Dodaj do ulubionych

Chłopcy Golema

29.07.05, 14:58
Niedawno na Forum w kontekście knajpy Golema na Wałach Chrorego wychwalano
pod niebiosa jego karateków i ich zalety.
Z dzisiajszej interenetowej GW o zajściu w Mielnie:
Koszalińska policja zatrzymała 54 mężczyzn (w większości karateków i
judoków), którzy a akcie zemsty chcieli zdemolować dyskotekę "Troll" w Mielnie
Sportowa banda została pojmana w czwartek wieczorem na parkingu w
miejscowości Stoisław, koło Mielna w trakcie omawiania planu napadu.
Zawodnicy z niemal całego województwa zachodniopomorskiego: z Koszalina,
Białogardu, Połczyna Zdroju, Bornego Sulinowa, Wałcza, Szczecinka. Wśród nich
karatecy, dżudocy, przedstawiciele sumo, m.in. kadrowicze juniorzy i
seniorzy. Wiek: od 17 do 42 lat.
Chcieli zdemolować dyskotekę "Troll" w Mielnie, bo dzień wcześniej jeden z
ich kolegów został tam pobity. Kiedy wychodził ze szpitala miał powiedzieć,
że się zemści.
Napastnicy zwołali się przez telefony komórkowe. Do Stoisławia przyjechali w
19. samochodów.
- Mieli broń gazową, kije, tasaki, noże, nogi od stołów, maczety a nawet haki
rzeźnickie - mówi rzecznik koszalińskiej policji mł. aspirant Mariusz Łyszyk.
- Chcieli spacyfikować dyskotekę a potem "iść w miasto".
Kilkudziesięciu policjantów, wśród nich dwunastu z tzw. policyjnej grupy
wsparcia, obserwowało zbierających się napastników. W pewnym momencie
wyskoczyli z ukrycia.
- Tylko jeden zdążył krzyknąć "nap.. w nich" - mówi Łyszyk. - Ale byli tak
zaskoczeni, że prawie bez oporu ulegli. Zostali powaleni na ziemię i skuci
kajdankami.
Policja przeszukała "sportowców" i odebrała im sprzęt do przeprowadzenia
masakry. Wszyscy zostali zatrzymani. Teraz przesłuchuje ich 70
funkcjonariuszy.
- Złożymy wniosek do prokuratury o ich tymczasowe aresztowanie - zapowiada
Łyszyk.
Za usiłowanie pobicia i rozboju grozi im dziesięć lat więzienia.
Oto prawdziwe oblicze "armii" Golema!
Obserwuj wątek
    • ja_aska Re: Chłopcy Golema 29.07.05, 15:05
      szczecina nie wymienili.
    • kay36 Re: Chłopcy Golema 29.07.05, 15:13
      Chlopcy z Lokietka zawsze byli sobie wierni. Te zasady gry tj. lojalność
      przechdzi na coraz mniejsze i wieksze grupki nieformalne, obojętnie jak sie ich
      nazwie. Chlopacy z Lokietka ci duzi, skomentowali to ci mlodsi sa gorsi niz my.
      A karatecy jaka maja filozowie istnienia czyzby podabna do ul Lokietka; mamona,
      kolesie, fury dziewczyny i komory, a przede wszyskim rodzina.
      • Gość: czarnamamba Re: Kay36 -recepta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 15:24
        Nie musisz iść do lekarza, wystarczy mniej filmów i plotkowania...
    • Gość: motyla noga Re: Chłopcy Golema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 15:14
      wszyscy wiedzą, że prowodyrem był sam Golema :)

wymieniłeś człowieka z nazwiska w kontekście kryminalnej sprawy, teraz spróbuj
      wyjaśnić związek przyczynowo-skutkowy. być może przedstawisz się z imienia i
      nazwiska ?
    • Gość: czarnamamba Re: Chłopcy Golema IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 15:20
      W "akcie oskarżenia" Pawła Golemy było juz praktycznie wszystko; od kiepskiego
      jedzenia podawanego bez klasy w jego tandetnych lokalach, po pranie brudnych
      pieniędzy. Właściwie brakowało jedynie zarzutu o szpiegostwo.
      Teraz chłop najpewniej popełni samobójstwo! Nawet Oyama nie byłby w stanie
      wytrzymać takiej głupoty...
      "Kurde-felek" z tej ślepej zawiści nie tylko wypie... się kiedyś na prostej
      drodze, ale już teraz żółć odebrała ci rozum: pisze się "knajpy Golemy" a
      nie "Golema"...
      • kay36 Re: Chłopcy Golema 29.07.05, 15:42
        czyżby byla podpisana lojalka, a co do chlopcow z lokieta, to samo zycie, to
        oni ogladaja filmy i przez to im sie sni lepsze życie, z reszta ta kablowka
        nielegalnie tam chodzi, jak i prad pobierany. Im to jest obojetnie, czy
        legalnie, czy nieleglnie, ale kasirka, znaja twarde zycie. Zrobmy badania - ile
        dzieci z tej okolicy chcialo popelnic samobojstwo? To sobie powiesz caramba to
        ja czarnamamba.
        • Gość: czarnamamba Re: Chłopcy Golema IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 16:10
          Tak więc Paweł Golema- ewentualnie jego brat- odpowiadają już nie tylko za
          każdego, kto choć przeszedł obok sali sportowej, gdzie uprawia się jakikolwiek
          sport walki- niekoniecznie karate. To monstrum powinno też beknąć za całą ulicę
          Łokietka. Nie wyłączająć snów jej młodych mieszkańców, wywołanych filmami z
          nielegalnej kablówki... O dzieciach chcących popełnić samobójstwo nie ma co
          wspominać, w końcu Paweł Golema każdego ranka namawia gromadkę berbeci do
          samobójczych ataków na lokale konkurencji....
    • Gość: andreas Re: Chłopcy Golema IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.05, 18:04
      a to zamieszanie na Białorusi,
      to przypadkiem G. nie chce przejąć tamtego lokalu...
      Jak myslicie pewnie tak?
    • Gość: andreas to są nasi bohaterowie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.05, 18:44
      tak oni bohatersko chcieli ruszyc z odsiecza na Biełoruś...
      chcieli wspomóc, bo sie tyle nasłuchali
      o tym co sie tam z pania Andzelika wyrabia!
      A zaden polski biełorus nie pomogał, ot paru starszych ludzi
      co to narodowo-nabozne piesni tylko spiewali...
      to chcieli wspomóc swoja siłą...
      a tu z zaskoczenia ich wzieli!
      Może to jakie siły Łukaszenki?
      Najpierw judzili, a teraz spoko cisza i pospisywali!
      Ot pomóc chcieli naszym!
    • Gość: XXL Re: Chłopcy Golema IP: *.ksiazat.v.pl 29.07.05, 19:38
      Oj widzę że spowodu gorączki komuś dekiel podskakuje.
      Jak ktoś potrafi prowadzić interesy to opluć go i obszczekać.
      Załosne to
    • Gość: play Re: Chłopcy Golema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 19:53
      No to pojechałeś po bandzie kurde.felku albo nawet przegiąłeś barierkę.
      Odpowiedz mi :
      1) co mają ci wytrenowani kretyni wspólnego ze sportowcami ?
      2) skąd pewność, że to ludzie od Golemy ?
      Tak czy siak to nie fair wobec gościa, którego ganimy tu nawet za darń, której
      chwilowo brak...ja też nie daję zarobić Padawanom ale nie atakuję ich za pomocą
      Purple Haze. Fakt za fakt. (Bushido dzisiaj w Eurosporcie oglądałem.)
      • kurde.felek Re: Chłopcy Golema 29.07.05, 21:19
        Sorry Winetu, ale ktos czegoś tu nie rozumie!
        Wyraźnie napisałem, że w kontekście dyskusji nt. knajpy Golema na Wałach
        Chrobrego i artykułów nb. w GW - wiele pisało się o karatekach, ich więzi,
        solidarności itp.
        Było tak do cholery, czy nie?
        Amnezja wszystkich dopadła?!
        Nie napisałem, ze akurat ktoś z tych 54 zabijaków i pseudosportowców, choć jak
        GW donosi są tam kadrowicze - jest akurat pacownikiem w knajpie Golemów, ale to
        nie ja wywalałem teksty i wypowiedzi nt. szlachetności działań i specyfiki
        ludzi uprawiajacych ten sport. Ale sportowiec karateka Golem.
        Miałem prawo użyć okresłena "armia" Golema - bo połowa artykuło w GW nt
        imprerium gastronomicznego Golemó była o tym, jaką rolę tam pełnią karatecy.
        Też zapomnieliście? i też amnezja dopadła wszystkich?
        Nie atakuję akurat któregoś z braci Goelmów - bo poza zarzutem koszmarnego
        oszpecenia Wałóch Chrobrego - nic do nich nie mam.
        Ale skoro wg Golemów - karate i ludzie uprawiający ten sport - to sama
        szlachetnosći - to jak mam sobie wytłumaczyć udział zawodników-kadrowiczów w
        mieleńskiej rozróbie?
        Tam było wszak 52 dorosłych facetów, a nie gó..arzerii, znających sztukę walk
        wschodnich z tasakami, kijami i bóg wie czym.
        • Gość: play Re: Chłopcy Golema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 21:26
          Sorry, pożeglowałeś...ach, kiedy nastanie ta chwila, że parę osób z tego forum
          spotka się w realu...pozdrawiam Cię, kurde.felku. ty.
    • Gość: Kurde-kretyn a co Kurde-kretyn a co na twój stan lekarze mówią ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 20:11
      Kurde-kretyn a co na twój stan lekarze mówią ?
      • kurde.felek Re: Kurde-kretyn a co na twój stan lekarze mówią 29.07.05, 21:21
        Módl się byś w moim wieku cieszył się takim samym zdroweim jak ja w tej chwili.
        • Gość: andreas jak wiesz Kurde IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 23:48
          jak wiesz Kurde dziennikarze lubieja i nie wylewaja za kołnierz,
          ale czyż wszyscy to od razu pijackie mordy?
          Ale jak wiesz niejednego na tym bys przyłapał i to ho ho...
          uogólnienia sa najgorsze i prowadzace donikąd!
          a jakby tak ratownicy ruszyli... to bys napisał, że to armia Otylii!??
          • Gość: H56 najlepiej opluć a potem głupa udawać ! IP: *.comnet.krakow.pl 30.07.05, 00:06
            ważne ,że w świat poszło i może ktoś podchwyci temat
            • Gość: dr wieprzowina kurde.felki już tak mają IP: *.utp.pl / *.utp.pl 30.07.05, 00:57
              Rzucić g... w wentylator i obserwować z ukrycia, kogo obryzga. Taka mentalność.
              Tego się nie leczy. W ogóle lepiej tego nie ruszać.
              • Gość: zona pijaka Re: kurde.felki już tak mają IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.07.05, 08:10
                Ja tak na chwile. Ta historia opowiedziana przez Kurdego, jest niedokończona,
                bez puenty - ot taki bryzg. Ja wczoraj z h56, paździochem, andre i czarnąmambą
                (wyjątkowo) spotkaliśmy się pod komendą. Wyciągnęliśmy bejzbole z bagażników i
                naradzaliśmy się. Pały nas spisały i ... puściły nas. W świecie wg Kurdego już
                sam fakt spotkania się ludzi jest wystarczający do wtrącania do więzien. OJ,
                KURDE - nim coś napiszesz - pomyśl.
                • Gość: zdenerwowany Re: kurde.felki już tak mają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 08:21
                  wracaj do roboty i nie denerwuj ludzi
                • kurde.felek Re: kurde.felki już tak mają 30.07.05, 09:02
                  Zoneczko - zacznij mysleć, z rana możesz. O tym byś zrozumiała w czym problem
                  leży raczej nie myslę, ale jak strzelisz ze dwa jabcoki to kto wie...
              • kurde.felek Re: kurde.felki już tak mają 30.07.05, 08:59
                Ja rozumiem, że łatwiej jest napadać na mnie i udawać głupa, wobec wieści że
                poł setki zawodników ma maniery bandytów. To taka mentalność...
                W jednym się całkowicie zgadzam - to rzeczywiście g..no, a nie sportowcy - dr
                Świnko ze Stoiska Mięsnego.
            • kurde.felek Re: najlepiej opluć a potem głupa udawać ! 30.07.05, 09:08
              Heniek, nie przesadzaj.
              To nie był maleńki przypadeczek jakiegoś epizodycznego zawodnika - ale
              zaplanowane mordobicie bandy półsetki facetów z reprezentantami kadry narodowej
              włącznie.
              Nie udaję głupa - ale raczej zaczynam dostrzegać, że jak sprawa z karatekami,
              których wychwalał i Golem i inni karatecy na łamach GW - nabrała z powodu
              wydarzenia w Mielnie nieco mniej idealnej otoczki - zaczyna się rozmydlanie,
              i ...udawanie głupów.
              To nie ja udaję głupa w tym przypadku...
          • kurde.felek Re: jak wiesz Kurde 30.07.05, 08:56
            Widzę, że nadal są problemy. Zatem piszę raz jeszcze:
            * Karatecy to nie piłkarze liczeni na setki w naszym kraju.
            W grupie awanturników jak podaje za policją GW byli KADROWICZE - elita
            sportowców, reprezentanci Polski! I chyba to jest zrozumiałe, co?
            * W artykule (GW) o imperium gastronomicznym braci Golemów - było dużo
            wypowiedzi nt. sportów zwiażanych z walka mi Wschodu - że uszlachetnia, uczy
            fair play w walce itp. Na ten temat wypowiadał sie m.in. jeden z braci
            Golemów, sam uhonorowany karateka. I to też chyba jest jasne, co?
            * Na forum wypowiadali się też chłopcy - karatecy, o tym jak ten sport
            mobilizuje, daje im wiele zdrowych zasad współrywalizacji itp. O tym jak
            pracują dla Golemów. Było tak, czy nie?
            * Nagle okazuje się, że nie jakiś odosobniony facet - ale półsetki chłopów od
            17 do 42 lat, a więc nie wyrostki, i nie jest to przeypadek - ma w d...ie
            jakiekolwiek zasady fair play w walkach, szlachetność i tp. dyrdymały i
            za "krzywdę" kolesiowi jest gotowe zdemolować lokal i urządzić bijatykę z
            tasakami i kijami w garści.
            W tej gromadzie są zawodnicy z kadry narodowej Polski!!!
            Cała ta banda jest z Pomorza Zachodniego, gdzie dla każdego karetka - jeden z
            braci Golemów jest po prostu idolem.
            I to też jest prawda, sami wypisywali o tym na forum. Zapomnieliście?
            Nic nie ogólniam. Ale na realnym, z naszego zachodniopomorskiego terenu,
            przykładzie pokazuję - że jest koszmarny rozjazd między tym co się mówi o
            polskim sporcie a tym co się w nim dzieje. Że te wszystkie gaduły o
            szlachetności rywalizacji, fair play'u itp są gó..o warte.
            Nie urządzam żadnego skoku w bok i mam świadomość, że to Golemów i ich
            przyjaciół boli - ale narozrabiali w jakimś tam sensie ich sportowi sukcesorzy,
            w tym powtarzam raz jeszcze i dobitnie - nie III liga powiatowa, a repreznantci
            kadry narodowej sportów związanych z walkami Wschodu.
            Zamiast opluwania mnie i czepiania się, wolałbym poczytać na łamach GW o tym co
            sam Golem sądzi o takim "sportowym" zachowaniu kolegów kadrowiczów. W końcu
            jest najbardziej znanym karateką na Pomorzu Zachodnim. Co myśli o
            takiej "solidarności" koleżeńskiej i czy jego zdaniem do wyposażenia sportowca
            należy np. tasak.
            Z GW na Wały znowu aż tak daleko nie jest. Można było być na balandze i zdawać
            relację, to i można napisać o sprawie bulwersującej sportowy światek
            karateków.
            • Gość: zona pijaka Re: jak wiesz Kurde IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.07.05, 09:08
              Witaj Kurde z rana. Mam jedno, jedyne pytanie do Ciebie. Czy znane jest ci
              słowo solidarność?. Patriotyzm środowiskowy, przyjaźn. Mnie uczyli ze
              przyjaciel nie pyta sie przyjaciela, zeby sadownie wyjasniał. Przyjaciel w imię
              przyjazni pomaga przyjacielowi. Wiem, nigdy nie miałeś przyjaciela...
              • Gość: zona pijaka Re: jak wiesz Kurde IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.07.05, 09:13
                Jak bedziesz tak podskakiwał, Kurde - to napuszczę szczecińskie 12-letnie
                karateżki na Ciebie - dostaniesz wpier.. i po co Ci to?
                • kurde.felek Re: jak wiesz Kurde 30.07.05, 09:23
                  Kolejna grożba pod moim adresem?
                  Czy zoneczko nie wiesz - że jest to KARALKNE, nawet w internecie?
              • kurde.felek Re: jak wiesz Kurde 30.07.05, 09:19
                Witaj z rana Zoneczko - czyżbyś uważała w imię przyjaźni należy urządząć jatki?
                To miała być POMOC PRZYJACIELOWI?! To miała być środowiskowa vendetta, a nie
                pomoc w krytycznej sytuacji.
                Mogę Cię zapewnić, że wiem co to solidarność środowiskowa, rygory grupy itp.
                Choć dla mnie aż takie uzależnienie od grupy środowiskowej nie jest atrakcyjne
                i raczej takim rygorom w grupie się nie poddaję.
                Mam też przyjaciół, chociaż nielicznych, ale mam. Wiele jestem w stanie dla
                nich zrobić - ale dla żadnego z nich z tasakiem w garści nie będę latał,
                urządzał vendetty i tp. rzeczy.
                • Gość: zona pijaka Re: jak wiesz Kurde IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.07.05, 09:23
                  kurde.felek napisał:
                  > To miała być POMOC PRZYJACIELOWI?! To miała być środowiskowa vendetta

W niektórych krajach tak wygląda HONOR, słowo które również Tobie jest obce.
                  • kurde.felek Re: jak wiesz Kurde 30.07.05, 09:24
                    Tak pojmowany HONOR - rzeczywiscie - jest mi obcy!
                    • Gość: zona pijaka Re: jak wiesz Kurde IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.07.05, 09:30
                      A czy chociaż raz w życiu stanąłeś Kurde w obronie przyjaciela, masz na ciele
                      choc jedna szramę, dowód przyjażni. Czy może twoje ciało jest jedwabiście,
                      nieskazitelnie czyste?.
                      • Gość: K.F. Re: jak wiesz Kurde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 09:31
                        Jest wiele blizn...
                        • Gość: zona pijaka Re: jak wiesz Kurde IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.07.05, 09:41
                          Ale nie fizycznych.
            • Gość: H56 JP2 też jest ponoć niekwestionowanym autorytetem IP: *.comnet.krakow.pl 30.07.05, 09:33
              wszystkich Polaków i felki nie chcą przyjąc do wiadomości ,ze jest inaczej, bo
              dla mnie np. nie jest. To samo dotyczy sportowców, Ty wiesz najlepiej kto jest
              dla nich najwiekszym autorytetem, chociaż nie ma wśród zatrzymanych żadnego
              sportowca ziemi szczecińskiej tylko regionu koszalińskiego. Przyznaję,że
              zachowanie sportowców jest bulwersujace, ale weż pod uwagę, że jednak któryś z
              nich dał znać o zamiarach tej grupy Policji która zapobiegła ich planom. Cały
              czas szargasz czyjeś nazwisko pozostając anonimowym. Bądź meżczyzną z jajamii
              jeżeli popełniłeś błąd przyznaj się do tego i przeproś a nie próbujesz dalej
              żeglować w tych pomyjach.
    • Gość: offowiec Re: Chłopcy Golema IP: *.iscnet.pl 30.07.05, 09:12
      kurde.felek, chcesz czy nie - jesteś skończony.
      • kurde.felek Re: Chłopcy Golema 30.07.05, 09:22
        Możesz mi to wyjaśnić dokładniej?
        Mam zakaz chodzenia na sportowe pokazy karateków i do knajp Golemów (do których
        i tak nie chodzę)?
        Czeka mnie w domu demolka?
        Masz zamiar mnie zidentyfikować i urzazić jakaś jatkę?
        Mam to potraktować jako groźbę?!
        Moderator - i co Ty na to?!
        • Gość: zona pijaka Re: Chłopcy Golema IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.07.05, 09:26
          kurde.felek 30.07.2005 09:23 + odpowiedz
          Kolejna grożba pod moim adresem?
          Czy zoneczko nie wiesz - że jest to KARALKNE, nawet w internecie?

Nie wiem czy karalne, na pewno śmieszne. Wiem, boisz się 12-letnich dziewczynek.
          • Gość: K.F. Re: Chłopcy Golema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 09:30
            Może...
            Za 13-letnią Polański nie może się pokazywać w USA. Nie lubię lolitek, wolę z
            nimi nie mieć nic wspólnego.
            A tak na serio - każde grożby skierowane do kogokolwiek w tak jednoznacznej
            formie - są KARALNE. Pzekraczasz granice Żono.
            • Gość: zajec Re: Chłopcy Golema IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.07.05, 09:37
              Gość portalu: K.F. napisał(a):
              > Może...
              > Za 13-letnią Polański nie może się pokazywać w USA.

Ja nie mówie o gwałcie na 12-latkach. Ja mówię o gwałcie na Tobie.
    • Gość: offowiec Re: Chłopcy Golema IP: *.iscnet.pl 30.07.05, 09:39
      >Możesz mi to wyjaśnić dokładniej?

Chorujesz na manię przesladowczą.

Jesteś skończony jako człek uczony, którego czytywało się jednym tchnieniem
      jako odtrutkę na ten szlam ludzkich słabości. Popłynąłeś z nurtem blackexitów i
      innych ścierw.
      • Gość: K.F. Re: Chłopcy Golema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 11:08
        Po raz enty - odsyłam do artykułu w Gazecie Wyborczej nt. imperium
        gastronomicznego Golemów.
        To nie JA wypowiadałem się o zaletach karate!!!
        Pisałem nie o Golemie ale o "armii" Golema. A to jest co innego.
        I to nie JA stwierdzałem, że w moim biznesie pracują karatecy z racji swoich
        predyzpozycji!!!
        Nie JA na tym forum wypowiadałem się nt. soloidarnoś ci karateków!!!
        Dokładnie mi wisi, czy jestem "skończony" na forum czy nie.
        Groźby mniej czy bardziej jawne - też mnie nie wzruszają. Naprawdę! I nie
        zmienie z tego powodu nicka, jak niektórzy.
        Nie mam też żadnej manii prześladowczej, Golemami bym się nawet nie zajmował,
        gdyby nie spakudzone Wały Chrobrego.
        Jeśli mam manię prześladowczą to wobec parweniuszowskich obyczajów wobec tzw.
        dziedzictwa kulturowego. Uważam, że niszczenie zabytkowej architektury i jej
        detali jest cywilizacyjnym barbarzyństwem i to takich zaliczam to co Golemowie
        zrobili z tarasami Hakena w Szczecinie.
        Mam też manię prześladowczą wobec wynaturzania sportu i spaczenie jego
        olimpijskich idei.
        A taki przykład mamy z grupą pseudosportowców, w której są reprezentanci
        Polski.
        I tyle mam do powiedzenia na ten temat. Możecie sobie mi grozić, posądzać itp.
        Do woli.
        Nie mam zamiaru zmeniać swoich opinii.
        • Gość: andreas ale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 11:34
          ale masz swiadomość, że swiadomie lub nie dokonała sie pewna manipulacja!??
          Powiedzmy, że pusciłbym wątek "wyzwolony Kurde Felek", po czym
          dał wycinek o pederstach którzy zgwałcili nieletniego
          i spuentował o grupie przyjaciół Kurde Felka...
          Nic zdroznego, wiemy, że popierasz tolerancje seksualna
          i dobre zdanie o tych ludziach...
          porawdziwy fragment prawdziwego zdarzenia byłby
          i ot puenta taka, że "przyjaciele" Twoi w akcji!

Byłoby OK?
        • Gość: zona pijaka Kurde, przeciwnik złotolu IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.07.05, 11:59
          A czy zgodziłbyś sie Kurde, by Twoj dom/blok został ocieplony "styropianem".
          Czy masz w domu plastikowe okna? Czy Twój sedes jest wystrugany z drewna,
          zgodnie z sugestią konserwatora? A nie daj boże gdyby jeszce został pomalowany
          jakimś złotolem?
    • Gość: andreas ales uparty kurde IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 10:12
      to przeciez jasne, iz wśród osób cwiczacych karate, judo, boks
      czy nawet pływanie lub podnoszenie ciężarów jest solidarność...
      mało tego sa osoby posuwajace sie do czynów powiedzmy nielegalnych!
      Ale to nie obciąża całej grupy czy ideałow którymi sie kieruje,
      często sa to idee o historii kulkuset letniej!

A juz to że członkowie forum GW w Kielcach pobija kogoś,
      nikogo nie upowaznia do stwierdzeń że na naszym forum sa bandyci sami!
      I powiazania ich z naszymi nickami i osobami!

• Gość: zona pijaka Re: ales uparty kurde IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.07.05, 10:22
        Gość: offowiec 30.07.2005 09:39 + odpowiedz
        > Popłynąłeś z nurtem blackexitów i innych ścierw.

Nie przesadzajmy! Po prostu na punkcie Goemów ma irracjonalną "obsession".

• kay36 Re: ales uparty kurde 30.07.05, 10:36
        Gość portalu: andreas napisał(a):

> to przeciez jasne, iz wśród osób cwiczacych karate, judo, boks
        > czy nawet pływanie lub podnoszenie ciężarów jest solidarność...
        > mało tego sa osoby posuwajace sie do czynów powiedzmy nielegalnych!
        > Ale to nie obciąża całej grupy czy ideałow którymi sie kieruje,
        > często sa to idee o historii kulkuset letniej!
        >
        >Ale ta nie w Polsce są to grupki niefrmalne, nawet na Łokietka nie ma
        solidarności, sa grupki, a w grupietej jest solidarność, bo działają razem i
        mamona ich trzyma. Ideały wschodu wchodzą na ideały zachodu, a szczególnie
        podranicza. Gdyby P.G. był solidarny z Łokietka to by zrobił cos dla tych
        chłopaków, filozofia, mamona i to kontrolowana, bo z politakami, a jak cel
        charytatywny to też z młodymi wilakmi, lub jak wiatr zawieje. Jest to celowe, a
        nie z serca dla idei.>
    • Gość: andreas a swoja droga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 12:19
      a swoja droga, popatrzcie w Głosie na foto...
      taka masa siły na glebie, a tam stoja tacy drobniutcy policjanci!!!

A swoja droga to byli nie tylko karatecy, bo i siłacze i jujitsu....i inne

A swoja droga w tytule jest Bandyci...., a ponizej tekst o przywłaszczeniu
      zboża, unikaniu procesu przez... posła Bonde, własnie posła...
      a jak chłopaki to bandyci!

To sa nasze prawdziwe fakty w prawdziwych mediach!
      • Gość: XXL Re: a swoja droga IP: *.ksiazat.v.pl 30.07.05, 15:31
        Święta prawda Andreas, święta prawda
        Pozdrawiam
        • Gość: andreas Re: a swoja droga IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.05, 12:01
          tak policja powali 54., zmasowanych siłaczy...
          a jeden Bond powala całą policję!
    • Gość: wałczanin Re: Chłopcy Golema IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.05, 13:01
      to nie byli jacyś ludzie kolemy czy kogos tylko został pobity w w mielnie wałczanin i dlatego chłopaki chcieli sie zemścic
      • Gość: Staszek Re: Chłopcy Golema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 18:42
        Ten cały kurdefelek to typowy Szczecinianin zawistny do sześcianu, ziejący
        nienawiścią do ludzi, którym sie powodzi, bo on biedny sfrustrowany ambitny
        nikt, nie dał rady. Zgłoś sie felek do psychologa i popracuj nad swą chorobą.
        • Gość: kurdefelki do wari kurdefelki do wariatkowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 22:51
          kurdefelki do wariatkowa
          • kurde.felek Re: kurdefelki do wariatkowa 12.08.05, 23:40
            Refleks zupełnie jak u karateków, z opóźnieniem 2 tygodniowym. I to mają być
            mistrzowie Europy?
            Bić się może potrafią, ale z tym intelektem to jakoś tak nie za bardzo....
            • Gość: bucz Re: kurdefelki do wariatkowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 14:29
              chyba dawno nie dostałeś w kły
              • kay36 Re: to będzie kurde.felek.kieł 13.08.05, 14:43
                Według indzian po takiej walce bedzie mógł sobie nadać nowa nazwe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka