), a na takiej muzie jak yam graja sie nie wyznaje choc mi sie podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Mezzoforte?? 19.08.04, 10:24 dla mnie lipa: upał jak cholera, zero klimy czy wywiewu, na kelnerkę (po złożeniu zamówienia) w weekend czekałyśmy ponad 40 minut, na baletach jedna czy dwie osoby za barem nieradzące sobie kompletnie, wpuszczają nieletnich (nawet bardzo). muza może być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: Mezzoforte?? IP: *.crowley.pl 19.08.04, 10:31 wielkie halo, ze sie troche spocilas.... liczy sie towarzystwo i klimat - klimat jest, towarzystwo tez super extra.. sie czepiasz... bardzo fajny lokal i jedzenie podaja - danie cieple bylo zimne, ale smaczne:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Mezzoforte?? 19.08.04, 10:41 towarzystwo przy stoliku częsciowo extra. w reszcze lokalu małolatka jak za czasów kolejarza. po godzinie oczekiwania wszystko jest zimne:-) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Mezzoforte?? 19.08.04, 11:49 ja_aska napisała: wpuszczają nieletnich (nawet > bardzo). muza może być. * dlatego jak dla mnie lokal ten jest najlepszy, gdzie inddziej nie chca mnie jeszcze wpuscic:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Mezzoforte?? 19.08.04, 12:04 albercik przypominasz sobie jak to 'drzewiej" bywało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: Mezzoforte?? IP: *.crowley.pl 19.08.04, 13:36 jestem za mloda aby pamietac... widze ze oldboye i oldbaby same... tylko sie nie poplaczcie:-) jeszcze raz potwierdzam: lokal cool. ps. kolejarz???? a nie slowianin??? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Mezzoforte?? 19.08.04, 13:38 sama jesteś baba. rwałaś z tamtąd jakby cię gonili. PS słowianic też Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Mezzoforte?? 19.08.04, 13:43 ja_aska napisała: >> PS słowianic też * Asiu, czyli jakies wspolne korzenie mamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeźnik Re: Mezzoforte?? IP: 62.29.137.* 19.08.04, 13:52 Oj Albercik. Jutro może się wiele wyjaśnić. Może niejednego bełta się za małolata w bramie przed "Sławkiem" wypiło? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Mezzoforte?? 19.08.04, 13:58 lo matko, jakby sie okazalo sie razem pilo, toz to szok takie wspolne korzenie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeźnik Re: Mezzoforte?? IP: 62.29.137.* 19.08.04, 14:02 To trza ci legitymacje załatwić, bo wszyscy do sld trafili po latach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Mezzoforte?? 19.08.04, 14:12 a tacy porzadni byli i na taka droge zeszli:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Mezzoforte?? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 13:44 mezzoforte nie jest złe.muzyczka bardzo klimatyczna,jedzonko i napitki ok.na dresiarzy się nie natknęłam,ceny niskie.aśka ma rację,że klimatyzacji baaardzo brakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Mezzoforte?? 19.08.04, 14:04 a to było ana w nocy a jak tam musi byś w dzień upalny? PS: Albercik babluroja to było to. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Mezzoforte?? 19.08.04, 14:13 Asiu, czym Ty sie delektowalas, ja mialem prostszy gust:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: Mezzoforte?? IP: *.crowley.pl 19.08.04, 14:20 hehehe, cooler??? pamietacie??? pomaranczowy... lub w zamkowej vienieta?? tak to sie chyba nazywalo... ah, stare czasy tosenevrati.... Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Mezzoforte?? 19.08.04, 14:21 he, he, byl jeszcze keleris:) ps. XYZ: czekam na odpowiedz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Mezzoforte?? IP: 213.155.191.* 19.08.04, 14:25 Co wy tam z jakimiś coolerami... Szczecinianka rules!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Mezzoforte?? 19.08.04, 14:29 1. to był winiak jubileuszowy 2. rum jamajca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeźnik Re: Mezzoforte?? IP: 62.29.137.* 19.08.04, 14:29 Eee tam! A Storrada przy Wałach to co! To była mordownia! Do matury się tam uczyłem (rodzice oczywiście myśleli, że jestem u kolegi). Całe beczki tam pękały. I zdałem nieźle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: Mezzoforte?? IP: *.crowley.pl 19.08.04, 14:29 tam było tylko pifko... bosmanska, resling na wielkiej, BALATON hahahahahaah, agawa... ale mnie na wspomnienia zebrało.. no i okoliczne klatki:-) hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Mezzoforte?? 19.08.04, 14:45 klatki plus podwórka. oprócz storrady innym "klubem latających scyzoryków" była teatralna. na rogu przy Teatrze Polskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeźnik Re: Mezzoforte?? IP: 62.29.137.* 19.08.04, 15:00 No i drugą moją "dzielnicową" knajpą był Posejdon na rogu Malczewskiego i Parkowej. Pamiętam jak podawali "wino" na szklanki pod zagrychę. Najczęściej był to kawałek żółtego sera którego nikt nie brał i wracał na półkę, żeby podać następnemu. Takim sposobem cała rodzina barmanki w domu zażerała się serem. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Mezzoforte?? 19.08.04, 15:09 posejdo fajna rzeczm była:-) i "palantowa" w żeromskim:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeźnik Re: Mezzoforte?? IP: 62.29.137.* 19.08.04, 15:13 Fakt. Bym o niej zapomniał. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Mezzoforte?? 19.08.04, 15:23 co to POP? dla mnie to wątek wspomnieniowy, coś w stylu "balu siwego włosa". Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Mezzoforte?? 19.08.04, 15:25 podstawowa organizacja partyjna - taka komorka do infiltracji i destabilizacji wszystkiego... Tylko co tu robi "ojciec" Albert? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Mezzoforte?? 19.08.04, 15:27 nie znasz wymienionych przez nas knajp? za "twoich" czasów też były i kwitło w nich życie towarzyskie. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Mezzoforte?? 19.08.04, 15:28 swantevit napisał: > Tylko co tu robi "ojciec" Albert? > * primo Brat Albert, sekudno: destabilizacja i inifiltracja posunieta do granic mozliwosci, mych:) Odpowiedz Link Zgłoś
masaladosa Re: Mezzoforte?? 19.08.04, 21:28 mezzo ujdzie jedzenie srednie bez wlasciwosci piwo zimne ceny przecietne chadzam tam czasem na poniedzialki jazzowe jak dotad wciaz to samo combo czyli piano bas i perkusja roznie to chlopakom wychodzi ale sie staraja:) co do wspominkow to nie znalem i nie znam w szczecinie lepszej knajpy niz 'szostki' wraz z zamknieciem tego lokalu skonczyla sie pewna epoka...:) mdosa Odpowiedz Link Zgłoś
vojciech Re: Mezzoforte?? 19.08.04, 22:18 A tutaj link do mezzoforte i zielonego: www.abazur.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska masala 20.08.04, 08:04 przed szóstkami był BRONX, Pub pod DS-em, Oszołom. szóstki były tylko bladym odbiciem tych knajp. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: masala 20.08.04, 09:04 o w morde ale wspomnienia!:))) DS - tak to byla niezla miejscowka, ze o starych dobrych latach w oszolomie nie wspomne:) Asiu troche tych wspolnych korzeni jest:) Ale Masaladosa ma racje 'szostki' to takze byl swietny klimat, specyficzny ze sie tak wyraze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeźnik Re: masala IP: 62.29.137.* 20.08.04, 09:15 No i był jeszcze Hetman na Pomorzanach, ale tam depeszowcy szaleli a to nie były "nasze" klimaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ albert IP: 213.155.191.* 20.08.04, 09:40 Zamiast naciągać firme na koszty skorzystaj z sms.idea.pl/ :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ rzeźnik IP: 213.155.191.* 20.08.04, 09:38 1. Załatw klucze od jakini!!! 2. Podjedź do mnie Frytą o 16.40 bo przeciez nie bedę taszczył Baterii składającej się z 25 pocisków plus piterek:) A i napełnij swój bolszewicki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeźnik Re: rzeźnik IP: 62.29.137.* 20.08.04, 09:56 Wszystko jasne! Klucz ma już Buddy. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: rzeźnik 20.08.04, 10:23 do której tam (w jaskini) będziecie? albercik chyba na prawdę mamy te korzonki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Dostałeś IP: 213.155.191.* 20.08.04, 11:03 Ale piorę czerwone dywany;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeźnik Re: rzeźnik IP: 62.29.137.* 20.08.04, 11:01 Tak żeby na meczyk spokojnie dotrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: XYZ 20.08.04, 11:04 dla kogo je pierzesz? ktos z watykanu tez bedzie?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: rzeźnik 20.08.04, 11:05 będę miała lekuchne opóźnienie. wiesz, chcę zrobić dobre wrażenie więc fasadę trzeba przemalować:) Odpowiedz Link Zgłoś
masaladosa Re: masala 20.08.04, 19:05 wybacz ale pozostane przy swoim zdaniu bronx znalem slabo i wydawal mi sie dosc chamski ds to byla knajpa hardcore'owa zarowno pod wzgledem muzy jak i klimatu i przyznaje ze miala swoj urok oszolom o ile mowa o tej budzie gdzie obecnie jest neuron zaczal dzialac juz kiedy szostki byly dawno znane i nie dorastal im do piet przypomina mi sie jedynie ze paletalo sie tam malolactwo i klimat byl jakis taki tabletowy a szostki to byl lokal jedyny w swoim rodzaju z mocno przypalana atmosfera jezeli rozumiesz co mam na mysli z luksferowym barem co wowczas bylo duzym novum i z niezapomnianymi imprezkami tanecznymi gdzie zaczynaly chyba wszystkie obecne 'gwiazdy' szczecinskiego klubowego grania to tam po raz pierwszy uslyszalem 'pogodno' kiedy jeszcze faktycznie poza pogodnem nikt o nich nie slyszal:) no i przychodzila tam w zasadzie stala ekipa spotykalem ciagle tych samych ludzi ktorych znalem w zasadzie tylko stamtad i czulem sie tam zwykle jak na imprezie u przyjaciol... to se ne vrati i moze dobrze:) mdosa Odpowiedz Link Zgłoś