jottka 11.07.02, 09:10 weź powiedz, że przeczytałeś pocztę, bo inaczej pójdę skakać do wisły!!! a ona brudna i zimna, zhańbię się ostatecznie jako pomorzanka :(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skuter70 Re: franeeek, no! jotka sie denerwuje 11.07.02, 09:20 franek ja na twoim miejscu juz bym zaczal rozpalac tego grila bo jotka tam zawalu dostanie a musztarde masz? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: franeeek, no! jotka sie denerwuje 11.07.02, 09:21 skuter, na twoim miejscu to ja bym siedziała cicho. komu tak piękne wyjaśnienia nt. morta wysłałam?!! i nic, żadnej wdzięczności :( Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: franeeek, no! jotka sie denerwuje 11.07.02, 09:24 jottka napisała: > skuter, na twoim miejscu to ja bym siedziała cicho. komu tak piękne wyjaśnienia > > nt. morta wysłałam?!! nooooo takie sobie:) ale cienkuje:) Fraaaaaaneeeeeek a zapalki masz czy przywozic z krakowa??? franek franek a bedzie na czym usiasc? fraaanek a czy przypadkiem tam nie stoi tabliczka "nie deptac trawnikow" Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: franeeek, no! jotka sie denerwuje 11.07.02, 09:25 franekkk nie potrzebuje siadać, franekkk sobie właśnie zdrapał tatuaż ku mej czci i tylko na stojąco :(( buu, dlaczego nikt mnie nie rozumie??? Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: franeeek, no! jotka sie denerwuje 11.07.02, 09:30 > buu, dlaczego nikt mnie nie rozumie??? jotka ja mam tylko jeen krawat a jak mnie karmia z plastikowych tacek to zawsze sie upapram moge wyjatkowo frak i krawat zostawic w domu? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: franeeek, no! jotka sie denerwuje 11.07.02, 09:32 przecież pisałam, że stroje wieczorowe! dżinsy i koszulka/ koszula, niech ci się nie wydaje, że będziesz półgoły latał! nikt mnie nie rozumie :(( Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: franeeek, no! jotka sie denerwuje 11.07.02, 09:33 jottka napisała: >będziesz półgoły latał! to dopiero po 22 Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: franeeek, no! jotka sie denerwuje 11.07.02, 09:35 na razie i tak nici z tych ekscesów :(( franekkk postanowił mnie porzucić bezdobregosłowa :((( i nawet takie małe tattoo wydrapał tempym nożem Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 menu na ipreze jotki 11.07.02, 09:41 12 skrzynek taniego wina 4 beczki piwa bosman 5 skrzynek zywca 2 litry lodki bols na glowe 40 kartonow papierosow bez filtra cysterna spirytusu salicylowego paczuszka slonych paluszkow Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: menu na ipreze jotki 11.07.02, 09:43 skuter, ja nie wiedziałam, że ty taki hojny jesteś :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: menu na ipreze jotki 11.07.02, 09:47 bo bardzo niedobrze jest pić na głodnego Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: menu na ipreze jotki 11.07.02, 09:49 paluszki sa po to zeby bylo KULTURALNIE Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 plan imprezy 11.07.02, 09:48 19.00 franek uroczyscie wita wszystkich uczestnikow (czyta z kartki pol godziny) 19.30 wszystkich uczestnikow wita jottka (czyta z laptopa godzine) 20.30 stettiner rozpoczyna wyklad na temat "mosty szczecinskie a sprawa polska" 21.30 odczyt mikea " szczecin raj na ziemi" 22.30 riposta gryfa "szczecin dziura w ziemi" 23.30 chwila oddechu: laufer z pogodnym rozgrywaja partie szachow , czerwone kontra biale, reszta kibicuje 1.00 germanus rozpoczyna wieczor poezji 3.00 franek otwiera uroczyscie pierwsze piwo... Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: plan imprezy 11.07.02, 09:50 o! to ja chyba przeskocze czesc oficjalna i przybede ok. 6 jak impreza bedzie mocno w toku. a franek to sie chyba przestraszyl:) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: plan imprezy 11.07.02, 09:52 zmienia okłady na były tattuażu :(( idę popłakać Odpowiedz Link Zgłoś
milseog coooooo? 11.07.02, 09:58 bedziesz beczec przez franka? no nie myslalem, ze w takiej zazylosci jestescie:))) nie placz jottka, bo tu miejsca brak.... llaalalalalala nnaananana lalalalala.... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: coooooo? 11.07.02, 09:59 no własnie nie jesteśmy :(( wszystko zdrapał idem chlipać nawet się nie odezwał Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: franeeek pamietaj 11.07.02, 10:01 strazakow zamawiasz na 24.00 policje kolo 3 rano a pogotowie na 6 Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: franeeek pamietaj 11.07.02, 10:03 pogotowie to zaraz ja będę wzywać :( on się specjalnie znęca, żebym zeszła na serce i wtedy bedzie miał spokój cały trawnik jego :) Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: franeeek pamietaj 11.07.02, 10:03 ale co on ma pamietac jak on tego w ogole nie czyta, skuti, no co ty?:) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: franeeek pamietaj 11.07.02, 10:07 milseog napisał(a): > ale co on ma pamietac jak on tego w ogole nie czyta, skuti, no co ty?:) bo on P L A N U J E moze bedzie romantyczna impreza na haldzie fosfogipsu? to podobno w nocy swiecie, bedzie czadowo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: franeeek pamietaj 11.07.02, 10:08 na fosfogipsie?!! to już zasadniczo niczego pic nie trzeba, to podobno działa długofalowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: franeeek pamietaj 11.07.02, 10:11 on planuje, ale chyba tylko jak sie z tego wymiksowac:) takiej przerwy to on juz dawno nie mial, a tu nagle przy okazji grilla...:) Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: mily przyznaj sie... 11.07.02, 10:22 co ty! nosze ja przy sobie na wypadek gdybym ciebie na przyklad na ulicy spotkal:) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: mily przyznaj sie... 11.07.02, 10:24 milseog napisał(a): > co ty! nosze ja przy sobie w tylnej kieszeni spodni Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: mily przyznaj sie... 11.07.02, 10:25 skuter70 napisał: > milseog napisał(a): > > > co ty! nosze ja przy sobie > > w tylnej kieszeni spodni następny, co pamiątki po mnie umieszcza w jakże honorowym miejscu :((( Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: mily przyznaj sie... 11.07.02, 10:22 chce te królewne tylko dla siebie :( Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: mily przyznaj sie... 11.07.02, 10:27 w kieszeni na tylku to sobie mozna grzebien nosic jak sie jest marianem:) ja kartke nosze w specjalnej teczce na papiery i nigdy sie z nia nie rozstaje:) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: mily przyznaj sie... 11.07.02, 10:28 a dlaczego nie w specjalnej kieszonce na lewej piersi? i dlaczego im nie powiedziałeś, ze bez rękawiczek nie dotykać, bo pobrudzą cenne dzieło? Odpowiedz Link Zgłoś