Gość: fan_jfk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 21:41 MZK to nie spółka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sumo Re: Tramwaj jeździ niezgodnie z rozkładem jazdy IP: 83.168.104.* 18.07.05, 23:41 Ten sam problem dotyczy często ostatnich kursów A, nagminnie 9, 7 i wcześniej 8. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Tramwaj jeździ niezgodnie z rozkładem jazdy IP: *.vx.pl / *.vx.pl 19.07.05, 00:07 W 90% przypadków 67 na Jasne Błonia (z Ludowej w kierunku K.Miarki) przyjeżdza o 2 minuty za wcześnie. Natomiast nigdy nie dojeżdza z Karola Miarki na Jasne Błonia w 13 minut jak to jest podane na rozkładzie. 11 ma o 2 min. póżniej nastawione zegary i już spóxniona wyjeżdza z Ludowej. Odpowiedz Link Zgłoś
asiek376 Re: Tramwaj jeździ niezgodnie z rozkładem jazdy 19.07.05, 09:29 nie tylko tramwaje jezdza zgodnie z rozkladem jazdy.autobusy tez.w czasie trwanie roku szkolengo pare razy bym sie spoznila bo autobus zamiast wyjechac o 8.52 wyjechal 9.08 a bylam duzo wczesniej przez odjazdem wiec nie widzialam odjezdzajacego autobusu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Tramwaj jeździ niezgodnie z rozkładem jazdy IP: *.pl / *.smsnet.pl 19.07.05, 09:50 "Swobodne" traktowanie rozkładu jazdy tramwajów i autobusów to norma!! Tak ta firma, czy może firmy traktują swoich "klientów" czyli pasażerów!! Jakość wykonanych "usłóg" jest na poziomie głębokiej komuny! Jedyna spółka, która jeździ dobrze (w/g mnie!) To tylko SPPK z Polic! Brawo za kulturę dla kierowców 103 i 106!! Odpowiedz Link Zgłoś
sicil Buhaha 19.07.05, 09:59 To nieprawda. Normą jest przyjeżdżanie autobusów 101 i 107 z Polic o 2-3 minuty za wcześnie (8-10 rano)na przystanki przy Wilczej/Szczanieckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Simoon Trams IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 10:51 Przyjeżdżają nie tylko wcześniej, ale też jest (był) rozkład jazdy ustawiony. Tramwaje jeżdżą grupkami - przykład: jedynka, czwórka i dziewiątka (z przed remontu Krzywoustego), na Pl. Zawiszy i następnie jedynka i nr 4 na pl. Sprzymierzonych. Po co tą trasą jeżdżą tramwaje jeden za drugim, skoro można by było zrobić większą przerwę pomiędzy jednym a drugim tramwajem. Podobnie ósemka i siódemka z Basenu Górniczego dojeżdżały (przed remontem) na Bramę Portową ok. 5 minut wcześnij. To skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karla Re: Tramwaj jeździ niezgodnie z rozkładem jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 13:18 To ja zapraszam na przejażdżkę autobusem 61 z Płockiej w kierunku Dworca :)) 2 minuty wcześniej to norma, ale jak odjechal mi sprzed nosa 5 minut wczesniej to sie po prostu wsciekłam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Tramwaj jeździ niezgodnie z rozkładem jazdy IP: 195.124.114.* 19.07.05, 14:29 dziala tylko pisemne zlozenie skargi w przeciwnym przypadku nic sie nie zmieni ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Tramwaj jeździ niezgodnie z rozkładem jazdy IP: *.hsd1.wa.comcast.net 20.07.05, 01:00 Mysle, ze szkoda czasu na kontrole typu, czy "jedynka" takze w tygodniu jezdzi niezgodnie z planem. Zamiast tego, sluze pomoca. Otoz, "jedynka" zawsze w ciagu roku szkolnego odjezdzala wczesniej z Pl. Grunwaldzkiego, niz informowal rozklad jazdy. Smiac mi sie chce, ze dopiero teraz ktos na to zwrocil uwage, a MZK jest wielce zadziwione zjawiskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Tramwaj jeździ niezgodnie z rozkładem jazdy IP: 83.168.96.* 23.07.05, 17:55 tak samo od kilku lat jest z tramwajem nr6.przynajmniej na ul.lubeckiego zawsze podjezdza pare minut przed czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elvis Re: Tramwaj jeździ niezgodnie z rozkładem jazdy IP: *.osk.szczecin.pl 23.07.05, 21:44 To prawda, ze "Jedynka" przyjezdza za wczesnie, szczegolnie na pl. Grunwaldzkim rano zdarza sie to bardzo czesto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Tramwaj jeździ niezgodnie z rozkładem jazdy IP: *.vx.pl / *.vx.pl 25.07.05, 12:45 aa i jeszcze zapomniałam dodać, ze 60 na Traugutta (w kierunku Cukrowej) zawsze się spóźnia o 3 do 5 minut ponieważ nie jest w stanie przejechać od Kołłątaja do Traugutta w ciągu 5 minut jak to jet napisane w rozkładzie. Dodatkowo powiem, ze autobusów 59 i 58 powinno byc więcej i jeżdzic przynajmniej do 20, jako , ze 101 i 107 nie są w stanie pomiescic takiej liczby osób jaka tam się przewija.. nie da się do autobusu czasem wsiąść. albo dad dodaykowy linię przez Kołłątaja (Manhatan) Szczanieckiej, Wilczą, Komuny i końcowy by miała tam gdzie "A" na Studziennej. (lub tez zmienic trasę 60 od Szczanieckiej) ps. a moze ktoś podeśle ten wątek do zditmu?? niech sobie poczytają i wnioski wyciągną.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Błażej Re: Tramwaj jeździ niezgodnie z rozkładem jazdy IP: 83.168.106.* 25.07.05, 14:02 Gość portalu: m napisał(a): > aa i jeszcze zapomniałam dodać, ze 60 na Traugutta (w kierunku Cukrowej) zawsze > się spóźnia o 3 do 5 minut ponieważ nie jest w stanie przejechać od Kołłątaja > do Traugutta w ciągu 5 minut jak to jet napisane w rozkładzie. Nie prawda, że 5 minut, teraz już jest 6 minut w szczycie. Więc autobus będzie się spóźniał o minutę mniej. Odpowiedz Link Zgłoś