Dodaj do ulubionych

oświadczenie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 19:15
Forumowicze,
Uprzejmie informuję (po raz kolejny), że nie występuję na forum GW jako
student1.
W ogóle nie funkcjonuję na forum, poza tymi przypadkami, gdzie wpisuję się
pod własnym nazwiskiem. Zdarza mi się to tak rzadko, że system wylogował mój
nick. Dodam jeszcze, że nie czytuję też wpisów na tym forum. Z wielu powodów,
o których już pisałam – ale także, a może przede wszystkim dlatego, że nie
mam na to czasu. Dlatego, po kolejnym telefonie osoby, która poczuła się
urażona atakami osoby występującej jako student1, przeczytałam wpisy na forum
z kilku minionych tygodni i włos zjeżył mi się na głowie. Agresja
prezentowana przez etatowych forumowiczów, w tym studenta1 jest porażająca.
Przepraszam wszystkich, którzy mogli poczuć się urażeni wpisami tego
osobnika, domniemając, że ja kryję się za tym pseudonimem. Jednocześnie
poprosiłam młodego człowieka, aby swoją sympatię do naszego klubu radnych nie
wyrażał w postaci ataków na polityków z innych opcji. Obiecał, ale nie mogę
za niego ręczyć. Mam nadzieję, że argumenty w postaci ujawnienia nazwiska na
forum GW, odniosą skutek.
Pozdrawiam wszystkich, którym chce się tutaj pisać i czytać. Zazdroszczę
wolnego czasu, ja (jak mam) swój wykorzystuję inaczej. Polecam sport –
znacznie zdrowsze i mniej frustrujące. Małgorzata Jacyna-Witt
Obserwuj wątek
    • Gość: andreas hm IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.05, 19:20
      wszystko jest umiejetnoscia odpowiedniej organizacji pracy i czasu!
      na wszystko znajdzie sie czas...
      A najczęściej na cos poświecamy tyle czasu ile go mamy -
      prawo Murphego?
    • fifrock Re: oświadczenie 18.07.05, 19:24
      Czyli mowiac krotko: kopnijcie sie w czolo i pocalujcie mnie w ;)
    • Gość: zona pijaka Re: oświadczenie IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 18.07.05, 19:26
      Gość portalu: M.Jacyna-Witt napisał(a):
      Jednocześnie
      > poprosiłam młodego człowieka, aby swoją sympatię do naszego klubu radnych nie
      > wyrażał w postaci ataków na polityków z innych opcji. Obiecał, ale nie mogę
      > za niego ręczyć.

Nawet kłamać nie potrafi!
      • anamar Re: oświadczenie 19.07.05, 09:45
        Gość portalu: zona pijaka napisał(a):
        >
        > Nawet kłamać nie potrafi!
        ................................................................................
        .....kłamac to aqrat potrafi bardzo dobrze,ale fakt,że to kłamstwo jakby się
        nie udało...oj,pali się pani radnej koło d......
    • Gość: marian paździoch Re: nie wystarczy prosić IP: 62.69.200.* 18.07.05, 20:11
      nie wystarczy, trza dać mu po ryju.
      bo, żeby z sympatii do klubu, tak się wyrażać w postaci ataków?
      on, on się tylko boi mordobicia, już raz stchórzył.

proszę nie ujawniać jego nazwiska. może być podobne i co wtedy?

mp
      • Gość: andreas poza tem IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.05, 20:56
        poza tem on nie taki młody, jak już pełen przerazenia szmuglował z Berlina...
        my etatowi forumowicze to wiemy!
        • Gość: senior Re: poza tem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 21:31
          a ten student to pracował w BGM?
          • anamar Re: poza tem 19.07.05, 09:57
            ech,pisałam właśnie,że kłamstewko o studencie gosi zuuuupełnie nie
            wyszło...czyżby pani radna uważało forumowiczów za kompletnych idiotów?
    • Gość: mamoniowa Re: oświadczenie IP: 62.69.200.* 18.07.05, 22:31
      Polecam sport –
      > znacznie zdrowsze i mniej frustrujące.

ale za to jakie kosztowne !!
      • hanka41 Re: oświadczenie 18.07.05, 22:41
        Rozumiemy. ze student1 zakonczyl wystepy na forum ( obiecal pani MJW !!!),
        Zobaczymy kto sie pojawina jego miejsce ?
        • Gość: mamoniowa student303 IP: 62.69.200.* 18.07.05, 22:48
          oby tylko nie zjawil sie taki student z dywizjonem ! heh
          • anamar Re: student303 19.07.05, 10:01
            w sumie wypada się cieszyć,że małgosia zrozumiała,jak bardzo się wygłupiła...
        • Gość: obywatel Re: oświadczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 08:42
          o Jezusiczku..ale to klamczuszek z tej radnej,brzuszek ze smiechu mnie rozbolal.
          To jaki teraz nick bedzie??? Dziewica Orleanska II??
      • Gość: andreas eee kosztowne to nie takie jak.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 23:30
        eee kosztowne to nie takie, jak czasochłonne!
        Trenowanie - najlepiej codziennie po 2-3 godzinki,
        a sobota i niedziela zajeta ...
        świeta - zajete,
        • Gość: mamoniowa Re: eee kosztowne to nie takie jak.. IP: 62.69.200.* 18.07.05, 23:40
          czasochlonne z pewnoscia tez, ale cos mi sie wydaje, ze golf nie ma szans na
          to, aby trafic pod strzechy.
          • Gość: andreas Re: eee kosztowne to nie takie jak.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 23:53
            a to sie zdziwisz...
            golf na całym swiecie, ba w Niemczech czy Szwecji jest na zajeciach w szkole.
            No, pomysl co potrzeba do gry w golfa?
            Trawa, woda do podlewania i dołki.
            Kije golfowe nowe w markecie są po 400 zł!!!
            Tanim polem jest Łukecin, będą takie tanie pola niedługo (oby)i w Szczecinie.

Zreszta, roczna gra w Binowie czy Amberze, to karta stałego gracza 2000 zł.

Golf jest pod strzechami w Eurpopie Zach. i bedzie w Polsce,
            najlepiej świdczy o tym obecność kiji golfowych z torba w markecie za 400 zł!
            • Gość: mamoniowa Re: eee kosztowne to nie takie jak.. IP: 62.69.200.* 18.07.05, 23:57
              zdziwilam sie :-)mam nadzieje, ze mi to przez noc przejdzie !
              • Gość: andreas Re: eee kosztowne to nie takie jak.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 00:07
                słuchaj możesz kupić te kije lub za pięć złotych w Binowie wypozyczyć kij
                i żeton (10-12 zł) na driving range (wybijalnie ćwiczebną piłek) ...
                i pocwiczyc gre w golfa za 20 zł!!!

To Tobie zajmie pare miesięcy, potem kupisz te kije za 400 zł...
                i wejdziesz na małe pole - nie znam tam cen, ale płaci sie mało!
                W Łukęcinie chyba 15 zł za dzień (nie wiem dokładnie),
                jak bedziesz grała tak jak pani radna, to weźmiesz udział w turnieju
                za 50-100 zł i oprócz szansy wygrania czeka na Ciebie grill w tej cenie.
                Acha a w turniejach za 100 zł
                dostajesz poslek w czasie gry, czapeczkę i koszulkę, no i na koniec grill...
                • Gość: mamoniowa Re: eee kosztowne to nie takie jak.. IP: 62.69.200.* 19.07.05, 00:13
                  obawiam sie, ze gra w golfa jest jak dla mnie zbyt precyzyjna :-)
                  poza tym to ja juz wole nowe narty kupic.
                  • Gość: andreas Re: eee kosztowne to nie takie jak.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 00:15
                    a podaj cene nowych nart, ciuchów itd.
                    do golfa koszulka (nie T-shirt), spodnie nie dzinsowe i kije za 400 zł...

A jak policzysz wykorzystanie... golf całoroczne!
                    Nadto mozesz sobie trenować na działce, w parku, w domu!
                    Trawa lub chodnik wystarczy!
                    • Gość: mamoniowa Re: eee kosztowne to nie takie jak.. IP: 62.69.200.* 19.07.05, 00:19
                      mysle, ze dla poczatkujacego golfisty wskazane raczej odludne miejsce.
                      • Gość: andreas Re: eee kosztowne to nie takie jak.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 00:29
                        i ten golf o którym pisałem powyzej trafi pod strzechy w Polsce,
                        bo w innych cywilizacjach juz jest!
                        Natomiast jest golf, powiedzmy, eksluzive profesional!
                        I to kosztuje. Pole Modry Las - 10 ty. dolarów wstep!
                        Sa kije i po 20-30 tys. złotych, a ciuchy że głowa boli!
                        Turnieje na Majorce!
                        Ba grywałem, grywam na takich polach, gdzie najpierw przechodze po parkingu,
                        by napatrzec sie na najnowsze porsche czy inne jaguary!
                        Ale wiesz co? Na takich polach czesto wygrywaja Ci z kijami za 400 zł!!!
                        • Gość: mamoniowa Re: eee kosztowne to nie takie jak.. IP: 62.69.200.* 19.07.05, 00:39
                          ale chyba profesjonalista niekoniecznie zostaje sie z tak niewyobrazalnie
                          drogim sprzetem ?
                          zreszta mysle, ze to podobnie jak w narciarstwie. Sa ludzie, ktorzy koniecznie
                          musza miec na przyklad buty w jakich jezdza aktualni mistrzowie. Nie pomaga
                          tlumaczenie, ze zawodnik wklada nogi w te imadla na jeden zjazd.
                          • Gość: andreas Re: eee kosztowne to nie takie jak.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 00:53
                            profi w golfie to człowiek zyjący z golfa!
                            W Polsce to niekoniecznie bogaci ludzie, ale trenerzy.
                            Oni nie moga grac w golfa z amatorami - maja swoje turnieje.

Amatorzy oczywiscie moga grac drogim i markowym sprzetem,
                            ubrani w ciuch robione przez znane tylko wsród golfistów ubrania i buty.
                            Takie tam wiatrochłonne gorotexy...
                            Kupując to w sklepikach na polu.
                            W Polsce sklepiki golfowe sa drogie,
                            czesto tej samej firmy rzecz w sklepie sportowym czy w Niemczech
                            kupi sie duuużo taniej!
                            Bo tam golf nie jest eksluzive!
                            Zreszta powoli i w Polsce tez nie...

Zresztą najlepszy golfista Tiger Woods nalezy, jak pamietam,
                            do najlepiej opłacanych sportowców na świecie...
                            a opłacanie sportowców przez firmy reklamujace jest uwarunkowane przecież
                            dużą ogladalnościa...a wiec golf na swiecie ma dużą ogladalność!
                            • Gość: mamoniowa Re: eee kosztowne to nie takie jak.. IP: 62.69.200.* 19.07.05, 00:55
                              u nas na razie ludzie sie zachlysneli tym sportem, ale oby tak bylo jak
                              wspomniales...
                              dobranoc!
                              • Gość: piotruś Re: eee kosztowne to nie takie jak.. IP: *.okocim.com.pl 19.07.05, 09:57
                                ja tam wole Tai Chi
                                tańsze zdrowsze i bezpieczniejsze ;)
                                no i miecz kosztuje tyko koło 160 zł

pozdrawiam
                                • Gość: andreas Re: eee kosztowne to nie takie jak.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 12:47
                                  jakie bezpieczniejsze....?
                                  A pewnie Ty cwiczysz z kijem drewnianym?
                                  No to poczekaj...
                                  • Gość: piotruś Re: eee kosztowne to nie takie jak.. IP: *.okocim.com.pl 19.07.05, 12:58
                                    i mieczem i kijem i wachlarzem i wogule ćwicze

pozdrawiam
                                    • Gość: andreas Re: eee kosztowne to nie takie jak.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 13:03
                                      nie zrozumiałeś...
                                      wiesz, że kiedys cwiczono prawdziwymi mieczami....
                                      i niestety nie wszyscy w całosci przetrzymywali takie treningi!
                                      • Gość: piotruś Re: eee kosztowne to nie takie jak.. IP: *.okocim.com.pl 19.07.05, 13:16
                                        wiem
                                        a tera cwiczy sie ciczebnymi!!

no i wszyscy wychodzą cali ;)

pozdrawiam
                            • Gość: PIOTRUŚ Re: eee kosztowne to nie takie jak.. IP: *.okocim.com.pl 19.07.05, 10:26
                              narazie u nas to snooooooooooooooooooobizm
                              lubisz nie lubisz biegasz z tym kijem po polu i naparzasz w piłeczką

pozdrawiam
                              • Gość: andreas Re: eee kosztowne to nie takie jak.. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.05, 16:00
                                Gość portalu: PIOTRUŚ napisał(a):

> narazie u nas to snooooooooooooooooooobizm
                                > lubisz nie lubisz biegasz z tym kijem po polu i naparzasz w piłeczką
                                >
                                > pozdrawiam
                                -----------------------------

Hm, a Ty Piotruś biegasz z kijem za "wrogiem" i naparzasz po głowie!
      • anamar Re: oświadczenie 19.07.05, 09:59
        Gość portalu: mamoniowa napisał(a):

> Gość portalu: M.Jacyna-Witt napisał(a):
        > Polecam sport –
        > > znacznie zdrowsze i mniej frustrujące.
        >
        > ale za to jakie kosztowne !!
        Golf jest drogi,ale nie dla wszystkich...
    • Gość: Pismak Re: oświadczenie IP: *.fnet.pl 18.07.05, 23:26
      No, wreszcie. Choć, szczerze mówiąc, za późno. Student wystarczająco przysłużył
      się już i tak mocno nadszarpniętemu wizerunkowi tego ugrupowania i tej Pani
      Radnej. Trzeba było czytać to forum dokładnie, a nie tylko te wątki, które
      Student wskazywał.

Mogę domniemywać, że o jego wyczynach Szanowna Radna wiedziała od dawna.
      Dostałem przecież kawał czasu temu maila na priva od Autorki Oświadczenia w
      sprawie moich opinii o na Jej temat. "Doniesiono mi, że..." - napisała Pani
      Radna na wstępie. A kto miał donieść, jak nie Student? Na zlecenie to robił,
      czy z sympatii jeno - nie wiem, nie ważne. Słyszałem jednak, że w kręgach Od
      Nowy bardzo uważnie się to forum czytuje, dociera do IP, gromadzi materiał i
      szykuje pozwy :))))))). Ktoś jeszcze został postraszony pozwem?

W każdym razie, z pewną przyjemnością przyjąłem to oświadczenie. Choć
      autentycznie szkoda mi Studenta - to takie bolesne, gdy osobista Idolka
      publicznie i rzeczowo się od swego Fana odcina. I piszę to bez złośliwości.
      Informacyjnie. Widzisz, Chłopcze, na tym polega polityka. Jesteś cacy, gdy
      jesteś potrzebny do brudnej roboty na forum. Ale gdy wiatr zawieje w inną
      stronę; zmieni się koncepcja; zmienią się sojusze; albo ktoś się "w
      politykierskich układzikach" zdenerwuje i pogrozi Pani Radnej paluszkiem -
      dostajesz klapsa w gołą d... na środku stadionu. Bez sentymentów. I jak,
      Chłopie, podoba Ci się zabawa w politykę? Zauważ, że Pani Radna gotowa jest
      nawet podać publicznie Twoje nazwisko na forum. Zrozumiałeś nauczkę? Czy dalej
      sądzisz, że warto się w polityczne bagno angażować?

A nie kazała Ci przypadkiem Pani Radna osobiście i publicznie się na forum
      pokajać i przeprosić?

pismak_logowany@gazeta.pl
      • piotr33k2 Re: oświadczenie 19.07.05, 00:32
        ja tam wrogiem radnej nie jestem i nieraz ataki na nią uważałem za naciągane
        i przesadzone ale to jest... bardzo piękne oświadczenie, i jakie szczere
        prawdziwe!.student niczym rywin z jakubowską został wyrolowany i skazany na
        pozarcie ,student zrobił swoje ale za daleko to poszło ,student więc może i
        musi odejść.
        • Gość: andreas Re: oświadczenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 00:34
          ale o Rywinie nie zapomniano... nie siedzi!

To tak a propos analogii
          • Gość: zona pijaka Bękarcina IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 19.07.05, 07:47
            Dzisiaj rano widziałam Jacynę maszerującą do Prokuratury ze swoim bękartem,
            studentem. Trzymajmy się forumowicze, bo składa donos na nas wszystkich i
            Jurczyka. Pozamykają nas. Pomocy!
            • albert_c Sciema po prostu 19.07.05, 09:11
              Radma Witt zastosowala ciekawy trik odcinajac sie sama od siebie, w ten sposob
              sciemniajac forumowiczom o co idzie...

...a od kogo radna odebrala telefon? jakie to niepowazne.

i na koniec: Student, a nie mowilem...

• Gość: kolega Re: oświadczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 09:49
      Pani radna niech pani tak na tego studenta nie wpływa.chłop dobrze gada. Iże ma
      dużo racji
      • albert_c tylko Absztyf bedzie niepocieszony... 19.07.05, 10:08
        ...bo glowny obiekt jego drwin wlasnie konczy swoj zywot na forum...
        • anamar Re: tylko Absztyf bedzie niepocieszony... 19.07.05, 10:55
          albert_c napisał:

> ...bo glowny obiekt jego drwin wlasnie konczy swoj zywot na forum...
          ................................................................................
          ..........w tym przypadku dziwnie wierzę w reinkarnację...
          • absztyfikant Re: tylko Absztyf bedzie niepocieszony... 22.07.05, 21:05
            Lepiej pozno niz wcale, ale ja tez w reinkarnacje wierze:)
    • Gość: Mele Re: oświadczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 21:44
      • Gość: Mele Re: oświadczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 21:45
        Ooooooooooo, to ciekawe. To Pania Radna znajduje jeszce czas na sport?
        Podziwiam.............
        • Gość: Anka Re: oświadczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 11:04
          Ciekawa jestem jak pani radna ustosunkuje się do odwołania Kochańskiej z
          wiceprzewodniczącej rady miasta.Szkoda że nie czyta forum bo dowiemy sie
          dopiero po głosowaniu.Niby popiera kobiety a tutaj zobaczymy.
          • student1 Re: oświadczenie 22.07.05, 08:49
            Kochańska obroniła stołek

Grażyna Kochańska nadal jest wiceprzewodniczącą Rady Miasta. Z wnioskiem o
            odwołanie wystąpili jej koledzy z SLD. Prawica uznała to za awanturę wewnątrz
            partii i udzieliła jej zdecydowanego poparcia. Dlatego głosowała przeciw
            odwołaniu Kochańskiej.

- Nie mamy ochoty uczestniczyć w praniu brudów SLD - stwierdził Arkadiusz
            Litwiński z POPiS.

Wniosek o odwołanie Kochańskiej został złożony przez radnych SLD. Nie zawierał
            uzasadnienia.

- Cofnęliśmy rekomendację do zajmowania tej funkcji - mówił Jędrzej Wijas z
            SLD. - SLD zapłacił dużą cenę za to, że był opieszały wobec swoich ministrów i
            nie odwoływał ich od razu. My chcemy uniknąć tych błędów.

Za Kochańską ujęła się radna Małgorzata Jacyna-Witt, która jeszcze nie tak
            dawno również była wiceprzewodnicząca Rady Miasta.

Kochańska nie jest już członkiem klubu radnych SLD. Z pewnością zostanie także
            usunięta z partii. Wczoraj jednak obroniła stanowisko. Za jej odwołaniem było
            13 osób, przeciw tyle samo. Jeden głos był nieważny.

- Nie czuję się przyśrubowana do fotela - zapewniała radnych Grażyna
            Kochańska. - Żadnego ze swoich społecznych działań nie żałuję. Możecie mnie
            koledzy niszczyć, czas pokaże, kto miał rację.

Za odwołaniem Kochańskiej głosował SLD i Niezależny Ruch Społeczny. Przeciw
            POPiS, Od Nowa i radni niezrzeszeni.

Sojusz, żeby podziękować NRS za wspólne głosowanie, wybrało Bogdana Trzosa
            (NRS) na przewodniczącego komisji Bezpieczeństwa i Samorządności Rady Miasta.

ika, 22 lipca 2005 r.

• albert_c Re: oświadczenie 22.07.05, 09:08
              Trzos przewodniczacym komisji!

brawo SLD, juz trudno w radzie znalezc wieksza miernote!!!!
              • ja_aska Re: oświadczenie 22.07.05, 10:52
                nie trudno.
                • albert_c Re: oświadczenie 22.07.05, 10:57
                  wskaz w takim razie ta osobe?

bo mi naprawde trudno znalezc kogos gorszego od Trzosa.
                • Gość: poruta Re: oświadczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 10:57
                  No pewnie że nie trudno bo każdy wie że wiekszej miernoty w radzie nie ma.a
                  kogo ineego miałoby poprzec SLd przeciez oni takch własnuie cemią
            • anamar Re: oświadczenie 22.07.05, 12:24
              student,ty głos na forum zabierasz????jacyny sie nie boisz????
              • Gość: mamoniowa Re: oświadczenie IP: 62.69.200.* 22.07.05, 23:00
                moze to jakas teletombola ?
    • Gość: mamoniowa Re: oświadczenie IP: 62.69.200.* 19.07.05, 23:36
      Mam nadzieję, że argumenty w postaci ujawnienia nazwiska na
      > forum GW, odniosą skutek.

propozycja nie do odrzucenia ?
      • Gość: łowca talentów Re: oświadczenie IP: *.plonia.sdi.tpnet.pl 20.07.05, 09:41
        A student pisał , że się nie znają!
        • Gość: :( Re: oświadczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 16:04
          Student to fajny gość.W pubie gdzie jest barmanem robi show polityczny i
          wszyscy go popierają
          • Gość: łowca talentów Re: oświadczenie IP: *.plonia.sdi.tpnet.pl 22.07.05, 10:30
            To nie jest prywatnym przedsiebiorcą? Znowu kłamał!
    • absztyfikant Tia! 22.07.05, 21:08
      Znacie alkoholika, ktory mowi wprost, ze ma problemy z alkoholem?:)
      • Gość: marian paździoch Re: nieładnie! nieładnie! IP: 62.69.200.* 22.07.05, 21:29
        nie rozumię, czego się czepiacie radnego trzosa? to jeden z nielicznych
        prawych ludzi w tej radzie.

mp
    • student1 Re: oświadczenie 27.07.05, 21:07
      obiecałem
      już drugi raz
      ale moja obietnica nie dotyczy złodziei i mafii
      i idiotów
      pozostałych nie tykam
      • anamar Re: oświadczenie 28.07.05, 09:31
        jezuuu,jakiś ty szlachetny...chyba cię jacyna nie docenia...
        • ja_aska Re: oświadczenie 28.07.05, 09:41
          a kto ocenia kto idiota, kto mafaia, kto złodziej?
          • Gość: grz Re: oświadczenie IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.05, 12:54
            TKM BMW
    • Gość: hooj Re: oświadczenie IP: 83.168.96.* 30.10.05, 12:51
      :))))))))))))))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka