Dodaj do ulubionych

Czy Kurde_felek to MYCHA???

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 00:09
Coś mi się tak widzi. Słowotok podobny. A miała się obrazić...Obiecanki...
Obserwuj wątek
    • Gość: mus musculus Re: Czy Kurde_felek to MYCHA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 00:32
      Hej, hej Mój Wielbicielu o milionach ników, który spać nie możesz i węszysz po
      forum gdzie jestem.
      Tu jestem
      pl.wikipedia.org/wiki/mysz_domowa
      Pozdrowionka,
      mam się dobrze, forum czytuję, nudo, nikt już tak nikogo wykwintnie nie
      przezywa jak ty mne Mój Ulubieńcu
      • Gość: Gardan Re: Czy Kurde_felek to MYCHA??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 00:44
        Miliony nicków? Nie. Używam jednego, związanego z moim zawodem. Spać mogę ( o ile nie mam dyzuru, dziś mam), wierz mi, nigdzie nie węszę, Nie czytywałem twoich postów, bo mnie nudziły. I raczej nie odpisywałem na nie. Tym bardziej nie przezywałem, to śmieszne. Najwyraźniej Twój Ulubieniec to ktoś inny.
        • Gość: mus musculis Re: Czy Kurde_felek to MYCHA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 00:51
          To napisało pewnie twoje jakieś wcielenie w czasie snu na jawie podczas dyzuru!
          Re: Mycha to Ty?
          Autor: Gość: Gardan IP: *.internetdsl.tpnet.pl
          Data: 11.05.2005 00:26
          "Chodzi mi o redaktor Zofiję...Nie wiesz która? Jeśli to nie ty, to sorry,
          nie chciałem cię obrazic, a to by było obraźliwe. Baba niestrawna.
          Miłej nocy".
          Pa, uciekam do dziury, po zaraz ktoś powie, że wróciłam no i ta twoja
          niestarwność! Bozę! miałabym cię na sumieniu Pseudo-Doktorku.

• Gość: Gardan Re: Czy Kurde_felek to MYCHA??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 00:59
            To, co podpisane Gardan, to ja, przecież nie twierdziłem inaczej, pseudo - dziennikarko. Ale ty mówiłaś o milionach nicków. I gdzie powiedziałem, że jestem lekarzem? Może farmaceutą? Weterynarzem? Pielegniarzem?
            • Gość: Hanka Re: Czy Kurde_felek to MYCHA??? IP: *.atlsfl.adelphia.net 11.05.05, 01:43
              Chce Ci cos powiedziec Gardan. Boje sie troche , ze odpowiesz napadem , jak na
              MYCHE, ale trudno, raz sie zyje.
              Nie wiem czy jestes zalogowany czy tez nie, ale powinienes koniecznie
              przeczytac Netykiete, czyli zbior zasad ktorymi powinni sie kierowac
              forumowicze. Zasady te ustalil gospodarz forum, wiec musimy ( powinnismy je
              respektowac ). Z Twoich wypowiedzi wyraznie wynika , ze masz jakies prywatne
              anse do MYCHY, ale niewybredne epitety pod jej adresem na badz co badz
              publicznym forum, to mowiac oglednie brak kultury i nieznajomosc Netykiety,a
              jak wiadomo nieznajomosc prawa nie zwalnia od odpowiedzialnosci.
              Kazdy sie kiedys moze ... zapedzic, ale mozesz po prostu przeprosic . To bylo
              by wyjscie honorowe.
              Pozdrawiam z nadzieja , ze dotarlo. Hanka41
              • Gość: Gardan Re:Haniu, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 11:18
                Nigdzie i nigdy nie obraziłem MYCHY, prywatnych ansów nie mam, bo jej nie znam, to ona mnie nazwała pseudo - doktorkiem. Nigdy nie odpowiadałem na jej posty, bo mnie nie interesowały, choć długie wywody zawierały czasem błędy merytoryczne (pamiętam taki o częściach stałych mszy). H56 nazwał mnie jełopem, który podpisuje się na krakowskim forum jego nickiem. Nigdy nie byłem na żadnym forum innego miasta. Po co? Używam jednego nicku i bywam tu raczej rzadko.
                A i tak zdążyłem być obrażany w dniach wielkiej żałoby, wyzywany od katoholików, ciemmnoty i innych. Pamiętam to dobrze.
                Pozdrawiam. Słonecznego dnia.
                • mouse_m Re:Haniu, 11.05.05, 11:56
                  Oj kłamczuszek, kałmczuszek z ciebie!
                  Aby na pewno podpisaleś się pod draką o części mszy tak samo, ników nie
                  zmieniasz?
                  Nie dość że z liturgią rzymskokatolicką (łacińską) na bakier, to mam relatywny
                  stosunek do Dekalogu.
                  A miałam siedzieć cicho w norze i nie wychylać się.
                  Jak się nie uspokoisz, to zacznę cytować "Fakty", skoro masz taki stosunek do
                  faktów. Zacznę od poniedziałkowych i wagarowiczach brukselskich. Masz na to
                  ochotę Przebierańcu?
                  Bohater "Faktowych" opowieści jest kubek w dziubek jak Ty, kłaczuszek, mimo, że
                  niemieckie telewizorki nakryły na wagarach i kałstewkach i zrobiły obciach na
                  całą Unie, idzie w zaparte. Istne alter ego.
                  • Gość: Gardan Re:Haniu, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 12:48
                    Toć właśnie napisałem, że nie odpowiadałem. Nie przeczytałaś uważnie. Nawet w tej drace o częściach mszy. I jeszcze raz powtarzam - nie zmieniam nicków. Podpisuję się jednym.
                    • tuner Re:Haniu, 11.05.05, 13:31
                      Gość portalu: Gardan napisał(a):

>- nie zmieniam nicków. Podpi
                      > suję się jednym.

A to inaczej niż Mycha
                • Gość: Hanka41 Re:Hanka do Gardana i innych forumowiczow. IP: *.atlsfl.adelphia.net 12.05.05, 00:08
                  Dziekuje, mialam
                  naprawde sloneczny dzien i zupelny brak czasu na odpowiedz.
                  Uwazam , ze mozliwosc wyrazania pogladow dotyczacych wszystkiego co nas cieszy
                  i boli i uwiera i gniecie, jest zbyt cenna aby ja marnowac na osobiste utarczki
                  a niestety bardzo czesto obrazliwe epitety.
                  Jesli musimy juz atakowac, to atakujmy poglady, krzyzujmy argumenty ,nie szpady,
                  a nade wszystko szanujmy sie nawzajem.Zakladanie watku , jak ten stanowi samo
                  w sobie atak osobisty. A gwoli sprawiedliwosci trzeba powiedzic z MYCHA , jako
                  jedna z nielicznych na tym forum, przedstawila sie z imienia, nazwiska, zawodu
                  i poprosila o pomoc w odszukaniu realiow lat bodajze 50tych, ktore jej sa
                  potrzebne, gdyz pisze ksiazke na podstawie pamietnikow ojca, Kpt. Z.W. slynnego
                  i zasluzonego dla morskiego Szczecina " Bomby ".
                  Ataki osobiste sa wylacznie dopuszczalne wowczas, gdy chodzi o dobro ogolu,
                  i gdy to dotyczy osob sprawujacych wladze z naszego upowaznienia i w naszym
                  imieniu. Jesli osoby takie zawiodly nasze zaufanie , mamy pelne prawo je
                  pietnowac, wysmiewac i starac sie znalezc sposob aby to dotarlo do ich
                  swiadomosci, ze nie sa bezkarni, ze opinia publiczna nie spi.Ale i tu nalezy
                  zachowac umiar i kulture. Natomiast obrzucanie sie nawzajem blotem i
                  niewybresdnymi epitetami niczemu nie sluzy, zasmieca forum i zmusza np. Gryfa do
                  nostalgicznego wzywania " wielkich tego forum "do powrotu .
                  Proponuje zatem zawieszenie broni, wiecej wzajemnej zyczliwosci, walke na
                  argumenty i wiedze , nawet zlosliwosci ale z sympatycznym podtekstem.
                  Jesli czejes wywody sa przydlugie, nuzace , nie interesuja nas , nie nazywajmy
                  ich " butla tranu " ( poznajesz prawda )po prostu nie czytajmy, to nie jest
                  obowiazkowe.
                  No sama troche podnudzilam ( taka mala buteleczka traniku) ale musialam to z
                  siebie wyrzucic.
                  Zatem , jeszcze raz, badzmy dla siebie milsi, zycie i tak nas nie oszczedza.
                  pozdrawiam z nadzieja. Hanka

Ps. Mycha , wracaj na forum kurdefelek.
                  • Gość: Gardan Re:Hanka do Gardana i innych forumowiczow. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 11:44
                    Pozdrawiam Hanię. :)
                    • Gość: dog Re:Hanka do Gardana i innych forumowiczow. IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 11:57
                      ja serdecznie pozdrawiam szanowna pania redaktor=== good luck ale brak tutaj
                      pani jest widoczny//ulubieniec dog 1-dog 2-dog 3/...takie fajne polemiki sie z
                      pania pisze..jeszcze raz pozdrawiam
                    • Gość: Hanka 41 Re:Hanka do Gardana i innych forumowiczow. IP: *.atlsfl.adelphia.net 12.05.05, 18:53
                      Dziekuje, pozdrawiam wzajemnie :) Hanka
                  • Gość: vicek Re:Hanka do Gardana i innych forumowiczow. IP: *.16. / *.gryfnet.szczecin.pl 12.05.05, 16:49
                    witaj MYCHA!! dobrze że już jesteś.
                    • Gość: MYCHA Re:Hanka do Gardana i innych forumowiczow. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 17:58
                      Dzięki, ale jestem w swoim blogu - tam mnie szukajcie, polemiki mile widziane
                      nawet z Dogiem (1,2,3,...i pod innymi nikami).
                      Występuje pod własnym nazwiskiem.
                      To nie auroreklama, kto nie chce i go nudzą moje wywody (nie lubi tranu) nie
                      musi tam zagladać.
                      Pozdrawiam serdecznie
                      Mycha vel red. Zofia Bąbczyńska-Jelonek
                      www.sophico.blog.onet.pl
                      • Gość: MYCHA Re:Hanka do Gardana i innych forumowiczow. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 21:56
                        PS.
                        Do bloga zapraszam zaraz po niedzieli, bo akurat jest mała awaria techniczna i
                        muszę posprzątac po intruzach.
    • zilbeer Re: Czy Gardan to anamar??? 11.05.05, 08:38
      Coś mi się tak widzi. Nienawiść i zajadłość podobne. Chyba wstyd jej występować
      pod włąsnym nickiem po niwybrednych atakach na Mychę i xyz-xyz...
      • ja_aska Re: Czy Gardan to anamar??? 11.05.05, 08:42
        a kogo to obchodzi?
        • piotrmalinowski Re: Czy Gardan to anamar??? 11.05.05, 08:51
          Mycha,anamar, xyz, i inne tego typu nicki. Jedni plują na drugich. Drudzy na
          trzecich i tak w kółko. Gdy tylko "czerwoni" dochodzą do władzy "czarni"
          rzucają się jak wściekłe psy na nich. Gdy "czarni" wygrywają to "czerwoni"
          podkopują ich autorytet i wyciągają np. karawany dla Tatusia.
          Jezu to Polskie Piekiełko jest straszne. Mam jeszcze nadzieję, że kiedyś
          będziemy potrafili razem i "czarni" i "czerwoni" coś zrobić dla tego Miasta,
          Regionu czy Kraju.
          Oby to nie były tylko pobożne życzenia.
          Pozdrawiam
          Piotr Malinowski
          • jan.winnicki-alternatywa Re: Czy Gardan to anamar??? 11.05.05, 12:55
            piotrmalinowski ma rację.To co wyczynia się na forum,owo pieniactwo jest żywo
            przeniesione z dysksuji politycznych w sejmie,debat telewizyjnych i narad
            wewnątrzpartyjnych gdzie szczytem dobrego smaku jest powiedzenie pieprznego i
            grubaśnie obleśnego dowcipu o politycznym przeciwniku ,bo przecież nie rywalu.
            Właśnie my musimy stworzyć przestrzeń do nowego dialogu
            politycznego.Przewietrzyć także nasze forum.Bardzo się cieszę panie piotrze ,że
            pan to zauważył i napiętnował.Przecież tak nie może być.
            Edukacja ,rozwój ,porozumienie, ostatnie 15 lat to coś czym możemy się chwalić.
            A polityczne awanturnictwo musimy napiętnować i zwalczać.
            Nie bójmy się pojednać.Czy cztery miliony byłych członków PZPR ma iść do
            więzienia,a dziesięć milionów członków solidarności to oszołomy? walczyliśmy
            wszscy o inny wymiar kraju.Ale mamy NATO i UE,na szczescie,a musimy dobrze
            zagaspodarować te zdobycze.Nie roztwonić jak to bywało!
            • piotrmalinowski Re: Czy Gardan to anamar??? 11.05.05, 12:59
              Dziękuję za poparcie mojej wypowiedzi. Widać nie jestem odosobniony w
              marzeniach o normalności w życiu.
              Pozdrawiam
              Piotr Malinowski
      • anamar kłamczuchy wszystkich forów łączcie się! 11.05.05, 09:46
        nie zilbeerze.to nie anamar.a"zajadłe ataki"to twoje(które to juz?)kolejne
        kłamstwo.no,chyba że zajadłymi atakami nazywasz np.zwrócenie mysze uwagi,że
        mordu w katyniu nie dokonali niemcy,bądź sprostowanie nieprawdziwych informacji
        podanych przez nią o pewnej firmie żeglugowej...co wyście jakąś międzynarodówkę
        kłamczuchów utworzyli?
        • Gość: Gardan Re: Razem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 11:09
          No i połączyli nas, Anamar, pożenili, można powiedzieć. Napadamy. Obrażamy. I jesteśmy jedną, dwupłciową istotą...Eh...
          Pozdrawiam
    • Gość: e.beata Czy gardan to Columbo? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.05, 09:12
      Naprawdę to dla Ciebie takie ważne?
      Nawet gdy pod tymi oboma nickami pisze jedna osoba jakie to ma znaczenie?
      Co to zmienia?
      Jakich odpowiedzi oczekiwałeś?
      Że kurde.felek się ewentualnie przyzna bądź zaprzeczy ;-)

• Gość: H56 Re: Czy gardan to furtan ? IP: *.comnet.krakow.pl 11.05.05, 09:19
        to pewnie ten jełop co pisał na krakforum debilne wątki i podpisywał moim
        nickiem
    • Gość: Muscari Re: Czy Kurde_felek to MYCHA??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 13:17
      Ludzie, dajcie spokój. Pada, cholera. Gdzie ta wiosna? I jak tu narwać bzu? Mokry taki, fuj!
    • Gość: andreas Re: nie na temat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 13:24
      a mnie zaszokowała przenikliwośc Gardana...
      doprawdy!
      Widać Mycha utkwiła mu mocnow pamieci!
      PPrawda, że wypowiedź Kurde Felka jako faceta o mężczyznach,
      była dla mnie zbyt czuła, zbyt kobieca, ale...

Gardan - na detektywa!
      Mycha - na forum!

I nie kłócić sie, bo mamy wspólnego wroga Putina i Jurczyka!!!
      • xyz-xyz Re: nie na temat 11.05.05, 13:29
        I nie kłócić sie, bo mamy wspólnego wroga Putina i Jurczyka!!!

Teraz może będzie cud nad Odrą:)) Andres poprowadzi hufce blackexitów na
        Moskwę:)))))
        • Gość: andreas Re: nie na temat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 13:31
          przyjacielu xyz tego wymaga nasza racja stanu!!!
          Na razie mam pomysł najazdu na agencje i niecne wykorzystanie
          obecnych tam Rosjanek...
          a potem zobaczymy, jak sie choro... znaczy akcja rozwinie!
          • xyz-xyz Re: nie na temat 11.05.05, 13:48
            Masz rację andreas. Tego wymaga nasz racja stanu. Skłócimy się ze wszystkimi,
            wyautujmy się ze wszystkich intratnych interesów i wywołajmy jakieś powstanie,
            które jak zwykle przegramy.:)))) nasza racja stanu jest permanentna kłótnia i
            walka z przeważającymi siłami wroga.
            A co do twojej walki agencyjnej, to zważ okoliczności:)))) Może się okazać, że
            to nie ty wykorzystujesz, a i Bułgarki mówią podobnym językiem:))))))) Możesz
            więc pomyłkowo poprowadzić hufce na Sofię.:))))))
            • Gość: ukelele Re: nie na temat IP: *.localdomain / 67.15.54.* 11.05.05, 13:51
              Możesz więc pomyłkowo poprowadzić hufce na Sofię.:))))))

Bąbczynską?
              • xyz-xyz Re: nie na temat 11.05.05, 13:54
                ????Komuś się wszystko z Mychą kojarzy. To stan patologiczny jest.
            • Gość: andreas Re: nie na temat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 14:01
              wierz mi xyz jak wywołam powstanie (hm, powstanie),
              to stane na wysokości zadania!
              Na pewno ja wykorzystuje, facet zawsze wykorzystuje ...
              tam mówia media, że sa tam panienki wykorzystywane!
              Bułgarki odróżnię, spoko. Ja mówię dość po rosyjsku!

Nie uważam żeby ich tam była przeważjąca siła -
              damy rady, ale musimy kupą mości panowie, kupą!

Prace trzeba zacząć od podstaw, jak im wytłumaczymy całą historię,
              poduczymy, to naród zrozumnie i będzie wiedział!
      • Gość: k_wał Re: nie na temat IP: 217.153.6.* 11.05.05, 13:42
        a Jaruzelski to pies??????????
        • tuner Re: nie na temat 11.05.05, 13:43
          Gość portalu: k_wał napisał(a):

> a Jaruzelski to pies??????????

Jaruzelski- smok wawelski!
        • Gość: andreas Re: nie na temat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 13:49
          Jaruzelski z tego co wiem został wysłany na Sibir,
          niby w nagrodę!
          Może nie wróci!
          • Gość: k_wał Re: nie na temat IP: 217.153.6.* 11.05.05, 13:51
            Też na to liczę!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka