Gość: zimaninolefereser IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.09.04, 19:22 kto uwielbia mile napisy pod kapslami napojow Tymbark? Dzis trafilem na "zadzwon do przyaciela"... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Heniek Re: kapsle TYMBARKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 10:52 Ja niestety nie - "na ch.. biednemu kwiaty". :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ved Re: kapsle TYMBARKA IP: *.devs.futuro.pl 07.09.04, 16:52 heh, to ja opowiem anegdotke;-) jak bylam w miedzyzdrojach jakas pani kupila sobie w jednej z tych drewnianych budek na plazach tymbarka wlasnie. Ja sobie stalam przy barze i rozmawialam ze znajoma(barmanka:) a kobieta sie meczyla i jakos jej nie szlo to otwieranie (chyba nie zna Tymbarkow:). No i sie z tym tak silowala z minute, po czym do mej kumpeli (z malym poirytowaniem w glosie) -"czy moglaby pani mi to otworzyc?". No wiec ja to wzielam, raz dwa otworzylam, kobieta wziela, poczla, a ja zostalam z kapslem na palcu. I co powiedzial wszechwiedzacy Tymbark? -"Nic na sile".... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinamina Re: kapsle TYMBARKA IP: 83.168.125.* 08.09.04, 17:32 uwilbiam te kapselki.... zawsze kupuje sobie soczek jak mam zly humor albo jak waham sie z decyzja... i dostaje dobre podopowiedzi :) kinamina@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś