Dodaj do ulubionych

Najlepszy wpis na forum Szczecin od tygodni ;-))))

IP: 217.153.6.* 16.01.05, 21:42
• Re: !Oficjalna strona Koreii Pólnocnej po Polsku! IP:
*.neoplus.adsl.tpnet.pl
Gość: cassini 16.01.2005 10:19 + odpowiedz

Stronę chyba tworzył ten xyz. Tak przynajmniej wygląda.

Przyznaje , ze tak sie nie usmialem dawno i jednoczesnie potwierdzam; tylko
xyz-et!!!! moglbyc autorem tak smiesznej strony.Najwieksze osiagniecia to
manifestacje (spontaniczne tak chyba stwierdzi xyz-et) z okazji rocznic.
Przygladajac sie zdjeciom z tych manifestacji dostrzeglem xyz-eta i kilku
innych z naszego forum;-))))))))))))

Prawda,dla czlowieka jest tym,co czyni z niego czlowieka.
Obserwuj wątek
    • anamar Re: Najlepszy wpis na forum Szczecin od tygodni ; 17.01.05, 10:02
      w szczecinie go nie chcieli,ale towarzysze z korei xyzeta docenili...
    • xyz-xyz Re: Najlepszy wpis na forum Szczecin od tygodni ; 17.01.05, 10:07
      Hmmmmm mam wiele zalet, jednak nie zalicza się do nich umiejętność tworzenia
      stron internetowych.

I może podaj link do tej strony.
      • Gość: Gryf Re: Najlepszy wpis na forum Szczecin od tygodni ; IP: 217.153.6.* 17.01.05, 10:21

xyz-xyz napisał:

> I może podaj link do tej strony.

www.korea-dpr.com/users/poland/

Prawda,dla czlowieka jest tym,co czyni z niego czlowieka.
        • anamar Re: Najlepszy wpis na forum Szczecin od tygodni ; 17.01.05, 10:27
          ech,gryfie....przecież forumowy miś uszatek z nosem pinokia ten link dobrze
          zna....nawet pisze w tym wątku...
          • xyz-xyz Re: Najlepszy wpis na forum Szczecin od tygodni ; 17.01.05, 10:30
            Oczywiście "inteligencja" kolezanki nie daje możliwości przyjęcia do
            wiadomości, iż rzeczony wątek odwiedziłem później...
            • anamar Re: Najlepszy wpis na forum Szczecin od tygodni ; 17.01.05, 10:32
              i potrzebowałeś do tego podpowiedzi?
              • xyz-xyz Re: Najlepszy wpis na forum Szczecin od tygodni ; 17.01.05, 10:42
                Nie, mądralińska, potrzebowałem na to czasu. Ja pracuję, nie zaś obieram
                ziemniaki...
                • anamar Re: Najlepszy wpis na forum Szczecin od tygodni ; 18.01.05, 10:24
                  xyz-xyz napisał:

> Nie, mądralińska, potrzebowałem na to czasu. Ja pracuję, nie zaś obieram
                  > ziemniaki...
                  ............................... ............................... ..................
                  ..może jak się podciągniesz trochę,to koledzy dadzą ci ziemniaki
                  poobierać.musisz ich tylko przekonać,że tego nie spiepszysz.więcej wiary w
                  siebie!
                  • xyz-xyz Re: Najlepszy wpis na forum Szczecin od tygodni ; 18.01.05, 12:12
                    Hmmmm jedna pani na forum roztaczała juz wizję spików xyz, Preissa i admina
                    forum. Teraz i ciebie dosięgło? Roztaczasz wizję mojej nicości zawodowje choć
                    bladego pojęcia nie masz czym się zajmuję. Epidemia jakaś?
                    • anamar Re: Najlepszy wpis na forum Szczecin od tygodni ; 18.01.05, 15:27
                      ja "roztaczam wizję twojej nicosci zawodowej"? raczej sam ją roztoczyłeś.i to
                      już dawno...
                      • xyz-xyz Re: Najlepszy wpis na forum Szczecin od tygodni ; 19.01.05, 07:43
                        Powiedziała co wiedziała:))))))))
                        • anamar Re: Najlepszy wpis na forum Szczecin od tygodni ; 20.01.05, 09:46
                          xyz-xyz napisał:

> Powiedziała co
                          wiedziała:))))))))............. ............................... ..................
                          ......prawda.
        • albert_c XYZ 18.01.05, 14:15
          jak masz jakies mozliwosci zdobadz ten towar:)))))))

" Browar "Taedonggang" produkuje dwa rodzaje piwa: "Taedonggang Black Beer"
          i "Taedonggang Beer". Piwo jest rozlewane do butelek o pojemności 640 ml i do
          50 litrowych beczek. Zawartość ekstraktu w to odpowiednio 12° i 15°, a alkoholu
          4% i 4,5%

KOREA OKRYU TRADING CORPORATION
          Phyongchon District,
          Pyongyang, DPRK
          tel. 850-2-18111-381-8110
          fax. 850-2-381-4618
          tlx. 35041 OR KP"
          • xyz-xyz Re: XYZ 18.01.05, 14:32
            > jak masz jakies mozliwosci zdobadz ten towar:)))))))

Kim juz mnie nie lubi;)))
            • albert_c Re: XYZ 18.01.05, 14:53
              powaznie?

;-)
              • xyz-xyz Re: XYZ 18.01.05, 15:03
                Za odchylenia trockistowskie;)
                • albert_c Re: XYZ 18.01.05, 15:17
                  czy to aby nie nazbyt liberalny kurs:)
    • Gość: H56 papież nie przyjedzie do Polski w 2005r. przez SLD IP: *.comnet.krakow.pl 17.01.05, 20:03
      ha,ha,ha, ale się uśmiałem. Ciekawe jaki mądry,zafundowałby swojemu staremu,
      schorowanemu ojcu wycieczkę do Watykanu ? a wątek o Korei ,to prowokacja
      jakiegoś oszołoma z Młoddzieży Wszechdebilnej. Czym Wy się tak podniecacie ?
      ja tam nie widzę żadnej różnicy miedzy Watykanem a Koreą, jedni i drudzy mają
      swoje słoneczka , budują im pomniki za życia, obaj wodzowie są nieomylnymi
      wyroczniami.
      • Gość: Fugazi Re: papież nie przyjedzie do Polski w 2005r. prze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 20:16
        Jest jeden szczegół a właściwie kilka.

eksperymenty na ludziach z wykorzystaniem broni chemicznej
        odpowiedzialność zbiorowa
        obozy koncentracyjne

Pewnie umknęło ci to Heniu.

Rozumiem zajadłość antyklerykalną. Ale są granice.
        Heniu przyznasz.

Pozdrawiam
        Fugazi
        • Gość: vicek Re: papież nie przyjedzie do Polski w 2005r. prze IP: *.gryfnet.szczecin.pl 18.01.05, 02:24
          Jak mozna H56 zwać pieszczotliwie 'henio'!
          Rozumiem Fugazi - jesteś człowiekiem miłosiernym i kazde nieszczęście każe
          pochylić się nad nieszczęśnikiem, nad jego kalectwem i fizycznym i umysłowym, z
          troską traktować objawy nieszczęścia. Też tak to widzę bo kazda choroba ma w
          objawach swoje stadia. u H56 dochodzi do stadia ekstremalnego.
          Zazdroszę ci cierpliwości. Jednak nadzieję na wyzdrowienie trzeba mieć zawsze
          nawet jeśli na nadziei się skończy. /a propos Fugazi - to chyba w rozpoznaniu
          krańcowy przypadek obsesji maniakalnej/
          pozdr.
          • Gość: H56 Re: papież nie przyjedzie do Polski w 2005r. prze IP: *.comnet.krakow.pl 18.01.05, 09:57
            vicek, nie irytuj się tak mocno,mam chroniczne uczulenie na kościół katolicki i
            nic na to nie poradzę. Gryf ma taką przypadłość w stosunku do komunistów, bleki
            na Gryfa, Ana na xyz-eta, swar na Anę, tak więc pierdoło odwal się od mojej
            osoby. No chyba ,ze dostałeś uczulenia, to ci dupku daruję.
            Fugazzi ,przecież to kościół był jednym z prekursorów broni chemicznej,mało to
            papieży zostało otrutych ? z tą odpowiedzialnością zbiorową też się nie zgodzę
            nie jestem uczonym ,ale chodzi mi po głowie noc św.Bartłomieja. Co do obozów
            koncentracyjnych tez się w pełni nie zgodzę bo ich namiastką były katownie św.
            Inkwizycji.
            • Gość: Fugazi Re: papież nie przyjedzie do Polski w 2005r. prze IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.01.05, 10:11
              Heniu przestań. Nie mówimy o historii (też tej pojmowanej wybiórczo) tylko o
              dniu dzisiejszym. A ta wygląda u Azjatów makabrycznie.
              Do poduszki podaję lekturę. W tym przypadku - obowiązkową.

www.hfhrpol.waw.pl/index_pliki/Korea%20za%20zaslona.pdf
              Pozdrawiam
              Fugazi

• ja_aska Re: papież nie przyjedzie do Polski w 2005r. prze 18.01.05, 10:22
                no nie wiem Fugazi: ostatnio przeczytałam, że taki niemiecki, współczesny
                inkwizytor (od wiary, taka specjalizacja) jest kreowany na głównego kandydata
                na nowego papieża. czyli historia kołem się toczy.
            • anamar Re: papież nie przyjedzie do Polski w 2005r. prze 18.01.05, 10:29
              o,przepraszam heniu!nie mam "chronicznego uczulenia".podobnie jak nie mam
              chronicznego uczulenia na zeszłoroczny śnieg...
              • Gość: H56 Re: papież nie przyjedzie do Polski w 2005r. prze IP: *.comnet.krakow.pl 18.01.05, 10:44
                ana,to tylko przenośnia
                • anamar Re: papież nie przyjedzie do Polski w 2005r. prze 18.01.05, 11:00
                  a jaka tam przenośnia...ciebie kościół doprowadza do szaleństwa niemal(twoja
                  sprawa,nic mi do tego,choć uważam,że porównanie z koreą było idiotyczne).mnie
                  natomiast xyz co najwyżej śmieszy.......
                  • xyz-xyz Re: papież nie przyjedzie do Polski w 2005r. prze 18.01.05, 12:13
                    mnie
                    > natomiast xyz co najwyżej śmieszy.......

Co powoduje ataki niepohamowanej agresji słownej z twojej strony:))) Hmmmm
                    dziwny rodzaj śmiechu...
                    • anamar Re: papież nie przyjedzie do Polski w 2005r. prze 18.01.05, 15:25
                      agresji?????? chłopcze,jeszcze nie widziałeś mnie agresywnej....:)
                      • Gość: mamoniowa Re: papież nie przyjedzie do Polski w 2005r. prze IP: 212.244.77.* 18.01.05, 15:38
                        On zdaje sie caly czas pisze swoje cv he he
                      • xyz-xyz Re: papież nie przyjedzie do Polski w 2005r. prze 19.01.05, 07:42
                        Chłopiec, to ci pierwszą palcówke robił dzicinko...
                        • anamar jeśli to lubisz... 20.01.05, 09:49
                          xyz-xyz napisał:

> Chłopiec, to ci pierwszą palcówke robił dzicinko...
                          ............................... ............................... ..................
                          ......pominąwszy fakt,że jesteś prostackim chamem,to znowu xyz sądzisz innych
                          po sobie.to raczej tobie chłopcy palcówki robią,nieudaczniku.
                          • xyz-xyz Re: jeśli to lubisz... 20.01.05, 12:03
                            Poszło cisnienie... buuuuu ha ha ha

Ale juz nie płacz dzicinko, to nic takiego... zdarza się...:)))))
                            • anamar Re: jeśli to lubisz... 20.01.05, 14:53
                              to nie kwestia ciśnienia....po prostu,xyz jesteś skończonym chamem i
                              prostaczkiem...jednak prawdę mówiac wiadomo było o tym dużo wcześniej i nigdy
                              więcej się po tobie nie spodziewałam...pozdrów chłopaków!
                              • xyz-xyz Re: jeśli to lubisz... 20.01.05, 15:22
                                prostu,xyz jesteś skończonym chamem i
                                > prostaczkiem

Napisał Styl i Poziom... ale juz nie płacz... złość piękności szkodzi
                          • swantevit I love to hate... 20.01.05, 12:06
                            anamar napisała:
                            xyz-xyz napisał:
                            Chłopiec, to ci pierwszą palcówke robił dzicinko...
                            > ............................... ............................... ..............
                            .......pominąwszy fakt,że jesteś prostackim chamem,to znowu xyz sądzisz innych
                            > po sobie.to raczej tobie chłopcy palcówki robią,nieudaczniku.
                            ******************************* ******************************* *********'
                            Co za ciekawy cassus: to was Urban powinien nazwac sado-maso...
                            Tylko kto z was jest sado, a kto maso? :-))
                            • anamar Re: I love to hate... 20.01.05, 14:56

> ******************************* ******************************* *********'
                              > Co za ciekawy cassus: to was Urban powinien nazwac sado-maso...
                              > Tylko kto z was jest sado, a kto maso? :-))
                              > ............................... ............................... ................
                              .ale dlaczego"nas"? po prostu uważam,że chamstwo(nawet w wykonaniu
                              socjalistycznego kmiota)ma pewne granice.
                              >
                              • Gość: H56 Re: I love to hate... IP: *.comnet.krakow.pl 20.01.05, 15:03
                                a pisałaś,że nie masz na xyz uczulenia. Najbardziej bym sie uśmiał gdyby
                                okazało się ,że jesteście starymi znajomymi albo rodziną, o zabawie w doktora
                                nawet nie wspomnę.
                                • anamar Re: I love to hate... 20.01.05, 15:10
                                  heniu....ja dosyc starannie dobieram sobie towarzystwo,dlatego w doktora się z
                                  xyz nie bawiłam,to pewne.przykro mi natomiast,ze nie zrozumiałeś o co mi
                                  chodziło.nie mam"uczulenia na xyz"mam natomiast uczulenie na prostackie
                                  chamstwo.sam kiedyś tego doświadczyłeś,ale w odróżnieniu od misiopodobnego
                                  pinokia potrafiłeś chociaż powiedzieć"przepraszam"...
                                  • swarozyc Re: I love to hate... 20.01.05, 15:12
                                    anamar napisała:
                                    ale w odróżnieniu od misiopodobnego pinokia potrafiłeś chociaż
                                    powiedzieć"przepraszam"...
                                    ''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''
                                    Tobie to sie jednak nie przytrafilo...
                                    • anamar Re: I love to hate... 20.01.05, 16:22
                                      swarozyc napisał:
                                      > ''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''
                                      > Tobie to sie jednak nie przytrafilo...
                                      >
                                      > a toś się pomylił!proponuję(skoro pamieć juz nie ta)przed wygłoszeniem
                                      kategorycznych sądów zajrzeć do archiwum...
                              • xyz-xyz Re: I love to hate... 20.01.05, 15:06
                                po prostu uważam,że chamstwo(nawet w wykonaniu
                                > socjalistycznego kmiota)ma pewne granice.

A jakie są granice chamstwa prawicowej wsiury?
                                • anamar Re: I love to hate... 20.01.05, 15:11
                                  xyz-xyz napisał:
                                  > A jakie są granice chamstwa prawicowej wsiury?
                                  pojęcia nie mam,spytaj kolegów.
                                  • xyz-xyz Re: I love to hate... 20.01.05, 15:20
                                    > pojęcia nie mam,spytaj kolegów.

Ciebie pytam.

Zazdrościsz tych kolegów, że tak o nich ciągle? Hmmmmm jednym z objawów
                                    frustracj związanej z brakiem rozładowania napięcia seksualnego, jest agresja.
                                    Widać dawno ta palcówka była... oj dawno...
                                    • swarozyc xyz 20.01.05, 15:22
                                      uwazasz anulke za nienowoczesna kobiete ktora nie stac na dildo?
                                      • xyz-xyz Re: xyz 20.01.05, 15:24
                                        dildo?

A kysz Szatanie...:)))))) Lolek zabrania takich uciech... stąd katolacy tacy
                                        nerwowi...
                                        • swarozyc Re: xyz 20.01.05, 15:25
                                          a moze ania jest prawica laicka..jezeli w polsce takie pojecie jest mozliwe..!
                                          • xyz-xyz Re: xyz 20.01.05, 15:27
                                            Żeby byc laickim trzeba mieć intelekt, a nie generator inwektyw...
                                            • swarozyc Re: xyz 20.01.05, 15:28
                                              no wiesz, ty w takim razie tez nie odpowiadasz tej definicji..i po pewnym
                                              namysle , i ja..
                                              • xyz-xyz Re: xyz 20.01.05, 15:34
                                                Hmmmm ja siebie nie mam za lepszego od innych:))) Poza tym ja nie ma moralnego
                                                prawa:)
                                                • swarozyc Re: xyz 20.01.05, 15:36
                                                  ja jak widac tez nie..Chocżem nie komunista!
                                            • Gość: mamoniowa Re: xyz IP: 62.69.200.* 23.01.05, 20:40
                                              rozumiem, ze "prawicowa wsiura" to byl komplement?
                                          • anamar Re: xyz 20.01.05, 16:25
                                            swarozyc napisał:

> a moze ania jest prawica laicka..jezeli w polsce takie pojecie jest mozliwe..!
                                            ...nie,no coś ty!przecież moje oszołomienie religijne jest powszechnie
                                            znane...słucham tylko radyja,a z jankowskim ołtarz buduję...
                                            • swantevit Re: xyz 20.01.05, 21:19
                                              nie musisz zaraz byc oszolomem zeby byc prawica katolicka. Mozesz tez byc
                                              umiarkowana..
            • albert_c Re: papież nie przyjedzie do Polski w 2005r. prze 18.01.05, 14:22
              Gość portalu: H56 napisał(a):

Co do obozów
              > koncentracyjnych tez się w pełni nie zgodzę bo ich namiastką były katownie św.
              > Inkwizycji.

* Heniu czy lekarz zatrzasnal przed Toba drzwi????????????

to wyzej to chyba najwieksze brednie jakie przeczytalem spod Twojej reki...

• Gość: vicek Re: papież nie przyjedzie do Polski w 2005r. prze IP: *.gryfnet.szczecin.pl 18.01.05, 23:29
              h56 nie irytuj się tak mocno. jak masz uczulenie na kościół katolicki to się
              podrap, po głowie nie wystarczy. dziękuję za miłe słowa. jestem zaszczycony.
              przepraszam że się nie odwdzięczę bo nie chcę nikogo nobilitować.
              sprzątam u czubków a tam takie hasło "poznasz co niszczy chorego po słowach
              jego"
              jest gorzej. to nie uczulenie to permanentne kojarzenie wszystkiego z jednym, a
              to już paranoja maniakalna.
              pozdrawiam i zyczę zdrowia.
              • Gość: H56 Re: papież nie przyjedzie do Polski w 2005r. prze IP: *.comnet.krakow.pl 19.01.05, 07:00
                dziękuje panie salowy za diagnozę, może jeszcze napiszesz jak to wyleczyć
                • Gość: lekarz Re: papież nie przyjedzie do Polski w 2005r. prze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 16:24
                  lewatywą=- proste i skuteczne
                  • Gość: H56 papież nie przyjedzie do Polski, dzięki Ci Panie ! IP: *.comnet.krakow.pl 23.01.05, 20:00
                    wyleczyłoby mnie tylko zerwanie konkordatu i komisja do rozliczenia osób które
                    bezprawnie przekazały majątek państwowy kościołowi, no i oczywiście jego zwrot.

• bluevelvet22 Re: papież nie przyjedzie do Polski, dzięki Ci Pa 23.01.05, 20:20

> wyleczyłoby mnie tylko zerwanie konkordatu i komisja do rozliczenia osób które
                      > bezprawnie przekazały majątek państwowy kościołowi, no i oczywiście jego zwrot.
                      >
                      myślę,że czas najwyższy odwiedzić psychiatrę,ile w tobie jest jadu .Chyba lekarz
                      od czubkow nie zamknie przed tobą drzwi?
                      • Gość: H56 Re: papież nie przyjedzie do Polski, dzięki Ci Pa IP: *.comnet.krakow.pl 23.01.05, 20:37
                        jak pisałem o rozliczeniu komunistów ,to mnie do lekarza nie wysyłałeś.A niby
                        czym różni się złodziej czerwony od czarnego ? chyba tylko kolorem podniebienia.
            • Gość: mamoniowa inkwizycje IP: 62.69.200.* 23.01.05, 20:49
              Powiadasz, ze kosciol przed wiekami opatentowal cyklon B... Heniu z taka wiedza
              spokojnie mozesz sie ubiegac o posade asystenta Boguslawa Woloszanskiego !!!

Cyklon B wynaleziono w 1924, a jego masową produkcję rozpoczęto 4 lata później.
              W okresie międzywojennym i w czasie II wojny światowej stosowano go w Niemczech
              do dezynfekcji i dezynsekcji, m.in. statków i pomieszczeń. Również w obozie
              oświęcimskim do lata 1941 roku cyklon B używany był wyłącznie do celów
              higieniczno-sanitarnych. Od przełomu sierpnia i września 1941 roku cyklon
              stosowano w obozie najpierw eksperymentalnie, a następnie rutynowo jako środek
              masowej zagłady.

byc moze ze starosci pomylily ci sie inkwizycje he he...
              • Gość: H56 Re: inkwizycje IP: *.comnet.krakow.pl 23.01.05, 20:54
                mamoniowa,a gdzie ja coś takiego napisałem ? piłaś co,czy jaka cholera ?
                • Gość: mamoniowa Re: inkwizycje IP: 62.69.200.* 23.01.05, 21:00
                  Co do obozów
                  koncentracyjnych tez się w pełni nie zgodzę bo ich namiastką były katownie św.
                  Inkwizycji.

zgadzam sie z Toba, ze na trzezwo tego nie napisales :-) Przynajmniej taka mam
                  nadzieje.
                  • Gość: H56 Re: inkwizycje IP: *.comnet.krakow.pl 23.01.05, 21:27
                    he,he, użyję słów Gryfa "czy Ty wiesz, co to jest przenośnia
                    literacka ,myślowa ? mam wrażenie ,że nie "
                    • Gość: mamoniowa Re: inkwizycje IP: 62.69.200.* 23.01.05, 21:51
                      Z tego co piszesz, domyslam sie, ze ty jestes w temacie, skoro przenioslo cie
                      az w tak odlegle czasy he he.
                    • Gość: mamoniowa aha IP: 62.69.200.* 23.01.05, 21:59
                      Heniu,a w jakiej to szkole uczyli zastosowania metafor, onomatopei czy epitetow
                      w historii???Moje pokolenie wyznaje zasade, ze w historii licza sie fakty, a
                      wymienione wczesniej ozdobniki to wlasnie domena literatury.
                      Oczywiscie moge sie mylic :-)
                      • Gość: H56 Re: aha IP: *.comnet.krakow.pl 23.01.05, 23:11
                        zapytaj Gryfa
                        • Gość: mamoniowa Re: aha IP: 62.69.200.* 23.01.05, 23:13
                          Ale ja pytam ciebie. Chyba nie nalezysz do ludzi, ktorzy bezmyslnie przeklejaja
                          stwierdzenia innych, nie do konca kojarzac ich znaczenie ?? :-)
                          • Gość: H56 Re: aha IP: *.comnet.krakow.pl 24.01.05, 00:06
                            widzisz, ale te stwierdzenia nie są moje, to Gryf zarzucał mi ich nie znajopmość
                            gdy rozprawiał o o rozjeżdżaniu górników czołgami w kopalni Wujek.Jeżeli chodzi
                            o katownie Inkwizycji, to dalej uwazam, że były inspiracją do dreczenia ludzi
                            na jeszcze większa skalę dla oprawców takich jak Stalin czy Hitler, to samo
                            dotyczy trucia, no może nie na taką skalę.
                            • Gość: mamoniowa Re: aha IP: 62.69.200.* 24.01.05, 00:22
                              Aha, czyli wszelkie podstepne zbrodnie, skrytobojstwa, twoje ulubione trucia,
                              wymieniony juz przeze mnie cyklon B, slynne eksperymenty na bliznietach doktora
                              Mengele, łagry, no i oczywiscie wiele innych, ktore mialy miejsce w tych
                              katowniach,zainspirowaly obu panow...
                              Wiesz bardzo chetnie sie zapoznam z tematem. Podaj prosze jakies namiary na
                              ksiazki czy publikacje. Wszal czlwoiek uczy sie przez cale zycie...
                              Byc moze legendarnego krola Popiela i jego zone rowniez do otrucia rodziny
                              zainspirowaly poczynania chrzescijanskich zbojow...
                              Zastanawia mnie jednak to, dlaczego Adolf przyjal gest pozdrowienia od wladcow
                              Starozytnego Rzymu. Mozliwe, ze to jest ta owa historyczna przenosnia, o ktorej
                              wspomniales :-)
                              • Gość: H56 Re: aha, IP: *.comnet.krakow.pl 24.01.05, 10:56
                                a nie zastanawia Cię dlaczego papież Pius XII błogosławił hitlerowskich rycerzy
                                smierci, a póżniej pomagał ukrywac się tym mordercom, dlaczego napisy na pasach
                                żołnierzy odnosiły sie do Boga ? moje wpisy są skutkiem moich przemyśleń i
                                analiz historycznych. Nie przywiązuje wagi do autora książki czy
                                publikacji ,moje zainteresowanie przyciąga tytuł który również bardzo szybko
                                zapominam, ważny jest dla mnie zawarty w nich temat. Popiel, Mengele, co ty mi
                                tu piszesz ? przeczytaj 'W Imię Róży' autora nie pamietam chociaż miał krótkie
                                nazwisko ,łazi mi po głowie Eco, ale nie mam pojecia czy mi sie coś nie
                                pieprzy, dostał facet za to chyba Nobla. Polecam lekturę Faktów i Mitów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka