Dodaj do ulubionych

Spis powszechny ludności 2002

IP: 213.76.59.* 29.04.02, 18:39
Forumowicze! Już niedługo zapukają do was rachmistrzowie, którzy będą spisywać
mieszkania, ludzi,gospodarstwa rolne itd. Ja jestem jedną z "wybranych".Proszę
nie utrudniajcie nam pracy, bądźcie wyrozumiali i pomgajcie a nie utrudniajcie
tej ciężkiej pracy.
Obserwuj wątek
    • jottka Re: Spis powszechny ludności 2002 29.04.02, 19:27
      Czekaj, bo ja nie rozumiem. Ze wszystkich mediów dowiedzieć się można, że to
      rachmistrzowie mają pomagać ludności, która sobie sama ze skomplikowanymi
      formularzami nie poradzi, a nie odwrotnie ;)))
    • gosia-s Re: Spis powszechny ludności 2002 30.04.02, 08:25
      Podziwiam Cię Aniu i nie zazdroszczę Ci. Praca rachmistrza to niełatwy zarobek.
      A swoją drogą, ciekawe, jak nas, gusowców, zaangażują w tą całą imprezę.
      • Gość: Ania Re: Spis powszechny ludności 2002 IP: *.wsap.szczecin.pl 30.04.02, 10:22
        Musicie mi uwierzyć to jest ciężka praca i bez pomocy spisywanych się nie
        obejdzie. z góry dzięki za pomoc!!!
        • franekkk Re: Spis powszechny ludności 2002 30.04.02, 10:35

a ja sie bede gapil jak sie meczysz
          z sadystyczna satysfakcja:)))))))))
          nie powinienem sie wypowiadac w imieniu nieobecnych ale podejrzewam
          ze skuter tez
          • Gość: Ania Re: Spis powszechny ludności 2002 IP: *.wsap.szczecin.pl 30.04.02, 10:48
            No to będziesz siłą chciał go wypchnąć, ale nie będziesz mógł dopuki nie
            skończy, a to może potrwać nawet trzy godziny.
            • franekkk Re: Spis powszechny ludności 2002 30.04.02, 10:53

zaraz slyszalem ze 1,5 h
              2,5 h to u tych co trzode maja
              ale 3??? nie jestem byly prezes nie dorobiony jestem
              • Gość: Ania Re: Spis powszechny ludności 2002 IP: *.wsap.szczecin.pl 30.04.02, 10:58
                Jak nie będziesz pomagać to rachmistrz ci pokaże gdzi raki zimują, nawet jeśli
                się nie dorobiłeś. ok. 60 pytań to nie przedszkole, ale droga przez mękę.
                • franekkk Re: Spis powszechny ludności 2002 30.04.02, 11:22

przypadki dwa
                  1. rachmistrz - pomoge i szybko wygonie
                  2. rachmistrzyni - bede sie gapil

no niestety nie wiadomo kto zapuka ale i
                  niewiadomo kto otworzy:))
          • Gość: skuter co skuter, co skuter???? IP: *.autocomp.com.pl / 192.168.0.* 30.04.02, 11:27
            ja wszystkie ankieterki w wieku do lat 30 zapraszam serdecznie (starsze niech ida
            do Franka), szczegolnie w weekendy, moge byc spisywany nawet kilka razy
            mam cherbatke: zwykla, zielona i mietowa, kawe, ciacho i nawet kolekcje znaczkow.

Ze staropolska goscinnoscia i otwartymi ramionami zapraszam.
            • Gość: Ania Re: co skuter, co skuter???? IP: *.wsap.szczecin.pl 30.04.02, 11:32
              Skuter gdzie mieszkasz?
              • Gość: skuter Re: co skuter, co skuter???? IP: *.autocomp.com.pl / 192.168.0.* 30.04.02, 11:34
                Gość portalu: Ania napisał(a):

> Skuter gdzie mieszkasz?

na warszewie:)
                • franekkk Re: co skuter, co skuter???? 30.04.02, 11:37

anka nie daj sie
                  to stary cwaniak
                  ja go znam
                  • Gość: skuterus Re: co skuter, co skuter???? IP: *.autocomp.com.pl / 192.168.0.* 30.04.02, 11:41

> anka nie daj sie
                    > to stary cwaniak
                    > ja go znam

o wypraszam sobie wcale nie jestem stary

• franekkk Re: co skuter, co skuter???? 30.04.02, 12:00

stary moze i nie (do 30tki) ale taktu pozbawiony (do 30tki)
                      a moze bys sie czegos nauczyl od starszej siostry:)))
                    • Gość: Ganz_Neu Zapytanie do Ani IP: 212.14.49.* 30.04.02, 12:04
                      Droga Aniu,
                      jezeli moge, to mam pytanie do Ciebie:
                      mysle, ze moja sytuacja jest troche inna, otóż wynajmuje z zona mieszkanie,
                      wlasciciele sa za granica, ja jestem wraz z zona zameldowany u moich rodzicow,
                      czy mam rachmistrza zaprosic do mieszkania, czy bede "odsłużony"
                      wraz z rodzicami. Czy to prawda , ze tylko jedna osoba odpowiada na pytania w
                      ankiecie, wiec pewnie moje dane wszyskie wiadomosci poda moj ojciec lub matka,
                      bo oficjalnie mieszkamy razem.
                      Moge prosic o odpowiedź?
                      Bedę dźwięczny
                      Ganzi
                      • Gość: red Re: Zapytanie do Ani IP: *.fish.ar.szczecin.pl 30.04.02, 12:58
                        Ankieterki powinny wcześniej wpaść i na termin się umówić:-)))
                        • Gość: Ania Re: Zapytanie do Ani IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 15:22
                          Pomiędzy 8 a 15 maja ankieterzy będą umawiać się na terminy pomiędzy 21 maja a
                          8 czerwca. Ankieter może przyjść między godziną 8.00 a 20.00 . Ankieter musi
                          posiadać legitymację i list prezesa GUS do osób spisywanych.Dane ankietera
                          możecie sprawdzić w biurze spisowym, jeśli nie jesteście pewni czy to nie jest
                          fałszywy ankieter
                      • Gość: Ania Re: Zapytanie do Ani IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 15:28
                        Gość portalu: Ganz_Neu napisał(a):

> Droga Aniu,
                        > jezeli moge, to mam pytanie do Ciebie:
                        > mysle, ze moja sytuacja jest troche inna, otóż wynajmuje z zona mieszkanie,
                        > wlasciciele sa za granica, ja jestem wraz z zona zameldowany u moich rodzicow,
                        > czy mam rachmistrza zaprosic do mieszkania, czy bede "odsłużony"
                        > wraz z rodzicami. Czy to prawda , ze tylko jedna osoba odpowiada na pytania w
                        > ankiecie, wiec pewnie moje dane wszyskie wiadomosci poda moj ojciec lub matka,
                        > bo oficjalnie mieszkamy razem.
                        > Moge prosic o odpowiedź?
                        > Bedę dźwięczny
                        > Ganzi
                        Lepiej przyjmij rachmistrza w domu. Za nie przyjęcie rachmistrza grozi kara
                        grzywny lub 2 lata więzienia, jednak możesz sprubować dołaczyć się do ankiety
                        rodziców. Na ankiety odpowiadają wszystkie osoby, ponieważ w ankietach osobowych
                        trzeba podać dokładne swoje dane.
                        • jottka Re: no zaraz 30.04.02, 18:58
                          że znów się wtrącę - obowiązku podejmowania rachmistrza w domu nie ma.

Obowiązek polega li i jedynie na udzieleniu zgodnych z prawdą odpowiedzi na
                          pytania w kwestionariuszu spisowym. Czy będziemy go wypełniać w domu czy w
                          knajpie, z rachmistrzem czy samotnie, to nasza wolna wola. I możemy się z tymże
                          rachmistrzem umówić nie tylko na dogodną porę, ale i w dogodnym miejscu
                          (ławeczka nad Rusałką, na przykład ;))).

Aha, jeśli nie spodoba nam się rachmistrz i trudzimy się sami, to nie wolno nam
                          wprawdzie odesłać zeznań pocztą, ale za to wolno osobiście odnieść je w zębach
                          pod wskazany przez rachmistrza adres.

Ehm, przepraszam, że dodam - ale to dla dobra publiko bono ;)) Czy nie dałoby
                          się w ramach przygotowań do spisu zajrzeć czasem do słownika ortograficznego? W
                          końcu to będą oficjalne dokumenta...
                          • Gość: Ania Re: no zaraz IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 21:18
                            Zgadza się nie trzeba przyjmować rachmistrza w domu, można wypełniać ankietę na
                            klatce, knajpie itd. Jednak nie warto wypełniać ankiety samemu: ankieta liczy
                            ok.60 pytań, natomiast objaśnienia 70 stron, które nawet mnie sprawiają kłopot.
                            Lepiej posiedzieć dłużej z rachmistrzem i zrobić to dobrze niż robić to samemu,
                            rachmistrz nie może zostawić instrukcji do ankiety, bo ma tylko jedną lub dwie
                            a musi spisać około 100 mieszkań.
                            • jottka Re: no zaraz 30.04.02, 23:32
                              He he, jak znam PT Koleżeństwo z Forum, to w ekstazie rzucą się na te głupie 70
                              stron, choćby dla samej przyjemności analizy i dedukcji ;))

A poza tym będziesz musiała u skutera dłużej posiedzieć, jak on będzie wertował
                              tę instrukcję. Na pewno tego nie daruje ;))))
                              • franekkk Re: no zaraz 30.04.02, 23:40

chyba zartujesz a na cholere mi opis skoro mozna szybko odpowiedziec i miec
                                spokoj:)
                                • jottka Re: no zaraz 30.04.02, 23:46
                                  No przecież Ania twierdzi, że bez jej albo jej kolegów/ koleżanek pomocy nie
                                  damy sobie rady. Nawet ona nie rozumie, o co chodzi ;))))

• franekkk Re: no zaraz 30.04.02, 23:50

wlasnie moze ktos zna jakiegos gov linka gdzie te pytania
                                    podejrzewam ze proste pytac beda o fakty jak ktos nie jest mitomanem albo
                                    wyjatkowo lasy na prezenty:) to sobie poradzi
                                    co to za jakies rozwolnienie przeciez ze wzorow pytac nie beda
                                  • Gość: dt Re: no zaraz IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 23:51
                                    Pewnie będzie płacone od ilości przyniesionych,
                                    wypełnionych zeznań, czy ankiet, jak "oni" to nazywają...
                                    • jottka Re: no zaraz 30.04.02, 23:57
                                      Niedobry jesteś, frannniu, i niegościnny. Dziewczyna chce Cię odwiedzić, a Ty
                                      jej coś o wzorach :(((

Bierz przykład ze skutera, herbatkę daje i znaczki ;)))
                                      • franekkk Re: no zaraz 01.05.02, 00:03

wlasciwie to nie pomyslalem:) za 3-4 tygodnie to juz bede mial kafelki i
                                        pomalowane (uf kiedy to wstretne ssanie sie skonczy) tylko ze z mebli to mi
                                        najwazniejszego brakuje:)))
                                        • jottka Re: no zaraz 01.05.02, 00:04
                                          Fakt, bez kafelków nie ma mowy. A jak jeszcze lodówki nie masz.. :(((
                                          • franekkk Re: no zaraz 01.05.02, 00:11

po co lodowka (nie przypominaj mi zaczne czyba od szrotu) przeciez wizyta jak
                                            rozumiem ma byc rozgrzewajaca:))

przy okazji moze cos poradzisz (tu wyjatkowo serio:) komplecik starych mebelkow
                                            juz mam tylko jak cholera dobrac do tego sensowny najwazniejszy mebel
                                            • jottka Re: no zaraz 01.05.02, 00:18
                                              franekkk napisał(a):

>
                                              > po co lodowka (nie przypominaj mi zaczne czyba od szrotu) przeciez wizyta jak
                                              > rozumiem ma byc rozgrzewajaca:))

Uhm, że sięgnę do wspomnień, ale jak się udałam z Pierwszą Wizytą do
                                              narzeczonego, to największe wrażenie zrobiła na mnie duuuża lodówka oraz
                                              pralka ;))) Nadmienię, że mieszkałam wtedy jak zwykle u kolejnej babci
                                              dobrodziejki i z własnych rzeczy posiadałam magnetofon. W zamian za normalne
                                              pranie betów oraz nietrzymaniewędlinkizaoknem (zimą) gotowa byłam od razu rzucać
                                              się w objęcia ;)))

To tyle co do duszy kobiety, a co do porad estetycznych - albo zrób dokładny opis
                                              stanu posiadania (wprawka przed przyjściem rachmistrza ;)), albo prześlij zdjęcia
                                              tegoż mailem. W ciemno nie da rady :(((

>
                                              > przy okazji moze cos poradzisz (tu wyjatkowo serio:) komplecik starych mebelkow
                                              >
                                              > juz mam tylko jak cholera dobrac do tego sensowny najwazniejszy mebel

• franekkk Re: no zaraz 01.05.02, 00:24

to moze jak pan edek zdejmie folie

jottka dzieki za blogowe wyznanie tylko gdzie romantyzm
                                                niedawno uslyszalem ze jestem do de bo nie chce brac slubu
                                                no ale w konfrontacji z łasą na prezenty dochodze do wniosku ze
                                                mialbym mesia lub beemke i wszystkie numery by akceptowaly
                                                • jottka Re: no zaraz 01.05.02, 00:29
                                                  A kto powiedział, że ja z nim chciałam brać ślub? ;))) Romantyk się znalazł,
                                                  cackami kusi, a lodówki nie ma! Jeeeeść!!! ;)))

A poza tym jak będziesz gadał po nocy z wirtualnymi dziewczynami, to i ta
                                                  rzeczywista Cię porzuci. Sio ;)))
                                                  • franekkk Re: no zaraz 01.05.02, 00:39

dobra padam na ryjek a wyspac sie musze!!! bo jutro moze zalicze kult w gryfinie

watek o spisie fajnie zboczyl ale...

taki rachmistrz gdyby sledzil wypowiedzi to spokojnie polowe odpowiedzi by
                                                    skompletowal(a:)

a i jeszcze jedno: tez nie przepadam za fryzjerami:)))) (to2:)))
                                                  • Gość: Ania Re: no zaraz IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.02, 10:33
                                                    Dostajemy za ankietę 8 lub 2,8 zł w zależności od rodzaju.Nieznam strony
                                                    internetowej na której są pytania i opisy do pytań, ale z chęcią odpowiem na
                                                    wasze pytania dotyczące spisu.
                                                  • Gość: red Re: no zaraz IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.02, 14:02
                                                    Grzywny i kary za nie udzielenie ankieterom odpowiedzi- a jezeli np.
                                                    dam odpowiedź NIE WIEM, NIE PAMIĘTAM
                                                    albo nieprawdziwą to jak ????????
                                                  • Gość: Ania Re: no zaraz IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.02, 15:07
                                                    Przy każdym pytaniu jest kilka możliwych odpowiedzi, nie ma możliwości
                                                    odpowiedzenia nie wiem,nie pamiętam. Trzeba się tylko zastanowić, która
                                                    odpowiedź jest dobra i odpowiednia do sytuacji osoby, która odpowiada na
                                                    pytania.
    • Gość: zma Re: Spis powszechny ludności 2002 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.02, 18:37
      czy kiedykolwiek spocilas sie pracujac?
      • jottka Re: małe info 02.05.02, 00:17
        Wprawdzie strona stat.gov.pl milczy zawzięcie i żaden link z niej nie daje się
        otworzyć :((, ale znalazłam małe info na onecie dla spragnionych Wiedzy
        Podstawowej:

Spis powszechny: O co będą pytać?
        IAR, jkl / 2002-04-06 10:18:00

Na około 60 pytań będziemy musieli odpowiedzieć rachmistrzom, którzy na
        przełomie maja i czerwca przeprowadzać będą Narodowy Spis Powszechny.

Zastępca Generalnego Komisarza Spisowego Lesław Zalewski powiedział, że pytania
        jakie usłyszymy podczas spisu niewiele się będą różniły od tych, na które
        odpowiadamy wypełniając kwestionariusze potrzebne do wydania takich dokumentów
        jak dowód osobisty, paszport czy prawo jazdy.

Pytania dotyczyć będą między innymi daty urodzenia, płci, stanu cywilnego,
        wykształcenia.

Zostaniemy także zapytani o mieszkanie: jego infrastrukturę, powierzchnię,
        sposób ogrzewania, o liczbę pokoi oraz o prawo własności do mieszkania. Będą
        pytania o pracę, także dodatkową, a także pytania o bezrobocie.

Nie będzie natomiast pytań o wyznanie, zarobki i sprawy intymne.

Osobiste pytania pojawią się jednak w badaniu ''Dzietność Kobiet", które
        towarzyszyć będzie spisowi. Dotyczyć ono będzie jednak niewielkiej, wylosowanej
        grupy kobiet. W tym badaniu uczestniczyć ma 330 tysięcy kobiet.

O ile jednak na pytania Narodowego Spisu Powszechnego mamy obowiązek
        odpowiedzieć, to możemy odmówić odpowiedzi na pytania zawarte w
        badaniu "Dzietność kobiet".

Zastępca Generalnego Komisarza Spisowego zapewnia, że nasze odpowiedzi na
        pytania spisowe będą chronione ścisłą tajemnicą statystyczną. Nazwisko i imię
        podajemy jedynie dla celów porządkowych, a w trakcie opracowywania zebranych
        danych ta informacja zostanie usunięta.

No więc może jednak nie trzeba kończyć studiów podyplomowych, żeby przez spis
        przebrnąć, w końcu jakoś udało się nam te dowody wyrobić, nie? ;)))
        • jottka Re: oraz Formularz ;))) 02.05.02, 00:25
          No kochani, stał się cud i strony gusu zaczęły działać, może wcześniej były na
          majówce ;)) Pod tym otóż linkiem formularze spisowe, do wyboru, do koloru:

www.stat.gov.pl/nsp/formularze.htm

Obejrzałam sobie. Wierzę silnie, że z boską pomocą zdołam sobie przypomnieć z
          kim mieszkam, gdzie pracuję i przede wszystkim jak się nazywam ;))) A
          instrukcja, jak twierdzi strona, ma 200 stron, buuu.

Idę czytać dowód osobisty, ciężka noc przede mną ;)))
          • franekkk Formulasz 02.05.02, 01:13

fajnie ze jest link ale poczytam jak mi literki przestana sie dwoic
            • Gość: Ania Re: Formulasz IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 11:02
              Do zobaczenia na Pogodnie, bo tam będę spisywać. Mam nadzieję, że będzie super.
              do zobaczenia!
              • Gość: red Re: Formulasz IP: *.fish.ar.szczecin.pl 06.05.02, 12:14

> Do zobaczenia na Pogodnie, bo tam będę spisywać. Mam nadzieję, że będzie super.
                > do zobaczenia!

No to chyba do mnie zawitasz ;-)
    • Gość: Aśka Re: Spis powszechny ludności 2002 IP: 212.160.165.* 02.05.02, 13:59
      Też pracuję przy spisie, tylko z dtugiej strony. W tzw. Biurze spisowym. Ania
      ma rację, praca rachmistrza jest do kitu.
      • Gość: Ania Re: Spis powszechny ludności 2002 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 15:06
        Pewnie, że jest do kitu! 12 godzin pracy dziennie i marny zarobek, nawet jak na
        moją studencką kieszeń. Dlatego proszę nie utrudniajcie pracy rachmistrzom!
        Nasza praca będzie krótsza i będziemy mieć choć trochę satysfakcji z wykonanej
        pracy.
        • franekkk Re: Spis powszechny ludności 2002 02.05.02, 15:10

dobrze bede grzeczny tylko o tej satysfakcji:))) wiecej nie wspominaj
          szczegolnie przy skuterze bo znowu cos zacznie o herbatce i kolekcji znaczkow
          filatelista jeden
          • Gość: Ania Re: Spis powszechny ludności 2002 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 15:22
            No dobrze, satysfakcję zostawię dla siebie. Po obejściu ok. 120 domów będę i
            tak miała dość wrażeń , a z łóżka nie wstanę przez miesiąc.
            • jottka Re: Yedi 02.05.02, 15:37
              Właśnie mi się żal zrobiło, że u nas nie będą pytać o wyznanie. Chyba na
              początku roku prasa donosiła, że Brytyjczycy pytani w ich spisie o te dane
              wpisali m.in. rycerze Yedi ;)))

A powyżej 10 tys. (a więcej dżedajów było :) to już religia rejestrowana,
              poważna, z przywilejami gwarantowanymi przez państwo. I jakiś Ważny Urzędnik
              nieco lamentował, że jak się zorganizują i ujawnią, to trzeba ich będzie uznać.
              I co będzie? ;))))
              • Gość: Ania Re: Yedi IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 17:56
                Według mnie powinny być jeszcze pytania o liczbę samochodów, ilość zwierzątek i
                o upodobania seksualne.
                • Gość: HSPS Re: Yedi IP: 5.2.1R1D* / 141.202.246.* 02.05.02, 18:41
                  Upodobania seksualne (???) - to forma formularza jest do kitu, trzeba
                  rachmistrzow wyposażyć w kamery!!!
                  • Gość: Ania Re: Yedi IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.02, 18:05
                    To była tylko sugestia, a nie prawdziwe pytania spisu.
                • Gość: skuter Re: Yedi IP: *.autocomp.com.pl / 192.168.0.* 07.05.02, 10:32

> Według mnie powinny być jeszcze pytania o liczbę samochodów, ilość zwierzątek i
                  >
                  > o upodobania seksualne.

jesli to aluzja do mnie to upodobania mam zgodne z natura, pchel nie mam, a co do
                  samochodu to wy materialistki tylko o jednym:((
            • franekkk Re: Spis powszechny ludności 2002 04.05.02, 01:48
              Gość portalu: Ania napisała:

> z łóżka nie wstanę przez miesiąc.

woda na skuterowy mlyn:))))
              przeciez rolnik to chyba musi odpowiedziec ile ma zwierzatek:)
              • Gość: Ania Re: Spis powszechny ludności 2002 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.02, 12:11
                No tak, rolnik musi, ale nie pytają o zwierzęta domowe, tylko o kurczaczki,
                świnie, konie itp.
                Szkoda, że nie mogę spisać Leppera...
                • franekkk Re: Spis powszechny ludności 2002 06.05.02, 12:21

z ciekawych rolnikow zostali ci jeszcze bonda i balazs
                  • Gość: Ania Re: Spis powszechny ludności 2002 IP: 213.76.59.* 06.05.02, 18:40
                    ...a gdyby tak spisać Kwaśniewskiego...
                    • franekkk Re: Spis powszechny ludności 2002 07.05.02, 07:26

no wlasnie przeciez kilka osob ciekawych nie tylko z zoologicznego pkt widzenia
                      mieszka w szczecinie jak sie dzielicie jakies losowanko czy jest jakis jeden
                      superankieter ktory zgarnia wszystkie najciekawsze adresy??
                      • Gość: red Re: Spis powszechny ludności 2002 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 10:17
                        A jakie ulice bedziesz spisywać ????? Może tu trafisz na jakieś "grube ryby"
    • Gość: skuter pytanko? IP: *.autocomp.com.pl / 192.168.0.* 07.05.02, 10:37
      moze juz o tym bylo ale nie przebrnalem przez caly watek bo jestem leniwy:)

jesli w domu mieszka 5 osob to czy kazda musi byc przepytana osobiscie przez
      ankietera???
      • Gość: Ania Re: pytanko? IP: *.wsap.szczecin.pl 07.05.02, 14:50
        Musi być przepytana każda osoba.\
        Ja będę spisywać na ul. Łukasińskiego.
        • Gość: red Re: pytanko? IP: *.fish.ar.szczecin.pl 07.05.02, 14:52

> Musi być przepytana każda osoba.\
          > Ja będę spisywać na ul. Łukasińskiego.

Szkoda :-(
        • Gość: skuter Re: pytanko? IP: *.autocomp.com.pl / 192.168.0.* 07.05.02, 14:58

> Musi być przepytana każda osoba.\

to bedziecie chodzic w godzinach 24-5 rano, czy moze wczesniej dostane
          zawiadomienie, ze tego i tego dnia o tej porze MUSZE byc w domu?
          przeciez to bez sensu. Bedziecie chodzic po 30 razy do kazdego mieszkania???

> Ja będę spisywać na ul. Łukasińskiego.

a moje znaczki?:)
          • Gość: Ania Re: pytanko? IP: 213.76.59.* 07.05.02, 18:12
            W dniach 9-15 jest tzw. obchód przedspisowy. Wtedy poznasz ankietera i ustalisz
            datę i godzinę spisu, który będzie między 21 maja a 8 czerwca.

Szkoda, że nie zobaczę znaczków...
    • Gość: Ania Re: Spis powszechny ludności 2002 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 11:13
      Uwaga!!!
      Już jutro zaczynają się obchody przedspisowe Rachmistrzów!!!
      Muszą posiadać legitymację i list prezesa GUS do obywateli.
    • Gość: Vlad.H. Re: Spis powszechny ludności 2002 IP: *.FTTH.ispfabriek.nl 23.07.14, 00:45
      na razie najstarszy wpis na forum, podbijam bo skoro nekropostia jest w modzie to czemu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka