Dodaj do ulubionych

Może jakiś obs-owy konkurs? :)

23.04.02, 11:37
Obs - z konkursem wystąp!

Byłoby ciekawiej (nie zeby nie było ciekawie). Oczywiście nie piszę tego by
wygrać jakąś nagrodę, bo na razie jestem zadowolony z tej którą dostałem, a
którą to musiałem odebrać wymyślnym hasłem :)
Tych knig to tam w tej magicznej szafie chyba było sporo, a naród narzeka na
braki w czytaniu!

Chyba się nie naraziłem, co?
(bez żadnych tekstów o pysznych liściach eukaliptusowych proszę) - pełna powaga!
Obserwuj wątek
    • jottka Re: Może jakiś obs-owy konkurs? :) 23.04.02, 11:42
      Koala, mów natychmiast, co jest na stronie 34?!! Wczoraj pół nocy się
      zastanawialiśmy ("Qubek w Hameryce"), co Ty miałeś na myśli, pisząc, że na s.34
      w Twojej książce jest mowa o koalach!!!

Na tej stronie jest o niejakim Daniszewskim, obs zeznał, że on nie z koalów. To
      o co chodzi?!!
      • koala_ Re: Może jakiś obs-owy konkurs? :) 23.04.02, 11:52
        jottka napisał(a):

> Koala, mów natychmiast, co jest na stronie 34?!! Wczoraj pół nocy się
        > zastanawialiśmy ("Qubek w Hameryce"), co Ty miałeś na myśli, pisząc, że na s.34
        >
        > w Twojej książce jest mowa o koalach!!!
        >
        > Na tej stronie jest o niejakim Daniszewskim, obs zeznał, że on nie z koalów. To
        >
        > o co chodzi?!!

No przecież napisałem niżej że jak czytam to wciągam listki eukaliptusowe, więc
        mogło mi się coś pomieszać czy przed oczyma pojawić, nie? :) hihihihi
        Co wy? Nigdy nie jedliście eukaliptusa?
        • jottka Re: przestań wciągać ;)) 23.04.02, 12:04
          No dobrze, koala, czy to znaczy, że po prostu eukaliptus tak Ci się rzuca na
          mózg, że wszystko jedno, co czytasz, bo i tak wszędzie koale widzisz? ;))) A
          może jednak miałeś coś konkretnego na myśli?

No zwierz się ;)))
    • franekkk Re: Może jakiś obs-owy konkurs? :) 23.04.02, 12:21

w temacie:

za post nr 25.736
      a co zawsze musi byc okragla
      • jottka Re: w temacie 23.04.02, 12:29
        E tam, ciągle będziemy tylko posty liczyć na pęczki. Proponuję konkurs na
        Najtrafniejszy albo Najpiękniejszy Opis Obsa ;))) W nagrodę zdjęcie Tegoż z
        autografem.
        • franekkk jottka rules:)) 23.04.02, 12:39

no to ja:

obs jest duzy
          ma reke i noge prawe oraz reke i noge lewe
          obs to on:)
          obs ma glowe zaprzatnieta wszystkim tylko nie wlosami
          poniewaz nie lubi sobie dodatkowo zaprzatac wiec scina sie krotko
          a i zakola mniej sie rzucaja:)
          za dwa miesiace obs bedzie piegowaty

znak zodiaku jakis balaganiarski::))
          ee np waga!
          • jottka Re: jottka rules:)) 23.04.02, 12:47
            :))))

Skoro będzie piegowaty, to znaczy, że blondyn? Wolałabym brunet ;)))

Przypuszczam, że z zadumą lub też obłędem w oku. Lewym albo prawym.

Roztargniony albo leniwy, to trzeba ustalić.

A dlaczego waga? Bałaganiarski znak to bliźniak, choć może on za mało dwoisty
            jak na bliźniaka ;))
          • obs Ha ha. 23.04.02, 12:49
            Dajcie sobie spokój z tymi obs-cenicznymi opisami :-)))
            • jottka Re: Ha ha. 23.04.02, 12:53
              A dlaczego? Czyżbyś naprawdę miał zakola lub - nie daj boże - piegi? ;)))

No nie wstydź się, na forum można powiedzieć wszystko ;))) Dasz nam zdjęcie za
              Najładniejszy Opis?

A w ogóle to masz rację, zupełnie zapomnieliśmy o obs-cenach. Franekkk, może
              zacznij, co? Dziewczęca skromność przez mnie przemawia ;)))
            • franekkk Re: Ha ha. 23.04.02, 12:54
              obs napisał:

> Dajcie sobie spokój z tymi obs-cenicznymi opisami :-)))

a propos cos mi sie wydaje ze ten wstretny podgladacz ze sie tak jednoznacznie
              inaczej wyraze: glaskal!

jesli tak to wypadam z gry

jesli nie to: czy na pokladzie jest jakis psychiatra
              • jottka Re: Ha ha. 23.04.02, 13:01
                Fe, franekkk, co Ci po głowie chodzi. Znów się nie wyspałeś? ;)))

Ale jak nie, to nie. Chociaż dlaczego niby obs ma pozostać Wielkim Okiem i
                Nieznaną Postacią Zza Ekranu? Należy go ocieplić i przybliżyć moim zdaniem.

No to konkurs na najładniejsze zdjęcie magnolii, które nie zginie ze
                skrzynki ;))) Laureat w nagrodę będzie miał prawo założyć stronę o Szczecinie.
                • franekkk Re: Ha ha. 23.04.02, 13:07

po pierwsze nic mi nie chodzi tylko takie sa fakty (chyba:)
                  obsizna i tak sie nie odezwie
                  cykor
                  a ty jottka rasistko blondyn fe?
                  ja nie jestem blondyn a piegi mam i to nie tylko latem
                  a w norwegii to od groma piegowatych brunetek

a i waga to pewnie ty jestes:))))
                  • koala_ Re: Ha ha. 23.04.02, 13:11
                    franekkk napisał(a):

>
                    > po pierwsze nic mi nie chodzi tylko takie sa fakty (chyba:)
                    > obsizna i tak sie nie odezwie
                    > cykor
                    > a ty jottka rasistko blondyn fe?
                    > ja nie jestem blondyn a piegi mam i to nie tylko latem
                    > a w norwegii to od groma piegowatych brunetek
                    >
                    > a i waga to pewnie ty jestes:))))

Franio ma ostrego jęzora :) hihihi
                  • jottka Re: Ha ha. 23.04.02, 13:16
                    franekkk napisał(a):

> a ty jottka rasistko blondyn fe?

Blondyn fe ;))) pewnie obs blondyn i dlatego się uraził. Ma takie słodkie
                    kędziorki i tchnące ufnością błękitne oczka... No ale jeszcze mogę się
                    przekonać ;)))

Nie jestem ;))) tatuś był waga, ale szczęśliwie na dziecko to się nie przeniosło.
                    • franekkk Re: Ha ha. 23.04.02, 13:40
                      jottka napisała:

> Ma takie słodkie kędziorki i tchnące ufnością błękitne oczka...
                      > jeszcze mogę się przekonać ;)))

ani mnie sie nie podlizalas ani obsowi (wg moich zwidow:)
                      pewnie jestes blizniak one sie tak podlizuja:)
                    • Gość: anula Re: Ha ha. IP: *.polsteam.com.pl / 158.2.8.* 23.04.02, 14:01
                      jottka napisał(a):

> franekkk napisał(a):
                      >
                      > > a ty jottka rasistko blondyn fe?
                      >
                      > (...)
                      >
                      > Nie jestem ;))) tatuś był waga, ale szczęśliwie na dziecko to się nie przeniosł
                      > o.

Wy sie wag nie czepiajcie. Bo jak sie znajdzie jakas waga ciezka... ;)

• franekkk Re: Ha ha. 23.04.02, 14:06

alez na pewno waga nie jest ciezka ;)
                        zamiast przechylac opisz obsa:)
                        albo konkursidlo
    • Gość: skuter proponuje wybory... IP: *.autocomp.com.pl / 192.168.0.* 23.04.02, 13:46
      ..wirtualnej miss forum
      prosze podawac wiek, wymiary i kolor wlosow:)
      • franekkk Re: proponuje wybory... 23.04.02, 13:56

ale bez sensu
        pozbawiac sie nagrody a wybory mistera?
        o matko wymiary..?

a przy okazji to odeszlismy od tematu
        trzeba sie zdecydowac albo obs-marowujemy
        albo wymyslamy kto i za co dostanie nagrode
        darczynca jest
        • franekkk Re: proponuje wybory... 23.04.02, 14:20

no to moze po prostu za dobre wyniki ksiazka?
          ze tez trzeba po linii oporu czy jak jej tam
          • obs Na razie bryndza 23.04.02, 14:33
            Czytam, czekam.
            W końcu coś sensownego, mam nadzieję, wymyślicie.
            Tylko żeby jottka (zmienny Wodnik) później nie jęczała, że konkursów za dużo :-P
            • Gość: pakuz Re: Na razie bryndza IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 14:37
              flaszka za najlepsza (realna) wiadomosc dla szczecina i okolic
              na zasadzie, ze nagradza sie poslanca dobrych wiesci :)
              cipuro ciagle u mnie lezy w biurze
              • Gość: JACEK Re: Na razie bryndza IP: 64.9.159.* 23.04.02, 14:54
                200 ZL za obrzucenie siedziby samoobrony zgnilymi jajkami!!!!
                • franekkk Re: Na razie bryndza 23.04.02, 14:55

stawiam furmanke kasy ze nie dorzucisz
                  • jottka Re: a dlaczego? 23.04.02, 15:05
                    • franekkk Re: a dlaczego? 23.04.02, 15:06

a ty bys przerzucila taka kaluze beretem?
                      nawet mokrym watpie
                  • Gość: JACEK Re: Na razie bryndza IP: 64.9.159.* 23.04.02, 15:06
                    Ja bym sie bal rzucac, boje sie brygad szturmowych Samoobrony!!!!
                  • jottka Re: na bis 23.04.02, 15:09
                    ten pusty post to niechcący ;)))

A ja poza tym nadmieniam, że trwa Konkurs nieustający na najpiękniejsze/
                    najciekawsze/ najzagadkowsze zdjęcie, tylko nagród jakoś nie ma! Zdjęcia są
                    czysto wirtualne, bo ich obejrzeć nie sposób. Dla tego, kto rozwiąże zagadkę
                    znikającego forum powinna być fajka szerloka holmsa. Albo czapeczka w kratkę.

A poza tym konkursa sensowne są fajne, obsie. Nie lubię konkursów, które
                    zamieniają ludzi w jakże grzecznych prymusów. Jury powinno być ogólnoforumowe,
                    a zasady oceny jawne. Precz ze skrytymi kapitułami!

A co Ci się nie podoba w Konkursie Na Opis Obsa Szczecińskiego? ;)))
                    • obs Re: na bis 24.04.02, 11:40
                      jottka napisał(a):
                      > A co Ci się nie podoba w Konkursie Na Opis Obsa Szczecińskiego? ;)))
                      Bo ja znam rozwiązanie :-))) Więc rozstrzygnięcie byłoby arbitralne, a nie ogólnoforumowiczowskie.
                      • jottka Re: obs jako taki 24.04.02, 11:51
                        obs napisał(a):

> jottka napisał(a):
                        > > A co Ci się nie podoba w Konkursie Na Opis Obsa Szczecińskiego? ;)))
                        > Bo ja znam rozwiązanie :-))) Więc rozstrzygnięcie byłoby arbitralne, a nie ogól
                        > noforumowiczowskie.

Że nic podobnego! Musiałbyś rozesłać wśród PT Forumowiczów swoje zdjęcia z
                        przodu, profilu i od tyłu, a my byśmy porównywali z opisami ;))) I wtedy by się
                        okazało, jak NAPRAWDĘ wyglądasz ;)))

A poza tym - gdzie nagroda dla szerloka holmsa? W końcu to ja sformułowałam
                        prawdopodobną teorię znikania wiadomości z poczty. Czapeczkę w kratkę
                        poproszę ;)))
                        • obs Re: obs jako taki 24.04.02, 11:59
                          jottka napisał(a):
                          > A poza tym - gdzie nagroda dla szerloka holmsa? W końcu to ja sformułowałam
                          > prawdopodobną teorię znikania wiadomości z poczty. Czapeczkę w kratkę
                          > poproszę ;)))

OK. wyślij mejlem na obsa adres, a jutro do Krakowa pójdzie paczuszka z holmsowską czapeczką.
                          Serio. Za rozwikłanie zagadki forumszczecin należy się! (może dzięki fantowi przestaniesz być
                          taka zgryźliwa - choć sam w to nie za bardzo wierzę ;-)
                        • franekkk Re: obs jako taki 24.04.02, 12:02

od forumowania teorii to jest raczej obs
                          swoja droga obs moglbys sie zgodzic no wiesz bedzie fajnie
                          nie musisz sie ujawniac wystarczy ze ciebie ktos tam w gw sprawdzi
                          i tak wszyscy wiedza ze masz zielona czupryne

jottka zapomnialas odpowiedziec:))
                          • jottka Re: o? 24.04.02, 12:19
                            O, zaraz, musiałam wyjść na chwileczkę z pokoju ;))) Ale ja mam podejrzliwą
                            naturę (pakuz, czytasz?) i nie bardzo wierzę mym oczom. Prawdziwa
                            czapeczka? ;))) Napisz jeszcze raz, obsie, a może prześlę Ci adres. Zresztą, co
                            ja mam Ci przesyłać i gdzie? Krótkie hasło "jottka to ja"? ;)))

A poza tym nawet dwiema czapeczkami mnie nie przekupisz ;))))

A w sprawie konkursu - franekkk, masz rację. On ma zielone włosy. Kontynuuj ;)))
                            • franekkk Re: o? 24.04.02, 12:43

a teraz posluzymy sie jottkowymi kryteriami z watku o super mike'owym biurowcu
                              kto nie wierzy jest normalny kto wierzy jest nienormalny

obs uwierzyl jottce - obs nn bo stal obok jakis koles i wszystko dyktowal jemu
                              czapka sie nalezy
                              jugobaba uwierzyla mike'owi - nn
                              jottka - jeszcze sie nie zadeklarowala (n)n

franekkk - a ja wam wszystkim niewierze - jedyny normalny
                              • jottka Re: o? 24.04.02, 13:10
                                Słuchaj, plączący się w zeznaniach seksisto, czy Ciebie przypadkiem zazdrość
                                nie żre? A Ty to jak sprawdzasz pocztę? Przez www czy może inaczej? ;)))

A poza tym już wieki temu w radiowych felietonach Marii Czubaszek występowała
                                słynna Alicja Holms. Zbieżność nazwisk przypadkowa ;)))
                                • franekkk Re: o? 24.04.02, 13:17

ja sie placze w zeznaniach? - konkretnie prosze
                                  holmes to nazwisko jest jak sadze 3 literki przed ty drogi jottsonie
                                  seksisto - szkoda ze nie jestem latino uznalbym za kompletny ment
                                  i deklaracje prosze jestes normalna czy nie:)))
                                  bo inni przycupneli i z zapartym tchem oczekuja az sie opowiesz po stronie
                                  • jottka Re: o? 24.04.02, 13:28
                                    franekkk napisał(a):

> ja sie placze w zeznaniach? - konkretnie prosze

Aha. Nie odpowiadasz na ten przykład konkretnie na pytanie, jak też pocztę
                                    oglądasz, ze szczególnym uwzględnieniem forumszczecin, za to chętnie
                                    dyskryminującymi podejrzeniami rzucasz ;)))

> holmes to nazwisko jest jak sadze 3 literki przed ty drogi jottsonie

A skąd pewność, drogi f.holmsie, że nazwisko ma być na te? ;)))

>szkoda że nie jestem latino uznalbym za kompletny ment<

No przecież pisałeś, że jesteś brunet! Przykurczony i pryszczaty, do dziś mam w
                                    sercu ten obraz...

> i deklaracje prosze jestes normalna czy nie:)))
                                    > bo inni przycupneli i z zapartym tchem oczekuja az sie opowiesz po stronie

To za chwilę się uduszą ;)))
                                    • franekkk Re: o? 24.04.02, 13:34

przykurczony i pryszczaty fakt!! ale brunet?
                                      no ale przynajmniej w cos uwierzylas daje ci spokoj
                                      wg jottKowej definicji jestes latwowierna czyli:
                                      normalna taraaam
                                      piegi!!
                                      • jottka Re: o? 24.04.02, 13:40
                                        Pisałeś, pisałeś. W tym wątku o urodzie osobistej obsa.

Ale może jesteś rudy? Albo zgoła łysy? I te pryszcze?!!! Franekkk, dawaj
                                        zdjęcie, muszę to zobaczyć!!! ;)))
                                        • franekkk końkursy końkursy 24.04.02, 13:57

jestem jaki jestem jeszcze nie ucieklem
                                          co dawaj zdjecie zaczynam rozumiec obsa
                                          jeszcze nam jakiegos wyimaginowanego glona wypatrzysz

a mialo byc o konkursach
                                          a moze bez konkursow w koncu dopiero co ktos czapke dostal za nic
                                          kto to byl zapomnialem

no niestety skoro obs sie wstydzi ujawnic realne oblicze pozostaja konkursy
                                          oparte tylko na postach

tylko czy mozna wymyslic cos lepszego niz ostatnio
                                          za cyferke
                                          za jakosc
                                          za ilosc na watku

wlasciwie gdybym byl na latwizne idacym osowym arbitrem to bym dal buremu za
                                          forumszczecin@ i pytania na forach miejskich - razem dwie zaslugi
                                          i na pewno nikt mu w tym nie pomagal
                                          • jottka Re: ... 24.04.02, 14:10
                                            Wiesz co, franekkk, chyba mi się przestajesz podobać.

Coś Cię boli jak cholera, że

a) moja teoria odnośnie znikającej poczty może być trafna,
                                            b) żaden z mądrych forumowiczów płci męskiej na to nie wpadł, za to łkaliście
                                            jak dzieci, kto to jest ten wstrętny bydlak, który wszystkie posty kasuje

Lepiej sprawdź ustawienia swojej poczty.
                                            • franekkk Re: ...? 24.04.02, 14:23
                                              jottka napisała:

> Wiesz co, franekkk, chyba mi się przestajesz podobać.

:((( przechlapane, no ale co bylo to moje:) a w dodatku podobno stare podobanie
                                              nie rdzewieje

z tym podobaniem to fajna sprawa:) pryszczaty i pokurczony rozumiem
                                              tez czasem nie moge wzroku oderwac samo jakos szkoda ze musze zaraz spadac

przeciez dostalas czapeczke kecaj ci bil brawo i ja tez podziwiam twoja
                                              znajomosc chinskiego:)
                                              jak chcesz to ci moge zalozyc watek pt oklaski dla jottki

wiesz co jottka chyba przestajesz mi sie podobac
                                              gdzie skromnosc
                                              • franekkk Re: ...? 24.04.02, 14:25

a mialo byc o konkursach a nie o niedopieszczonej jottce
                                                napisalem z sympatia jakby kttos nie zrosumial
                      • laura74 Re: na bis 24.04.02, 14:34
                        To ja sie zglaszam do jury jako ekspert. niezalezny;)
                        • franekkk Re: na bis 24.04.02, 14:35

super czyli gramy pozostaje jeszcze nagroda proponuje czapke;)
                          • franekkk Re: na bis 24.04.02, 14:46

jesli laura tam jeszcze jest to proponuje w tym watku dograc wszystkie
                            szczegoly a jutro od 9.00 (przykladowo) zaczac zabawe

laura dostalas juz pouczajacy tel od obs?:)))
    • Gość: franekkk Re: Może jakiś obs-owy konkurs? :) IP: *.zchpolice.com 26.04.02, 13:11
      przypominam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka