Dodaj do ulubionych

Dziękujemy Baniakowi- LECH POZNAŃ

IP: *.icpnet.pl 24.06.01, 00:00
jako Kibic LECHA, który urodził się w Szczecinie dziękuję panu Baniakowi za
dzieło, którego dokonał.W sytuacji gdy wielu skazało ten klub na los Zagłebia
Sosnowiec i wielu innych zasłuzonych klubów,on sprawił,iż to co niemozliwe
stało się faktem.Duży Browar dla Bogusia - oczywiście też Lech
Obserwuj wątek
    • Gość: tomson Re: Dziękujemy Baniakowi- LECH POZNAŃ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.01, 00:00
      Kibic Lecha urodzony w Szczecinie????? Co za degenerat
    • Gość: guerra Re: Dziękujemy Baniakowi- LECH POZNAŃ IP: *.icpnet.pl 25.06.01, 00:00
      szczęśliwy "degenerat" przynajmniej z tego powodu
    • Gość: KIBIC Re: Dziękujemy Baniakowi- LECH POZNAŃ IP: 172.25.21.* / *.ciech.waw.pl 25.06.01, 00:00
      Gość portalu: guerra napisał(a):

> szczęśliwy "degenerat" przynajmniej z tego powodu

To ja już wolę mieć kaca moralnego po wicemistrzostwie Polski, niż cieszyć się z
      utrzymania w II lidze ;-)))
      Bekdas, jakkolwiek zakończą się twoje przygody z SSA POGOŃ dziękuję, że jest jak
      jest.
      Po tym poście widać, że mogłoby być gorzej ;-)))
    • Gość: jw Re: Dziękujemy Baniakowi- LECH POZNAŃ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.01, 00:00
      Myślę facet że sobie żartujesz
      Kibic lecha urodzony w Szczecinie - fantasy?
      • Gość: guerra Re: Dziękujemy Baniakowi- LECH POZNAŃ IP: *.icpnet.pl 27.06.01, 11:25
        Dlaczego Fantasy???? Mieszkałem na Ku Słońcu przy cmentarzu - jednak większą
        część życia spędziłem w Poznaniu i tu zaraziłem sie miłościa do poznańskiego
        wydania footballu.W tej chwili jak już jestem na Twardowskiego to tylko w
        sektorze gości. Pomacham wam kiedyś szalikiem
        • Gość: KIBIC Poznańskie wydanie futbolu HA HA HA HA!!!!!!!! IP: 172.25.21.* / *.ciech.waw.pl 27.06.01, 16:25

> Dlaczego Fantasy???? Mieszkałem na Ku Słońcu przy cmentarzu - jednak większą
          > część życia spędziłem w Poznaniu i tu zaraziłem sie miłościa do poznańskiego
          > wydania footballu.W tej chwili jak już jestem na Twardowskiego to tylko w
          > sektorze gości. Pomacham wam kiedyś szalikiem

Stary, o czym ty marzysz? Poznańskie wydanie futbolu? spadłem z krzesła jak to
          przeczytałem, gdzie ten twój Lech jest jeszcze chwilę w II lidze a potem już
          czeka was to, przed czym chroniliście się przez cały sezon. TRZECIA LIGA, TRZECIA
          LIGA KKS!!!!
          O pojedynku z DUMĄ POMORZA morzecie na razie jedynie pomarzyć.
          HA HA HA Poznańskie wydanie futbolu Ha HA A a a
          Poprzedni sezon był najszczęśliwszy w moim życiu nie pamiętam kiedy spadły dwie
          kurwy na raz kks i łks a szybko się nie podniesiecie.
          Hahahaha poznańskie wydanie futbolu....
          kończę bo umrę ze śmiechu. Ha Ha HAHAHAHAHAHA!!!!!!!
    • Gość: guerra Re: Poznańskie wydanie futbolu HA HA HA HA!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 28.06.01, 09:38
      A więc powiem Ci frajerze,że skrajnie żałosny jesteś i wali mnie to co myslisz-
      chcesz to się nabijaj ale świadzy to o twoim poziomie. Znam wielu konkretnych
      kibiców twojej pogonii i doskonale wiem jak się traktuje Lecha w szczecinie i
      zaręczam ci ze 99 % wspomina te mecze do dziś z "nostalgią". Jeździj sobie
      odważniaczku na meczyki do Wronek bo z miejscowymi dogadasz się pewnie
      najlepiej, choć wydaje mi się,że kolesie z miejscowych zawodówek są bardziej
      inteligentni od ciebie
      i jescze dla przypomnienia - nie tak dawno twoja, jak to nazwałeś "duma
      tureckiego pomorza" tułała się po II lidze i rzeczywiście od tego czasu nie ma
      bata...po prostu rządzicie w polskim footballu - rozdajecie piłki i macie prawo
      nabijać się z takich sytuacji jak ta, która spotkała czy to Kolejorza, czy też
      Ełksę, czy parę innych zasłużonych klubów....
      nie będę się tu wypowiadał o innych aspektach footballu- bo na tej arenie w
      ogóle nie istniejecie
      DUMA POMORZA - ARKA GDYNIA
    • Gość: kustosz Re: Dziękujemy Baniakowi- LECH POZNAŃ IP: 10.10.10.* / *.vx.pl 28.06.01, 11:30
      Guerra, gdy ty do mnie pomachasz szalikiem ja ci wtedy odpowiem: "Witamy w
      Szczecinie poznańskie kurwy i świnie!" A swoją drogą ile lat mieszkałeś w
      Szczecinie ? Bo ja z ojcem na mecze zacząłem chodzić w wieku 5 lat.

PS. Ale okazję żeby pomachać mi szalikiem będziez miał w najlepszym wypadku
      za parę lat.
      • Gość: guerra Re: Dziękujemy Baniakowi- LECH POZNAŃ IP: *.icpnet.pl 28.06.01, 16:01
        Nie sądzę, myślę,że Pogoń szybciej spadnie
        • Gość: guerra Re: Dziękujemy Baniakowi- LECH POZNAŃ IP: *.icpnet.pl 28.06.01, 16:04
          Choć obiektywnie jej tego nie życzę,bo jeszcze bardziej od was wkur.... mnie
          takie hybrydy jak amica , radomsko etc.
        • Gość: jaro Re: Dziękujemy Baniakowi- LECH POZNAŃ IP: 212.160.165.* 30.07.01, 15:10
          > myślę,że Pogoń szybciej spadnie

Po ostatnim meczu z Ruchem to bardzo prawdopodobne...
    • Gość: KIBIC Re: Dziękujemy Baniakowi- LECH POZNAŃ IP: 172.25.21.* / *.ciech.waw.pl 28.06.01, 17:30

> Choć obiektywnie jej tego nie życzę,bo jeszcze bardziej od was wkur.... mnie
      > takie hybrydy jak amica , radomsko etc.

Ja nawet znam powód tego wkur... ;-))) bo oni grają w lidze, o której wy możecie
      jedynie pomarzyć. A Pogoń Frajerze spadła na 1 sezon i w II lidze przegrała tylko
      2 spotkania. Nigdy nie groziła jej tragedia, za której niespełnienie diękujesz w
      pierwszym poscie Baniakowi ;-)))
      ARKA GDYNIA? - Kurwa - Świnia
      POGOŃ TO JEST POTĘGA, POGOŃ NAJLEPSZA JEST, POGOŃ TRZEBA SZANOWAĆ, POGOŃ HEJ
      MKS!!!!

• Gość: pyrol pogoń o łaskę bekdasa IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.01, 02:46
        >
        > Ja nawet znam powód tego wkur... ;-))) bo oni grają w lidze, o której wy możec
        > ie
        > jedynie pomarzyć. A Pogoń Frajerze spadła na 1 sezon i w II lidze przegrała tyl
        > ko
        > 2 spotkania. Nigdy nie groziła jej tragedia, za której niespełnienie diękujesz
        > w
        > pierwszym poscie Baniakowi ;-)))
        > ARKA GDYNIA? - Kurwa - Świnia
        > POGOŃ TO JEST POTĘGA, POGOŃ NAJLEPSZA JEST, POGOŃ TRZEBA SZANOWAĆ, POGOŃ HEJ
        > MKS!!!!
        >
        >

Wy barany w mordę jebane, już niedługo wasz turecki sponsorek pójdzie z dymem.
        Spójrzcie jak wyszły mu inwestycje w warszawce, tak samo jak w waszym szczecinie.
        Macie dupy a nie zarząd, a wasze piłkarzyki nie są zdolne do wygrania
        czegokolwiek. Więc nie pierdolcie na Lecha bo przyjdzie dzień że my awansujemy a
        wy spadniecie i to my będziemy się śmiać ciecie pierdolone.
        PA PA
    • Gość: Gryf-1 Re: Poznańskie wydanie futbolu HA HA HA HA!!!!!!!! IP: *.monsanto.com 28.06.01, 18:34

Znam wielu konkretnych
      > kibiców twojej pogonii i doskonale wiem jak się traktuje Lecha w szczecinie
      MIALES PRZYKLAD WYZEJ JAK SIE pOZNANSKA SZMATE TRAKTUJE W SZCZECINIE .
      lECHEM SIE GARDZI I PONIZA W GRODZIE GRYFA TO POWINIENES WIEDZIEC ZAKOMPLEKSIONA
      pYRO.
      > zaręczam ci ze 99 % wspomina te mecze do dziś z "nostalgią".
      NOSTALGIA ???TY CHYBA NIE WIESZ CO TO SLOWO ZNACZY .
    • Gość: guerra Re: Dziękujemy Baniakowi- LECH POZNAŃ IP: *.icpnet.pl 28.06.01, 20:03
      Zmuszasz mnie baranie do zaniechania obiektywnej postawy...ja jednak
      twierdzę,ze bluzgając tu w tym miejscu na twój mks nic konkretnego nie zdziałam
      (zaiste wykazujesz się dużą odwagą siedząc bezpiecznie za ekranikiem monitorka
      w pokoiku gdzie obok mamusia robi Ci kolacyjkę).A ja ci powiem, pajacu jeden,że
      szacunek trezba mieć nawet dla wroga. Nie lubię Pogoni ale to nie jest powód by
      bluzgać wszędzie na około co o niej myślę. Nieważne ty i tak tego nie
      zrozumiesz...pojedź kiedyś na jakiś konkretny wyjazd pikniku jeden.
    • Gość: KIBIC Re: Do kibiców jeszcze II ligowego Lecha (kiedy III liga?) ;-)))) IP: 172.25.21.* / *.ciech.waw.pl 04.07.01, 08:31
      Gość portalu: pyrol napisał(a):

> Wy barany w mordę jebane, już niedługo wasz turecki sponsorek pójdzie z dymem.

Na razie to Wy musicie modlić się, żeby koszmar z zeszłego roku się nie powtórzył
      (III liga, III liga KKK!!!!)

> Spójrzcie jak wyszły mu inwestycje w warszawce, tak samo jak w waszym szczecini
      > e.
      > Macie dupy a nie zarząd, a wasze piłkarzyki nie są zdolne do wygrania
      > czegokolwiek.

Poza wicemistrzostwem Polski i występami w Pucharach ... ;-))))
      >Więc nie pierdolcie na Lecha bo przyjdzie dzień że my awansujemy
      > a
      > wy spadniecie i to my będziemy się śmiać ciecie pierdolone.
      > PA PA

Słuchaj Palancie!!!
      Przestań konsumować własny stres związany z tym twoim kks-em. W mojej ocenie, a w
      przeciwieństwie do Ciebie znam się trochę na piłce i nie przewiduję "zasilenia" I
      ligi przez wasze go kolejarza ;-)))
      Niestety twoje bluzgi jak widzisz mają się nijak do faktów które powyżej
      przedstawiłem ;-)))
    • Gość: guerra Re: Do kibiców jeszcze II ligowego Lecha (kiedy III liga?) ;-)))) IP: *.icpnet.pl 06.07.01, 09:02
      nikt tu nie mówi o żadnym stresie związanym z sytuacją
      w Kolejorzu-Czy będzie grał w I czy II czy jeszcze
      niższej lidze i tak będzie kochany przez tysiące
      kibiców i oni nie raz dadzą tego dowód- basta
    • Gość: KIBIC Re: Do kibiców jeszcze II ligowego Lecha (kiedy III liga?) ;-)))) IP: 172.25.21.* / *.ciech.waw.pl 06.07.01, 13:03

> nikt tu nie mówi o żadnym stresie związanym z sytuacją
      > w Kolejorzu-Czy będzie grał w I czy II czy jeszcze
      > niższej lidze i tak będzie kochany przez tysiące
      > kibiców i oni nie raz dadzą tego dowód- basta

I dobrze, tylko nie odgażajcie się machaniem szalikami na Twardowskiego, bo
      jeszcze oprócz kibiców musicie mieć zawodników reprezentujących I ligowy poziom.
      I tyle w tym wątku. ;-))

• Gość: REKIN Re: Dziękujemy Baniakowi- LECH POZNAŃ IP: 10.10.10.* / *.vx.pl 06.07.01, 22:07
      Urodzić się w Szczecinie i kibicować Lechowi?
      Debil albo "zboczeniec".
      • Gość: guerra Re: Dziękujemy Baniakowi- LECH POZNAŃ IP: *.icpnet.pl 09.07.01, 13:14
        Miód na uszy moje:))) nara - temat skończony - w którejkolwiek lidze i tak się
        kiedyś spotkamy
    • Gość: garym Re: Dziękujemy Baniakowi- LECH POZNAŃ IP: *.*.*.* 09.07.01, 16:52
      Tez sie urodzilem i mieszkalem w Szczecinie a teraz wywialo mnie do Poznania i
      chociaz Poznan coraz bardziej mi sie podoba to nigdy nie bede fanem lecha i na
      pierwszym miejscu zawsze bedzie POGON. To sie wysysa z mlekiem matki. A do
      kibicow Pogoni to pamietajcie ze jeszcze kilka lat temu Lech zdobywal
      mistrzostwo kraju, czego Pogoni niestety jeszcze nigdy sie nie udalo.
    • Gość: PICIO Re: Dziękujemy Baniakowi- LECH POZNAŃ IP: 212.244.25.* 09.07.01, 19:57
      Gość portalu: garym napisał(a):

> A do kibicow Pogoni to pamietajcie ze jeszcze kilka lat temu Lech zdobywal
      > mistrzostwo kraju, czego Pogoni niestety jeszcze nigdy sie nie udalo.

garym, Pogoń co prawda nie zdobyła jeszcze mistrzostwa ale w każdym następnym
      sezonie będzie o nie walczyć. Natomiast szanse Lecha na walkę o ten tytuł są
      takie same jak PKP do pobicia rekordu prędkości kolejki szynowej należącego
      prawdopodobnie do TGV.

• Gość: REKIN Re: Dziękujemy Baniakowi- LECH POZNAŃ IP: 10.10.10.* / *.vx.pl 09.07.01, 23:16
      Deportivo La Coruna też rok temu zdobył pierwszy w historii tytuł mistrza
      Hiszpanii, pomimoto jest to bardzo znana drużyna w całej Europie.
    • Gość: kaczmi Re: Dziękujemy Baniakowi- LECH POZNAŃ IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.01, 00:03
      PAPRYKARZE HUJ WAM W TWARZE!!
      Kiedy sie umowice z nami na saping??? sledzie?? cykorai was ogarnela bo LEgia
      woli dymac Lechie??
      My zawsze na Twardowskiego zawsze wjezdzalismy na kozaku! a Wy do nas??? jak
      pizdy Na rondzie spierdalaliscie!!! tak wam spiealismy!! oraz Nawet z palkami
      jeststesie tylko sledziami!! hhehe paru wyjechjalo na naszych z bejsbolami i co
      oklep zebral na Kaponierze az milo....
      Mks kebaby Szczecin
      A co u gryfusia??Bekdas juz go w pupcie ruchal?? a moze kurdupel kardynal??
      • Gość: REKIN Re: Dziękujemy Baniakowi- LECH POZNAŃ IP: 10.10.10.* / *.vx.pl 10.07.01, 01:13
        Skurwysynu spierdalaj, bo cię rozjebię poznańska mendo, lech do 3 ligi
        lech to są kurwy z krainy kwitnącej bulwy !!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: PICIO Re: Dziękujemy Baniakowi- LECH POZNAŃ IP: 212.244.25.* 10.07.01, 10:02
        Gość portalu: kaczmi napisał(a):

> My zawsze na Twardowskiego zawsze wjezdzalismy na kozaku!

Dobrze penisie zauważyłeś - wjeżdzaliście! (czas przeszły)
        A teraz prędzej doczekasz się emerytury niż tego swojego rozjebanego leszka na
        stadionie MISTRZA!

A swoją drogą, który z was jebał tego kozaka?
    • Gość: XXX Re: Dziękujemy Baniakowi- PIES POZNAŃ IP: 216.104.228.* 10.07.01, 16:15
      Kaczami ile ty masz lat analfabeto poznanski?
    • Gość: REKIN Re: Dziękujemy Baniakowi- LECH POZNAŃ IP: 10.10.10.* / *.vx.pl 10.07.01, 21:52
      Jednym słowem wy.ierdalać z naszego forum poznańskie mendy !
      • Gość: guerra Re: Dziękujemy Baniakowi- LECH POZNAŃ IP: *.icpnet.pl 16.07.01, 00:09
        Tej pikniki- tacy z was kibice jak ze mnie kebab - świadczy o tym poziom waszej
        dyskusji- swoją drogą ciekawe ilu z was ma za sobą jakikolwiek mecz
        wyjazdowy???? odpowiedźcie sobie sami - mocni w gebie nethools
    • Gość: kac Re: Dziękujemy Baniakowi- LECH POZNAŃ IP: *.*.*.* 16.07.01, 07:44
      no np.: wyjazd do krainy kuchenek i wyjazd do krainy fotelików. Oba miasta leżą
      w wielkiej pyrlandii, zwyrodnialcu jeden.
    • Gość: kac Re: Dziękujemy Baniakowi- LECH POZNAŃ IP: *.*.*.* 16.07.01, 07:45
      zapomniałeś dodać, że "całe życie marzyłeś " o pracy na kolei.
    • Gość: guerra Re: Dziękujemy Baniakowi- LECH POZNAŃ IP: *.icpnet.pl 16.07.01, 12:25
      Cokolwiek by nie powiedzieć o kuchenkach i fotelikach- to nie ulega dyskusji,
      że obecność tak poważnych firm w małych ośrodkach miejskich jest powodem do
      dumy każdego z osobna. Tym bardziej, iż są to nowoczesne firmy o niskim
      współczynniku szkodliwości dla środowiska. A że elementem ich strategii
      marketingowej jest posiadanie drużyny piłkarskiej, które tylko i wyłacznie,
      dzięki sytuacji w polskim footballu, zachodzą tak wysoko....to już nie ich wina.
      Ja też wolałbym silną kibicowsko ligę - bo lubię adrenalinę wyjazdów. I też
      twierdzę, że I liga nie jest odpowiednim miejscem dla hybryd takie jak A.czy D.
      ale to nie jest powód by nabijać się z ich przedsiębiorczości- bo zaręczam
      Ci,że jakby twoja Pogon czy nawet caly wasz Szczecin byl azarzadzany tak jak
      wspomniane spólki to sytuacja u was wygladalaby znacznie lepiej
      • Gość: REKIN Re: Dziękujemy Baniakowi- LECH POZNAŃ IP: 10.10.10.* / *.vx.pl 16.07.01, 17:41
        Spójrz na swój Poznań
    • Gość: Loki Re: Dziękujemy Baniakowi- LECH POZNAŃ IP: *.echostar.pl 16.07.01, 21:41
      zanim u was będzie tak jak w Poznaniu dzisiaj jeszce dużo wody w Warcie(Odrze)
      upłynie-i dopiero wtedy będzie przepaść
      żegnam wIELKI Szczecin :))))))))))))))))))))))))))))))
      nma kolana burki z przedmieść Berlina
    • Gość: Radost Re: Dziękujemy Baniakowi- LECH POZNAŃ IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.01, 00:40
      Rekin i inne tureckie sledzie co tam u was?? Legia was opusicila? trener Baniak
      jest de best ! Acha i nie piszcie o waszych wyjazadach do Wielkopolski bo
      smiech mnie ogarnia:)))byliscie przydupasami legii ba nawet zaglebie ma lepsza
      eke niz wy a wasz doping heheehhe gaz lzawiacy hhehehe na to was stac rzucic z
      dalek agaz lzawiacy i spierdalac heheheeh Rekin byles u nas na Lechu? a moze w
      grodzisku jak pisze kaczmi? dlaczego spierdalaliscie skoro bylo was wiecej? oto
      pytanie retoryczne ! jestescie paprykarzami i macie gownianych plkarzy ktorzy
      tylko mysla jak sprzedac mecz -jestesmy u bukmachera:)-
      • Gość: kac Re: Dziękujemy Baniakowi- LECH POZNAŃ IP: *.*.*.* 17.07.01, 08:21
        słyszałeś kiedyś synku o V (piątej) kolumnie ???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka