beci 11.10.05, 10:46 szukam namiarów na dobrego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamagucia1 Re: USG piersi - szukam namiarów na lekarza 11.10.05, 13:20 Zdecydowanie najlepsi sa na 3-Maja w przeychodni kolejowej. Zylka i Ucinski. Trzeba zadzwonic i zarejestrowac sie. 70 zl. Niestety nie mam przy sobie nr telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
gatak Re: USG piersi - szukam namiarów na lekarza 11.10.05, 15:27 potwierdzam, robiłam już wprawdze dawno usg (na tyle dawno, że płaciłam 50 zl), ale to naprawdę dobrzy lekarze Odpowiedz Link Zgłoś
kacha55 Re: USG piersi - szukam namiarów na lekarza 11.10.05, 17:11 Również u nich robilam. Moja siostra miala ostatnio jakis "guziczek" i stasznie się balyśmy. Poszlyśmy do Żylki. Pobral od razu material (wynik do domu przyslali histopatologiczny), uspokoil-okazalo, że to torbielka i już wszystko ok.Acha zciagnąl wszystko i guziczka nie bylo. To jest przychodnia kolejowa na 3 Maja-równiez nie mam namiarów telefonicznych ale polecam bo to Panowie ze szpitala na Strzalkowskiej.Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
beci Re: USG piersi - szukam namiarów na lekarza 11.10.05, 21:55 dziękuję Wam bardzo. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
izaazi Re: USG piersi - szukam namiarów na lekarza 11.10.05, 21:57 Witam Ja dwa lata temu miałam usuwanego guzka piersi - gruczelaka. Poszłam najpierw do Medikusa.Tam po zrobieniu USG pani skierowała mnie na strzałowską. I pewnie gdybym wiedziała to od razu poszłabym na tą strzałowską do przychodni onkologicznej bo tam lekarz kieruje na USG które odbywa się w szpitalu i jest ono bezpłatne. Polecam dr Książkiewicza który przyjmuje na Strzałowskiej. Chodzę tam na kontrole. Własnie on usuwał mi tego guzka. mam małą bliznę. Rok pozniej usuwałam pieprzyka. Pozdrawiam\ aha. Tam na strzałowską trzeba iść bardzo rano bo przyjeżdzają tam ludzie z róznymi problemami z całego województwa. Odpowiedz Link Zgłoś
asiek_mach Re: USG piersi - szukam namiarów na lekarza 13.10.05, 13:11 Jak jeszcze nie znalazlas namiarow na doktora Zylke i Ucinskiego to podaje tel. 433-93-10, Przychodna kolejowa na 3 Maja, p.424 (III pietro) Ja chodze co jakis czas na kontrole do dr Leszka Nagaya i on mowil ze to sa najlepsi fachowcy jezeli chodzi o USG Pozdrawiam Asiek Odpowiedz Link Zgłoś
mazuba Re: do asiek_mach 13.10.05, 13:52 > > Ja chodze co jakis czas na kontrole do dr Leszka Nagaya i on mowil ze to sa > najlepsi fachowcy jezeli chodzi o USG ale najlepsi fachowcy jesli chodzi o usg kobiece w ogole czy tylko usg piersi? Zylka wycinal mojej mamie tarczyce na strzalowskiej (ona chciala tylko jego bo robi swietne blizny i byla super zadowlona) a teraz szukamy fachowca od usg kobiecego, ktory ma pojecie o nowotworach. jesli mozesz sprecyzuj. bede wdzieczna pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asiek_mach Re: do asiek_mach 14.10.05, 08:05 Prawde mowiac nie wiem. Ja akurat mialam problemy z piersiami. Takze chyba Ci nie pomoge. Odpowiedz Link Zgłoś