Gość: marian paździoch IP: 62.69.200.* 13.06.05, 09:16 jest tyle tematów do zrobienia dobrego filmu polskiego np. kompania pedałów, albo kompania pielęgniarek lisbijek, lub czterech zoofilów i pies. tematy na czasie. mp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marian paździoch Re: teraz czas na paradę zoofilów a potem czas na IP: 62.69.200.* 13.06.05, 09:28 a potem parada księży-pedofilów pod hasłem: "Pozwólcie dzieciom przyjść do mnie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Long in Re: teraz czas na paradę zoofilów a potem czas na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 09:30 Ciekawe, że żaden z oborońców "wolności i tolerancji" nie zabrał głosu na temat wydarzeń z Paryża, przypomnę, że mówiły o tym Wiadomości, a chodzi o wdarcie się grupy homoseksualistów do Katedry Notre Dame (urządzili sobie tam parodię ślubu). Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Re: teraz czas na paradę zoofilów a potem czas na 13.06.05, 09:38 Wszystko przed nami.Niech się umocnią ,zacznie się bal na całego.Normalnie ludzie poświęcają swój czas i energię na wychowanie dzieci,a ci z nudów pchają się do polityki,organizowania parad,manifestacji i innych publicznych ekscesów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Treo Re: teraz czas na paradę zoofilów a potem czas na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 10:34 Otóż to. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: teraz czas na paradę zoofilów a potem czas na 13.06.05, 12:40 posłowie prawicy szalejący po muzeach, homoseksualiści szalejący po katedrze - po każdej stronie są przegięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi dziś to nasz problem numer jeden IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 12:56 A ja mam swoją teorię n/t parady i antyparad. Uważam że zatwardzialcy i „pedały” są w zmowie. Cały ten hałas służy promocji jednych i drugich na niespotykaną dotąd skalę. I zmowa ma charakter ponadnarodowy. Polaryzacja opinii ma za zadanie odwracanie od właściwych problemów i przyciąganie ogłupiałego elektoratu do jednych i drugich po to właśnie abyśmy w wyborach musieli wybierać pomiędzy przykładowym SDPL i PiS. Bo jest nie do pojęcia dla mnie aby problemem dla jednych i drugich był stosunek do stosunku a właściwie do stosunku od przodu czy od tyłu lub stosunek z kolegą czy odwrotnie. Toż to kpina jawna aby tym co nas rozróżnia w kwestiach światopoglądowych był owy niuans. A gdzie reszta? Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzek Re: teraz czas na paradę zoofilów a potem czas na IP: *.wro.volvo.net / 62.29.248.* 13.06.05, 15:59 Zdawało mi się, że po muzeach to grasują pseudo-artyści, których jedynym pomysłem na sławę jest bezczeszczenie symboli religijnych. Oczywiście chrześcijańskich, bo za islamskie zapłaciliby makówką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Jazzek! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 17:30 Gość portalu: Jazzek napisał(a): > Zdawało mi się, że po muzeach to grasują pseudo-artyści, których jedynym > pomysłem na sławę jest bezczeszczenie symboli religijnych. Oczywiście > chrześcijańskich, bo za islamskie zapłaciliby makówką. Dobrze mówisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: teraz czas na paradę zoofilów a potem czas na IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.05, 12:43 To było naganne, tak samo jak niszczenie krzyży czy cmentarzy przez hetero. Dlaczego jednak TV nadała ten materiał akurat w dniu parady??? Wydarzenie w Paryżu miało miejsce tydzień temu, tak długo idą materiały?? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: teraz czas na paradę zoofilów a potem czas na 13.06.05, 13:07 przecież nie specjalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzek Re: teraz czas na paradę zoofilów a potem czas na IP: *.wro.volvo.net / 62.29.248.* 13.06.05, 16:05 Gość portalu: e.beata napisał(a): > To było naganne, tak samo jak niszczenie krzyży czy cmentarzy przez hetero. Dlaczego podkreślasz "hetero"? Po pierwsze, niewykluczone, że homosie też niszczą cmentarze (w tym samym stopniu, w jakim udzielają się w ruchach rasistowskich i neofaszystowskich). Po drugie, niszczenie krzyży bardziej wskazuje na lewacką aberrację umysłową niż na motywy seksualne. Odpowiedz Link Zgłoś
marc1951 Re: teraz czas na paradę zoofilów a potem czas na 16.06.05, 23:21 Do katedry nie poszli brac slub geje mzulmanscy,tylko katoliccy i jak z tego wynika katolicy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas będę brutalny!!! [czerwony kwadracik] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 16:17 tak mnie naszło, że homoseksualiści to maja fajnie. No, tak. My heterow pewnym wieku, niebedziemy juz mogli...no nie stanie nam... sił. A taki homo, to kolega mu zrobi od tyłu...satysfakcja murowana! Zapisuje sie do homo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigi. Re: będę brutalny!!! [czerwony kwadracik] IP: 155.37.231.* 13.06.05, 16:33 duzo mlodszy kolega Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: będę brutalny!!! [czerwony kwadracik] IP: 62.69.200.* 13.06.05, 17:04 >zapisuje sie do homo! jeżeli ty na poważnie , to ty musisz mieć hymoroidy. Przyczyny: Proces powstawania hemoroidów związany jest z niedostatecznym poziomem troski o tą okolicę. Prowadząc higieniczny tryb życia można uniknąć tej przykrej dolegliwości której obecnie doświadcza prawie co druga osoba. Do czynników sprzyjających należą: .między innymi stres. Seks analny, a hemoroidy: Stosunki analne nie wywołują hemoroidów. Masaż zwieracza w czasie stosunku dodatkowo poprawia ukrwienie zapobiegając chorobie. są jednak inne sposoby leczenia. zależy to od stadium choroby. radzę ci wyluzuj i skonsultuj to z lekarzem, bowiem zmiany, które przypominają hemoroidy, mogą być o wiele groźniejsze i ten masaż nie wystarczy, co pokazuje przykład jednego znanego polityka, który tylko jeden dzień tylko chciał być 'homoniepewny'. pozdrawiam serdecznie! mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrea Re: czyli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 17:42 czyli HOMOSEKSUALIZM, to ZDROWY styl życia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re:spróbuj... IP: 62.69.200.* 13.06.05, 18:19 to się dowiesz.:-}> mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re:spróbuj... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 19:07 no Marian nie certol się dawaj opowiedz!!!! Ja jeszcze nie mam hemoroidów, ale może jakaś profilaktyka by sie przydała... Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz polecam .......................... 13.06.05, 19:22 info.onet.pl/1232646,0,0,10,itemsp.html natomiast ja chętnie pozostanę przy swoich dotychczasowych preferencjach....mają wiele uroku , a płeć piękną wielce sobie chwalę...są jakby to powiedzieć ...takie urocze ...bliskie anielicom.... dzięki waszej postawie stwarza się większa przestrzeń dla mnie... powodzenia i życzę jakby to powiedzieć jakiejś niesłychanej lekkości odbytu,pardon, bytu ,bytu !!! bytu !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: polecam .......................... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 19:30 lotność lotnością, a hemoroidy chłopie to katorga! Kolega miał i opowiadał, no nie życzę, nie życzę... Anielice powiadasz, bliskie aniołom powiadasz... diabeł tez, że tak powiem bliski aniołowi... a ja tam wole diablice! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: polecam .......................... IP: 62.69.200.* 13.06.05, 22:59 felix_edmundowicz napisała: > info.onet.pl/1232646,0,0,10,itemsp.html > natomiast ja chętnie pozostanę przy swoich dotychczasowych Co chciales powiedziec pokazujac nam te strone? To bliskie polozenie JPII i slowa HEMOROIDY? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re:spróbuj... IP: 62.69.200.* 13.06.05, 19:30 jeżeli twój odbyt wolny jest od tej dolegliwości. to nie mogę pojąć co cię tak ciągnie. to tak się mówi profilaktyka, ale uważaj abyś kartofli nie gubił. mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re:spróbuj... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 19:33 wiesz ja jestem generalnie przeciwnikiem tego stylu zycia, ale wiesz ja tak żeby walczyć o wolność i równość, jak Profesor Nałęcz Tomasz! Wiesz w tym temacie nie wolno nam dać dupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re:spróbuj... Marian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 19:58 nie za bardzo zajarzyłem z tymi kartoflami... pewnie to jakiś dowcip albo cos takiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Marian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 20:21 znalazłem specjalnie dla Ciebie na onecie HEMOROIDY - STARY PROBLEM, NOWE METODY LECZENIA On Clinic 2005-06-09 14:12:00 Dopóki żylaki odbytu nie utrudniają codziennego życia, zwykle chorzy nie decydują się na leczenie. Kiedy zaś hemoroidy powiększają się, pojawia się ból i krwawienie, jedynym ratunkiem - w błędnym przekonaniu większości - jest operacja. Zamiast do szpitala można jednak udać się do ON CLINIC, specjalistycznego oddziału medycznego międzynarodowej sieci. Lekarze proktolodzy zamiast skalpelem posługują się tu nowoczesnym sprzętem medycznym, dzięki któremu można pozbyć się guzków szybko i bezboleśnie, a zaraz po zabiegu wrócić do domu. Statystki pokazują, iż w ciągu kilku lat po zabiegu ponad 90% pacjentów leczonych metodami stosowanymi przez ON CLINIC na całym świecie, nie miało żadnych dolegliwości czy nawrotów choroby. Wykwalifikowani specjaliści, bezpieczeństwo i wygoda to podstawowe zalety terapii przeprowadzanej w ON CLINIC. To także oszczędność czasu - bezpośrednio po zabiegu nie ma wskazań do hospitalizacji czy przebywania na zwolnieniu lekarskim. Szczegółowe informacje udzielane są codziennie w godz. 8.00-20.00 oraz w soboty między 8.00 a 14.00 pod numerami telefonów: [usunieto ze względów reklamowych] Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz inny punkt widzenia , np. Prezydenta Miasta W-wy 13.06.05, 20:48 no proszę,ale się chłopaki rozbzykali, pardon,rozbrykali. Tak ich wciągnęła ta parada równości i zachęta prof.Nałęcza Tomasza. ( a propos ,pan Tomasz jako jednodniowy to przybrał opcję bierny czy czynny?) nasunęła mi się tylko taka myśl ,że jeżeli wy poważni ludzie rozważacie albo robicie to o czym opowiadacie pod wpływem szumu medialnego wokół parady i samej parady, to czy można przyjąć że obawa prezydenta miasta stołecznego warszawy,że manifestacja określonych preferencji seksualnych,bo przecież de facto temu służyła owa manifestacja, że taka manifestacja może przyczynić się do rozprzestrzenia tych preferencji wśród młodych ludzi, podatnych na zjawiska mód sezonowych i innych wpływów do zdecydowania się na takie akty współżycia,choćby z ciekawości? piszę to jako adwokat diabła (advocato gallus domsticus) taka luźna refleksja.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: inny punkt widzenia , np. Prezydenta Miasta W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 20:58 wiesz ja nie wiem czy pod wpływem mody mozna zostać homo, bo jeżeli ktos jest hetero, ale współżyje z ta sama płcią (powody mody czy inne), to czy jest homo? Bo czytałem, że homo to jakieś odchyły w genach, mozna rzec choroba! Czyli to że ktos współzyje z facetami (też) to nie jest homo, ot po prostu daje dupy... Lansowanie takiego stylu życia czy bycia... to moze być, bo jakis homo moze byc inteligentny, majetny i przyciągnie jakiegos mołodego... Wiesz, ja nie mam zdania jak postepować z nimi... wiesz jak to choroba, to powinno się raczej leczyć czy jakos tak, a jak cos innego to wtedy niech sie lansują... A jakby tak alkoholicy robili parady, o albo narkomani i dilerzy! Ja wiem propagowanie alkoholu i narkotyków zakazane... no właśnie a czemu, jaka to równość i wolność??? Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.felek Re: inny punkt widzenia , np. Prezydenta Miasta W 14.06.05, 19:48 Jędrek, co za pomylenie z pokręceniem u Ciebie! Pisałem już ze sto razy - ze Światowa Organizacja Zrowia ONZ, lekarze seksuolodzy, psychologowie i psychiatrzy zajmujacy się spraami seksu - jednoznacznie stwierdzają, że homoseksualizm nie jest chorobą ani dewiacją ., ani zboczeniem itp. Natura czasami robi nam psikusa i funduje ludzkości homoseksualistę - osobnika płci różnej, damskiej i męskiej,który pociąg fizyczny czuje wyłącznie do własnej płci. I nikt na to nie wynalazł ani lekarstwa, ani terapiii. Po prostu taki się człowiek rodzi. Homoseksualizmu się nie propaguje, jako używki, to nie nałóg jak alkoholizm czy narjkomania. Kurde, czy to tak trudno jest zrozumieć? Nie możęsz sobie nagle wstać rano i powiedzieć - no to ja jestem trendy i będę homo! Nie będziesz. Co najwyżej możesz zostać taką sobie męską dziwką, co to daje tyłka każdemu jak dobrze zapłaci. Ale to nie oznacza, że będziesz czuł pociąg fizyczny do facetów. Więc nie myl do diabła tych dwóch spraw! Nie każdy gey - to taka męska dziwka, tak jak nie każda lesbijka sypia z każdą napotkaną dziewczyną, która jej sie spodoba i na którą ma ochotę. A ku..szony są, jak wiesz są - i u kobiet i bywają męskie. Myślisz przedziwnie. To tak jakbyś o każdej niewieście myślał, że jest - q...a, bo jest kobietą. I przestrzegał wszystkich dookoła, by się nie kontaktować z babami, bo to choroby, syf, kiła i mogiła, rozpad rodziny i demoraliacja nieletnich. Broń Boze nie należy się z nimi umawiać, a jak już to broń Boże nie dawać kwiatków, prezentów i innych dupereli, na jakie się wysilamy by dziewczynę zaciągnąć do łóżka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krust za dwa pokolenia. IP: 83.168.106.* 13.06.05, 21:28 Onegdaj na Niepodległości zauważyłem dwóch facetów wyszminkowanych, za paluszki się trzymających. Z wrażenia i ciekawości w słup uliczny przywaliłem, a japa odworzyła mi się do poziomu płytki chodnikowej. Ale potem myślę sobie, że tę różność moje(nasze) pokolenie nie zaakceptuje nigdy, tak jak nasze babcie za "chiny ludowe" nie chciały zaakceptowac panien z dzieckiem bo to efekt zepsucia. Minęły lata i dziś to nic takiego. Tak samo będzie kiedyś z widokiem facetów z rękami wepchniętymi partnerowi za tylne szlówki spodni. Dziś niedobrze na ten widok się robi. Za dwa pokolenia będzie inaczej. Tak myśle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: pewnie masz racje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 21:32 pewnie masz rację, ale... przeciez homoseksualisci - że zauważę - nie mogą mieć dzieci, znaczy nie śa w stanie urodzić... to chyba nie stanie za dwa pokolenia, bo oni nie bedą mieli pokolenia! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: teraz czas na paradę zoofilów a potem czas na 13.06.05, 21:32 pażdzioch założył wątek ponizej normalnego poziomu ilorazu inteligencji na dodatek znalazł pochlebców ale cóż ja sie ma niejakiego magazyniera za wzór to i wątek do tego wzoru dostosowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: teraz czas na paradę zoofilów a potem czas na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 21:51 wiesz, sorki, no zartuje troche, ale wiesz... no sorki dla mnie temat ten bardziej do zartów niż walki o wolność! I nie wiem czy to wina szkoły czy Natury? Słuchaj jeżeli homo nie pokazuje tego (a znam takich co nie obnosza sie z tym) to ja nic przeciw nie mam, niech se tam bedą! Ale jak zauważył Krust, jak ich przybywa w zatrważającym tempie, to musimy walczyc o ludzkość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: teraz czas na paradę zoofilów a potem czas na IP: 62.69.200.* 13.06.05, 22:17 piotr, aby ci poprawić humor( lub zepsuć) W celi siedzi pedał i zoofil. Zoofil mówi: - Gdyby była tu choć mała muszka! Na to pedał: - Bzzzzzz! pozdrawiam serdecznie!mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krust i jeszce jedno.. IP: 83.168.106.* 13.06.05, 21:41 Wg jakiś badań - nie wiem tylko kto i jak,nie pamiętam - liczba ludzi o orientacji homo rośnie. Badacze mówią, że na początku XX w.- ok. 3% populacji, w latach 50-tych 6%, dziś mówi się o 13 procentach ludzi homo. Rodzi to pytanie : kto i jak za jakiś czas będzie rodził?. Zastępowalność pokoleń zagrożona. Ludzkość nam gaśnie!! Na naszych oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: i jeszce jedno.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 21:46 ej jak to prawda, to zrobi sie przymusowe kontakty płciowe z przeciwna płcią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krust Re: teraz czas na paradę zoofilów a potem czas na IP: 83.168.106.* 13.06.05, 21:52 Dlatego medycyna tak usilnie szuka alternatywnych rozwiązań, typu in vitro itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas co sugerujesz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 22:13 sugerujesz Krust, ze to jakis spisek homoseksualistów żeby te dzieci probówek były i finansuja te badania? To po żydach to bedzie nastepna grupa tak rozprzestrzeniona po swiecie i trzymająca się w kupie! Albo sie połączą albo dojdzie do konfliktu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: teraz czas na paradę zoofilów a potem czas na IP: 62.69.200.* 13.06.05, 22:52 Gość portalu: krust napisał(a): > Dlatego medycyna tak usilnie szuka alternatywnych rozwiązań, typu in vitro itp. > * in vitro też niedobrze, nie mówię o pederastii bo tu niema takiej możliwości. ale lisbijstwo. tu mogą być awantury domowe, bo jak obie będą chciały rodzić? albo w razie niby rozwodu. komu przyznać małego in vitrowca? a jak jeszcze sędzia będzie hetero, to nie znajdzie zrozumienia. będzie galiomatias, oj będzie! mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas a propos gejów i pederastów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 22:59 Syn do taty mówi, ze jest gejem. Tata tak spojrzał i pyta: - A syna Ty masz jacht? - Nie tato... - A synu Ty masz taki eskluzywny samochód? - Nie tato, przecież wiesz... - To synu Ty nie gej, a pederasta jesteś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas UWAZAM że wszelkie odchyły powinno sie pietnować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 23:19 tak uważam... powinno sie pokazywać w negatywnym świetle wszelkie dewiacje i odchyły! Porówni alkoholizm, narkomanie, palenie papierosów i homoseksualizm! I co tam jeszcze my jako społeczeństwo uważamy za nienormalne... Nie rozumiem co ma to wspólnego z równością? Powtarzam to tak jakby narkomani domagali sie jakiś praw w ramach równości! Narkomania jest dewiacja i homoseksualizm też! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: UWAZAM że wszelkie odchyły powinno sie pietno 14.06.05, 00:56 Gość portalu: andreas napisał(a): > tak uważam... > powinno sie pokazywać w negatywnym świetle wszelkie dewiacje i odchyły! > Porówni alkoholizm, narkomanie, palenie papierosów i homoseksualizm! > I co tam jeszcze my jako społeczeństwo uważamy za nienormalne... > > Nie rozumiem co ma to wspólnego z równością? > Powtarzam to tak jakby narkomani domagali sie jakiś praw w ramach równości! > > Narkomania jest dewiacja i homoseksualizm też! ja bym jeszcze dodał pasozytnicze wykorzystywanie finansowe pracownikow najemnych !szczególnie gdy komus sie każe pracowac po dwanascie albo i szesznaście godzin za 800 zł korzystając ze zmowy pracodawców i bezrobocia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: lech kaczyński będzie dobrym premierem IP: 62.69.200.* 14.06.05, 08:33 tą jedną decyzją zyskał wielu zwolenników. wielu moich znajomych wyraża się o nim ciepło a nawet z nutką sympatii. ja również łapię się na tym, że uważniej słucham co ten polityk ma do powiedzenia. choć dawniej miałem o nim inne mniemanie. pewnie wielu ludzi mający nieczyste sumienia, obawiają sie wygranej jego partii i stąd nerwowość i ataki na pis. to daje do myślenia. nałęcz jako polityk i historyk a także jako wicemarszałek normalnie dał dupy, biorąc udział w tej nielegalnej paradzie zboczeńców choć darzyłem tego człowieka szacunkiem i uznaniem za prowadzenie komisji śledczej. muszę skorygować nieco moją o nim opinię mp Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: lech kaczyński będzie dobrym premierem 14.06.05, 09:46 mam czyste sumienie a boję się rządów pisuarów. wy taż raczej powinnyście skoro chce wprowadzić zamordyzm jak w latach 70. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: lech kaczyński będzie dobrym premierem 14.06.05, 18:42 nerwowo to sie zachowują i zachowali przeciwnicy polskiej konstytucji a o zboczeniach nie bede mówił bo jeszcze kogos obraże z bratem kaczynskiego na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz panie piotr33k2 - jak z Orwella .. 15.06.05, 17:41 Jest taka książka Orwella "Folwark zwierzęcy" ,zakazana swego czasy przez pana starszych kolegów z partii, bo obnażała system w którym przyszło żyć Polakom w 2-iej połowie XX wieku. W tej książce wprowadza się zasadę równości zwierząt, z tym że jedne zwierzątka określają się mianem r ó w n i e j s z y ch . To samo jest z wami. Oto bronicie podczas parady równości praw gejów,demokracji i konstytucji.jednocześnie na tym forum regularnie imputujesz pan,albo wytykasz pan ( bo jak jest naprawdę to ja nie wiem,bo życie sexualne ludzi mnie nie interesuje,mnie interesuje co najwyżej m o j e życie sexualne) że pana wróg polityczny nr 1 ( bo przecież nie przeciwnik,zbyt zajdle) Kaczor nr 1 lub 2 ( nie rozróżniam ich) jest zboczeńcem,tzn gejem. Otóż jeśli pan bronisz praw gejów, to musisz pan ich bronić wszsytkich, a nie tylko swoich gejów, tych równiejszych bo obiecali że będą głosować na neo- pseudo-lewicę. Ale jak widzę nie przeszkadza panu to pisać o zboczeńcach.To albo akceptujecie gejów,albo uważasz pan ich za zboczeńców,jeśli są gejami a nie idą w paradzie. Nic się nie zmienia w mentalności pseudo-lewicy. Wstyd. Są równi i równiejsi dalej obowiązuje,wobec tego lewica do lamusa,bo jest ślepym traktem historii,czy jak wreszcie chciał prof,Leszek Kołakowski mierzwą historii. oczekuje odpowiedzi na wątek z gen.Grotem. a te wypowiedzi to się zastanowię czy nie przesłać do waszej partyjnej centrali.Niech wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: panie piotr33k2 - jak z Orwella .. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.05, 19:03 Felix bo sa geje i pederaści! Geje to Ci co szli w paradzie, a Ci nie po linii to pederaści... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: panie piotr33k2 - jak z Orwella .. 16.06.05, 23:33 nie bronię ani gejów ani pederastów ani nawet kominiarzy bronie państwa prawa i konstytucji, za trudne to jednak dla was pojecie bo nic nie rozumiecie a chcecie uchodzić na forum za inteligentów.drogi feliksie nie wiem o jakich kolegach mówisz (chyba że o swoich) ani o jakich zakazach ,cos ci sie widocznie poprzestawiało w świadomości i rozumowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz Re: panie piotr33k2 - jak z Orwella .. 17.06.05, 07:24 piotr33k2 napisał: > nie bronię ani gejów ani pederastów ani nawet kominiarzy bronie państwa prawa i > > konstytucji, za trudne to jednak dla was pojecie bo nic nie rozumiecie a > chcecie uchodzić na forum za inteligentów.drogi feliksie nie wiem o jakich > kolegach mówisz (chyba że o swoich) ani o jakich zakazach ,cos ci sie widocznie > > poprzestawiało w świadomości i rozumowaniu. 1/ jeżeli pan bronisz,panie piotrze konstytucji,to dlaczgoż pan nazywasz homoseksualistów zboczeńcami? to wbrew konstytucji !! 2/ nie moge uchodzić na forum za intelektualistę, z powodów oczywistych : nie należe do partii demokratycznej,ani nie piszę w GW, anie nie byłem na paradzie równości gejów, ani nie mam zamiaru jechać na żadną paradę ,nawet pogrzebową SLD,bo wielce sobie cenię czas mój prywatny a i moja kotka nie lubi jak ją opuszczam na dłużej. Nie odpowiedział mi pan,panie piotrze na meritum mojej wypowiedzi , dotyczącej tego że raz , walczycie o gejów broniąc konstytucji,a raz ich nazywacie zboczeńcami pedałami,itd. nie mogę tego pojąć. Szkoda że nie bronił pan i pana koledzy konstytucji gdy tyle spraw trzeba było wysyłać do Trybunału konstytucyjnego, bo były sprzeczne z Konstytucją. Zaczynam uważać,że konstytyucja stała się Tablicami Mojżeszowymi, i zaczęła mieć rzesze wyznawców.A przypominam że konetytucja jest autorstwa polityków których słabości są powszechnie znane i jest owocem zgniłego kompromisu i już w preambule opowiada skąd wywodzą wartości niektórzy nasi obywatele - i w rezultacie czego mamy bez liku afer.Chciałbym przypomnieć także że w sprawie marszu i łamania konstytucji jakoś słabo się wypowiadają sami autorzy konstytucji , przez niektórych polityków żartobliwie przezwanych pornogrubasami. pozdrawiam i proszę mnie nie obrażąc od inteligentów. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: panie piotr33k2 - jak z Orwella .. 17.06.05, 14:45 ja nazywam ich zboczeńcami? cały czas tu wyjaśniam i tłumacze jak dzieciom że nimi nie są .mozna udzielać zgody na manifestacje faszyzującej i nacjonalistycznej młodzieży wszechpolskiej?, można więc dlaczego nie mozna wymyślając jakiś głupi i prostacki pretekst mniejszości seksualnej która nie jest ani zakazana ani nielegalna tylko dyskryminowana i po właśnie była organizowana ta manifestacja ,czy to takie trudne do pojęcia ? złamane zostało prawo przez kaczynskiego w imie jego prywatnych interesów i poglądów co żle świadczy o nim jako kandydacie na prezydenta i wrecz go dyskredytuje bo mimo iz sie ma jakieś osobiste spojrzenie na pewne sprawy to jako osoba publiczna trzeba w systemie demokratycznym zawsze ale zawsze działać zgodnie z zasadami tej demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzek Re: panie piotr33k2 - jak z Orwella .. IP: *.wro.volvo.net / 62.29.248.* 17.06.05, 16:17 Zasadami demokracji? Bo mnie się jakoś mętnie kojarzy, że demokracja to rządy większości. Także, cholibka, seksualnej. Może lepiej skupmy się na prawie! Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz Re: panie piotr33k2 - jak z Orwella .. 17.06.05, 19:02 no panie piotrze33k2, proszę przeczytać swoje posty... 1/ piszesz pan : nie bronię gejów ani pederastów; 2/ o zboczeniach nie bede mowił bo jeszcze kogos obraze z bratem kaczynskiego na czele 3/ na teze andresa ze narkomania jest dewiacja i homoseksualizm tez pan dodajesz ochoczo ze dodajesz pasozytnicze wykorzystywanie pracowników do tych dewiacji ja suma sumarum nic nie mam ani do gejów ani do pana ani do kaczorów , tylko czy jak gej jest prawicowy to to jest gey którego popierasz pan czy nie,takim geyem prawicowym był holenderski Pim Fortun. ja się słówek nie czepiam,tylko tak na logikę coś tu nie rozumiem. i niniejszym dziękuję panu że przestał mnie pan zaliczać do inteligentów.ulżyło mi . pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: panie piotr33k2 - jak z Orwella .. 17.06.05, 23:01 widzę panie feliks że fakycznie nie rozumiesz a tu specjalnie nic nie jest trudnego do pojecia oprócz pojecia prostej zasady tolerancji jak to w normalnych demokracjach bywa a mówiąc o zboczencach o których nie będę mówil mówiłem oczywiście specjalnie i z przekąsem ,"to metafora taka". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas właśnie dzisiaj sie dowiedziałem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 23:53 zaprzyjaźniona lekarka (zaraz spoko, koleżanka) powiedziała mi, że gej to zadna choroba czy odchył genetyczny!!! Ot po prostu zachcianka seksualna!!! Tak wiec tym bardziej jestem przeciw propagowaniu takich zachcianek! Bo ja myslałem do tej pory, że to jakis nie taki chromosom czy coś i że ci pederaści to tacy nie z własnej woli...tylko natury. A tu się okazuje, że całkiem normalny może zasmakować w ... tym. I taki profesor tez, jak raz popróbuje, to może mu zostać!!! Czyli to jak palenie czy picie albo narkotyki! Jak się chce, to sie próbuje i ... woli tak. A był jaikis profesor Kinsey czy jakoś, który uważa że nic co miedzyludzkie, ale nie krzywdzące innego człowieka nie jest złe!! To jak z tym marszem alkoholików, nałogowych palaczy czy ćpunów?? Jak równość, to karwa równość!! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: właśnie dzisiaj sie dowiedziałem 17.06.05, 00:01 no widzisz jaki ty ze swoją lekarką mądrzy jesteście,powiniście publikować w naukowych i medycznych periodykach i jezdzić na sympozja ,myślę jednak że ta lekarka to niczym z tego pamietnika młodej lekarki a ty jesteś jej tym pacjentem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: właśnie dzisiaj sie dowiedziałem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 00:04 a Ty widze Piotr jak ten co pali, pije, ćpa czy też jak ten gej z tym no pederastą? Powinieneś taki marsz w Szczecinie zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: właśnie dzisiaj sie dowiedziałem 17.06.05, 00:11 robie tylko pierwsze dwie pierwsze rzeczy przez ciebie wymienione z tym że jedną okazjonalnie i z głową co do marszu to najbardziej jest potrzebny i najchetniej widziałbym marsz przeciw ciemnocie i zacofaniu intelektualnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: właśnie dzisiaj sie dowiedziałem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 00:29 a nie przeciw wolności słowa i mysli, bo niektórzy mysla, że im wolno robic co chcą, ale innym nie wolno myslec źle o tym co oni robia, bo to wtedy ciemnota i zacofanie... Taka wolność, intelektualnośc i równośc, ale tylko w jedna stronę W JEDYNIE SŁUSZNĄ... wydawało sie, że takie myslenie sie skonczyło... ale widać trwa i waruje! Tak my to wolność, a przeciw nam to zacofanie... No, to jest jakas mysl! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas ja panie Piotrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 00:53 ja tak czasami myslę może niebyt lotnie, może czasami nie tak jak inni, pewnie często bardzo sie myle, pewnie nie zawsze mam rację... ale to moje prawo do pomyłek i myslenia, jak ja uważam i do wyrażania mojej opinii, jak inni do wystawiania swojej dupy gdzie chca i komu chcą... i nie chciałbym by ktos nazywał to ciemnota,czy zacofaniem, bo ja tak mysle w pełni swiadomie i po szkołach... I sposób postepowania innych czy słowa innych nie nazywam od razu ciemnogrodem i depresja intelektualną, bo każdemu wolno chyba jeszcze mysleć jak chce! No, chyba że Gazeta juz zakazała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: ja panie Piotrze IP: 62.69.200.* 17.06.05, 06:03 on, to znaczy piotr33k2, nie nazywa nikogo ciemnogrodem. 'ciemna masa', to jego ulubione powiedzonko. to taki współczesny sienkiewicz. w potopie sienkiewicz prostych ludzi nazywał 'czernią' on powiedzonko to unowocześnił. używa je bardzo chętnie, i dość często. ale z tego powodu nie musisz zwracać się do niego 'panie piotrze' pozdrawiam serdecznie!mp Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska andreas 17.06.05, 14:52 twoja koleżanka albo niedouczona albo katoliczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: andreas IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.05, 15:01 raczej watpię! Ale znaczy że sugerujesz, że pederaści to maja pokrecone w genach i dlatego faceci wola facetów? Mysle, że to Ty mylisz osoby homoseksualne z osobami, które nie czuja sie dobrze w swojej płci! Zastanów sie, bo to sa dwie różne grupy! Jeszcze raz facet który jest facetem, a z genów wynika ze powinien byc kobieta to nie homoseksualista! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: andreas 17.06.05, 15:09 homoseksualiści wolą własną płeć. transeksualiści źle się czują z płcią z którą się urodzili. homoseksualizm to nie zachcianka ani choroba. takim się po prostu jest. to tak jak z kolorem oczu. genetyka. a spytaj koleżanki czy uznaje chemiczne środki antykoncepcyjne wtedy będziesz wiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: andreas IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.05, 15:30 nie wiem czy wiesz co piszesz bo piszesz dokładnie to samo co ona mówi, zreszta opieraja sie na tym profesorze co ja jego nazwiska zapomniałem. Homoseksualisci nie maja nic pokrecone w genach, to tak jak z kolorami, piciem, paleniem czy narkotyzowaniem się. Po prostu chca byc z ta sama płcią! To przeciez mi powiedziała, i tak napisałem - że chcą oni, a nie wynik jakiejs ułomnosci ciała. Transeksualisci - maja pokrecone w genach. Nie rozumiem czemu to atakujesz, skoro piszesz dokładnie to samo... Jest za antykoncepcja, bo w przeciwieństwie do wielu tu kobiet jest otwarta i nowoczesna. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: andreas 17.06.05, 15:36 a nie powiedział ta lekarka z pamietnika (młodej lekarki) dlaczego chcą? chcieć to sobie można trzeba jeszcze "móc" a żeby móc to nie wystarczy zwykła ekstrawagancka zachcianka . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Piotr IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.05, 15:43 to tak jakbyum sie zapuytał czemu Ty masz inne zdanie niz ja! Pewnie jest to wtłumaczalne - moze nawet genetyczmie, może społecznie, a moze srodowiskowo... Wiesz, nie bede jej puytał czemu ludzie sie róznia i jeden lubi kawę a drugi nie... Powtarzam za ileś lat jak genetyka sie rozwinie dalej (jak pozwola jej przeciwnicy dyskryminacji) to pewnie wszystko, kazde nasze postepowanie czy sma da sie wytłumaczyc genetyczno-fizycznie-chemicznie, bo do tego to sie sprowadza. Ale myslę, ze na tym forum wystarczy jak bedziemyoperowac w sferze słów chce, mam ochote, lubie lub nie lubię, mysle inaczej... Powody głębsze zostawmy zdala, bo moja głowa zbyt mała na to! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Piotr 17.06.05, 16:07 no i dobrze andreas!pozwól im zyć jawnie ,nie kpij,nie wyzywaj,nie obrazaj, nie sprowadzaj wszystkiego tylko do obrażliwej plebejskiej wulgarności . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Piotr IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.05, 16:11 a Ty pozwól mi miec inne zdanie na temat co robia inni... i jezeli osadzam kogos inaczej i mam negatywny stosunek do ich postepowania, to nie nazywaj tego ciemnota i zacofaniem intelektualnym!!! A jakie słowo jest wulgaryzmem pederasta czy gej? Pederasta uzywane w języku polskim od lat, prawie uzus, a gej nie polskie słowo... Pamietaj wolność w dwie strony!! Dla Ciebie i dla mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Piotr nie uwierzysz IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.05, 16:37 nie uwierzysz, ale ja jestem za wieksza wolnoscią... uważam, że homoseksualisci moga sobie być, a narkotyki nie powinny byc zakazane i kazdy kto chce powinien sobie wybrac partnera i narkotyk jaki chce! I może sobie propagować swój styl, a wybór należy do nas! Ty tez tak myslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Piotr nie uwierzysz 17.06.05, 17:21 w twoim pytaniu zawarta juz jest teza i sugestia że narkotyki, wszelkie zło i homoseksualizma to jedno i to samo ,nie wyszedłeś jednak poza ten krąg ograniczenia i musze cię jednak zaliczyć do "ciemnej masy",koniec dyskusji na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Piotr nie uwierzysz IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.05, 17:24 ale ja naprawde jestem za woolnym dostepem! Żadna tam sugestia... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: andreas 20.06.05, 09:51 nie dlatego , że mają zachciankę, tylko dlatego, że tak kochają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylka Re: O, mądra... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 16:18 ja_aska napisała: > twoja koleżanka albo niedouczona albo katoliczka. Jakie szczęscie, że ty jesteś douczona i niekatoliczka. lekko ci sie będzie umierać. Zabierzesz swoje douczenie ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: O, mądra... popatrzmy matematycznie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.05, 16:50 ja_aska zasugerowała, że mozna być albo niedouczona albo katoliczką, czyli nie mozna byc jednoczesnie niedouczona i katoliczka, co znaczy że katoliczka nie jest niedouczona, a zarazem niedouczona nie jest jednocześnie katoliczką! Czyli katoliczki zdaniem ja_aski sa douczone, a niedouczone - nie sa katoliczkami! Dobra robie przerwę na lekarstwa.... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: O, mądra... popatrzmy matematycznie 20.06.05, 10:29 aśka powiedział dokładnie to co chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: O, mądra... 20.06.05, 10:28 myślę, że lekko. bez jakiś dziwnych i niezrozumiałych dla mnie rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś