Dodaj do ulubionych

lany Poniedziałek

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.02, 13:08
Niech Policja przypierdoli pałami tym gówniarzom którzy leją wodą na starszych
ludzi!!!To nie jest tradycja to jest WAndalizm a nawet terroryzm uliczny!!! Tak
nie może być!!! Niech choć raz Policja będzie skuteczna i niech pokaże kto
pilnuje porządku w naszym mieście!!!
Obserwuj wątek
    • gosia-s Re: lany Poniedziałek 01.04.02, 15:09
      Cóż, ton wypowiedzi dosadny, ale jestem za tym, żeby rodziców małolatów takich
      ochrzaniać, a reszta to juz ich sprawa. A ja kupiłam sobie psikawkę-jajeczko
      jako broń przeciwko dowcipnej rodzinie...
      • Gość: dyngus Re: lany Poniedziałek IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 01.04.02, 16:02
        Potwierdzam chamskie zachowanie mlodych ludzi za zgoda rodzicow przerasta
        wzselkie wyobrazenie. A le z drugiej strony przklad idzie z gory:Politycy
        zlodzieje ,ksieza zboczency ,lekarze konowaly ,policja bezradna i nie poradna
        itd. itd. itd.
        • Gość: elaf Re: ludzie, cieszcie sie swietami !! IP: *.adsl.hansenet.de 01.04.02, 17:14
          ... sa tylko raz w roku ...
          • Gość: Anna Re: lany Poniedziałek IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.02, 18:29
            Trzeba tępić chamów a nie mówić o cieszeniu się świętami, bo święta z lanym
            terroryzmem to żadne święta!!!
            • gosia-s Re: lany Poniedziałek 01.04.02, 18:33
              Rozumiem, że wkurzyłaś się na jakiegoś gówniarza?
              • Gość: Michał Re: lany Poniedziałek IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 07:59
                Rok temu to gnojki wpadły z wiadrami do kościoła na wieniawskiego i "podlały"
                kilka osób, ale tegorocznego dyngusa uważam za wyjątkowo spokojnego
                (przynajmniej na Pogodnie)
          • Gość: skuter Re: ludzie, cieszcie sie swietami !! IP: 192.168.0.* 02.04.02, 08:11
            Gość portalu: elaf napisał(a):

> ... sa tylko raz w roku ...

juz niedlugo 1 maja
            tez ,swieto:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka