Dodaj do ulubionych

LUBINSKA -- gora !!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.02, 22:03
W Sudetach lancuchu gorskim na poludniu Polski znajduje sie pasmo gor
Izerskich.Patrzac w kierunku Prodnika znajduje tam sie gora o wysokosci 695
m npm a nazywa sie "Lubinska Gora". Ciekawe co !!! ???
Obserwuj wątek
    • Gość: JACEK Niesmaczne i zowu Gryf osmiesza Lubinska !!!!! IP: 64.9.159.* 18.09.02, 23:16
      Gość portalu: Gryf napisał(a):

> W Sudetach lancuchu gorskim na poludniu Polski znajduje sie pasmo gor
      > Izerskich.Patrzac w kierunku Prodnika znajduje tam sie gora o wysokosci 695
      > m npm a nazywa sie "Lubinska Gora". Ciekawe co !!! ???

Na gory to kazdy wlazi !!! Ciekawe jakie to moze budzic asocjacje , he he he he
      A w stoczni to Lubinska nie byla gora a do gory nogami i tyle !!!!
      ;-)))))))))))
      • Gość: sevenn Obudżmy w sobie wolę walki i nadzieję...... IP: 212.14.60.* 19.09.02, 10:29
        A ja na powaznie proponuje ......? kogos bogatego, nie z partii, bo partie są
        be. Podamy sie obecnie ZWS . I uwazamy, że jak nie pójdziemy na wybory to
        władzę znów zawłaszcza komuchy ale skorumpowany rujnowicz. Jestem tez przeciw
        Masłowskiej z PopiS , pobiewaz jezeli ktos miał do czynienia z sanepidem, to
        wie ze bez lapówki nie da się nic zrobić a za taka pani prezydent ja bardzo
        dziekuje. EJ, ludzie nie bądżmy tacy letni i tylko krytykujący , uwierzmy w
        ideały i spróbujmy jeszcze raz płaczem i bezczynnościa nic nie zrobimy!!!!
        Obudzmy sie i ruszmy, prosze z marsza. Znajdżmy w sobie odrobine nadzieji,
        rizwalmy mosty nieufności i bólu. Proszę, Szczecin anprawdę leży w naszych
        rękach, nie pozówlmy mu umrzeć... Nie dajmy sie partyjnym sloganom! Partie sa
        z góry ustawione przez Warszawę, to ona nami rządzi...... Zaufajmy
        samorządowcom, tym co o dpoczątku sa i tworzą jej strukturę, co chcą dobrze dla
        Szczecina, którzy swoja postawą pokazali, żę potrafię dobrze zarządzać swoim
        biznesem (facet ma 3 kamieniczki, ktore wyremontowal z kredytów do dziaj je
        spłaca, wynajmuje jedną WBK jest rzetelny i w porządku, I w Polsce i Szczecinie
        robił komputery!!) nie pzowólmy zeby znów Szczecin stracił szansę na rozwój
        i szacunek. Naprawdę to MY wybieramy!!!!!!!!!!!!!!
        Proszę......
        Proszę.........
        Proszę...........
        Możemy przecież stać się miastem rozwojowym, a nie przodującym w statystykach
        bezrobocim dołkiem z rujnowiczem na czele...............

• Gość: Szczecin Re: Obudżmy w sobie wolę walki i nadzieję...... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.02, 10:41
          Wsumie mało nie zapłakałem na te słowa, które napisałeś. Mam tylko jedno
          pytanie czy ty może starrtujesz z jednej z kamieniczek? Chrobrowski nie ma
          szans w tych wyborach taka jest prawda, ruch z Gajkiem ze stoczni to jeden
          wieki klops, tak jak Lubińskiej ruch stoczniowy. Ale masz rację ktoś bogaty
          powinien zostać prezydentem, "bogaty" rozumiem człowiek sukcesu, który zarobił
          dzięki swojej głowie , a nie polityce.
      • Gość: Gryf LUBINSKA -- górą !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.02, 18:09
        Gość portalu: JACEK napisał(a):

> Na gory to kazdy wlazi !!! Ciekawe jakie to moze budzic asocjacje , he he he
        he
        > A w stoczni to Lubinska nie byla gora a do gory nogami i tyle !!!!
        > ;-)))))))))))

Tymi asocjacjami w Twoim buziaczku wykonaniu jest cytuje :he he he he
        Cztery nieskoordynowane chrzakniecia to wszystko co na Ciebie stac.Sluchaj Ty
        juz raz nam zaimponowales tlumaczac nam swoje pseudo JACEK vel KECAJ . Wiec
        wysil sie i napisz cos konkretnego a nie chrzakasz jak to zwierze co w ziemi
        morda ryje.
        Pa buziaczku.
        • Gość: Gryf Re: LUBINSKA -- górą !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.02, 22:25
          Że tez nie ma "Zrujnowanej góry" - zlosliwosc losu!!!
        • _problem Re: LUBINSKA -- górą !!!! 21.09.02, 15:18

> Gość portalu: JACEK napisał(a):
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          > > Na gory to kazdy wlazi !!! Ciekawe jakie to moze budzic asocjacje , he he
          > he
          > he
          > > A w stoczni to Lubinska nie byla gora a do gory nogami i tyle !!!!
          > > ;-)))))))))))
          >
          > Tymi asocjacjami w Twoim buziaczku wykonaniu jest cytuje :he he he he
          > Cztery nieskoordynowane chrzakniecia to wszystko co na Ciebie stac.

a co powiesz o swoich, cytuje: "ha!ha!ha!ha!ha!"

dla mnie to brzmi jak ujadanie... ratlerka ?
          • Gość: Gryf Re: LUBINSKA -- górą !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.02, 23:21
            Problem ma problem faktycznie-boli bezslnosc "CO"!!!
            aauuaahahahauaahhauuuuaaa!!!!!!!!
            • Gość: Gryf Re: LUBINSKA -- górą !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.02, 00:46
              A mnie frapuje caly czas mysl , "Lubinska - gora ", ot madry to czlowiek ktory
              to wymyslil tzn nazwe tej gory.Jak strasznioe musi nie lubic tego czlowieka
              ktos.... wiecie o kogo mi chodzi!!!
              • Gość: Gryf Re: LUBINSKA -- górą !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.02, 00:05
                A gora o nazwie Lubinska stoi niewzruszona spokojna i majstatyczna.
                • Gość: JACEK JELENIA GORA IP: 64.9.159.* 24.09.02, 00:13

> A gora o nazwie Lubinska stoi niewzruszona spokojna i majstatyczna.

I dzieki "gryfomanowi" forumowemu Jezusowi wyglada jak JELENIA GORA !!!!
                • Gość: Gry Re: LUBINSKA -- górą !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.02, 00:21

> A gora o nazwie Lubinska stoi niewzruszona spokojna i majstatyczna.
                  ....a i zapomnialem dodac piekna!
                  • Gość: JACEK JELENIA GORA BO ZJELENIALA !!! IP: 64.9.159.* 24.09.02, 00:27
                    Gość portalu: Gry napisał(a):

> Gość portalu: Gryf napisał(a):
                    >
                    > > A gora o nazwie Lubinska stoi niewzruszona spokojna i majstatyczna.
                    > ....a i zapomnialem dodac piekna!

JELENIA GORA BO ZJELENIALA
                    Czytajac gryfirsko-klakierskie posty jelenia ;-)))))))
                  • Gość: Gryf Re: LUBINSKA -- górą !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.02, 00:31
                    Gość portalu: Gry napisał(a):

>
                    > > A gora o nazwie Lubinska stoi niewzruszona spokojna i majstatyczna.
                    > ....a i zapomnialem dodac piekna!

A jednak co by nie mowic Lubinska gora pozostanie chocby w masywie gor
                    Izerskich!
                    • Gość: Gryf Re: LUBINSKA -- górą !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.02, 00:44
                      No to juz wiemy KECAJE maja Jelenia Gore a pozostali Lubinska. Ha!
                • Gość: prezes Re: LUBINSKA -- górą !!!! IP: *.sdl.zwami.pl / 10.0.0.* 27.09.02, 23:26
                  Jeśli naszych radnych i prezydenta wybierają tacy ludzie jak ci co prowadzą
                  głupawą dyskusję w portalu ,to nie dziwię się że ciągle rządzą Szcecinnem
                  ludzie którzy to miasto spychają na dno.
              • Gość: Gryf Re: LUBINSKA -- górą !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.02, 00:53

A mnie frapuje caly czas mysl , "Lubinska - gora ", ot madry to czlowiek
                ktory
                to wymyslil tzn nazwe tej gory.Jak strasznioe musi nie lubic tego czlowieka
                ktos.... wiecie o kogo mi chodzi!!!

No teraz to juz wszyscy wiedza .........!!!!
                • Gość: Gryf Re: LUBINSKA -- górą !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.02, 00:26
                  Ale czy " łon " wie ???
                  • Gość: Gryf Re: LUBINSKA -- górą !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.02, 00:07
                    A Lubinska - pozostanie gora.Musisz sie z tym pogodzic czy chcesz czy nie!
                    Ha!!!!
                    • Gość: Gryf Re: LUBINSKA -- górą !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.02, 21:48
                      Wiem ze sa tacy ktorzy zdobyli wiele szczytow i gor ale Lubinskiej Gory nikt
                      nie zdobedzie i nie pokona !!! Ha!
                      • Gość: JACEK Kady wlezie na Lubinska !!!!!!!! IP: 64.9.159.* 27.09.02, 21:55
                        Na Lubinska wlazi kazdy kto ma na to ochote !!!!! Pewnie wielu stoczniowcow tez sie na lubinska wdrapalo !!!
                        ;-))))))))) NIE MA TO JAK WSPINACZKA WIELORZAOWA !!!!!!!!!
                        • lupin2 Re: Kady wlezie na Lubinska !!!!!!!! 28.09.02, 06:41
                          Gość portalu: JACEK napisał(a):

> Na Lubinska wlazi kazdy kto ma na to ochote !!!!! Pewnie wielu
                          stoczniowcow
                          > tez sie na lubinska wdrapalo !!!
                          > ;-))))))))) NIE MA TO JAK WSPINACZKA WIELORZAOWA !!!!!!!!!

Oj biedny Ty biedny , mały znerwicowany i zagubiony prostaczku.
                          • Gość: Gryf Re: Lubinska - gora ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.02, 18:57
                            Juz za jakis czas okaze sie jak wielka "gora" !!!
                            • Gość: Gryf Re: Lubinska - gora ! n/tx IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.02, 22:08
                              • Gość: Gryf Re: Lubinska - gora ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.02, 09:43
                                Jest szansa ze watek o Lubinskiej Gorze przetrwa sobote i niedziele wszak
                                komputery w pracy pozostaly?
                                • Gość: Mrowa Re: Lubinska - górą ! IP: 24.157.198.* 07.10.02, 08:23
                                  Przetrwa - Mrówa pomoże, bo ma komputerek na biurku. Do gnoju (o sorry,
                                  zapomniałem się, ale nie odwołuję) z RU-----jjjjjjjjjj-----nowiczem.
                                  • Gość: Gryf Re: Lubinska - górą ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.02, 00:58
                                    Niech bedzie jak mowisz "Mrowa"
                                    • Gość: Gryf Re: Lubinska - górą ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.02, 18:12
                                      ....a tak posteuja inni !!!
                                      www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=354&w=3218494
    • Gość: jednorazowa Mężczyznom dziękujemy. Kobiety do władzy. (n/t) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.02, 15:34
    • Gość: Chris Re: LUBINSKA -- gora !!! IP: *.teleton.pl 11.10.02, 15:49

> W Sudetach lancuchu gorskim na poludniu Polski znajduje sie pasmo gor
      > Izerskich.Patrzac w kierunku Prodnika znajduje tam sie gora o wysokosci 695
      > m npm a nazywa sie "Lubinska Gora". Ciekawe co !!! ???

ora to moze ona jest ale na mapie. Bo tak naprawde to baba ma tylko ped do
      wladzy i nic wiecej. Sprzedala by was wszystkich i jeszcze doplacilaby byle
      sie wdrapac na jakis wygodny stolek. Sprawy do zalatwienia ma generalnie w
      d..... Jak UW nie jest na topie to juz sie zrobila wielka bezpartyjna-
      niezalezna. O finansach tez wie niezbyt wiele, wiem bo skonczylem ekonomie na
      US i mialem "przyjemnosc" sluchania jej na wykladach. Ble, ble, ble
      • Gość: Gryf Re: LUBINSKA -- gora !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.02, 18:37
        No fajnie Chris - dzieki za ta inforamacje, powiedz nam skarbie jeszcze jaka
        ocene miales u pani profesor!
        • Gość: Chris Re: LUBINSKA -- gora !!! IP: *.teleton.pl 11.10.02, 18:50

> No fajnie Chris - dzieki za ta inforamacje, powiedz nam skarbie jeszcze jaka
          > ocene miales u pani profesor!
          W sumie to nie Twoja sprawa co mialem, ale dobrze powiem Ci mialem 4 (skan z
          indeksu do wgladu) i jestem zadowolony z oceny, ale nie z tego co wykladala i
          jak wykladala. BEZNADZIEJA!!!!!!!
          • Gość: JACEK JELENIA GORA IP: 64.9.159.* 11.10.02, 18:57
            Gość portalu: Chris napisał(a):

>
            > > No fajnie Chris - dzieki za ta inforamacje, powiedz nam skarbie jeszcze ja
            > ka
            > > ocene miales u pani profesor!
            > W sumie to nie Twoja sprawa co mialem, ale dobrze powiem Ci mialem 4 (skan z
            > indeksu do wgladu) i jestem zadowolony z oceny, ale nie z tego co wykladala i
            > jak wykladala. BEZNADZIEJA!!!!!!!

Czy lubinska dobra czy nie to tak naprawde mi to wisi , natomiast rzygac mi sie chce jak widze palantow klakierow
            wlazacych jej w tylek bez masla !!! I kazdego kto napisze ze Lubinska w szkole byla beznadziejna to zaraz ich metoda
            sie dowiesz ze musiales byc marnym studentem !!! Ot taki tani chwyt !!! A tu prosze , chris mial 4 !!!
            ;-))))))))))))))
      • lupin2 A może trochę pokory i właściwe miejsce w szeregu 11.10.02, 18:55

>
        > > O finansach tez wie niezbyt wiele, wiem bo skonczylem ekonomie na
        > US i mialem "przyjemnosc" sluchania jej na wykladach. Ble, ble, ble

No proszę . Skończył magisterkę a już się bierze za ocenianie profesorów
        (doktorów z habilitacją).

• Gość: Chris Re: A może trochę pokory i właściwe miejsce w sze IP: *.teleton.pl 11.10.02, 19:48
          lupin2 napisał:

> Gość portalu: Chris napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: Gryf napisał(a):
          > >
          > > > O finansach tez wie niezbyt wiele, wiem bo skonczylem ekonomie na
          > > US i mialem "przyjemnosc" sluchania jej na wykladach. Ble, ble, ble
          >
          > No proszę . Skończył magisterkę a już się bierze za ocenianie profesorów
          > (doktorów z habilitacją).
          >

Aha tzn zgodnie z Twoim tokiem myslenia mam prawo tylko do bezmyslnego
          klakierstwa na rzecz pani dr habilitowanej??? Ja nie zamierzam prowadzic z nia
          zadnych dysput naukowych, po prostu byly to moje (i nie tylko moje) wrazenia
          z "pozytecznych" naukowo i prowadzonych na "wysokim" poziomie wykladow.....
          • lupin2 Uczeń niezwykle szybko przegania mistrza.. w Polsc 11.10.02, 20:15

> lupin2 napisał:
            >
            > > Gość portalu: Chris napisał(a):
            > >
            > > > Gość portalu: Gryf napisał(a):
            > > >
            > > > > O finansach tez wie niezbyt wiele, wiem bo skonczylem ekonomie n
            > a
            > > > US i mialem "przyjemnosc" sluchania jej na wykladach. Ble, ble, ble
            > >
            > > No proszę . Skończył magisterkę a już się bierze za ocenianie profesorów
            > > (doktorów z habilitacją).
            > >
            >
            > Aha tzn zgodnie z Twoim tokiem myslenia mam prawo tylko do bezmyslnego
            > klakierstwa na rzecz pani dr habilitowanej??? Ja nie zamierzam prowadzic z
            nia
            > zadnych dysput naukowych, po prostu byly to moje (i nie tylko moje) wrazenia
            > z "pozytecznych" naukowo i prowadzonych na "wysokim" poziomie wykladow.....

Nie tak nie twierdzę. Masz oczywiście prawo do postaw przeciwnych niz
            klakierstwo.
            Ja zahaczyłem tylko o wątek znany na całym świecie jako przywara Polaków, że
            uczeń u nas szczególnie szybko dogania a nawet przegania mistrza.
            Nasz kafelkarz po dwóch trzech dniach praktyki przy układaniu kafelek przegania
            mistrza i zakłada własną firmę. Stąd mamy tak krzywo układane kafelki.
            Coś u Ciebie z tego jest.

• Gość: Chris Re: Uczeń niezwykle szybko przegania mistrza.. w IP: *.teleton.pl 11.10.02, 22:10
              > Nie tak nie twierdzę. Masz oczywiście prawo do postaw przeciwnych niz
              > klakierstwo.
              > Ja zahaczyłem tylko o wątek znany na całym świecie jako przywara Polaków, że
              > uczeń u nas szczególnie szybko dogania a nawet przegania mistrza.
              > Nasz kafelkarz po dwóch trzech dniach praktyki przy układaniu kafelek
              przegania
              >
              > mistrza i zakłada własną firmę. Stąd mamy tak krzywo układane kafelki.
              > Coś u Ciebie z tego jest.
              >
              Ha, ha i tu ponownie Cie rozczaruje, NIE UWAZAM SIE ZA ZNAWCE I AUTORYTET W
              DZIEDZINIE FINANSOW. Ale skoro nie jestem znawca tej problematyki i
              wyklady "szacownej pani doktor habilitowanej" nic mi nie daly, nie poszerzyly
              mojego zasobu wiadomosci, wiec to swiadczy chyba srednio pozytywnie o ich
              wartosci merytorycznej. Poza tym pani doktor habilitowana, tak samo jak z
              dzialaczki UW przeksztalcila sie w dzialaczke bezpartyjna, przeksztalcila sie
              rowniez z informatyka w finansiste. Ja rozumiem, ze zrobila to w USA, ale od
              samego pobytu w USA jeszcze nikt nie zmadrzal. A tak na marginesie czy pani
              doktor habilitowana jest moze czlonkiem Twojej rodziny (ciocia, babcia,
              itp.)??? Czy po prostu jestes zwolennikiem jej wspanialego programu
              wyborczego???
              • Gość: Gryf Re: Uczeń niezwykle szybko przegania mistrza.. w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.02, 21:16
                Mam nadzieje na normalnosc i co nie jest beznaczenia na rozliczenie winnych
                korupcji w Szczecinie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka