mirabeel 09.02.05, 14:15 Dziewczyny! Czy mozecie sie moze wypowiedziec na temat Dr.Glaza (ojciec tego z Polic)? Przyjmuje w przychodni na Mickiewicza. I czy mozecie mi polecic dobrego gin. z usg w gabinecie + koszt wizyty?? Dziekuje i Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mazuba Re: prosze o opinie 09.02.05, 17:37 ja sie moge wypowiedziec. przyszlam do niego do przychodni raz z ulicy po tabletki (z ulicy w tym sensie , ze nie bylam jego pacjentka). nie zbadal mnie ani przez pochwe ani piersi, nie zapytal jak dlugo je biore. mial trudnosc z wypisaniem 2 opakowan cilestu. jest bardzo stary. nigdy nikogmu bym go nie polecila po tej jednej wizycie. polecam Halca, ale usg ma tylko w medicusie, na Reduty Ordona przyjmuje prywatnie, ale tam jesli chodzi o warunki techniczne to jest strasznie. ale za to tam ma mnostwo czasu i mozna go o wszystko pytac do znudzenia. pozdr magda, 33 tc Odpowiedz Link Zgłoś
agus1975 Re: prosze o opinie 09.02.05, 22:02 Moim lekarzem jest dr Bielewicz również z Polic.W gabinecie ma usg i jak dotąd jestem z niego zadowolona (28 tc). Może nie jest zbyt wylewny, ale odpowie na kazde pytanie, spokojnie wszystko tłumaczy i nie uważa, że ciąża to choroba :) Za wizytę razem z usg płacę u niego 80 zł ( tak mniej więcej,ale mniej niż więcej). Jeśli będziesz chciała podam Ci nr do rejestracji.Przyjmuje w gabinecie prywatnym obok al. Piastów , ale nie pamiętam dokładnie co to za ulica.AAA i podobno specjalizuje się w patologii ciąży. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
ankas70 Re: prosze o opinie 09.02.05, 22:36 JA moge z czystym sumieniem poprzeć Agus1975. Dr jest stonowany, niezbyt wylewny, ale był na dyżurze gdy ja rodziłam i choć nie cały czas w czasie porodu to zjawił się własnie wtedy gdy trzeba. Mnie przed pierwszą ciażą polecili go lekarze, a to środowisko chyba najwięcej o sobie wie. A do tego nie jest nastawiony bezpardonowo na kasę. Moja koleżanka miała ciażę problemową wiec za niektóre wizyty nie brał w ogóle ,a w szpitalu - co przecież powinno być normą - także wizyty i badania miała bezpłatne, podobnie było z cesarką. Dosc uczciwie powiedział mi w poprzedniej ciąży że nie umawia się z pacjentkami na tzw. bycie przy porodzie ponieważ dwa razy w tygodniu pracuje prywatnie, ale często bywa na dyżurach i faktycznie trafiłam na jego dyżur. Mnie odpowiada jego osobowosć stonowany - nie jest typem gruboskórnego żartownisia czy pseudo luzaka, których w gabinetach nie brakuje. Takze zwolnienie lekarskie nie jest problemem. Odpowiedz Link Zgłoś
mirabeel Re: prosze o opinie 09.02.05, 22:38 Dziekuje i poprosze o nr telefonu, prawdopodobnie skorzystam. Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
fibusia Re: prosze o opinie 10.02.05, 11:46 ja poleciłabym Dr.Olendra. Przyjmuje w prywatnym gabinecie na Wojska polskiego, niedalego lodogryfu, w nowych blokach za budynkiem Uniwersytety szczecińskiego. Ma bardzo dobry sprzęt (USG), w razie checi nagrywa na kasetę, jest dokładny, młody i bardzo sympatyczny. Niestety nie chodziłam do niego przez całaą ciążę, ponieważ zakład pracy zafundował mi przychodnię Medicover (tam chodziłam do Dr. Kubisy- barzdzo miła i profesjonalna Pani doktor, ale sprzęt ma słaby). Jezeli chodzi o Olendra to pracuje w szpitalu na Piotra Skargi. Decyzje, co do wyboru pozostawiam Tobie, ale ze wzgledu na jakosc sprzętu to moge go z czysty sumieniem polecić. Aha, nie polecam pod żadnym pozorem Dr. Pegi Otrębskiej- za zadne skarby!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaika7 Re: prosze o opinie 10.02.05, 16:06 Ja również polecam Wojciecha Halca - rzeczowy, konkretny, nie jest uśmiechnięty od ucha do ucha, ale na pewno fachowy. Udziela wyczerpujących odpowiedzi i tłumaczy pacjentce wszystko dokładnie: nie zbywa odpowiedziami w stylu "wszystko dobrze", "tak" lub "nie". Nie owija w bawełnę. Pracuje między innymi w Policach. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia30 Re: prosze o opinie 10.02.05, 18:19 Cześć!jestem już po porodzie (24.01/05)Polecam ci Halca jak chcesz mieć dobre u.s.g. to przyjmuje również w arc medice blisko stadionu Pogoni,i jest naprawdę dobry i bardzo wesoły ja nigdy go nie widziałam z miną gbura wręcz przeciwnie nawet opowiada kawały a do tego jest super lekarzem znającym się na rzeczy.Rodziłam w Policach to zawsze udielił porady a nawet zajrzał do dzidzi.Pozdrawiam i życzę lekkigo porodu i zdrowej niuni. Odpowiedz Link Zgłoś
agus1975 Re: telefon 10.02.05, 20:15 602-111-640 tel do rejestracji dr. Bielewicza. Pozdrawiam i trzymaj się ciepło :) Aga Odpowiedz Link Zgłoś