Dodaj do ulubionych

Śmigus-dyngus przebiegał spokojnie

IP: *.aster.pl 28.03.05, 20:10
jak to wczoraj skarżyłą się? Co to? Lana niedziela była? Przecież tekst
"wywieszono" w poniedziałek... Rany, ależ schodzicie na psy. Szkoda gadać. Jak
Wy chcecie dogonić pod względem czytlenictwa i jakości informacji (lokalnie)
taki np: Kurier? Rajtuzy opadają.
Obserwuj wątek
    • Gość: christoph Re: Śmigus-dyngus przebiegał spokojnie IP: *.chello.pl 28.03.05, 20:28
      to jest jutrzejszy artykul geniuszu...wiec ukarze sie we wtorkowej gazecie i
      dlatego wczoraj...ehh szkoda slow
      • Gość: hmmm? Re: Śmigus-dyngus przebiegał spokojnie IP: *.aster.pl 28.03.05, 22:10
        w jutrzejszej gazecie może być "wczraj". Ale w sieci? A może jeszcze dodać
        "kiedy oddawaliśmy ten tekst do drukarni"? Na tym polega nieudacznictwo właśnie.
        Geniuszy poszukaj w domu:)
        • Gość: andreas ja tam nie jestem za ale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.05, 22:15
          ja tam nie jestem za gazeta,
          ale tylko gazeta tak szybko wstawia teksty do netu!
          Kurier chyba dopiero po wydrukowaniu,
          Głos tak sobie...
          A Gazeta jeszcze przed drukiem!!!!
          Za to chwała, a inteligentny czytelnik i tak wie o co chodzi!
          A wiec wydaje mnie sie - raczej plus za to Gazecie!
          Raczej plus!
          • Gość: prztyk Re: ja tam nie jestem za ale IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.05, 22:22
            słuszne słowa-najszybciej
        • Gość: bzzzz Re: Śmigus-dyngus przebiegał spokojnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 23:31
          Drogi hmmmm... Nieudacznictwem nazywasz to, że redakcja nie prowadzi dwóch
          wersji artykułu? Drukowanej ze słowami "wczoraj" oraz internetowej ze słowami
          "dzisiaj". Wyborne! :-D
    • Gość: ats Re: Śmigus-dyngus przebiegał spokojnie IP: 83.168.104.* 28.03.05, 22:12
      kraj policyjny.hurrrra
      • Gość: Jaro Re: Śmigus-dyngus przebiegał spokojnie IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 29.03.05, 10:00
        > kraj policyjny.hurrrra

Gdyby Policji na ulicach nie było, to marudziłbyś, że nic za nasze pieniądze
        nie robi, a gnojstwo bezkarnie szaleje z wodą po ulicach. No, chyba, że sam
        jesteś z tego gnojstwa, ale mam nadzieję, że nie.
    • Gość: michał HWDP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 11:16
      jestem z niebuszewa i byłem w miescie nielalismy zadnych babci ani tramwaji
      tylko manych w naszym wieku a poały nas wszystkich prawie powineły
      • Gość: anty dresik Re: HWDP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 16:22
        widać ze nawet chwdp nie potrafisz napisac porawnie, wiec co dopiro mówić jak
        sie pisz "nielaliśmy"- to jest czasownik jełopie, za nie z czasownikami piszemy
        oddzielnie, z drugiej strony to wiesz pewnie tylko jak pisze sie adidas czy nike
    • Gość: MP Re: Śmigus-dyngus przebiegał spokojnie IP: *.lisek.pl / 80.53.180.* 29.03.05, 18:03
      Nie mam nic przeciwko. W ostatnich latach dochodziło już wręcz do bandytyzmu,
      więc trzeba to ucywilizować. Co nie zmienia faktu, że tradycja jest fajna.
    • Gość: Serek Re: Śmigus-dyngus przebiegał spokojnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 22:02
      Szmaty niezle pilnowali... spisali mnie raz ale udalo mi sie tez im uciec i
      szczesliwie dotrzec do domu ale za to powineli kilku moich kumpli
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka