Gość: Karo IP: *.espol.com.pl 23.03.05, 00:05 Rewelacyjny pomysł! Może znajdę wreszcie miejsce gdzie rośnie na cmentarzu (a może gdzieś jeszcze?) miłorząb. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wraga Re: Wędrówki z magnolią w tle 25.03.05, 08:48 Miłorzębów w Szczecinie jest kilka, np. na skwerze (na szczycie)przy ul. ks. Salomei i Jana Matejki (miejsce to jest powyżej placu na którym rozkłada się cyrk), drugi rosnie za budynkiem przy placu Sprzymierzonych przed którym stoi pomnik marszałka Pilsudskiego (chyba właścicielem jest Uniwersytet - wejście od ul. Wojska Polskiego). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Wędrówki z magnolią w tle IP: 212.191.69.* 21.05.05, 07:53 Świetny pomysł z tymi artykułami. Powinniśmy więcej wiedzieć o naturze, która nas tak pięknie otacza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilka Re: Wędrówki z magnolią w tle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 11:08 U mnie w ogrodzie. Wybacz, nie powiem gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panicz a znam ja je IP: *.pl / *.smsnet.pl 31.05.05, 20:24 znam położenie wszystkich chcesz wiedzieć proszę pisz- paniczelmariuszo@wp.pl - znam położenie pięciu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiks Re: a znam ja je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 21:56 wiem że jeden miłorząb rośnie na terenie szpitala na pomorzanach obok budynku medycyny sądowej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hipek Re: Wędrówki z magnolią w tle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 18:42 wszystko fajne, wrecz rewelacyjne... warte uwagi z wielu wzgledów. polecam chojeńską florę: platan (rewelacja), cisy (rewelacja)i inne... gg:4672017 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś