skuter70 22.05.02, 08:02 nie bolalo:) przy[pomniala mi sie akcja zatrudniania na ankieterow bezrobotnych. Moj "bezrobotny" przyjechal samochodem terenowym:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koala_ Re: spisali mnie:( 22.05.02, 08:04 skuter70 napisał(a): > nie bolalo:) > przy[pomniala mi sie akcja zatrudniania na ankieterow bezrobotnych. > Moj "bezrobotny" przyjechal samochodem terenowym:) Rzecz w tym, że WIELU bezrobotnych nie chciało sobie brudzić rąk i papierów za 1000 zł brutto. Ale żeby terenowym? Dobrze że helikopterem nie przyleciał :))) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: spisali mnie:( 22.05.02, 08:30 terenowym bo takich bzdetow tu naopowiadales ze wyslali do ciebie ochroniarza a u mnie byla kasia lyso ci?? Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: spisali mnie:( 22.05.02, 08:33 franekkk napisał(a): > a u mnie byla kasia > lyso ci?? no i co dalej????? jak to bylo ? do czego jest internet? zeby czego nie zapomniec??? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: spisali mnie:( 22.05.02, 08:45 chyba zartujesz dane sa anonimowe i nie podlegaja upublicznianiu nianiu a jeszcze miala chodzic (a miala czym chodzic:) po warszewie ale sie przestraszyla Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: spisali mnie:( 22.05.02, 08:55 franekkk napisał(a): > > a jeszcze miala chodzic (a miala czym chodzic:) oj miales taaaaka okazje, trzeba bylo brac kfiatka i ja podrzucic, swietny pretekst do nawiazania blizszego kontaktu. szczegolnie jesli ten kfiatek ma 126 platkow Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: spisali mnie:( 22.05.02, 09:00 oj gdyby mial 126 to by wyszlo ze nie kocha albo nie lubi albo nie da albo ze nie spisze a spisala co ja bede podrzucal lepiej napisz czy pokazales znaczki brutalowi Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: spisali mnie:( 22.05.02, 09:06 franekkk napisał(a): > co ja bede podrzucal lepiej napisz czy pokazales znaczki brutalowi fuj ja jestem normalny Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: spisali mnie:( 22.05.02, 09:08 1.normalny - pojecie wzgledne 2.fuj ja jestem abstynent powiedzial pijaczek dnia nastepnego a wieczorkiem znowu sobie chlapnal Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: spisali mnie:( 22.05.02, 09:28 franekkk napisał(a): > > 1.normalny - pojecie wzgledne To jakas aluzja??? > 2.fuj ja jestem abstynent powiedzial pijaczek dnia nastepnego > a wieczorkiem znowu sobie chlapnal alkohol pity z umiarem nie szkodzi nawet w najwiekszych ilosciach tak sie od jakiegos czasu zastanawiam czy w Fudze podaja mleko? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: spisali mnie:( 22.05.02, 09:39 skuter70 napisała:)) > znaczki pokazywane brutalom z umiarem nie szkodza nawet w najwiekszych ilosciach > > tak sie od jakiegos czasu zastanawiam czy w to2 podaja mleko? oj skuterek skuterek Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: spisali mnie:( 22.05.02, 09:31 o kant dupy rozbic taki spis! przeciez pytanie czy jest kuchnia powyzej 4m kw. z oknem to mozna juz wszystkim z tego samego bloku wypelnic zanim sie wjedzie do nich na kwadrat. zadnych pytan o pralki, telewizory, dostep do internetu, zarobki, uczestnictwo w kulturze,etc. po cholere to? lipa. jestem gleboko zawiedziony. Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: spisali mnie:( 22.05.02, 09:39 milseog napisał(a): > o kant dupy rozbic taki spis! Prawde mowiac to sam diabel nie wie po co to jest >zadnych pytan o pralki, telewizory, dostep do internetu, > zarobki, ale bylby wrzask gdyby byly takie pytania > uczestnictwo w kulturze,etc. po cholere to? lipa. jestem gleboko > zawiedziony. milseog przygotowal sobie dokladny spis calego dobytku i na nic sie nie przydal :) trzeba bylo sobie wczesniej przeczytac formularz w internecie Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: spisali mnie:( 22.05.02, 09:40 milseoga przywoluje do porzadku ty wczoraj tez miales cos spisywac he?? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka a mnie dziś :))) 22.05.02, 09:49 A do mnie dzisiaj pan rachmistrz przyjdzie, o. Żadna kasia, tomek się nazywa. Jakiś taki dziwnie przestraszony, co prawda :))) A co do milseoga - rzeczywiście, zamiast mierzyć cudze kuchnie było namierzać spragnione chałwy maluchy. Gdzie adresy?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: a mnie dziś :))) 22.05.02, 10:11 jottka napisał(a): > A do mnie dzisiaj pan rachmistrz przyjdzie, o. Żadna kasia, tomek się nazywa. > Jakiś taki dziwnie przestraszony, co prawda :))) spojrzal i sie przestraszyl. taaaaak cieeekaweeeee. Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: spisali mnie:( 22.05.02, 09:50 wiem, franek. wstrzymaj sie do piatku. jutro mnie nie bedzie - ide na pogrzeb i nastroju nie mam do tego, a w pracy nie moge. blagam, BLAGAM! o wyrozumialosc. a co do spisu: skoro juz sie robi taka akcje to chyba warto czegos wiecej sie o obywatelach dowiedziec niz tylko to czy dzien wczesniej o godz. 24 byli w domu! przeciez taki spis to skarb dla statystykow i socjologow. uwazam, ze ta szansa zostala zmarnowana! zwyczajnie. skuter: to moze chociaz tobie wysle ten spis dobytku?:) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: spisali mnie:( 22.05.02, 09:54 milseog napisał(a): > przeciez taki spis to skarb dla statystykow i socjologow. uwazam, ze ta szansa > zostala zmarnowana! zwyczajnie. > skuter: to moze chociaz tobie wysle ten spis dobytku?:) Jak masz chałwę, to uważaj, on i bez informacji, ile masz zamków i klamek sam przyleci. Po mlaskaniu poznacie ich :))) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: spisali mnie:( 22.05.02, 10:00 cos mi sie wydaje ze nie pozostaje nic innego jak cierpliwie czekac codziennie bedzie futro trudno trzymaj sie milseog i wycyrkluj moze przed 22 lipca co?? Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: spisali mnie:( 22.05.02, 10:02 franek, no zesz ja ..., blagam o litosc i wyrozumialosc a ty mi tu takie klimaty wkrecasz! czlowieku, pogrzeb mam w rodzinie - czy ty tego nie mozesz zrozumiec i mi lekko odpuscic? prosze cie. poczekaj jeszcze moment. blagam. Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: spisali mnie:( 22.05.02, 10:07 milseog napisał(a): > franek, no zesz ja ..., blagam o litosc i wyrozumialosc on po prostu chce sobie jakiegos szkodnika zaadoptowac i bedzie robil eksperyment - ktore dziecko bedzie najmniej pazerne to zabierze do jotki niech sie wasza jotttttttttkowatosc odczepi, ja ostatnio bylem w kefirze, kupilem chalwe waniliowa, chalwe w czekoladzie i chalwe z orzechami (do popicia piwo marki piwo) - pale lizac. informacja dla ewentualnych lasuchow: chalwa droga ale za to niedobra lezy na wyusokosci oczu (moich) chalwa tania ale pyszna lezy na najnizszej poleczce Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: spisali mnie:( 22.05.02, 10:03 milseog napisał(a): > > przeciez taki spis to skarb dla statystykow i socjologow. uwazam, ze ta szansa > zostala zmarnowana! zwyczajnie. ludzie i taki by klamali ile wlezie a materialu juz teraz jest na kilka lat opracowywania - gdybybbylo wiecej to strach pomysleckiedy bylyby wyniki > skuter: to moze chociaz tobie wysle ten spis dobytku?:) i adres. to o ktorej cie jutro nie bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: spisali mnie:( 22.05.02, 10:21 milseog napisalem trzymaj sie zadnych smichow chichow jesli zostalem zle zrozumiany to przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: spisali mnie:( 22.05.02, 10:24 franek, dobrze jest. moze troche za nerwowo podszedlem do sprawy. czasy niespokojne i tak mi jakos sie wyrwalo. ja tez przepraszam. do 22 lipca na pewno sie wyrobiMY! spokojna glowa. Odpowiedz Link Zgłoś