Gość: zdziwiona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 15:17 Kilka mninut po godzinie 14 ul. Gdańską (od Basenu do miasta) po drodze, biegł jakiś chłopak (całkiem przystojny!) w samych tylko jeans'ach - na boso i bez koszulki. Trochę dziwne, co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XYZ Re: WIDZIELIŚCIE TO??? IP: 213.155.191.* 08.11.04, 15:22 A ja wczoraj około godz 16, na ul. Wyszyńskiego widziałem Wojciecha Waglewskiego. Był obuty i odziany:) Aha i nie biegł. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: WIDZIELIŚCIE TO??? 08.11.04, 15:29 przystojny i półnagi? wariat albo napadnięty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szofer A stringi miał w ręku? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 15:34 Odpowiedz Link Zgłoś
korfi Re: WIDZIELIŚCIE TO??? 08.11.04, 15:58 To nie był nikt miejscowy, bo nazwa Basen go zmyliła. Ale że zdecydował się biec z Basenu aż do centrum, to znaczy że nie tylko przystojny ale i wysportowany więc Twoje zainteresowanie całkiem uzasadnione. :) ------------------------------------------------------- Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiona Re: WIDZIELIŚCIE TO??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 16:21 Trzeba przyznać, że ten przystojniak był wysportowany (tempo miał niezłe, choć może się spieszył) i do tego ta opalenizna.;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szofer Re: WIDZIELIŚCIE TO??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 16:25 to nie opalenizna a ropopochodne po kąpieli w Basenie, pewnie poleciał na skargę do Ochrony Środowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: WIDZIELIŚCIE TO??? IP: *.teleton.pl 08.11.04, 16:00 Mówisz że przystojny , tors goły i boso to musiało być coś pieknego. Kurde ja to mam pecha ... że też nic takiego mnie nie spotyka .. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: WIDZIELIŚCIE TO??? 08.11.04, 16:08 właśnie. jak jaki przystojny lata to w drugim końcu miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
korfi Re: WIDZIELIŚCIE TO??? 08.11.04, 16:16 Ostatni przed 14 post Blackexita jest z 13.18 więc być może.... ------------------------------------------------------- Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: WIDZIELIŚCIE TO??? IP: *.teleton.pl 08.11.04, 16:16 ... wyjrzałam przez okno bo może jednak leci w moim kierunku ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiona Re: WIDZIELIŚCIE TO??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 16:40 ŻAŁUJ, warto było popatrzeć i oglądać się też... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas trzeba ustanowic reguły IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.04, 16:16 tak reguły wczesniej nalezy powiadomić na forum kiedy i gdzie sie będzie biegało. Ważne w przypadku Basenu w jakim kierunku, zeby nie jeździc w kółko. Dotyczy to zarówno panów, jak i pań. moze w ogóle zrobimy jakies dyzury i bedziemy odnotowywac biegających, może jest jakas regularność, to zdecydowanie ułatwiłoby obserwowanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: trzeba ustanowic reguły IP: *.teleton.pl 08.11.04, 16:19 ...jak zwykle masz rację... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: trzeba ustanowic reguły IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.04, 16:29 noooo, to rozumiem ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyżurny Re: trzeba ustanowic reguły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 16:31 Na panie będę czekał z termosikiem i kocykiem na tylnym siedzeniu. Niestety, ilość ograniczona do jednego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: trzeba ustanowic reguły IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.04, 16:35 a może zrobimy takie biegi typu "Szczecin goły acz wesoły" i bedziemy biegali w kierunku... magistratu i jego głównego dozorcy! Bo najczęściej, że tak powiem pijemy w kierunku magistratu i jego dozorcy! Termosiki się załatwi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: trzeba ustanowic reguły IP: *.teleton.pl 08.11.04, 16:39 ... jak sie nie obrócić zawsze MJ z tyłu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: trzeba ustanowic reguły IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.04, 16:43 nie, nasz pierwszy bedzie pewnikiem biegł pierwszy z napisem "Żondamy lepszego pierwszego!" Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: trzeba ustanowic reguły 08.11.04, 16:49 ale ustawowy nakaz biegania dla przystojniaków. papudrakom mówimy NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: trzeba ustanowic reguły IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.04, 17:04 a czy studentów1 dopuścimy... znaczy chciałem... czy będą mogli biegac? I jak przystrojeni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demokrata Re: trzeba ustanowic reguły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 17:15 tak, dopuścimy. Nawet całej OD Nowy. Pół godziny po zmierzchu Odpowiedz Link Zgłoś
babciny_bambosz Re: trzeba ustanowic reguły 08.11.04, 17:16 Ja tez chce sobie pobiegac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiona Re: trzeba ustanowic reguły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 17:01 W dzień na Gdańskiej może być CIEKAWIE, w nocy to jedynie z Centrum do Basenu po ulicy na wózkach jeżdzą inwalidzi. Moja mama coś takiego widziała. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pucek ALE NUMER IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 18:06 ZDZIWIONA,BYLO GO ZABRAC Z SOBA.CHLOP BY SIE UCIESZYL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas JA NIE WIDZIAŁEM... CZY MOGE PROSIĆ... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.04, 19:15 Ja nie widziałem, czy moge prosić o powtórkę? W uzgodnionym wcześniej terminie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiona Re: JA NIE WIDZIAŁEM... CZY MOGE PROSIĆ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 19:41 Jeszcze w tym tygodniu będę jechała tą trasą, w razie gdyby przystojniak się pojawił dam znać!!! Ale to chyba bardziej informacja dla pań?! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: JA NIE WIDZIAŁEM... CZY MOGE PROSIĆ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 19:52 a on w tym czasie umarł z zimna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: JA NIE WIDZIAŁEM... CZY MOGE PROSIĆ... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.04, 19:53 no ale moze ma kolezanke w tej samej konwencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: JA NIE WIDZIAŁEM... CZY MOGE PROSIĆ... IP: *.teleton.pl 08.11.04, 19:50 ... "proście a będzie Wam dane".... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 to blecki biegł do miasta w poszukiwaniu pracy IP: *.comnet.krakow.pl 08.11.04, 20:12 chciał pracodawców wziążć na litość Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: to blecki biegł do miasta w poszukiwaniu prac 09.11.04, 09:14 od nowy nie dopuszczamy, kto to pruchno potem pozamiata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: to blecki biegł do miasta w poszukiwaniu prac IP: *.teleton.pl 09.11.04, 09:24 ja-aska ... ale Ty jesteś złośliwa .... ... no i co z tego że pruchno ... ale w eleganckim opakowaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
korfi Re: to blecki biegł do miasta w poszukiwaniu prac 09.11.04, 09:20 Jak już wyżej napisałem: "Ostatni przed 14 post Blackexita jest z 13.18 więc być może...." ;) --------------------------------------------------------- Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: to blecki biegł do miasta w poszukiwaniu prac 09.11.04, 10:06 Zuza, ja złośliwa? nie sądzę! PS a pruchno to im się z du.. sypie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: to blecki biegł do miasta w poszukiwaniu prac IP: *.teleton.pl 09.11.04, 10:19 ja-aska ... bądż damą i nie przeginaj .... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: to blecki biegł do miasta w poszukiwaniu prac 09.11.04, 11:01 ja przeginam? kulturalna osoba sprząta jak nabrudzi. można paniom kupić po miotle nie to p ... zamiatają. Odpowiedz Link Zgłoś
haganah A ja widziałem jeszcze bardziej rozebranego 10.11.04, 12:11 A ja widziałem kiedyś w lecie przystojnego Pana, który w samych slipkach jeno z mostu świeżo otwartego w Szczecinie do rzeki się rzucał :) Nawet dżinsów nie miał. I jeszcze kazał to opisać w prasie. Czyżby próba samobójcza? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: A ja widziałem jeszcze bardziej rozebranego 10.11.04, 12:33 tylko nie mów , że on przystojny? mały, stary, łysy! fuj! Odpowiedz Link Zgłoś