redakcja 29.05.02, 13:05 Zapraszamy wszystkich forumowiczów do wspólnej fotografii na Moście Pionierów (nie będę już udawać że tej nazwy nie ma). 1 czerwca godz 11.50. Z tej fotki zrobimy plakat, który do gazety dołączymy 8 czerwca. WJ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bbury Re: zdjęcie na moście 29.05.02, 13:11 Postaram się tam być :) ale mam przy okazji czy redakcja i obs to ta sama osoba ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Re: zdjęcie na moście 29.05.02, 13:14 bbury napisał(a): > Postaram się tam być :) > ale mam przy okazji czy redakcja i obs to ta sama osoba ? :) Nie. WJ to nie obs. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pakuz Re: zdjęcie na moście IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 13:20 a juz myslalem , ze swiatla Redakcja nie poprze bzdurnego pomyslu odciecia szczecina od swiata na lykend z powodu wizyty Jasnienampanujacego :(( dobra , dobra ,pojade nad morze przez dziewoklicz a jak juz zdjecie 8 czerwca , to poprosze zyczenia urodzinowe dla pakuza zalaczyc :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzek Re: zdjęcie na moście IP: 212.244.79.* 29.05.02, 13:27 Poproszę o umieszczenie gdzieś napisu 'Jazzek', żeby było wiadomo, że też tam byłem duchem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: zdjęcie na moście 29.05.02, 13:31 A co w czasie otwarcia - będzie też zamknięcie starej przeprawy ??? A tak wogóle z tym zdjęciem pomysł jest niezły - może by jeszcze takie pstryknąć np. na Wałach Chrobrego ? Z wierzy UW byłoby niezłe ujęcie. Albo z Muzeum. Fotograf ze mnie kiepski :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HSPS Re: zdjęcie na moście IP: 5.2.1R1D* / 141.202.246.* 29.05.02, 17:23 bbury napisał(a): > A co w czasie otwarcia - będzie też zamknięcie starej przeprawy ??? > A tak wogóle z tym zdjęciem pomysł jest niezły - może by jeszcze takie > pstryknąć np. na Wałach Chrobrego ? Z wierzy UW byłoby niezłe ujęcie. Albo z > Muzeum. > Fotograf ze mnie kiepski :) bbury - ja tu tylko w zastępstwie naszej strażniczki "orto" - wieża, proszę przez ż z kropką. Dziękuję. Co do nazwy mostu - czy będzie wyjaśnione na otwarciu czy chodzi o pionierów moskiewskich czy leningradzkich? Bo ja wolę leningradzkich, mieli większe chusty. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: zdjęcie na moście 29.05.02, 17:27 HSPS, no nie pamiętasz, że tożsamość pionierów na moście usiłowali bezskutecznie ustalić forumowicze jakiś czas temu? Efekty pracy mózgowej były takie więcej przerażające, więc jakoś nikt się nie pcha do Oficjalnego Doprecyzowania ;))) Ci mali komsomolcy to jeszcze pewnie i tak byłaby nobilitacja ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
spik Re: zdjęcie na moście 29.05.02, 13:46 Kurcze ale niefart, tego dnia podły kapitalista wyzyskuje ze mnie wartość dodatkową "m" do godz 19.30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: zdjęcie na moście IP: 64.9.159.* 29.05.02, 23:30 Czy mozna prosic redakcje o taki maly ( ale widoczny) transparencik z napisem JACEK????Co bym sie na fotce odnalazl. Milo by bylo, skoro tam nie moge byc...... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka prośba 30.05.02, 00:20 To może inaczej - czy nie można by zrobić sporego a gustownego transparentu z napisem FORUM, a pod spodem wypisać nicki chętnych forumowiczów (np. Jacka czy mój :))) i w ten sposób spełnić nasze Gorące Marzenia? :))) A transparent trzymaliby Forumowicze Miejscowi, dzięki czemu można by ich poznać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: prośba IP: 64.9.159.* 30.05.02, 00:26 Jottka , wszystkie prawa do pomyslu , sa zastrzezone.Chcesz transparent??? Wplac dwadziescia zlotych do sakwy Collegi colleoniego!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: prośba 30.05.02, 00:31 Ty, Jacek, Ty sobie nie uzurpuj praw nienabytych ;))) Koncepcja oznakowania człowieka na fotografii padła dużo wcześniej i nie w Szczecinie. Skromnie nie domagałam się od Tubylców specjalnych względów, ale skoro już Ktoś to zrobił, to czemu nie rozszerzyć tej pięknej idei? No pomyśl, o ile milej Ci będzie w towarzystwie np. Jazzka, elaf czy moim niż samemu? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: prośba IP: 64.9.159.* 30.05.02, 00:34 Ja tam jestem zwolennikiem teorii ...razem ale osobno ;-))))) zgoda, ale JACEK ma byc wiekszymi literami!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: prośba 30.05.02, 00:39 Nie chcę Cię martwić, Jacek, ale tego transparentu to my jeszcze w ręku nie trzymamy, więc może lepiej najpierw się pospłaszczać pochlebczo przed Jakże Szanowną Redakcją i Kochanymi Forumowicz(k)ami :)))))))))))))))))))))), a dopiero potem o wielkość liter się kłócić. Ty i tak przecież jesteś drukiem, to będzie Cię lepiej widać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: prośba IP: 64.9.159.* 30.05.02, 00:49 Redakcja -szmacja i tak musza robic co im powiemy, bo jak nie to przestaniemy tu pisac i ich liczby w rankingu krajowym na leb , na szyje spadna i dyrekcja sie wkurzy!!!! he he he he he ROBIC MI TAM TRANSPARENTY !!!!!! ty jottka widzisz jaki jestem odwazny.....raz jeszcze....popatrz ROBIC MI TAM TRANSPARENTY!!!!!! ha..... ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kostia Re: zdjęcie na moście IP: *.xtra.pl 31.05.02, 16:47 A czy Sawka skoczy z mostu ? PS Zaraz za Sochańskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: zdjęcie na moście IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 31.05.02, 16:54 Ten pan na S. wycofal sie z tego skoku do wody prznoszac date wkonania na otwarcie calej trasy wyjazdowo - wjazdowej.Pisala o tym dzisiejsza GW. Gdy zakonczona zostanie budowa pan S.postawi kolejny warunek i tak jak z nasza Pogonia i miastem za jego kadencji wszystko rozpiepszy. On preferuje taki poglad : " Obiecanki cacanki a glupiemu radosc ". Ps. Rzadko sie zdarza aby "nasi" wlodarze wywiazywali sie ze swoich obietnic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: zdjęcie na moście IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 01.06.02, 17:20 A moze on chce ponownie prezydentem zostac i wtedy skoczyc. Bo moze wychodzi z zalozenia ; jako prezydent skladalem deklaracje skoku to jak mnie wybiora ponownie na prezydenta to skocze do tej Odry.A ha ! ha! ha! Odpowiedz Link Zgłoś