Dodaj do ulubionych

Tramwaj jeździ niezgodnie z rozkładem jazdy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 21:41
MZK to nie spółka.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sumo Re: Tramwaj jeździ niezgodnie z rozkładem jazdy IP: 83.168.104.* 18.07.05, 23:41
      Ten sam problem dotyczy często ostatnich kursów A, nagminnie 9, 7 i wcześniej 8.
      • Gość: m Re: Tramwaj jeździ niezgodnie z rozkładem jazdy IP: *.vx.pl / *.vx.pl 19.07.05, 00:07
        W 90% przypadków 67 na Jasne Błonia (z Ludowej w kierunku K.Miarki) przyjeżdza
        o 2 minuty za wcześnie. Natomiast nigdy nie dojeżdza z Karola Miarki na Jasne
        Błonia w 13 minut jak to jest podane na rozkładzie.

11 ma o 2 min. póżniej nastawione zegary i już spóxniona wyjeżdza z Ludowej.
    • asiek376 Re: Tramwaj jeździ niezgodnie z rozkładem jazdy 19.07.05, 09:29
      nie tylko tramwaje jezdza zgodnie z rozkladem jazdy.autobusy tez.w czasie
      trwanie roku szkolengo pare razy bym sie spoznila bo autobus zamiast wyjechac o
      8.52 wyjechal 9.08 a bylam duzo wczesniej przez odjazdem wiec nie widzialam
      odjezdzajacego autobusu.
    • Gość: Piotr Re: Tramwaj jeździ niezgodnie z rozkładem jazdy IP: *.pl / *.smsnet.pl 19.07.05, 09:50
      "Swobodne" traktowanie rozkładu jazdy tramwajów i autobusów to norma!! Tak ta
      firma, czy może firmy traktują swoich "klientów" czyli pasażerów!! Jakość
      wykonanych "usłóg" jest na poziomie głębokiej komuny!
      Jedyna spółka, która jeździ dobrze (w/g mnie!) To tylko SPPK z Polic! Brawo za
      kulturę dla kierowców 103 i 106!!
      • sicil Buhaha 19.07.05, 09:59
        To nieprawda. Normą jest przyjeżdżanie autobusów 101 i 107 z Polic o 2-3
        minuty za wcześnie (8-10 rano)na przystanki przy Wilczej/Szczanieckiej.
    • Gość: Simoon Trams IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 10:51
      Przyjeżdżają nie tylko wcześniej, ale też jest (był) rozkład jazdy ustawiony.
      Tramwaje jeżdżą grupkami - przykład: jedynka, czwórka i dziewiątka (z przed
      remontu Krzywoustego), na Pl. Zawiszy i następnie jedynka i nr 4 na pl.
      Sprzymierzonych. Po co tą trasą jeżdżą tramwaje jeden za drugim, skoro można by
      było zrobić większą przerwę pomiędzy jednym a drugim tramwajem.
      Podobnie ósemka i siódemka z Basenu Górniczego dojeżdżały (przed remontem) na
      Bramę Portową ok. 5 minut wcześnij.

To skandal.
    • Gość: Karla Re: Tramwaj jeździ niezgodnie z rozkładem jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 13:18
      To ja zapraszam na przejażdżkę autobusem 61 z Płockiej w kierunku Dworca :)) 2
      minuty wcześniej to norma, ale jak odjechal mi sprzed nosa 5 minut wczesniej to
      sie po prostu wsciekłam...
      • Gość: Gosc Re: Tramwaj jeździ niezgodnie z rozkładem jazdy IP: 195.124.114.* 19.07.05, 14:29
        dziala tylko pisemne zlozenie skargi w przeciwnym przypadku nic sie nie
        zmieni ...
    • Gość: Maciek Re: Tramwaj jeździ niezgodnie z rozkładem jazdy IP: *.hsd1.wa.comcast.net 20.07.05, 01:00
      Mysle, ze szkoda czasu na kontrole typu, czy "jedynka" takze w tygodniu jezdzi
      niezgodnie z planem. Zamiast tego, sluze pomoca. Otoz, "jedynka" zawsze w ciagu
      roku szkolnego odjezdzala wczesniej z Pl. Grunwaldzkiego, niz informowal
      rozklad jazdy. Smiac mi sie chce, ze dopiero teraz ktos na to zwrocil uwage, a
      MZK jest wielce zadziwione zjawiskiem.
    • Gość: tomek Re: Tramwaj jeździ niezgodnie z rozkładem jazdy IP: 83.168.96.* 23.07.05, 17:55
      tak samo od kilku lat jest z tramwajem nr6.przynajmniej na ul.lubeckiego zawsze
      podjezdza pare minut przed czasem.
    • Gość: Elvis Re: Tramwaj jeździ niezgodnie z rozkładem jazdy IP: *.osk.szczecin.pl 23.07.05, 21:44
      To prawda, ze "Jedynka" przyjezdza za wczesnie, szczegolnie na pl. Grunwaldzkim
      rano zdarza sie to bardzo czesto.
    • Gość: m Re: Tramwaj jeździ niezgodnie z rozkładem jazdy IP: *.vx.pl / *.vx.pl 25.07.05, 12:45
      aa i jeszcze zapomniałam dodać, ze 60 na Traugutta (w kierunku Cukrowej) zawsze
      się spóźnia o 3 do 5 minut ponieważ nie jest w stanie przejechać od Kołłątaja
      do Traugutta w ciągu 5 minut jak to jet napisane w rozkładzie.

Dodatkowo powiem, ze autobusów 59 i 58 powinno byc więcej i jeżdzic
      przynajmniej do 20, jako , ze 101 i 107 nie są w stanie pomiescic takiej liczby
      osób jaka tam się przewija.. nie da się do autobusu czasem wsiąść.
      albo dad dodaykowy linię przez Kołłątaja (Manhatan) Szczanieckiej, Wilczą,
      Komuny i końcowy by miała tam gdzie "A" na Studziennej. (lub tez zmienic trasę
      60 od Szczanieckiej)

ps. a moze ktoś podeśle ten wątek do zditmu?? niech sobie poczytają i wnioski
      wyciągną..
      • Gość: Błażej Re: Tramwaj jeździ niezgodnie z rozkładem jazdy IP: 83.168.106.* 25.07.05, 14:02
        Gość portalu: m napisał(a):
        > aa i jeszcze zapomniałam dodać, ze 60 na Traugutta (w kierunku Cukrowej)
        zawsze
        > się spóźnia o 3 do 5 minut ponieważ nie jest w stanie przejechać od Kołłątaja
        > do Traugutta w ciągu 5 minut jak to jet napisane w rozkładzie.

Nie prawda, że 5 minut, teraz już jest 6 minut w szczycie. Więc autobus będzie
        się spóźniał o minutę mniej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka