Dodaj do ulubionych

zdjęcie na moście

29.05.02, 13:05
Zapraszamy wszystkich forumowiczów do wspólnej fotografii na Moście Pionierów (nie będę już udawać że tej
nazwy nie ma). 1 czerwca godz 11.50. Z tej fotki zrobimy plakat, który do gazety dołączymy 8 czerwca.
WJ
Obserwuj wątek
    • bbury Re: zdjęcie na moście 29.05.02, 13:11
      Postaram się tam być :)
      ale mam przy okazji czy redakcja i obs to ta sama osoba ? :)
      • redakcja Re: zdjęcie na moście 29.05.02, 13:14
        bbury napisał(a):

> Postaram się tam być :)
        > ale mam przy okazji czy redakcja i obs to ta sama osoba ? :)

Nie. WJ to nie obs.
        • Gość: pakuz Re: zdjęcie na moście IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 13:20
          a juz myslalem , ze swiatla Redakcja nie poprze bzdurnego pomyslu odciecia
          szczecina od swiata na lykend z powodu wizyty Jasnienampanujacego :((
          dobra , dobra ,pojade nad morze przez dziewoklicz
          a jak juz zdjecie 8 czerwca , to poprosze zyczenia urodzinowe dla pakuza
          zalaczyc :))
      • Gość: Jazzek Re: zdjęcie na moście IP: 212.244.79.* 29.05.02, 13:27
        Poproszę o umieszczenie gdzieś napisu 'Jazzek', żeby było wiadomo, że też tam
        byłem duchem ;)
        • bbury Re: zdjęcie na moście 29.05.02, 13:31
          A co w czasie otwarcia - będzie też zamknięcie starej przeprawy ???
          A tak wogóle z tym zdjęciem pomysł jest niezły - może by jeszcze takie
          pstryknąć np. na Wałach Chrobrego ? Z wierzy UW byłoby niezłe ujęcie. Albo z
          Muzeum.
          Fotograf ze mnie kiepski :)
          • Gość: HSPS Re: zdjęcie na moście IP: 5.2.1R1D* / 141.202.246.* 29.05.02, 17:23
            bbury napisał(a):

> A co w czasie otwarcia - będzie też zamknięcie starej przeprawy ???
            > A tak wogóle z tym zdjęciem pomysł jest niezły - może by jeszcze takie
            > pstryknąć np. na Wałach Chrobrego ? Z wierzy UW byłoby niezłe ujęcie. Albo z
            > Muzeum.
            > Fotograf ze mnie kiepski :)

bbury - ja tu tylko w zastępstwie naszej strażniczki "orto" - wieża, proszę przez
            ż z kropką. Dziękuję.
            Co do nazwy mostu - czy będzie wyjaśnione na otwarciu czy chodzi o pionierów
            moskiewskich czy leningradzkich? Bo ja wolę leningradzkich, mieli większe chusty.
            • jottka Re: zdjęcie na moście 29.05.02, 17:27
              HSPS, no nie pamiętasz, że tożsamość pionierów na moście usiłowali bezskutecznie
              ustalić forumowicze jakiś czas temu? Efekty pracy mózgowej były takie więcej
              przerażające, więc jakoś nikt się nie pcha do Oficjalnego Doprecyzowania ;)))

Ci mali komsomolcy to jeszcze pewnie i tak byłaby nobilitacja ;))
    • spik Re: zdjęcie na moście 29.05.02, 13:46
      Kurcze ale niefart,
      tego dnia podły kapitalista
      wyzyskuje ze mnie
      wartość dodatkową "m"
      do godz 19.30
    • Gość: JACEK Re: zdjęcie na moście IP: 64.9.159.* 29.05.02, 23:30
      Czy mozna prosic redakcje o taki maly ( ale widoczny) transparencik z napisem JACEK????Co bym sie na fotce
      odnalazl.
      Milo by bylo, skoro tam nie moge byc......
      • jottka prośba 30.05.02, 00:20
        To może inaczej - czy nie można by zrobić sporego a gustownego transparentu z
        napisem FORUM, a pod spodem wypisać nicki chętnych forumowiczów (np. Jacka czy
        mój :))) i w ten sposób spełnić nasze Gorące Marzenia? :)))

A transparent trzymaliby Forumowicze Miejscowi, dzięki czemu można by ich
        poznać :)))
        • Gość: JACEK Re: prośba IP: 64.9.159.* 30.05.02, 00:26
          Jottka , wszystkie prawa do pomyslu , sa zastrzezone.Chcesz transparent??? Wplac dwadziescia zlotych do
          sakwy Collegi colleoniego!!!!!
          • jottka Re: prośba 30.05.02, 00:31
            Ty, Jacek, Ty sobie nie uzurpuj praw nienabytych ;)))

Koncepcja oznakowania człowieka na fotografii padła dużo wcześniej i nie w
            Szczecinie. Skromnie nie domagałam się od Tubylców specjalnych względów, ale
            skoro już Ktoś to zrobił, to czemu nie rozszerzyć tej pięknej idei? No pomyśl,
            o ile milej Ci będzie w towarzystwie np. Jazzka, elaf czy moim niż samemu? :)))
            • Gość: JACEK Re: prośba IP: 64.9.159.* 30.05.02, 00:34
              Ja tam jestem zwolennikiem teorii ...razem ale osobno ;-)))))
              zgoda, ale JACEK ma byc wiekszymi literami!!!!!!
              • jottka Re: prośba 30.05.02, 00:39
                Nie chcę Cię martwić, Jacek, ale tego transparentu to my jeszcze w ręku nie
                trzymamy, więc może lepiej najpierw się pospłaszczać pochlebczo przed Jakże
                Szanowną Redakcją i Kochanymi Forumowicz(k)ami :)))))))))))))))))))))),

a dopiero potem o wielkość liter się kłócić. Ty i tak przecież jesteś drukiem,
                to będzie Cię lepiej widać :))
                • Gość: JACEK Re: prośba IP: 64.9.159.* 30.05.02, 00:49
                  Redakcja -szmacja i tak musza robic co im powiemy, bo jak nie to przestaniemy tu pisac i ich liczby w rankingu
                  krajowym na leb , na szyje spadna i dyrekcja sie wkurzy!!!! he he he he he
                  ROBIC MI TAM TRANSPARENTY !!!!!! ty jottka widzisz jaki jestem odwazny.....raz jeszcze....popatrz
                  ROBIC MI TAM TRANSPARENTY!!!!!!
                  ha.....

;-)))))
    • Gość: Kostia Re: zdjęcie na moście IP: *.xtra.pl 31.05.02, 16:47
      A czy Sawka skoczy z mostu ?
      PS
      Zaraz za Sochańskim.
      • Gość: Gryf Re: zdjęcie na moście IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 31.05.02, 16:54
        Ten pan na S. wycofal sie z tego skoku do wody prznoszac date wkonania na
        otwarcie calej trasy wyjazdowo - wjazdowej.Pisala o tym dzisiejsza GW.
        Gdy zakonczona zostanie budowa pan S.postawi kolejny warunek i tak jak z nasza
        Pogonia i miastem za jego kadencji wszystko rozpiepszy.
        On preferuje taki poglad : " Obiecanki cacanki a glupiemu radosc ".

Ps. Rzadko sie zdarza aby "nasi" wlodarze wywiazywali sie ze swoich obietnic.
        • Gość: Gryf Re: zdjęcie na moście IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 01.06.02, 17:20
          A moze on chce ponownie prezydentem zostac i wtedy skoczyc.
          Bo moze wychodzi z zalozenia ; jako prezydent skladalem deklaracje skoku to
          jak mnie wybiora ponownie na prezydenta to skocze do tej Odry.A ha ! ha! ha!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka