Gość: Czarni też kradną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 20:32 www.bezcenzury.net/index2.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: get up Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: 83.168.106.* 24.11.05, 21:19 Salonowiec(Jania)ze słomą w butach poczuł że ma "wadze".Znajomi portowcy powiadają,że i drobniejszymi kąskami nie gardzi.Będąc wiernym hasłom wyborczym swojej partii podjął skuteczna walkę z bezrobociem -na razie w rodzinie!Mówią,że w miejsce wyrzuconej bez powodu pracownicy Działu Kadr wsadził swoją córkę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: conan barbarzyńca czyżby przestepstwo? IP: *.internet.v.pl 24.11.05, 21:25 Z tego co wiem w spółkach z o.o. członkom zarządu w danej spółce nie wolno zatrudniać rodziny to przestępstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
blooml Re: czyżby przestepstwo? 25.11.05, 00:20 Ja obstawiam niezamierzona zbieznosc nazwisk ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: conan barbarzyńca Re: czyżby przestepstwo? IP: *.internet.v.pl 25.11.05, 00:24 Tak zawsze gdzie ten pan sie pojawia to występuje niezamierzona zbieżność nazwisk:-) i faktów:-) Odpowiedz Link Zgłoś
blooml Re: czyżby przestepstwo? 25.11.05, 00:40 czyli, mozna powiedziec, ze pozytywna postac. Konsekwencja w dzialaniu to dzisiaj cenny towar ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: czyżby przestepstwo? IP: *.internet.v.pl 18.12.05, 14:45 chodzi o to, że tego towaur za dużo Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz 25.11.05, 08:39 www.jania.of.pl/ na stronce można zobaczyć córeczki Jani. A o której mowa o Kasi czy Agnieszce. a może to zwykle gadugadu, aby ujadać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rex Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: 212.14.58.* 25.11.05, 08:45 chyba nie gadu,bo to faktycznie jedna z nich,imie i nazwisko znane redakcji Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz 25.11.05, 08:53 Jeżeli jest to złamanie przepisów, to gada sie tylko na forum i znowu bedzie tylko gadu, gadu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabawa Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 12:57 Pan Brudziński tego nie zaakceptuje. Znam go i takie zjawiska w PiSie nie przechodzą. Dajcie mu trochę czasu na sprawdzenie tych sensacji. W każym stadzie trafi się czarna owca. Odpowiedz Link Zgłoś
zan112 Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz 26.11.05, 11:56 Gość portalu: zabawa napisał(a): > Pan Brudziński tego nie zaakceptuje. Znam go i takie zjawiska w PiSie nie > przechodzą. Dajcie mu trochę czasu na sprawdzenie tych sensacji. W każym > stadzie trafi się czarna owca. Pan Brudziński teraz ma kłopot czy naprawiać państwo, czy czyścić stajnię. Chyba wybierze to pierwsze i na to zapewne liczy ten Janiu czy Jania będąc tak bezczelnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciemna Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.internet.v.pl 18.12.05, 15:22 ja tam nie uwierze dopóki nie zobacze niech najpierw coś zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brutus Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: 212.14.58.* 19.12.05, 15:03 swojego gniazda sie nie kala wiec nie zrobi nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 13:00 Mnie nie chodzi o łamanie przepisów. Co do przepisów to jest taki rodzaj strajku jak strajk włoski, który polega na precyzyjnym przestrzeganiu przepisów. Ja bardziej chciałem napisać o przyzwoitości. Podkreślam, mimo iz jestem "czarny" Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz 25.11.05, 13:25 Chyba wszyscy dbaja o swoje dzieci. Popatrz na Urząd Miejski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicko Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 14:22 Dla takich najlepiej podarować na Mikołaja prezerwatywę by się nie rozmnażał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilczur Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.internet.v.pl 25.11.05, 14:39 A myślę ,że trzeba mu coś obciąć, pytanie tylko co? Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz 25.11.05, 14:42 wilczur uważaj, bo jak sie mu to cos obetnie, to będziesz staniesz do aportowania u jego .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilczur Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.internet.v.pl 25.11.05, 14:52 wilczury bardzo chętnie rozszarpują i jedzą padlinę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: conan barbarzyńca fragmant ze strony jani IP: *.internet.v.pl 25.11.05, 19:09 DLACZEGO KANDYDUJĘ... 1 Rok temu pod blokiem, w którym mieszkam, bandyci dla zabawy zabili 20-letnią dziewczynę. Sprawców do dziś nie ujęto. W dzisiejszej Polsce taka tragedia może spotkać każdą Rodzinę. BANDYCI NADAL POZOSTAJĄ BEZKARNI DRWIĄ Z UCZCIWYCH OBYWATELI I WYMIARU SPRAWIEDLIWOŚCI 2 Codziennie miliony uczciwych Polaków oddają ogromne pieniądze w przeróżnych podatkach w przekonaniu, że Państwo będzie sprawnie funkcjonować w interesie Polaków. PŁACIMY TAK WIELE PODATKÓW A PAŃSTWO JEST WCIĄŻ ŹLE ZARZĄDZANE I ROZKRADANE 3 Gospodarka morska to ekonomiczne serce Pomorza Zachodniego. Daje utrzymanie rodzinom portowców, marynarzy, rybaków i kooperantów. To serce od 15 lat przeżywa zawał. NASZ REGION ŻYJE Z GOSPODARKI MORSKIEJ MUSIMY SIĘ O NIĄ SZCZEGÓLNIE TROSZCZYĆ PS Ten pan raczy sobie żartować czy kpić z nas!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ninka71 Re: fragmant ze strony jani 25.11.05, 19:51 tragiczne jest to że On nie żartuje -naprawdę tak myśli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka17 Re: fragmant ze strony jani IP: *.internet.v.pl 01.12.05, 00:33 On jednak chyba żartuje. Na poważnie to po tym czego już dokonał nie można stwierdzić , że myśli. Raz się zamyślił jak złożył wniosek o wpisanie do PZPR. I tak mu się to myślenie spodobało, że postanowił zamyśleć się jeszcze raz ale to jeszcze nie czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: fragmant ze strony jani IP: *.internet.v.pl 18.12.05, 14:47 myślenie ma przyszłość więc niech się przysposabia :o) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz 30.11.05, 14:09 Jako działaczka powinnaś zameldować Ministrowi Zero Zero Ziobro, a nie gadać, ze będzie tylko gadanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.internet.v.pl 18.12.05, 14:49 Ziobro się nie zajmie taką małą sprawą bo nie da się do tego zwołać konferencji prasowej i pokazać jak Minister działa dla dobra narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brutus Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: 212.14.58.* 19.12.05, 15:05 he, he... dobre Ziobro ma faktycznie ochote tylko na tematy, ktore da sie w mediach pokazac. Nasza Drobnica za mala na Ziobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nawrot Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.eranet.pl 25.11.05, 20:55 Panowie Brudziński i Dobrzyński. Słowa "Prawo i Sprawiedliwość" nie można czytać i tłumaczyć w ten sposób , że to Jania da wykładnię co jest sprawiedliwe i prawnie dopuszczalne. Nastąpiła kolosalna zmiana warty na salonach ale nie zapominajcie, że tak chcieli wyborcy. Uwierzyli waszym słowom. Teraz poznajemy się po czynach. Dotychczasowe sitwiarskie działania sądów, lokalnych mediów i różnych struktur władzy miały się skończyć. Jeśli tak, to nie mogą być tolerowane wybryki takich zdeprawowanych działaczy jak Jania, wyposzczonych latami przebywania na bocznym torze historii, teraz uczepionych jak rzep do PiSowskiego ogona. Powinniście bez zbędnej zwłoki się temu przyjrzeć. Wy weszliście do sejmu a biedny wasz kolega zaczął sobie radzić sam, tylko że na wasz rachunek. Robi to co umie czyli grabi dla siebie, schowany pod sztandary zwycięskiej partii Prawo i Sprawiedliwość. Stara dobra szkoła PZPR, w której zdobywał szlify w latach osiemdziesiątych przydała mu się teraz. Jak to sam głośno mówi "to jest moje pięć minut". Jutro kasa w Drobnicy może być pusta. Więc śpieszy się nie bacząc na przyzwoitość i uczciwość. Bardzo tajemnicze jest to, że dzieli się dostępem do koryta z tak szerokim gremium politycznym. Łatwo stwierdzić, kto stoi za jego kolegami z obecnego zarządu Drobnicy. Rzecz w tym, że jeszcze nikt tego głośno, wyraźnie nie nazwał. Powiedzieć, że stoi za tym SLD albo sitwa Jacka Piechoty - to za mało. Niedokładnie. Szczecin jest małym ośrodkiem i na pewno łatwiej tu sporządzić mapę politycznych, towarzyskich i gospodarczych powiązań. Dlaczego nikt tej mapy nie chce sporządzić? Bo w sytuacji, gdy w gospodarce morskiej podejrzenia kierują się ku sądom, policji, prokuraturze, administracji skarbowej, politykom a nawet, wolnym ponoć mediom - nie wiadomo, komu można zaufać. Strach paraliżuje. Ale Wy Panowie coś obiecaliście. To jest test na Waszą słowność i odwagę. Wielu ludzi zaufało PiSowi czyli Wam i teraz bacznie się przyglądają. Jutro może być za późno. Kto inny może zrobić z tym porządek i zabierze piękne hasło o naprawie Rzeczpospolitej. W tym przypadku czas działa na Waszą niekorzyść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: conan barbarzyńca Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.internet.v.pl 25.11.05, 22:40 służę pomocą -topór naostrzylem, czekam na znak! Mocy przybywaj!! Odpowiedz Link Zgłoś
pikajuwa Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz 25.11.05, 23:26 Chyba rzeczywiście jedynie topór może przeciąć ten cuchnący węzeł,bo nie wydaje mi się,żeby apele do polityków cokolwiek zmieniły.Przecież Drobnica to gniazdo wszelkiego ...... ,a mianowicie: 1.naczelny PO Szczecina , K.Zaremba - od pięciu lat pracownik w stanie spoczynku .To z tej firmy odskoczył do sejmu. 2.oPiSywany Jania, od czerwca tego roku członek zarządu ,niedoszły poseł,radny -od 15 lat robi sobie zdjęcia z Kaczyńskimi - wszelkie zarzuty pod jego adresem traktowane są jako kalumnie. 3.Członek zarządu R.Zaczyk -czołowy działacz demokratów.pl(nie przypadkiem się tu znalazł prze kampania wyborczą). W tle tego bajzlu ojcowie chrzestni chorego układu traktujacy port jako swój kawałek sukna.Mozna wymieniac nazwiska wszystkich lokalnych politycznych bonzów od lewa do prawa-nie będzie pomyłki! Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz 26.11.05, 10:25 A co Zaremba robił w porcie, Jeszcze dodaj Brudzińskiego, który rzecznikiem prasowym tam kiedys był. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.internet.v.pl 18.12.05, 14:54 Zaręba pracował do nedawna na Drobnicy. Ale co robił nie wiem. Może się nie przepracowywał - Ci politycy chyba tak już mają przyzwyczajenia :o) Odpowiedz Link Zgłoś
pikajuwa Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz 26.11.05, 11:44 " Ale wierzę, że mimo wszystko czas, w którym uczciwi ludzie są atakowani, a różnego rodzaju nikczemnicy są godnymi szacunku obywatelami albo zgoła autorytetami, zbliża się do końca. I to mnie cieszy, nawet bardzo cieszy."-No,Panie Jania,tak w Ozonie wypowiada sie Jarosław Kaczyński.Rozumiem ,że to i o Panu... Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz 26.11.05, 11:58 Ale Jania to zasłużony działacz PiS-u, tak ładnie o tym opowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.internet.v.pl 18.12.05, 15:03 Opowiadać oni wszyscy umią. Ale do roboty to się żaden nie nadaje. Polityka załatwia wszystko tak im sięwydaje. Nie wiem kiedy to się zmieni i czy się zmieni ale juz najwyższy czas Odpowiedz Link Zgłoś
zan112 Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz 26.11.05, 17:40 pikajuwa napisał: > " Ale wierzę, że mimo wszystko czas, w którym uczciwi ludzie są atakowani, a ró > żnego rodzaju nikczemnicy są godnymi szacunku obywatelami albo zgoła autoryteta > mi, zbliża się do końca. I to mnie cieszy, nawet bardzo cieszy."-No,Panie Jania > ,tak w Ozonie wypowiada sie Jarosław Kaczyński.Rozumiem ,że to i o Panu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.internet.v.pl 26.11.05, 22:56 Ja teraz zrozumiałem po co PiSowi była potrzebna koalicja z SAMOOBRONĄ. Przywódca Andrzej wie jak skutecznie rozprawić się z tymi co ograbiają naród. Przecież Kaczki nie mogą sami robić porządków w swojej stajni. Co zrobić z do niedawna najbardziej zaufanymi aparatczykami jak Jania czy Kurski jak im zaczyna odbijać szajba. Najszybciej i najtaniej złoi tyłki Leper. Doświadczał tej metody na wsi z komornikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
blooml Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz 26.11.05, 23:35 Ale tak powaznie, Alex, to jajca robicie czy wrecz przeciwnie? Bo jesli mowicie powaznie o oczyszczaniu panstwa Lepperem to prawdziwa jest jedna z dwu ponizszych tez: 1) mamy do czynienia z Lepperem we wlasnej osobie. 2) Lepper cos Wam, Alex, ukradl i obiecal, ze odda kiedy w ministry pojdzie. Rozne fantastyczne detergenty juz wynaleziono ale ten, Lepperem zwany, wyprac z nas moze tylko: kapital, wzgledne powazanie u zagranicznych sasiadow, godnosc obywateli i poczucie zdrowych proporcji rozsadku wzgledem absurdu. I jak w przypadku wszystkich chemikaliow i to ma dzialanie uboczne: po praniu wszedzie unosil sie bedzie zapach zatechlego, gorylego stolca. Nie zebym wachal, uprzedzajac atak, ale nosem wyobrazni czuje aromat robotek Leppera. Pozdrawiam, Leopold Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.internet.v.pl 26.11.05, 23:48 To był oczywiście czarny humor Leopoldzie. Użyłem go, bo co o tym wszystkim myśleć. Bezsilność i nic więcej. Tak tworzy się z dnia na dzień coraz większą wiochę z tego pięknego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palacz Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.internet.v.pl 27.11.05, 14:10 wioska ale papierosy są w kioskach :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicko Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.internet.v.pl 27.11.05, 15:34 Co byś dał prawdziwy pracodawco, właścicielu do roboty takiej gnidzie? Wszystko niby o nim wiemy więc potraktujcie go jak szczególny typ człowieka , który musi żyć i się rozwijać, więc co on w końcu ma robić? W sejmioe go nie chcą , w zarządzie Drobnicy robi spustoszenie, a ma taką piękną kartę histroryczną ( poza krótką historią w PZPR)i przecież to bardzo szlachetny rewolucjonista Odpowiedz Link Zgłoś
blooml Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz 27.11.05, 16:41 A teraz nicko jajca robi? Ale rozumiem, ze nie o Leppera chodzi tylko Posla (niedoszlego) Janie ;) Posel (niedoszly) Jania moze i fiolkami nie pachnie, ale, parafrazujac znane frazy: "kto tu ma czyste rece, niech pierwszy robi kupe". Ja, na ten przyklad, znam Posla (nioedoszlego) Janie tylko z plakatow, gdzie prezentowal sie jak maz (zona?) zacny i z oczu mu patrzylo (tepo poniekad, ale...) pokornie jak cieleciu (jalowce?). Gdzie taki popierdulka moglby sam cos sprobowac ukrecic? Chyba, ze ktos przy nim pomysl zgubil, kto inny podniosl i podal, a jeszcze inny przeczytal i wytlumaczyl. Pozdrawiam, Leopold Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palacz Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.internet.v.pl 27.11.05, 17:47 Gość portalu: nicko napisał(a): a ma taką piękną kartę histroryczną ( > poza krótką historią w PZPR)i przecież to bardzo szlachetny rewolucjonista tak to taki nasz szczeciński Lenin :) nawet na plakatach trochę podobny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.internet.v.pl 18.12.05, 14:51 Tylko że Lenin miał przenikliwy wzrok i był względnie bystry. Podobnieństwa nie widzę :o) Odpowiedz Link Zgłoś
zan112 Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz 27.11.05, 20:35 Och jaki ten Janiu dziwak. Ma taką mocną pozycję w partii a każą mun tyrać w jakiejś tam firmie Drobnej czy Drobnicowej. Niech bierze ster nad państwem a nie nad Drobnymi. Może nie umie bawić się w drobiazgi? On się napewno wzorował na Komunistach tylko nie posiadał tyle majątku. Jak to uzyska to weźmie się za ideologię i za rzeczy najważniejsze. Dajcie mu trochę czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz 28.11.05, 08:49 a jeszcze mu tak długo do emerytury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicko Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 11:41 Bliżej mu chyba do renty inwalidzkiej. Dziś go o mało nie zlinczowała załoga na porannym mityngu. Odpowiedz Link Zgłoś
blooml Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz 28.11.05, 11:54 O! A jakies szczegoly moze? Moze jesli nie zostal zlinczowany, to choc skopany? Spoliczkowany? Opluty? He? No mowcie zesz, bo to ciekawe jest. Arcy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicko Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 13:56 Opowiem Wam jak skończę jazdę Odpowiedz Link Zgłoś
blooml Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz 28.11.05, 14:10 OK, ale koniecznie w tym watku, zebysmy nie musieli szukac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.internet.v.pl 29.11.05, 23:15 Ty jeszcze jeździsz:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikaiuwa Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.internet.v.pl 29.11.05, 23:47 Jania puszcza oko i śle umizgi do czerwonych bo czuje , że nadchodzi czas odpowiedzi na trudne pytania kolegów z PiSu. Ma nadzieję , że go matka partia zjednoczona znów przygarnie i nakarmi. Złudne nadzieje. Żaden złodziej nie da się okradać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: US Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.internet.v.pl 29.11.05, 23:53 Jak Pan Zięba wyjawi wszystko co wie to nie tylko Jania wyleci. A pytania dostał trudniejsze niż ten kacyk partyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.internet.v.pl 30.11.05, 00:03 Tylko pytanie czy Panu Ziębie pozwolą mówić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL US IP: 212.14.58.* 30.11.05, 08:51 Gość portalu: US napisał(a): > Jak Pan Zięba wyjawi wszystko co wie to nie tylko Jania wyleci. A pytania > dostał trudniejsze niż ten kacyk partyjny. A włściwie kto to jest Pan Zięba??? jestem niezmiernie ciekaw US oświeć mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilczur Re: US IP: *.internet.v.pl 30.11.05, 11:04 Ja też chciałbym wiedzieć kim jest Pan Zięba i co ma do powiedzenia w tej sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: US IP: 87.207.53.* 30.11.05, 13:13 Urzad Skarbowy, no powiedz, bo ja też tego człowieka nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: 212.14.58.* 30.11.05, 13:41 US dawaj, rzekni coś czy wyłaczyli Tobie compa tak jak w Urzędzie Marszałkowskim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.internet.v.pl 18.12.05, 15:25 Piechota go nagrodzi za to co robi na Drobnicy :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: conan barbarzyńca Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: 212.14.58.* 28.11.05, 12:40 Nico dawaj wiecej szczegółów bo jestem rządny KRWI!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwagierka Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.szczecin.mm.pl 28.11.05, 20:30 Hej NICO co dalej ? Ja też jestem ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz 28.11.05, 20:33 nico poległ w boju. Odpowiedz Link Zgłoś
blooml Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz 28.11.05, 20:45 no wlasnie Nico; jesli taki byl Twoj pomysl, zeby suspens nam zaaplikowac to czas bylby najwyzszy rozwiklac zagadke. Niedobrze zasypiac z pobudzona ciekawoscia, bo moze trzustke wywalic ;) Ja nie wiem jak inni, ale ja jestem do swoje przywiazany. Wiec, Nico, nie sciemniaj dluzej tylko zapodawaj. Jesli jaja robiles to tez powiedz, zebysmy mogli powietrze wypuscic i zwieracze poluzowac. Trzeba to zrobic koniecznie przed snem, zeby nie poluzowac we snie ;) Pozdrawiam, Leopold Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz 28.11.05, 20:47 spoko jak skońcy jazdę, a teraz śnieg pada. A XXL nic na ten temat nie wie? tzn, że nico bujał w obłoczkach ze swoją śpiewką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.internet.v.pl 18.12.05, 14:56 nadal chodzi cały i zdrowy, widocznie załoga mocna tylko w gębie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brutus Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: 212.14.58.* 19.12.05, 15:07 Nie boj sie pan o zaloge jak przyjdzie czas to mu damy popalic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anony synu, poczytaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 20:53 www.fmpis.strefa.pl/forum/viewtopic.php?t=336&sid=eaa3551ab95bec235c7e2b262d73589e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: synu, poczytaj IP: *.internet.v.pl 28.11.05, 22:27 komuś się watek pomylił! Odpowiedz Link Zgłoś
blooml Re: synu, poczytaj 28.11.05, 23:19 chodzi, zasadniczo, o to, ze jak bedziemy Jani kolo PISiorka robic to nam ktos chaty z dymem pusci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: synu, poczytaj 28.11.05, 23:21 nie piotruś wam nie puści, on jest ugodowy Facet. A te sprawy na Drobnicy to przeżywa. Odpowiedz Link Zgłoś
blooml Re: synu, poczytaj 29.11.05, 14:03 Ja tez bym przezywal gdyby mi sztauerzy ze sztachetami zagrazali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: synu, poczytaj IP: *.internet.v.pl 18.12.05, 14:59 co wy tak z ymi sztachetami i ształerami, przecież do tej pory się nie ruszyli to się już nie ruszą, jak dopiero jak robotę stracą będą rabn robili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: synu, poczytaj IP: *.internet.v.pl 28.11.05, 23:21 fuj, jani koło pisiorka robić:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: synu, poczytaj IP: *.szczecin.mm.pl 28.11.05, 23:23 A Jania ma pisiorka? Odpowiedz Link Zgłoś
severine34 Re: synu, poczytaj 28.11.05, 23:27 eeeee. pisiorek Jani to przecież organ partyjny Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: synu, poczytaj 28.11.05, 23:53 i nie tylko, bo chyba żony???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: conan barbarzyńca Re: synu, poczytaj IP: 212.14.58.* 29.11.05, 09:53 kawał ch... z niego no z tego członka:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
blooml Re: synu, poczytaj 29.11.05, 14:06 organ, nie organ, jak sie w stol uderzy to sie nozyce odzywaja. A my bezkarnie walimy Janie w wiadomo co. Ciekawe co sie w takim wypadku odezwie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: synu, poczytaj 29.11.05, 15:40 a co byś chciał, aby się odezwało? Jego sumienie???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilczur Re: synu, poczytaj IP: *.internet.v.pl 03.12.05, 14:18 A gdzie u niego jest sumienie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gołota Re: synu, poczytaj IP: *.internet.v.pl 04.12.05, 15:40 ............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: synu, poczytaj IP: *.internet.v.pl 18.12.05, 15:00 gadacie o organach i pisiorkach zamiast się ruszyć i wywalić gadzinę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brutus Re: synu, poczytaj IP: 212.14.58.* 19.12.05, 15:09 A co ty tak ciagle agitujesz? Pewnie sam stad jestes i ruszyc sie boisz a na innych wygadujesz. Jak przyjdzie wlasciwa pora to ci mowilem - zadzialamy. narazie nie mozna i nie bede ci tlumaczyl czemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotbehemot Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 10:43 kim by nie był Pan Zięba to starczy podsumować Pana Posła Niedoszłego- kim jest że zajmuje stanowiska wymagające wiedzy i doświadczenia - z tego co wiem to i z jednym i drugim u PPN kiepsko. Jak na razie to ma więcej szczęścia jak rozumu . Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Jakoś tak dziwnie kogoś mi tu brakuje... 30.11.05, 14:07 Hmmm a gdzież trzecia.zmiana? A gdzież felix_edmundowicz? I w reszcie, gdzież jegomość zaczepialski? Szukają haków, czy szykują listy do ujawnienia..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilczur Re: Jakoś tak dziwnie kogoś mi tu brakuje... IP: *.internet.v.pl 30.11.05, 16:06 A może wystarczy wilczur ? Odpowiedz Link Zgłoś
blooml Re: Jakoś tak dziwnie kogoś mi tu brakuje... 30.11.05, 17:33 Sluchajcie xyz-xyz. Ja rozumiem, ze Wam koledzy na zlosc robia ilekroc Was mijaja, sniadanie zabieraja i inne perwersyje wyprawiaja. No ale wezcie sie moze wreszcie, xyz-xyz, w garsc i nie obnoscie frustracyji z rozporka wiszacej. Bo to wstyd - to raz, a dwa - szkoda nerw. Komunistom nie dostaje sie w naszym watku wiecej niz gdzieindziej wiec, jakby, umiarkowanie nam tu rzeczona demonstracja potrzebna. Nie zebym na wolnosc slowa nastawal jakos specjalnie, ale jak chcecie nam, xyz- xyz, z pomoca przyjsc to mozecie np. rąbka uchylic jakiegos. Ze niby, co np. posel Napieralski o sprawie (Portu) opowiada kiedy akurat bąków nie puszcza i nie bredzi. A jesli nie opowiada to pokoj z nim. Nie trzeba go pytac i do jakiejs nadnormatywnej aktywnosci intelektualnej przymuszac. Teraz on jest (za co Bogu niech beda dzieki najwyzszemu!!!) zmartwieniem Warszawki. Pozdrawiam, Leopold Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Jakoś tak dziwnie kogoś mi tu brakuje... 01.12.05, 08:15 Ja rozumiem, He he he dowcip roku:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Jakoś tak dziwnie kogoś mi tu brakuje... IP: 212.14.58.* 01.12.05, 10:44 xyz-xyz napisał: > Ja rozumiem, > > He he he dowcip roku:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ja myślę że pisiorek roku, ba minionej dekady:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Jakoś tak dziwnie kogoś mi tu brakuje... 01.12.05, 15:36 a jak zostanie wojewodą, to co wtedy bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilczur Re: Jakoś tak dziwnie kogoś mi tu brakuje... IP: *.internet.v.pl 01.12.05, 16:38 A Marcinkiewicz powiedział,że likwiduje kolesiostwo... Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Jakoś tak dziwnie kogoś mi tu brakuje... 01.12.05, 16:41 przecież brudziński powiedział, że ma być z dwóch PiS-u. Więc kto, może import???? Odpowiedz Link Zgłoś
blooml Re: Jakoś tak dziwnie kogoś mi tu brakuje... 01.12.05, 16:34 no dobrze, jeszcze sobie pogadajcie, xyz-xyz (moge Wam mowic double-xyz? Moge? Moge?), jesli juz koniecznie tak Wam trzewia wierci. Umowmy sie, ze tu zestawiamy subwatek, taki polautomat terapeutyczny, do ktorego mozecie smialo "na solo" walic i wyrzucac z siebie ile towarzysze ze Zjednoczenia w doktrynie dla wlasciwego odcinka zadekretowali. No ale, na Josifa Wisarionowicza!, nie czyncie zgorszenia frustracyję za soba ciagajac i nam rzeczona we-w watkach maczajac! Przyjmijcie, double-xyz, ze jednak nam z doktryna nie po drodze, odcinek nam wisi kalafiorem, a swoje wlasne problemy mamy i dodekretowanie Waszych, double-xyz, nam sie umiarkowanie usmiecha. Mowie "my" jakbym w imieniu tlumu przemawial, chociaz nie bylem upowazniony. I to jeszcze jeden powod, double-xyz, zebyscie nam oszczedzili przemyslen bo srodze toksyczne i okrutnie jakies zarazliwe ;) Pozdrawiam, Leopold Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Jakoś tak dziwnie kogoś mi tu brakuje... IP: *.internet.v.pl 01.12.05, 17:54 double xyz ha,ha zaraz skonam ze śmiechu ja bym napisał wtarak xyz :))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilczur Re: Jakoś tak dziwnie kogoś mi tu brakuje... IP: *.internet.v.pl 02.12.05, 08:23 A może Stalin i kibitki..... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Jakoś tak dziwnie kogoś mi tu brakuje... 02.12.05, 08:31 Wierzaj wyjący ssaku, iż do Stalina bliżej dwóm pryszczom... Jednak by się rozstać w miłej atmosferze pozdrawlaju was: spieprzaj dziadu!:))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brutus Re: Jakoś tak dziwnie kogoś mi tu brakuje... IP: 212.14.58.* 19.12.05, 15:12 no wlasnie - spieprzaj i nie agituj Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Jakoś tak dziwnie kogoś mi tu brakuje... 02.12.05, 08:44 > A może Stalin i kibitki.... Wierzaj wyjący ssaku, iż do Stalina bliżej dwóm pryszczom... Jednak by się rozstać w miłej atmosferze pozdrawlaju was: spieprzaj dziadu!:))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Jakoś tak dziwnie kogoś mi tu brakuje... 02.12.05, 08:24 moge Wam mowic double-xyz? Moge? > Moge? Możesz, choć lepiej zwillinge albo twix:))))))) Nie rozumiem tylko jednego felixie: po co to wolty nickowe? Chcesz mi dokopać, to zapraszam. Jednak wolę starą twoją wersję. Ten pseudostaropolski styl jest mało zabawny, z uwagi na to, że cienko ci idzie. Luzuj felix:))) No ale, na Josifa Wisarionowicza! Dowcip na poziomie mołojców z Młodzieży Wszechpolskiej, którzy zamawiali piwo: Sieg... dwa Lechy! (a raczej Lech i ...) Odpowiedz Link Zgłoś
blooml Re: Jakoś tak dziwnie kogoś mi tu brakuje... 02.12.05, 10:30 Ciesze sie, ze dostarczylem Wam, double-xyz, tyle radosci, nie wiem wprawdzie kim jest rzeczony Felix (bo chyba nie o Dzierzynskiego chodzi? Macie z nim, doublexyz, na pienku?), ale jak go spotkam to mu wszystko opowiem, dokladnie jak bylo ;) To co? Nie ma chyba powodu przedluzac? Wiem, ze musicie juz leciec i tak dalej bo inaczej chetnie bym herbate zaproponowal. Ale bywajcie, double-xyz, urazy nie roznoscie bron Panie Boze! po forum, a i Felixa ostawcie w pokoju i walcie go w nery jeno za jego wlasne zaslugi, nie moje ;) pzdr, Leopold Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Jakoś tak dziwnie kogoś mi tu brakuje... IP: *.internet.v.pl 02.12.05, 16:34 A co do ssaków, wilczury to drapieżniki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Jakoś tak dziwnie kogoś mi tu brakuje... IP: *.internet.v.pl 18.12.05, 15:06 Nie wiem co chcesz od Napieralskiego? Jurczyk, Piechota czy Jania lepszy? Politycy może są dranie ale on wśród nich najmniejszy chyba jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brutus Re: Jakoś tak dziwnie kogoś mi tu brakuje... IP: 212.14.58.* 19.12.05, 14:52 xyz-xyz? Ty znowu tutaj? Napieralski to wioskowy glupek. Te dwa slowa charakteryzuja go precyzyjnie i szkodliwy jest na tyle, na ile szkodliwy taki glupek moze byc :) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Jakoś tak dziwnie kogoś mi tu brakuje... 20.12.05, 09:22 xyz-xyz? Ty znowu tutaj? Teraz tak. Napieralski to wioskowy glupek. Te dwa slowa > charakteryzuja go precyzyjnie i szkodliwy jest na tyle, na ile szkodliwy taki > glupek moze byc :) Na pewno mniej szkodliwy od Terezy de Tesco. I jeszcze jedno: absztyfikant! Ten brutal, czy burak obraża nasze Miasto! Skoro nazywa Szczecin wioską, to widać intelekt na poziomie Magazyniera. Zatem epitet „głupek” z ust brutala, czy buraka, to pochlebstwo...:) Odpowiedz Link Zgłoś
blooml Re: Jakoś tak dziwnie kogoś mi tu brakuje... 20.12.05, 12:10 nie zebym jakos specjalnie chcial bronic kogokolwiek chociaz sam uwazam, ze Napieralski to cycu (dla wyjasnienia zawilosci tego ozdobnika powiem, ze to krotki synonim wioskowego glupka wlasnie). I wcale nie przymawiam lokalnej spolecznosci, poniewaz sam stad jestem. A to, zesmy wystrzelili Napieralskiego do sejmu swiadczy raczej kiepsko o NASZEJ kondycji umyslowej. Choc z drugiej strony, moze drzemie w tym jakis spryt (vide watki okoloJaniowe) i chcielismy go podkukulczyc do W-wy? ;) To co mnie nieodmiennie zachwyca to to, ze doublexyz jednak czuwa. Ma nastawione detektory podczerwieni i ultradzwiekow na forum, te z kolei ma podlaczone do przetwornicy wysokiego napiecia, a ta - via izolowany przewod elektryczny - podlaczona jest do palca (bo nawet boje sie myslec, ze mogloby chodzic o napletek, czy jakis fragment tkanki miekkiej!!!) doublexyz. Jak tylko w polu widzenia/slyszenia rzeczonych detektorow pojawia sie "SLD", "PZPR", "komuchy", "Napieralski" oraz jakis losowo wybrany epitet, np "idioci", "zlodzieje", "szmaciarze", "ubecy", "wszy", "czerwona swolocz", "siermiezne mloty", "konskie zwisy", "gnidy", "syberyjska zaraza", "zauralscy troglodyci", "smierdzace zaprzance" ... (ja moge tak bez konca, doublexyz) to doublexyz jest o tym, przyznaje - brutalnie ale skutecznie, informowany z predkoscia ok. 300 tys km/s. Mam nadzieje, ze drucik macie choc w paru zwojach nawiniety na czyms grubym i macie chwilke wytchnienia, doublexyz, zanim Wami trzepnie? Nie znoslbym chyba mysli, gdybyscie jakos nadmiernie cierpieli zwlaszcza, ze Waszym, doublexyz, przyjaciolom i Wam samym dostaje sie tego oraz czesto tu i tam, w to i w owo ;) Bardzo mnie to cieszy, doublexyz, ze tak dbacie o przejrzystowsc sytuacji i bede sie staral zawsze pamietac o Was piszac np. "glupi" i dodajac "Napieralski" ;) Kochani! Szanujmy wspolforumowiczow! Ktos musi czuwac gdy poswawolic chce ktos ;) Pozdrawiam, Leopold PS. O intelekcie zas mozemy sobie pogwarzyc gdzieindziej, bo nie bardzo pasuje w watku o Jani poprzenikanym Napieralskim. Ale ja oczywiscie jestem z innej bajki i intelektem nigdy, z cala pewnoscia, nie dorownam doublexyz'owi oraz Napieralskiemu, czyli tym obu w jednej osobie lub tez tej jednej psyche w kilku osobach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Jakoś tak dziwnie kogoś mi tu brakuje... 20.12.05, 12:46 nie zebym jakos specjalnie chcial bronic kogokolwiek chociaz sam uwazam, ze Napieralski to cycu (dla wyjasnienia zawilosci tego ozdobnika powiem, ze to krotki synonim wioskowego glupka wlasnie). I wcale nie przymawiam lokalnej spolecznosci, poniewaz sam stad jestem. A to, zesmy wystrzelili Napieralskiego do sejmu swiadczy raczej kiepsko o NASZEJ kondycji umyslowej. Choc z drugiej strony, moze drzemie w tym jakis spryt (vide watki okoloJaniowe) i chcielismy go podkukulczyc do W-wy? ;) To co mnie nieodmiennie zachwyca to to, ze doublexyz jednak czuwa. Ma nastawione detektory podczerwieni i ultradzwiekow na forum, te z kolei ma podlaczone do przetwornicy wysokiego napiecia, a ta - via izolowany przewod elektryczny - podlaczona jest do palca (bo nawet boje sie myslec, ze mogloby chodzic o napletek, czy jakis fragment tkanki miekkiej!!!) doublexyz. Jak tylko w polu widzenia/slyszenia rzeczonych detektorow pojawia sie "SLD", "PZPR", "komuchy", "Napieralski" oraz jakis losowo wybrany epitet, np "idioci", "zlodzieje", "szmaciarze", "ubecy", "wszy", "czerwona swolocz", "siermiezne mloty", "konskie zwisy", "gnidy", "syberyjska zaraza", "zauralscy troglodyci", "smierdzace zaprzance" ... (ja moge tak bez konca, doublexyz) to doublexyz jest o tym, przyznaje - brutalnie ale skutecznie, informowany z predkoscia ok. 300 tys km/s. Mam nadzieje, ze drucik macie choc w paru zwojach nawiniety na czyms grubym i macie chwilke wytchnienia, doublexyz, zanim Wami trzepnie? Nie znoslbym chyba mysli, gdybyscie jakos nadmiernie cierpieli zwlaszcza, ze Waszym, doublexyz, przyjaciolom i Wam samym dostaje sie tego oraz czesto tu i tam, w to i w owo ;) Bardzo mnie to cieszy, doublexyz, ze tak dbacie o przejrzystowsc sytuacji i bede sie staral zawsze pamietac o Was piszac np. "glupi" i dodajac "Napieralski" ;) Kochani! Szanujmy wspolforumowiczow! Ktos musi czuwac gdy poswawolic chce ktos ;) Pozdrawiam, Leopold PS. O intelekcie zas mozemy sobie pogwarzyc gdzieindziej, bo nie bardzo pasuje w watku o Jani poprzenikanym Napieralskim. Ale ja oczywiscie jestem z innej bajki i intelektem nigdy, z cala pewnoscia, nie dorownam doublexyz'owi oraz Napieralskiemu, czyli tym obu w jednej osobie lub tez tej jednej psyche w kilku osobach ;) Ulżyło?:) Musiałeś być strasznie nakręcony by wylać z siebie taka długaśną, chamską ramotę. Zastanów się jednak, jak długi musiałby być ów przewód elektryczny podłączony do mojego czegoś miękkiego, by impuls elektryczny przemierzał go przez 18 i pół godziny. Łatwo policzyć: 19980000000 km. Zatem drogi Leopoldzie. Dla wyluzowania się i zaprzestania wypisywania nienawistnych głupot, powinieneś pieprznąć baranka w ścianę. A teraz żegnam ciebie po kaczemu: spieprzaj dziadu!:) Odpowiedz Link Zgłoś
blooml Re: Jakoś tak dziwnie kogoś mi tu brakuje... 20.12.05, 13:20 hej! Spokojnie, doublexyz, bo Wam zastawki powywala i SLD bedzie musialo rozpisac konkurs na nowego posla ;) Ciesze sie, ze umiecie szacowac predkosc swiatla w druciku i ja bezblednie i z zamknietymi oczyma przekladac na liczbe zwojow i kilometrow. Znaczy sie, Towarzysze na Zjednoczeniu tez czasem do rzeczy gadaja, a nie jedynie masturbuja przemawianie do tlumow. Ilosc nienawisci jaka drzemie we mnie, poza tym, ze drzemie, da sie zmierzyc tylko metodami mechaniki kwantowej i, jako taka, nie da sie zmierzyc (vide Heisenberg i jego wynalazki :b tez znajdziecie w okolniku dla I-szych sekretarzy, doublexyz? He, he?). Ja ludzi kocham i stoje za nimi murem! A zwlaszcza Posla "hy, hy" Napieralskiego. Dlatego z ogromnym przejeciem obserwuje, ze Wam, doublexyz, tetno skoczylo i w trosce o Wasze zdrowie ugodowo (choc bez wiary) mowie: "cacy, Napieruniek, cacy. Niech sie Misio nasz sniegowy nie zlosci. Zaraz dobranocka bedzie, a w niej Mis Koralgol" ;) Pozdrawiam, Leopold "cham" Bloom PS. Juz? Mamy rozejm? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Jakoś tak dziwnie kogoś mi tu brakuje... 20.12.05, 14:14 rogi Leopoldzie jedyna istota na swiecie, któa jest zdoln podnieść mi ciśnieni, jest moja najukochańsza małzonak (no czasem jeszcze andreas kiedy w desperacji grozi odejściem z forum). Zatem o moje zastawki możesz byc spokojny. Co do pokładów nienawiści, to zastanawiam sie dlaczegoDrogi Leopoldzie jedyna istota na świecie, która jest zdolna podnieść mi ciśnienie i tętno, jest moja najukochańsza małżonka (no czasem jeszcze andreas kiedy w desperacji grozi odejściem z forum). Zatem o moje zastawki możesz być spokojny. Co do pokładów nienawiści, to zastanawiam się dlaczego w ogóle podniosłeś akurat ten temat? Deć ja o nienawiści w tobie nic nie napisałem. Ot zwróciłem uwagę, żeś się chamowato odezwał w ilości słów wskazującej na spore podniecenie, i że są słowa nienawistne. Ale gdzie tu zarzut nienawiści w tobie? Cham i prostak (w ogólności, wiec nie bierz sobie do serduszka) nie musi nienawidzić. Jego (chama i prostaka w ogólności) cechy behawioralne wynikają z braku możliwości intelektualnych na określonym poziomie. Taki ktoś, nie pytany, wyrzuca z siebie potok wulgarnych słów, również nienawistnych, (często sugerujących walory zaatakowanego istniejące wyłącznie w wyobraźni chama i prostaka w ogólności) uważając, że w ten sposób zakrzyczy zaatakowanego. Jest na to jedna metoda. Uśmiechnąć się do chamusia. Przeto się uśmiecham... często:) P.S. Rozjem? Ja ci drogi Leopoldzie wrogiem nie jestem. Wojny tobie nie wypowiadałem, twoich tekstów też za działania wojenne nie uważam. Więc nie widzę podstawy do zawierania rozejmu. Miłego dnia życzę ze staropolskim... Odpowiedz Link Zgłoś
blooml Re: Jakoś tak dziwnie kogoś mi tu brakuje... 20.12.05, 14:50 Onanizujmy sie zatem dalej, skoro nie da sie inaczej. Drogi, a niedoceniony doublexyz, Wodzu. Towarzyszu! Rodaku!!! Chyba za malo mam miedzy uszami, zeby ogarnac ten ocean znaczeniowy, ktoryscie tutaj wylali, doublexyz; juz po trzecim akapicie ugrzazlem na dobre 2 (slownie: dwie) godziny roztrzasajac, co autor chcial powiedziec i dlaczego permutacja skonczonego zestawu fraz byl mowil. Czy wedle okolnika klubu SLD slowa po potrojeniu zyskuja na znaczeniu? A w te Wasze, doublexyz, behawioryzmy i inne pierunskie fotoperiodyzmy to w ogole nie plyne, bo wrazenie mam takie, ze chcecie mnie w jakas arcy uczona dyspute wciagnac i tam niecnie wykorzystac. Bo Wy - wiadomo - uczony dzialacz, erydyta i bard, a ja tylko proste pachole. Nie wiedzialbym po prostu gdzie buty zdjac, a nad zastanawianiem gdzie rzeczone postawic dzien by mi caly uplynal z kretesem. ;) Freuda o to wszystko pytal nie bede, bo ryzyko jest takie, ze jeszcze bardziej uczone okolniki posiada i doszczetnie zgine na forum przygnieciony Kopalinskim. A ja sie zima cieszyc chce! Sniezkami rzucac! Pozdrowcie zatem, doublexyz (a moze juz triplexyz?! Albo awansem quadruplexyz!!! Kilo, Mega, TetrrrraXYZ???!!!) Towarzyszy ze Zjednoczenia, zony i domowych zwierzat nie bijcie w desperacji (prosac przed snem wrzucic do szklanki wody, wstrzasnac, nie mieszac), a nas odwiedzcie czasem i iluminacje przyniescie. Tylko powiedzcie kiedy iluminowac bedziecie, zebysmy nie przegapili i nastawili do rzeczonej wszystkie receptory i nalezyta jej atencje, TetraXYZ (!!!), poswiecili. No i sepy trzeba odgonic, zeby Wam nerek... tfu! watroby, rzec chcialem, nie wydziobaly ;) Pozdrawiam, Leopold "to ja mam ostatnie slowo :b" Bloom PS. Z tego pokoju to ja sie ogromnie ciesze bo swieta ida i, zasadniczo, wole w tej dobie kupowac slodycze miast granatow i amunicji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Jakoś tak dziwnie kogoś mi tu brakuje... 20.12.05, 15:10 > Z tego pokoju to ja sie ogromnie ciesze bo swieta ida i, zasadniczo, wole w tej > > dobie kupowac slodycze miast granatow i amunicji ;) Weź się zatem co prędzej za owe sprawunki i zarzuć klepanie po próżnicy. Klepaniem swym mnie nie wzruszasz, a klawiaturę zużywasz... Pozdrawiam, > Leopold "to ja mam ostatnie slowo :b" Bloom A proszę cię bardzo. Twoje niechaj będzie na wierzchu. (uśmiech) Odpowiedz Link Zgłoś
blooml Re: Jakoś tak dziwnie kogoś mi tu brakuje... 20.12.05, 16:26 na stronie: O przenajswietsza papryko! Ilez sie czlek musi namasturbowac, zeby Aktyw zrozumial (po przetlumaczeniu przez uczonych w pismie faryzeuszy), wkompilowal do swojego "odcinka" i zmienil adres? Az chcialoby sie glosno zapytac, kto to napisal: "Blogoslawieni ci, ktorzy nie majac nic do powiedzenia, nie probuja ubrac tego faktu w slowa"? Ale sie nie pyta majac nadzieje, ze Aktywowi ktos podpowie, ze pod zly adres trafil i tu jablka - nie kartofle sprzedaja. Jak nic trzeba przyjac wlasciwy dla "odcinka" model BEHAWIORALNY i sie dalej masturbowac :\ glosno: A mnie sie wlasnie podoba, zeby po proznicy poklepac i w tej kwestii opinii TeraXYZ'a nie zasiegalem i o zgode nie prosilem. Czy skonczyly sie juz Buszujacemu w Erudycji zobcabrzmiace wyrazy? Czyz parokzyzm go sparl - ostatni trudny wyraz w okolniku czyli? ;) Niech sie rozniez o moja klawiature, TeraXYZ, nie trwozy, gdyz u mnie sie zwyklo mowic i pisac, a nie grzmiec i piescia w mownice walic, robiac przerwy na oklaski i toczenie wzrokiem po sali. Moja klawiatura przetrzyma Napieralskiego&Asc i sedziwych lat dozyje. Chyba, ze ja wczesniej sprzedam TeraXYZ'owi, a ten watrobie na forum folgowal bedzie ;) Pozdrawiam, Leopold "adieu" Bloom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prasa węszy Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: 212.14.58.* 06.12.05, 15:08 ...sprawą Jani i kolegow zaczyna się już interesować prasa. Gryzipiórki coraz bardziej węszą koło tematu. Zbierają dokumenty, rozmawiają z każdym, kto może coś powiedzieć. Podobno Zarząd Drobnicy nie chce. Ale ich "zaufani", widocznie czując, że ser pleśnieje, rozmawiają coraz wylewniej. I "przyjaciół" głęboko w poważaniu dziś mają. Wygląda na to, że lada dzień w mediach zaśmierdzi (na razie łazi Gazeta, Kurier i nawet ktoś radia z TV) Czyżby nagły zwrot akcji? Skończcie już te podchody, panowie prasa, i mówcie coś wreszcie, bo od tej łomoczącej ciszy Jania, Zaczyk, Gregorczyk (kto jeszcze się prywatyzował?) i "zaufani" zawału grupowego dostaną. Odpowiedz Link Zgłoś
blooml Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz 06.12.05, 16:57 no wlasnie cos podobnego slysze od poniedzialku, ale rad bym jakies szczegoly poznac. Fakt, ze srodze cuchnie wkolo sprawy, ale gdyby w prasie mialo byc, to juz by bylo chyba? Osobiscie nie wydaje mi sie, zeby sie chlopaki z Zarzadu Drobnicy tak strasznie trzesli. Pewnie im sie wydaje, ze Kaczynski i Frasyniuk pograza palcem i zapomna ;) Swoja droga pewnie sie im (chlopakom) wydaje, ze oni sa czysci, tylko ich mocodawcy to s...syny i zlodzieje ;) Problem ze s...synami i zlodziejami polega na tym, ze kazdy znajdzie gorszego, we wlasnym mniemaniu, od siebie i w zwiazku z tym spodziewa sie rozgrzeszenia. Granice moralnosci i przyzwoitosci zrobione sa z gumy do majtek, ktora kiedys strzeli zainteresowanym w jaja, ale ciagle im sie wydaje, ze skoro jeszcze nie dzis to prawie tak, jak wcale ;) Pozdrawiam, Leopold Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gołota Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.internet.v.pl 06.12.05, 17:10 Oj Gołota by im strzelił...... Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz 06.12.05, 18:16 gryzipiórki mogą sobie chodzic, ale no i trak nic nie ukrze się w prasie. Ja w cuda nie wierzę, że nagle prasa szczecińska się zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabawa Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.internet.v.pl 06.12.05, 23:05 Tak wiele już na temat tego PiSiorka powiedziano , że nawet jeśli prawdy jest tylko odrobina to pismaki muszą się dobrze namęczyć by swoje dziennikarstwo nazwać czymś innym niż zarzygane skundlenie, i judaszowe posłannictwo każdemu kto tylko ma władzę. To pismakom zostało z czasów komuny. Drobnicę poznawali z tekstów sponsorowanych przez Rutkowskiego i świtę harcerzyka, dorabiając do tego odpowiednie komentarze, po to tylko aby wykonać jak zwykle czarną robotę. Teraz czekaja na wytyczne od nowej władzy. Takich wytycznych tym razem się zagubieni pismacy nie doczekacie. I kończy się wasza misja bo prawda bez waszego udziału wylała się innym kanałem niż wasze szmatławce. Prawda zaczyna wyłazić w "forum" i "Bez Cenzury" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilczur Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.internet.v.pl 07.12.05, 12:17 A może pismaki czekają na nowych sponsorów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: 212.14.58.* 07.12.05, 13:28 Gość portalu: wilczur napisał(a): > A może pismaki czekają na nowych sponsorów ? albo na strategicznego sponsora:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz 07.12.05, 18:11 a pismaki nie maja jakis długów wdzięcznosci wobec niektórych z zarządu.. Dług wdzięczności należy rozumieć, bo ktos gdzieś interweniował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilczur Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.internet.v.pl 07.12.05, 19:14 Dług....to ten film...... Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz 07.12.05, 19:54 +-NIE KTOŚ KOGOŚ RZUCIŁ KAMIENIEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.internet.v.pl 18.12.05, 15:11 tylko że ta prawda nie tu wyłazi gdzie trzeba, bo wyborczą już coraz mniej czyta, a bez cenzury? To trzeba wszystko robić w telewizji i mediach ogólnopolskich, a nie na forum czy bez cenzury. Czy nie ma żadnych dokumentó wktóre można pokazać i napisać gdzieś w rzeczpospolitej, wprost czy trybunie? Urban pewnie też podchwyci, a jego czytają tylko się nie przyznają :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brutus Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: 212.14.58.* 19.12.05, 14:56 No Trybuna to mnie zalatwiles czlowieku :) Trybuna napisze na bank, ze Piechota tu karty rozdaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picajuva Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: 83.168.106.* 10.12.05, 22:45 No i co?Poszczekali,poszczekali,a(j)Ania i tak zrobi swoje.Zawsze w tym miejscu co trzeba i w odpowiedniej pozycji;zawsze czujnie.Nikt i nic go!go!go! nie zaskoczy, bo zawsze może powiedzieć,że dupcy albo,że daje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.chello.pl 11.12.05, 12:35 Gość portalu: picajuva napisał(a): > a(j) Ania i tak zrobi swoje. Zawsze w tym miejscu > co trzeba i w odpowiedniej pozycji;zawsze czujnie. Nikt i nic go!go!go! nie zaskoczy, bo zawsze może powiedzieć,że dupcy albo,że daje. to on taki kobiecy ten (j) Ania, że daje dupcy. i zawsze czujny, oj zawsze czujny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekay Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.internet.v.pl 18.12.05, 15:14 a skąd ty wiesz ze on taki czujny i ze daje, pod stołem u niego sedzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
blooml PiSiorki bacznosc!!! 15.12.05, 02:39 nie moze byc tak, zeby watek przepadl w czelusciach forum, bo PiSiorki- kombinatorki czujnosc straca ;) Watek jest na gorze i niech Jania czuwa. Czuwacie? Towarzyszu Jania? Hej? ;) Ja wiem, ze sie boicie, Towarzyszu. Wszyscy sie boimy! Bo to np. jakis lojalny nowej "Wadzy" Towarzysz przeczyta i doniesie gdzie trzeba zeby sobie u Ziobry zaskarbic i kolo rzeczonego na konferencji prasowej zasiasc, kiedy Ziobro bedzie na Janie opowiadal. No ale przeciez w tym miescie nic sie nie dzieje! Glownie za sprawa fantazyji Prezydenta Miasta, zeby dom spokojnej starosci zrobic ze Szczecina. No a my chcemy, zeby sie dzialo, nawet gdybyscie, Towarzyszu, spac od tego nie mogli. Bo to, ponoc, zdrowo noc zarwac czasem. Poswieccie sie dla miasta, Jania. W piers sie wytluczcie przykladnie. O rozgrzeszenie proscie. W pielgrzymke bosa do wod sie wybierzcie. No robcie cos, Jania, zeby wesolo w miescie bylo. Bo nie jest! ;) Ale tak powaznie to pytanie mam do Drobnicy i okolic: co z ta prasa co sie krecila kolo sprawy? Bo szukam po gazetach od kilku dni i nic nie "slychac". Slyszalem plotke, ze sie "prywaciarze" z "prywatyzacji" wycofali, ale nie wierze ze nie ma o czym napisac. Przeciez jakies dokumenty krazyly, a z nimi Klasa krazyl na lotni nad Portem i kilku innych jeszcze ;) No co jest? Pozdrawiam, Leopold Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: PiSiorki bacznosc!!! IP: *.internet.v.pl 18.12.05, 15:16 ten Klasa to duda jakiś on tak zawsze krąży, a potem pisze jakąś wzmiankę co czytać nie warto nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brutus Re: PiSiorki bacznosc!!! IP: 212.14.58.* 19.12.05, 14:54 Ale tylko on w Kurierze pisze. Reszta ma to w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
pikajuwa Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz 15.12.05, 11:06 oni jeszcze żrą Leopoldzie.Opychają się bezwstydnie ukradzionymi stanowiskamii tuczą swoich;-patrz naczelny związkowiec Hatylak urządzający w Drobnicy swoje latorośle,pierwszy sprawiedliwy Jania z wetkniętą do firmy córcią,Zaczyk sprowadzający coraz to nowych nienażartych kolesi,OPZZty wyszarpujące podwyzki dla swoich zasłużonych.Jednocześnie po wyrzuceniu z pracy kilku osób,ponoć z przyczyn ekonomicznych /a których miejsce zajęli wyżej wymienieni/ wszem i wobec głoszą o poczynionych w związku z tym oszczędnościach.Zapomnieli jednak bidaki,że po nadmiernym żarciu niestrawność i sraczkę mają jak w banku! Odpowiedz Link Zgłoś
blooml Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz 15.12.05, 13:07 ja slyszalem, ze juz nie za bardzo jest co zrec, tak chlopaki lyzkami smigaja ;) Pomysl byl, zdaje sie taki, zeby nazrec sie kredytami wzietymi na Drobnice (i wyprowadzonymi potem rzeczone do nowego "wynalazku"), a glodnych i jadlodajnie zostawic przy Drobnicy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.chello.pl 15.12.05, 21:38 a ty blooml wstąpiłeś na wojeną ścieżkę z Piotrem Odpowiedz Link Zgłoś
blooml Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz 16.12.05, 00:02 Mnie z tym panem nie po drodze zadna sciezka. Nie robi mi zatem specjalnej roznicy czy my ta sciezka na wojne, czy na roraty walimy ;) A xx, jak rozumiem, ma informacje z pierwszej reki, ze "Piotr" czuwa jak sie nalezy? No i niech czuwa. Druzynowy Jacek zapewne oczekuje od towarzyszy, zeby na wyznaczonym odcinku wykazali kreatywnie sklonnosci do nabarykadyzmu ;) Pozdrawiam, Leopold Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.chello.pl 16.12.05, 07:06 ostatnio niektórzy spostrzegają jego, że się zmienił, różne głosy do mnie docierają. To już nie ten dawny Piotr z humorem, tylko jakoś sposępniał, co wy mu tam robicie, hę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: 212.14.58.* 16.12.05, 09:32 Dajcie mu spokój ,temu Piterowi on sam porami częsie bo Zaczyk i Gregorczyk dołki pod nim kopia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blooml Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz 16.12.05, 14:07 kolejny "numer" chca "wykrecic"? Jesli teraz Janie, dla odmiany, dmuchna to wprawdzie niewiele ryzykuja z jego strony, ale jak mu ktos wytlumaczy co sie stalo i jaki z tego moral to sie jednak Jania moze poskarzyc na Walnym Zgromadzeniu PiSiorkow i grom przyjdzie z samej gory. Tym razem nie bedzie tak, ze ktos "przedsiewziecie" Cudownego Duetu kupi po to zeby ich zwolnic; teraz ich od razu od razenia szlag jasny trafi ;) Pozdrawiam, Leopold Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtd Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: 212.14.58.* 16.12.05, 14:46 a skąd ty masz takie informacje? Chyba tego nie wywiesili na tablicy ogłoszeń? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobosz Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.internet.v.pl 16.12.05, 16:01 niby racja, ale z przyzwyczajeniami i charakterem trudno wojować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melo Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: 212.14.58.* 16.12.05, 14:52 O tych dwuch slyszalem juz. chyba u Kosakowskiego zrobili gruba afere, ale ten ich podkupil i dostali kopa. Na Drobnicy teraz taki sam numer szykuja? Odpowiedz Link Zgłoś
blooml Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz 16.12.05, 13:58 posepny jest pewnie dlatego, ze sie dnia sadu boi. Bo miecz Damoklesa nad glowa wisi, a konskie wlosie mocno juz nadwyrezone. Nie wspominam juz o tym, ze pewnie lada chwila prokurtator wisidelko dociazy. No i jak moze tryskac humorem, skoro skonczylo sie beztroskie zycie ArcyMaga WOCu, ktory forse bral za siedzenie i walenie bakow w taboret, a teraz wprawdzie nadal tylko baki wali (bo coz innego potrafi?) ale juz zglaszane sa jakies roszczenia i pokladane nadzieje. Wiec, caly spiety, walczy ze zwieraczem i dyskomfort go przenika. Nie wspominam juz tego, ze w posly sie nie zalapal. A chcial! No i szkoda w sumie. Mysmy tez chcieli! Warszawa mialaby z nim problem, nie Szczecin. Panie glowny rezyserze Kaczynski Jaroslawie! Wez Pan Janie! Daj mu stolek i pensje! My, spoleczenstwo Szczecina, zaplacimy te chetnie w podatkach, jesli pierdziec bedzie Jania w warszawski stolek i tamtejsze psowac powietrze. ;) Pozdrawiam, Leopold Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtd Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: 212.14.58.* 16.12.05, 14:44 dajcie mu już spokój. Jeśli zrobił coś niezgodnego z prawem to go rozliczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melo Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: 212.14.58.* 16.12.05, 14:47 rozliczo albo i nie. teraz wladze ma PIS, a Jania jest od nich przeciez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.internet.v.pl 16.12.05, 16:24 chyba sam w to nie wierzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brutus Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: 212.14.58.* 19.12.05, 14:58 Wlasnei dlatego sie w tym kraju zle dzieje, ze sie cwaniakom i zlodziejom daje spokoj bo sa Ci ktorzy wiecej kradna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.internet.v.pl 16.12.05, 16:04 no właśnie nadzieja była że go zabiorą, a tu nic :-(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
blooml Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz 16.12.05, 16:33 widac, ze Kaczynski jednak wiedzial co robi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.internet.v.pl 16.12.05, 19:07 wyborcy raczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.12.05, 21:22 wyborcy raczej nie, bo głosowali na 1 i 2, a on był nr 3 i miał piaty wynik, ale wyroki boskie są różne i kto to wie może będzie dogryfka co się zwą przedterminowe wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
blooml Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz 18.12.05, 02:56 A co maja niby zalatwic przedterminowe wybory? Jania ma wskoczyc na poselski stolek? To juz Kaczynski nie ma w PiSie lepszych kandydatow? Ja wprawdzie taka mysl poddalem, ze "bysmy sie cieszyli" ale to ironia byla. Co chyba bylo jasne? Wprawdzie Warszawka by go wchlonela, zwlaszcza, ze ma doraznie neutralny odczyn, ale to jednak forma nobilitacji. A co jesli chcialby sie uaktywnic i zaczalby z parlamentarnego stolka szkodzic Portowi i naszemu miastu? Wystarczy nam lokalny prezydent, ktory kontakt z rzeczywistoscia utrzymuje przy pomocy spirytysty. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz 18.12.05, 07:30 różnie może być, bo w polityce teraz to trudno przewidzieć jakie będą manewry. Wiadomo, że Giertych bedzie się bał przedterminowych wyborów, bo teraz dostał się do Sejmu, a później może sie nie dostać, Lepper raczej takiej sytuacji się nie boi, bo dostał dużo głosów, a inni po o wiele mniej i właściwie dzieki jego głosom inni się dostali z jego okęgu nr 40. PiS mówił o wcześniejszych wyborach jak nie będą mogli realizować swojej polityki.. ja myślałam o jeszcze innym rozwiązaniu, które może się stać, ale nie musi tj o rezygnacji posła, który teraz jest, to Jania wchodzi następny. Ale to wszystko jest wątpliwe, jak matematyce prawdopodobieństwa, która była dla mnie za bardzo abstrakcyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
blooml Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz 18.12.05, 11:42 abstrakcyjny jest moze sam Chaos, a rachunek prawdopodobnienstwa jest konkretny i "przewidywalny", poniewaz zajmuje sie tylko przyblizonym modelem "rzeczywistosci chaotycznej", atraktorami i entropia. Ustapienie posla??? A potrafisz przewidziec inne niz smierc czy zagrozenie szubienica przyczyny? Modele zachowan polskich poslow, zeby wykorzystac wyciagnieta przez Ciebie analogie, znajduja sie nad ekstremum Krzywej Gaussa; Mozna powiedziec, ze prawdopodobienstwo samoczynnego ustapienia polskiego posla jest bliskie zeru. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.internet.v.pl 18.12.05, 13:06 Mniej niż zero, mniej niż zero, mniej niż zero, mniej niż zero buhaha!!! "Lady Punk" Odpowiedz Link Zgłoś
blooml Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz 18.12.05, 02:23 za sprawa ordynacji wyborczej - jednak nie wyborcy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brutus Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: 212.14.58.* 19.12.05, 15:01 nie pisz "wy" i "co mu tam robicie" bo siedzisz u niego bez przerwy i masz relacje na biezaco. Kogo ty czlowieku probujesz udawac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.internet.v.pl 18.12.05, 15:20 a kto ma im tą sraczkę sprawić, boi tam już psy dupami szczekają, a pracownicy to się chyba ruszyć boją żeby roboty nie stacić. i tak stracą, ale liczą że kilka miesięcy jeszcze wytrzymają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brutus Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: 212.14.58.* 19.12.05, 14:53 Nie boj sie o pracownikow. Jak przyjdzie czas to sie rusza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no i jak? Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.internet.v.pl 18.12.05, 14:43 podobno się z tego Portu Handlowego wycofują. Prawda to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtajemniczony Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: 212.14.58.* 19.12.05, 14:42 Zaczelo smierdziec i musza. To przejecie udzialow Drobnicy >za nic na wieczne nieoddanie< to kryminal byl. O basenie nie mowie, bo tam malo co do przejecia bylo. Szkoda, ze nie ruszyli z tym tematem bo bylaby moze pozywka dla prokuratora, a tak wycofali sie i sprawy nie ma. Beda probowac innego numeru i moze tym razem papuga nie da dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.internet.v.pl 19.12.05, 22:43 Gość portalu: wtajemniczony napisał(a): Beda probowac innego numeru i moze tym razem > papuga nie da dupy. to żle dla nich jak papuga nie da:))) bo on/ona tylko tym załatwia sprawy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unu Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 20:24 Radio Maryja jest częścią medialnego systemu demokratycznego w Polsce. Tej prostej prawdy nie chcą zrozumieć napompowani mądrale o zakamuflowanych zapędach totalitarnych. Osobiste nieudacznictwo usiłują zrekompensować niepohamowaną żądzą kneblowania wolności wypowiedzi swoich oponentów. KAI podaje, że Abp Sławoj Leszek Głódź podczas Mszy św. sprawowanej w Boże Narodzenie 2005 w kościele pw. Jana Kantego w Legionowie zarzucił niektórym mediom sprowadzanie wizyty polskich biskupów "ad limina " do spekulacji na temat Radia Maryja. "Czy się chce, czy też nie, zdobyło sobie ono prawo obywatelstwa na rynku mediów " - dodał przewodniczący Zespołu Duszpasterskiej Troski o Radio Maryja. I słusznie, że wyraził to jasno. Abp nawiązał również do medialnych doniesień, które, jak powiedział, wizytę "ad limina Apostolorum " sprowadzają do jednego wątku: spekulacji na temat Radia Maryja. "Spekulacji pisanych palcem na wodzie, spekulacji u których podłoża tkwi jakaś niechęć do tego radia. Zdobyło sobie ono prawo obywatelstwa na rynku mediów. Jest ono bogatym przekazem modlitwy, szkołą katechezy, głoszeniem Ewangelii, poprzez najnowocześniejsze środki przekazu" - mówił hierarcha. Tym kilku biskupom, którzy pomstują na "obstawanie przy jeszcze przedwojennej pobożności" i którzy ulegli żądzy zakładania knebla, należałoby po bratersku zasugerować zwiększenie wydajności pracy nad własnym duszpasterskim warsztatem i życzyć większych sukcesów na tym polu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilczur Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.internet.v.pl 28.12.05, 20:36 A co nowego na Drobnicy ,czyżby już uwłaszczona? Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz 28.12.05, 20:39 ponoć teraz jest inny na to pomysł, narazie pisiorek się zapija, bo święta, a później cuś wymyśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilczur Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.internet.v.pl 28.12.05, 20:53 A ja myślałem ,że picie nie służy......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.chello.pl 28.12.05, 21:03 dokończ waść .......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilczur Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.internet.v.pl 28.12.05, 21:28 I wstydu oszczędź, tylko czyjego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.chello.pl 28.12.05, 21:30 on tak lubi pić, bo się wstydzi i pije, tak jak w małym księciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: somsiad Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 08:05 Owszem. Zapija bo widuję go często z reklamóweczką jak smiga do budki spożywczej z piwkiem na osiedlu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarni też kradną Czarno-czerwone podzieli łupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 12:41 A z czego taki Jania będzie żył na emeryturze ? A z czego i czym zapłaci swoim sztabowcom ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicko Re: PiSiorek Jania już się uwłaszcza jako pierwsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 15:15 Nabrał chłop sił w Sylwestra. Widać uruchamia mózg szampanem. Ale może lepiej go wzbudzić prądem elektrycznym albo prądem rzeki Odry. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Pisiorek jako chwast tygodnia w Kurierze 07.01.06, 14:50 wyborcy nie wierzą mu, bo nie załatwił na Kaliny pomalowanie pasów, tak jak im obiecał. Oj biedaczek w pracy mu cholewki smarują i jeszcze na osiedlu Kaliny. wolą wierzyc prezydentowi miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: Pisiorek jako chwast tygodnia w Kurierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 14:59 Gdyby został wybrany to mielibyśmy posła czy senatora, który "załatwił by mieszkańcom pasy do przejścia dla pieszych" biorąc za to wynagrodzenie (48 miesięcy x ok. 10.000zł=) 400.000zł. Kosztów delegacji , biur, telefonów nie liczę. Bo cóż innego taki cienias mógłby robić w takim sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
blooml Re: Pisiorek jako chwast tygodnia w Kurierze 08.01.06, 17:16 Moglby robic bardzo pozyteczna rzecz: byc daleko od Szczecina i zmartwieniem Jaroslawa "autokraty" Kaczynskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
pikajuwa Re: Pisiorek jako chwast tygodnia w Kurierze 07.01.06, 22:08 A czego się po nim spodziewali? On nigdy nic pożytecznego nie zrobił i nie zrobi.Cóś mnie się kurna wydaje,że jest to jeden z klonów pięknego Maryjana Magazyniera. Odpowiedz Link Zgłoś