maj11 05.09.02, 09:13 Czy to prawda,że oddanie tej ulicy do użytku opóźnia się aby tow. Rujnowicz mógł ją uroczyście otworzyć przed samymi wyborami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZetKa Re: Ul. Taczaka IP: *.net.com / 3.111.148.* 05.09.02, 09:36 > Czy to prawda,że oddanie tej ulicy do użytku opóźnia się aby tow. Rujnowicz > mógł ją uroczyście otworzyć przed samymi wyborami? Ciekawe, czy psycholodzy/socjolodzy zauwazyli powstanie nowej choroby cywilizacyjnej polski wczesno-kapitalistycznej: polityczny odpowiednik manii przesladowczej i teorii spisku ;> Odpowiedz Link Zgłoś
pakuz Re: Ul. Taczaka 05.09.02, 12:00 jezdze tamtedy codziennie (remont ul.Taczaka to dla mnie duze utrudnienie) i widze spore tempo i postep robot skrzyzowanie z Lukasinskiego prawie gotowe , na Taczaka juz wymalowane wszystkie znaki poziome , na pasie rozdzielajacym wlasnie sadzili drzewka, montuja latarnie nie wiem jaki jest postep na skrzyzowaniu z Derdowskiego , ale ogolnie wyglada to calkiem niezle - chyba do konca wrzesnia oddadza do uzytku ?? Odpowiedz Link Zgłoś
duo1 Re: Ul. Taczaka 05.09.02, 12:08 Gość portalu: ZetKa napisał(a): > > Czy to prawda,że oddanie tej ulicy do użytku opóźnia się aby tow. Rujnowic > z > > mógł ją uroczyście otworzyć przed samymi wyborami? > Ciekawe, czy psycholodzy/socjolodzy zauwazyli powstanie nowej choroby > cywilizacyjnej polski wczesno-kapitalistycznej: polityczny odpowiednik manii > przesladowczej i teorii spisku ;> hehehehe ;))))))))))))))))))))) byc moze ci psycholodzy, ktorzy nie zauwazyli powstania nowej choroby sa zwiazani z runowiczem?? ;))))))) czekam z utesknieniem na to, ze przed samymi wyborami pod koniec jesieni runowicz nakaze sloncu swiecic i uroczyscie przed kamerami przywita sloneczny dzien! Odpowiedz Link Zgłoś
kajetansz Re: Ul. Taczaka 05.09.02, 13:39 Gość portalu: ZetKa napisał(a): > > Czy to prawda,że oddanie tej ulicy do użytku opóźnia się aby tow. Rujnowic > z > > mógł ją uroczyście otworzyć przed samymi wyborami? > Ciekawe, czy psycholodzy/socjolodzy zauwazyli powstanie nowej choroby > cywilizacyjnej polski wczesno-kapitalistycznej: polityczny odpowiednik manii > przesladowczej i teorii spisku ;> Prędzej psychiatrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: Ul. Taczaka IP: *.net.com / 3.111.148.* 05.09.02, 14:17 > Prędzej psychiatrzy. Dla mnie psychiatra to specjalizacja psychologa. A tak poza tym wlasnie dlatego pisze socjolog/psycholog, bo sam nie do konca rozumiem gdzie sie co kwalifikuje. W koncu to nie moja branza - ja raczej rozpoznaje, czy jest to problem elektryczny (jak sie miedzy ludzmi cos nie zaiskrzy, albo jak sie piorunsko bluzgaja), czy moze mechaniczny - np. tzw. zbyt ciasne pasowanie (czyt. mala odleglosc miedzy dwoma rzeczami osobami - niezaleznie czy wynika to z milosci do siebie, czy raczej z nienawisci) ;> A tak wogole, to zazwyczaj oceniam na maszynach, nie na ludziach. Odpowiedz Link Zgłoś
kajetansz Re: Ul. Taczaka 05.09.02, 15:27 Gość portalu: ZetKa napisał(a): > > Prędzej psychiatrzy. > Dla mnie psychiatra to specjalizacja psychologa. A tak poza tym wlasnie dlatego > > pisze socjolog/psycholog, bo sam nie do konca rozumiem gdzie sie co kwalifikuje Ja akurat wiem co się gdzie kwalifikuje. Jak jest choroba to lekarz. Psycholog w większości nie zajmuje się chorobami. > W koncu to nie moja branza - ja raczej rozpoznaje, czy jest to problem > elektryczny (jak sie miedzy ludzmi cos nie zaiskrzy, albo jak sie piorunsko > bluzgaja), czy moze mechaniczny - np. tzw. zbyt ciasne pasowanie (czyt. mala > odleglosc miedzy dwoma rzeczami osobami - niezaleznie czy wynika to z milosci > do siebie, czy raczej z nienawisci) ;> ;-) > A tak wogole, to zazwyczaj oceniam na maszynach, nie na ludziach. Ja raczej na ludziach. Odpowiedz Link Zgłoś