Dodaj do ulubionych

Niech się Krakusy cieszą!

IP: 212.244.79.* 14.05.02, 11:35
Krakforum tak się przestraszyło moich pogróżek, że jeszcze ich dogonimy ;), że
odskoczyli na z 200 na 2000 postów przewagi. To już nie do odrobienia :(, chyba
że będziemy aktywnie sączyć np. "Pana Tadeusza" albo lepiej "Eine kleine" po
jednym wierszu...
Obserwuj wątek
    • sqter Re: Niech się Krakusy cieszą! 14.05.02, 11:37
      to moze policzmy zwalnianych stoczniowcow
      jeden zwalniany stoczniowiec...

• Gość: Jazzek Re: Niech się Krakusy cieszą! IP: 212.244.79.* 14.05.02, 11:49
        wątek równoległy ;)
        jeden uczestnik protestacyjnego pochodu stoczniowców...
        • pestroy Re: Niech się Krakusy cieszą! 14.05.02, 11:54
          na jednego zwalnianego stoczniowca przypadnie 10 zwalnianych z zakladow
          kooperujacych. policzmy ich także! zaczynam:
          pierwszy z 10 zwalnianych z powodu pierwszego zwalnianego w stoczni...
          • jottka Re: Niech się Krakusy cieszą! 14.05.02, 12:06
            Tych odcinanych od dostępu do forum też będziemy liczyli? ;))) Rejestr
            poległych, rany boskie...
    • sqter Re: Niech się Krakusy cieszą! 14.05.02, 12:37
      poniewaz mamy zwykle klopot z okresleniem wielkosci naszej metropolii proponuje
      policzyc mieszkancow:
      wlasnie przed moim biorkiem przeszedl pierwszy mieszkaniec Szczecina!!!
      • jottka Re: Niech się Krakusy cieszą! 14.05.02, 12:44
        Spacerujesz naokoło miejsca pracy? Poza tym Pierwszy Mieszkaniec powinno być
        wielkimi literami. Żadnego szacunku...
      • Gość: Jazzek Re: Niech się Krakusy cieszą! IP: 212.244.79.* 14.05.02, 13:49
        A ja bym wolał, żeby to była mieszkanka - urocza szczecinianka :) jak będzie
        przechodzić, daj znać!
      • mikolaj7 Skuter! 14.05.02, 14:38
        ja tu tylko przelotem, mozesz mi powiedziec co Cie
        zmobilizowalo do pisania takich bzdur (zreszta juz na
        oslej lawce) w Krakowie ?

aha - 3 stoczniowiec...
        • franekkk Re: Skuter! 14.05.02, 14:39

uau squter!!??

pozdrowiles od wazy
          uzywajac wyrazy??:))
          • jottka Re: Skuter! 14.05.02, 14:45
            Zaraz, bo ja też nie przyswajam, a w końcu mam niedaleko ;))) Nie widziałam Cię
            na krakforum, wyjąwszy wypadek, kiedy przybyłeś, mnie niewierną nawracać :))
            • Gość: pakuz Re: Skuter! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 14:54
              przeczytaj w krakersach osla lawke - tekscik o mikolaju
              pewien skuter wywnetrznia sie tam na temat pochodzenia mikolaja od gibona
              i ...... jottki
              ale sadzac po adresie to nie nasz skuter
              • franekkk Re: Skuter! 14.05.02, 14:59

kolejny skuterzy klon
                alez on sie rozmnaza
                niedawno pytal o czym mysla kroliki:))
              • jottka Re: Skuter! 14.05.02, 14:59
                Aha, dzięki. Sporo podszywaczy na tamtejszym forum, zwłaszcza takich, co
                chętnie bluzgają pod cudzym nickiem.

Ulżyło mi, Mikołaja się uświadomi, a czytać nie zamierzam :)))
                • jottka Re: Franekkk! 14.05.02, 15:03
                  Franekkk, odszczekuj! Nawet najbardziej nieprawe dziecię naszego biednego gonza
                  nie bełkotałoby w tak paskudny sposób, jak to sobie można (było) poczytać na
                  krakforum.
              • sqter do mikolaja 14.05.02, 15:00
                Gość portalu: pakuz napisał(a):

> przeczytaj w krakersach osla lawke - tekscik o mikolaju
                > pewien skuter wywnetrznia sie tam na temat pochodzenia mikolaja od gibona
                > i ...... jottki
                > ale sadzac po adresie to nie nasz skuter

wlasnie ja tez nie wiem o co chodzi?
                za co mik wyladowal w oslej lawce i wlasciwie czy osla lawka to jest z przodu czy
                z tylu klasy

skuterow na forach jest sporo bo gdy zakladalem konto nie chcialo mi przyjac
                takiej nazwy
                • jottka Re: do ogółu 14.05.02, 15:10
                  Wiecie co, ostatnio na krakforum dawało się czytać może ze 3 wątki na stronę,
                  bo reszta to były niecenzuralne teksty i bijatyka już nie-wiadomo-kogo-z-kim. A
                  jak ktoś się mnie czepił, że popełniłam Zdradę Narodową i ohydnie kalam
                  kraforum na f.szczecin, to fakt ten wyraźnie podniecił jakichś
                  niedopieszczonych i zaczęli tak bluzgać, że w końcu całą zabawę musiał skończyć
                  admin.

A mikołaj7 pewnie zna Cię, skuter, za krótko i nie poznał od razu :)))
                  • Gość: peteen Re: do ogółu IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.02, 22:28
                    to nieprawda... zaatakował cię jeden głupol, a broniło wielu, więc nie
                    twórz "faktów prasowych"
                    nie mniej przepraszam ( choc grzech to nie popełniony ) wszystkich poważnych
                    forumowiczów ze sczecina za odstawienie fsz przez fk, spowodowane wyłącznie
                    debilnym zachowaniem tzw. separatystów limanowskich, nie życzę wam podobnych
                    problemów
                    pzdr z małej polski

pS. jottka, wyluzuj...
                    • jottka Re: do peteena 14.05.02, 23:09
                      Peteenie miły, to niezupełnie było tak, jak piszesz. Wyjątkowo obrzydliwe listy
                      pojawiły się od kilku osób, a poparła je - choć, rzecz jasna, cywilizowanym
                      językiem - kathy38. Jedynym, który zareagował od razu, był mikołaj7 i za to
                      obrzucono go plugastwami. Reszta forumowiczów dała słuszny odpór dopiero po
                      moim liście.

A poza tym czepiam się z uporem tematu nie tyle z uwagi na urażoną godność, co
                      na fakt, że nie wolno pozwalać na rynsztok. Nie rozmawia się z kimś, kto
                      potrafi jedynie bluzgać. By tak rzec - moje forum świadczy o mnie :)))))
                      • Gość: peteen Re: do jottki IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.02, 23:37
                        majówka ma być okazją do oczyszczenia atmosfery, pogadania o własnych
                        miłościach i lękach - chamoty nie przyjdą, bądź pewna
                        im nas tam będzie więcej, im lepiej się poznamy ( czyt. polubimy ), tym łatwiej
                        nam będzie dawać odpór chamstwu i prostactwu
                        :)))
                        PS. a jak ci się podoba fakt, że separ pisze z Krakowa, z jakiejś pracowni
                        uczelnianej ???
                        • jottka Re: do jottki 14.05.02, 23:40
                          No peteen, Ty się zanadto do forumszczecin przywiązałeś :))) Nie zauważyłeś, że
                          właśnie na krakforum podaję przepis na namierzenie separatysty? Żeby janus się
                          nie wykręcał, że nic się nie da zrobić :)))
                          • Gość: peteen Re: do jottki IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.02, 23:48
                            ty tyle nie gadaj, ty przyjdx na dżamprezę...
                            a resztę zostaw ( wiesz komu )
                            :)))
                            • kathy38 Re: do jottki 15.05.02, 11:10
                              Nie zamierzałam z Tobą dyskutować, ale chcę sprawę wyjaśnić. Nie było moim
                              zamiarem obrazić Cię w mojej wypowiedzi. Umieściłam ją na końcu wątku i była to
                              odpowiedź na pierwszy list informujący o zdarzeniu. Nie spodobało mi się Twoje
                              postępowanie i otwarcie o tym napisałam. Nie użyłam obraźliwych sformułowań
                              ani słów poparcia dla obelg, którymi obdarzyli Cię inni. Fakt, nie wzięłam Cię
                              też w obronę i o to masz największy żal. Nie zwykłam jednak roztrząsać
                              wypowiedzi, które są jawnym zaprzeczeniem podstawowych zasad kultury. Wrzucam
                              je po prostu w niepamięć. To jest forum otwarte dla każdego i różne rzeczy się
                              czytuje. I nie przyszłoby mi do głowy, że można zrobić z tego sprawę. Więcej
                              dystansu Jottko. Listem tym pragnę zakończyć dyskusję. Koniec. Kropka.

• jottka Re: do jottki 15.05.02, 11:24
                                Jakież miłe zaproszenie do niedyskusji. Podtrzymuję, co powiedziałam powyżej i
                                na krakforum.
                                • m.in Re: do jottki 15.05.02, 11:42
                                  droga jottko!
                                  jesteś straszliwie zasadnicza (całkiem jak m7) :-))
                                  nie obrażaj się!
                                  patrząc z boku (nie brałem w tej dyskusji udziału) pozwalam sobie zauważyć, że
                                  nie ma o co kruszyc kopii
                                  • jottka Re: do jottki 15.05.02, 11:48
                                    Uuuuu, chrystejezu, nikt nic nie czyta?!!! Sto razy chyba pisałam - powtórzę.

Nie jestem obrażona, nie bardzo rozumiałam przyczyny Śmiertelnej Urazy
                                    niektórych osób z krakforum, nie przejmują mnie półgłówki, przejmuje natomiast
                                    pozwalanie na rynsztok i udawanie, że nic się nie stało. Stracone zachody
                                    niewinności, że tak powiem.
                                    • m.in Re: do jottki 15.05.02, 11:56
                                      czyta, czyta
                                      aż oczy bolą :)
                                      pozwalam sobie sie z Tobą nie zgodzić, masz w sobie teraz jakąś zadrę i burczysz
                                      a ja naprawdę uważam, że nic się nie stało
                                      ale kończę, bo w sumie to nie moja sprawa
                                      • Gość: mikolaj7 uauuu :))) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 23:59
                                        alescie sie tu powywnetrzniali, piekny temat :-)))

co znaczy, ze jestem zasadniczy?

aha - czuje sie wspaniale, czytajac, ze bylem jedynym
                                        obronca jottki :D
                                        • m.in Re: uauuu :))) 16.05.02, 01:49
                                          jestes m7 jestes
                                          pogadamy przy okazji... :)
                                        • m.in Re: uauuu :))) 16.05.02, 01:49
                                          przed matura: po polsku pisze sie "acha"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka