Dodaj do ulubionych

Pogonić wielonikowców

IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 03.12.05, 09:40
Prośba do adminów. Po kiego czorta pierwszy człon IP postujących, który i tak
zostaje zakodowany na potrzeby adminów forum - ukrywacie przed forumami.
Dla mnie to bezsens co robicie, a znana jestem z "trzeźwego" myślenia.
Typowy forum I TAK nie będzie w stanie odkodować tedo prefiksu.
Wtedy wielonikowcy będą mieli większy kłopot z ukryciem się.
Nieraz widzę tu, i domyślam się że wielonikowcy tutejsi robią specjalny tłok,
wywołując wrażenie jakoby wszyscy np. byli przeciwko Jurczykowi. I wiem że to
nieprawdza.
W dupie mam takie forum gdzie kroluje kłamstwo, fałsz i ochrona takich ludzi,
przez Gazetę.
Obserwuj wątek
    • beatrix13 Re: Pogonić wielonikowców 03.12.05, 10:14
      popieram Cię żono,bo mnie też na nerwy tchórze i chamy pokroju trzeciej zmiany
      i jej wielu wcieleń irytują. Takie schizofreniczne coś odradza się co jakiś
      czas jak feniks z popiołów pod różnymi postaciami,choć po niżu inteletkualnym i
      agresji jest rozpoznawalny. Takie osobniki nie mają odwagi logować się pod
      jednym,rozpoznawalnym nickiem,bo jedyne co kieruje nimi,aby tu występować to
      robienie smrodu.
      • whiteentrance Popieram!!! 03.12.05, 10:24
        Jestem za!!!!
    • kurde.felek Re: Pogonić wielonikowców 03.12.05, 10:35
      Masz rację, Żonko. I Bea także. Popieram Was w całości.
      Wielonikowce to śmierdziele, zakapturzone forumowe chamstwo, które należy tępić
      jak pluskwy.
      Wielonikowców nie stać nawet na lansowanie jakieś określonej wirtualnej
      osobowości, nie stać na polemiki oparte na argumentach, na jakąś elementarną
      dawkę kultury osobistej, za to popisywać się prymitywnym chamstwem kochają nad
      życie.
      W sumie - nieszczęśniki, odreagowujący stres dnia codziennego. Osobniki o słabej
      kondycji psychicznej i socjopatologicznych charakterkach.
      • felix_edmundowicz wielonickowców oraz gorszycieli 03.12.05, 20:35
        śmierdziele,zakapturzone forumowe chamstwo,tępić jak pluskwy,prymitywne
        chamstwo,osobniki słabe,zwyczajny śmierdziel,puszczasz parszywego bąka,ma to
        dokałdnie w dupie....
        uffff, co jest kurde.felek ?
        A tak mnie wykład o kulturze forum zaserwowałeś nie tak dawno kurde.felek?!!?
        grudniowa szaruga?
        oj chyba będę musiał przypomnieć sobie o dawno wygranej i przytulić imiennika z
        forum :))
        ale z tego co wiem kurde.felek masz więcej jak jeden nick.
        Nieprawdaż?
        • Gość: K.F. Re: wielonickowców oraz gorszycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 21:13
          Jak zwykle Imienniku mylisz się, nic nie wiesz.
          A jaki to ja używam nick na tym forum poza kurde.felek (w skrócie - K.F)? Nie
          przypominam sobie bym co trzy dni, czy co tydzień zmianiał nicka i kreacje
          wirtualne w wirtualnej przestrzeni.
          Poza tym zdania nie zmieniam - chamstwo, jawne czy zakapturzone należy, tępić
          jak pluskwy. Przestań krygować się jak purytanska panienka z XiX-wiecznej
          Anglii, bo to nie pasuje do Ciebie.
          Używanie ostrych określeń - ale nie wulgarnych, wobec prymitywnego chamstwa -
          nie jest niczym zdrożnym Felixie.
          Co jest chamskiego w określeniu - "puszczasz parszywego bąka"?
          Miałem napisać, że "pier..sz", "przsrywasz" ? Zamiast "osobniki słabe" -
          napisać "derbil czy "kretyn", a zamiast "zwyczajny śmierdziel" - "ch..j"?
          Wtedy wg Ciebie byłoby - elegancko i kurtuazyjnie?
          • felix_edmundowicz nie o kurtuazję chodzi 03.12.05, 21:22
            ale jakoś prymitywnego chamstwa nie widzę.Może nie wszystko czytam :))))
            nie jestem purytańską panienką z XIX Anglii,bo to właśnie one dawały czadu!!!
            a ja taki raczej skromniś jestem,a nie purytanin.
            Mocno reagujesz jakby to w ciebie strzelali.
            rozluźnij się herbatką z czymś mocniejszym.
            Do wiosny już coraz bliżej,a i po drodze zapewne ładna śnieżna kołderka i kra
            na Odrze.
            • Gość: K.F. Re: nie o kurtuazję chodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 11:20
              Mam taki zwyczaj, że tam, gdzie ocieram sie o jakiekolwiek objawy chamstwa,
              reaguje nader mocno, bo to plaga. I nie chodzi tu Felix o wulgaryzmy sadzone
              zamiast przecinków, ale o postawę.
              Chamstwo zawsze idzie z brakiem elementarnych zasad, z lansowaniem prawa
              pięści(mocniejszego), z naruszaniem godności człowieka, pogardą, brakiem
              tolerancji.
              Chamem można być z "ę,ą - pardon", tytułem prof.dra hab. przed nazwiskiem i na
              ministerialnym stołku.
    • beatrix13 Re: Pogonić wielonikowców 03.12.05, 10:48
      a co na to admini?
    • whiteentrance Re: Pogonić wielonikowców 03.12.05, 10:57
      A może warto poklikać na temat powodów wieloników? jakie mają interesy aby raz
      być Czy tylko robić "szum", przyłożyć, przypieprzyć i zaraz zniknąć? Po co?
      Może to takie preludium do "bycia politykiem", a może komuś z nich wydaje się że
      już "funkcjonuje w politycznej socjecie" ale narazie z zasłoniętą przyłbicą - Ja
      zawsze zwracam uwagę przy wypowiedzi "nowego nicka" kto na takiej wypowiedzi
      korzysta - no bo jeśli ktoś nowy mówi (wbrew większości opinii) że Terenia
      Lubińska to fajowy minister to mi sie wydaje, że domysłam się kim ten nowy nick
      jest.
      Kury im szcz.. prowadzać a nie za politykę się brać.
      To co napewno można -Ganić. Olewać. Niech wiedzą że ich małostkowość spotka
      totalną olewką.
      Bo wilonikowość jest tworzeniem "konwencjonalnej mądrości" - ale z mojego mózghu
      nikt sieczki mi nie zrobi.
      • Gość: :) Re: Pogonić wielonikowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 11:02
        A może ich zabić?.... A może pocałować?.... Oczywiście nie napiszę w co....

:-)
      • alfredka1 Re: Pogonić wielonikowców 03.12.05, 11:16
        Z wielonikowcami to chyba tak jak z pluskwami .... trudno wytępić. Albo może
        jak mówił przed prawie stu laty Jarossy w kabarecie Qui pro Quo: "jedyny
        sposób na pluskwy to polubić je" oj, trudno będzie :((
        • beatrix13 Re: Pogonić wielonikowców 03.12.05, 11:22
          polubić? chakstwa i głupoty,momo najszczerszych chęci,nie jestem w stanie
          polubić
          • beatrix13 Re: Pogonić wielonikowców 03.12.05, 11:22
            sorry za lierówki:"chamstwa" i "mimo" powinno być
            • korfi Re: Pogonić wielonikowców 03.12.05, 11:32
              No jak się pisze hamstwa, no jak!!!! A może i dobrze. :) hehe, tak mi sie
              przypomniało.

-------------------------------------------------------
              Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm
              • Gość: zona pijaka Re: Pogonić wielonikowców IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 03.12.05, 11:45
                korfi napisał:
                > No jak się pisze hamstwa, no jak!!!! A może i dobrze. :) hehe, tak mi sie
                > przypomniało.

wężykiem, wężykiem!!
                • beatrix13 Re: żono pijaka 03.12.05, 13:48
                  wprawdzie to nie w tym temacieh,ale z uwagi na Twą wiedzę informatyczną mam
                  pytanko:dlaczego niektóre pliki mp3 do mnie przesyłane mogę odtworzyć w media
                  player,a przy innych przy próbie odtwarzania po uprzednim zapisaniu pojawia się
                  komunikat,że ni odtworzy,bo są zakodowane,czemuu nadawca zaprzecza?
                  Powiedz,proszę
                  • Gość: zona pijaka Re: Bea IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 04.12.05, 10:04
                    Bea, sorry - ale te twoje problemy są dla mnie mało ważne. Gdybyś miała poważny
                    problem rekonstrukcji niesłychanie ważnych danych, lub cosik z programistyki,
                    plus z tego miałabym parę groszy - wtedy nawet wysłałabym do ciebie swojego
                    starego kole pięćdziesiątki.
                    Myślę że swój problem powinnaś zasygnalizować na innym forum, np:
                    forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34
                    • beatrix13 Re: Bea 04.12.05, 10:51
                      trudno
                      przeceniłam Ciebie i Twoją wiedzę
                      Dziękuję
                      • Gość: zona pijaka Re: Bea IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 04.12.05, 11:43
                        W świetle Twojego dużo wcześniejszego postu
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=32921738&a=32922491
                        mój stary stwierdził że nie mieści się w obrębie Twoich zainteresowań.
              • Gość: marian paździoch Re: ...weź se kajecik ołówek i pisz. IP: *.chello.pl 04.12.05, 12:43
                chamstwu w życiu, należy się przeciwstawić, siłom i godnościom osobistom.

mp

ps. jako ciekawostkę zawodową se to zapisz.:)
            • Gość: zona pijaka Re: Pogonić wielonikowców IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 03.12.05, 11:43
              Kochani, muszę was przestrzec, wielonikowców nie można definitywnie
              wyeliminować. Bo każdy może sobie w dowolnym czsie zmienić nick.
              Chodzi mi konkretnie o neostradę.
              Jak wiemy neostrada na dynamicznie przydzielane IP. Pierwszy człon IP ma np.
              postać "alv6". internetdsl.tpnet.pl.
              Stoi za ruterem poznanskimo IP: do.poz_ru3.z.poz_r1.tpnet.pl
              To "alv6" jest już zakodowane przes system portalu gazety do postaci np (1234)
              Więc nikt z forumów i tak nie odgadnie.
              A co to, pokazanie nam na forum tego (1234) da?
              Niech wtedy taki wielonikowiec, chcąc machlować opinią - na okrągło restaruje
              neo.
              Niech restaruje - może mu w końcu przełącznik się spali, kazde urządzenie
              wielokrotnie włączane i wyłączane w końcu padnie.
              Czego wielonikowcom spod neo, zawistnie życzę.
    • whiteentrance Re: Pogonić wielonikowców 04.12.05, 10:23
      Żono - raz piszesz, że "masz w dupie" gazetę,która chroni "takich ludzi" innym
      razemże to nie zależy od specyfiki "neostrady" - która sama przyporządkowuje
      numery IP według kompletnie nieznanego klucza.
      Jednak w całoścu popieram kontestację parszywych gnid:
      "WIELONIKOWYM SKRYTOŻERCOM MÓWIMY NIEEEEE"
      • whiteentrance Re: Pogonić wielonikowców 04.12.05, 10:39
        I jeszcze jedno:
        Mam cudowny pomysł. Fantastycznym urządzeniem jest myszka- ona mi pozwala na
        decydowanie czy czytam konkretny post czy nie.! ja dzielę wpisy na mądre i
        głupie - każdy wpis ma autora - ten autor ma u mnie (w zależności od sprawności
        intelektualnej postu) albo przesrane albo nie- od tego zależy czy czytam takich
        autorów czy mam ich głeboko w... no tam gdzie żona pijaka ich też ma. Nikt, ale
        to nikt mnie nie przekona do czytania np felixów, blackexitów czy innych
        studentów. Jakkolwiek oni będą się logować to i tak sens ich wypowiedzi jest
        taki sam (a nie powiem jaki bo albert będzie musiał zbanować).
        Pzdr WE
      • Gość: zona pijaka Re: Pogonić wielonikowców IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 04.12.05, 10:40
        whiteentrance napisał:
        > Żono - raz piszesz, że "masz w dupie" gazetę,która chroni "takich ludzi" innym
        > razemże to nie zależy od specyfiki "neostrady" - która sama przyporządkowuje
        > numery IP według kompletnie nieznanego klucza

Myślę, że gdyby Gazeta udostępniła nam wszystkim te przekonwerowania nam
        pierwszej części członów - jak to robi wobec społecznych moderatorów - TO I TAK
        NIKT Z NAS NIE ODSZYFROWAŁBY CO KRYJĄ TE IP.
        Chyba że zastosowali jakiś prymitywny system szyfrowania, wtedy pierwsza
        wziełabym się na łamanie ich szyfru.
        Poza tym, system ten, stosowany przez gazetę - potrzebny jest gazecie.
        Rzucą tu na forum jakiś temat - a potem chwalą się w prasie ze:
        wg opinii społecznej, popularnoć PO wynosi 69% w społeczeństwie.
        I jak im tu udowodnić kłamstwo?
        • Gość: zona pijaka Re: Pogonić wielonikowców IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 04.12.05, 10:46
          Re: Pogonić wielonikowców
          whiteentrance 04.12.05, 10:39 + odpowiedz
          I jeszcze jedno:
          Mam cudowny pomysł. Fantastycznym urządzeniem jest myszka- ona mi pozwala na
          decydowanie czy czytam konkretny post czy nie.! ja dzielę wpisy na mądre i
          głupie - każdy wpis ma autora - ten autor ma u mnie (w zależności od sprawności
          intelektualnej postu) albo przesrane albo nie- od tego zależy czy czytam takich
          autorów czy mam ich głeboko w

Takich pomysłów jest wiele. Niestety trzeba byłoby przerobić CAŁY PORTAL gazety.
          Nawet takie sprawy jak początek postu umieszczany w titlu linka.
          To jest takie coś że wystarczy że najeżdzasz myszką na link i masz w
          miniokienku czesc tresci.
          • vicek113 Re: Pogonić wielonikowców 04.12.05, 12:58
            ... każdy nick to kreacja, /ale czy prawdziwa?/, osoby i jej widzenia
            rzeczywistości..tak jakby przy okazji, ujawnia się prawdziwa osobowość i
            co więcej natura tego' kto pod nickiem się kryje.

...n.p taka żona pijaka jest rodzaju męskiego co wielokrotnie w swoich postach
            niechcący ujawniła, tak jak na odwrót K.F jest rodzaju żeńskiego.

... 'wielonickowość' stała się sądzę formą wyrażania; no bo jak np taki
            absztyfikant pod własnym nickiem, który dla niego stał się prawem chronionym
            może komuś przypiepszyć np w stylu dawnej żony pijaka?

...takich przykładów można na tym forum można podawać więcej.
            ...też uważam że takie nicki 'meteoryty' zaśmiecają to forum co nie oznacza że
            niektóre są ciekawskie w treści.

... no bo o treści przecież chodzi.
            ...Forum to rozmowa,zwierzenia, szukanie odpowiedzi na własne problemy. Niby
            anonimowe ale dość otwarte bez obaw ujawnają własną inność
            ... rozmowa jednego z drugim, wielu z wieloma,- każdemu jest potrzebna jak
            powietrze...

... zatem sympatyczna żoneczko;- cenzurujmy siebie, jeśli uważamy że to
            konieczne, innym nawet wielonickowo nie zamykajmy ust. Kiedyś uwierzą w
            jednorodność swojej osobowości i to niby ukrywanie jej pod wieloma nickami
            będzie zbędne.
            pozdrawiam "wielonikowców"
            • Gość: 126p Re: Pogonić wielonikowców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.05, 18:38
              rozsądnie żeś to ujął, vicek 13
            • Gość: zona pijaka Re: Pogonić wielonikowców IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 04.12.05, 18:55
              vicek113 napisał:
              > ...n.p taka żona pijaka jest rodzaju męskiego co wielokrotnie w swoich
              postach niechcący ujawniła, tak jak na odwrót K.F jest rodzaju żeńskiego.

O ja naiwna, to po kiego codziennie się depiluję?
              • vicek113 Re: Pogonić wielonikowców 04.12.05, 19:02
                ...żoneczko ! każdego rajcuje co innego.
              • beatrix13 Re: Pogonić wielonikowców 04.12.05, 19:11

metrooseksualny jesteś żono

• Gość: zona pijaka Re: Pogonić wielonikowców IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 04.12.05, 19:38
                  beatrix13 napisała:
                  > metrooseksualny jesteś żono

Ewokuję ambiwalentne reakcje emocjonalne!
                  • beatrix13 Re: Pogonić wielonikowców 04.12.05, 19:55
                    amen
                    >a swój proble komputerowy rozwiązałam przy pomocy kolegi,są jeszcze uczynni
                    samcy na tym świecie
                    • Gość: zona pijaka Re: Pogonić wielonikowców IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 04.12.05, 20:06
                      beatrix13 napisała:
                      > amen
                      > >a swój proble komputerowy rozwiązałam przy pomocy kolegi,są jeszcze uczynn
                      > i samcy na tym świecie

Nie rozwiązałaś, bo pliki mp3 albo są dobre albo uszkodzone. Innej alternatywy
                      nie ma. A to wie każdy głupek, nie potrzeba do tego żednego kolegi, o tym może
                      nie wiedzieć tylko blondynka.

• Gość: marian paździoch Re: Pogonić wielonikowców IP: *.chello.pl 04.12.05, 20:15
                        moja maleńka córeczka jest blondynką, a wie!
                        dobrze, że napisałaś 'może niewiedzieć'
                        mp
                        • Gość: zona pijaka Re: Pogonić wielonikowców IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 04.12.05, 20:25
                          Gość portalu: marian paździoch napisał(a):
                          > moja maleńka córeczka jest blondynką, a wie!

A spłodziłeś ją w czasie strajków w 70-tym?
                          • Gość: marian paździoch Re: Pogonić wielonikowców IP: *.chello.pl 04.12.05, 20:46
                            mogła się wtedy łobrucić do ściany.
                            jo, nic nie pamiętam, jo żech był pijany.

mp
                      • beatrix13 Re: Pogonić wielonikowców 04.12.05, 20:56
                        mylisz się nie były uszkodzone,skoro przed chwilą zostały odtworzone na innym
                        komputerze,

ego twoje jak balon powietrzem wypełnione
                        • whiteentrance Do Beatrix i Zony Pijaka 04.12.05, 21:00
                          Przestańcie się kłócić!!!! - Ale już!! ładnie się pogódźćie.
                          • Gość: marian paździoch Re: Do Beatrix i Zony Pijaka IP: *.chello.pl 04.12.05, 21:03
                            o kurka wodna! poważna sprawa.
                            • whiteentrance Re: Do Beatrix i Zony Pijaka 04.12.05, 21:04
                              Marian!!! Trzeba te dwie od siebie odsunąć - bo się nam baby forumowe gotowe
                              pozabijać!
                              • beatrix13 Re: Do Beatrix i Zony Pijaka 04.12.05, 21:11
                                pas
                                ,bo wolę
                                słuchać Rammsteina
                                "te quiero puta"

• Gość: marian paździoch Re: Do Beatrix i Zony Pijaka IP: *.chello.pl 04.12.05, 21:17
                                wiesz whiteentrance, nie mieszajmy sie do tego,
                                jednak tam same baby, a ja oglądałem sexmisję.

mp
                        • Gość: zona pijaka Re: Pogonić wielonikowców IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 04.12.05, 21:12
                          beatrix13 napisała:
                          > mylisz się nie były uszkodzone,skoro przed chwilą zostały odtworzone na innym
                          > komputerze,
                          > ego twoje jak balon powietrzem wypełnione

Mylisz się i kłamiesz - oj nieładnie. Format mp3 jest tak stary jak moje
                          niewyprane gacie z zawartością mojego "ego". I jesli komp odtwarza jedne pliki
                          mp3 to musi odtwarzać wszystkie które są nieuszkodzone.

• Gość: andreas nie da sie wyeliminować IP: *.orange.pl 04.12.05, 20:25
      ot przeciez mozna bedzie sie logowac w gazecie pod wieloma nickami...
      • Gość: zona pijaka Re: nie da sie wyeliminować IP: 83.168.65.* 04.12.05, 21:20
        Gość portalu: andreas napisał(a):
        > ot przeciez mozna bedzie sie logowac w gazecie pod wieloma nickami...

Wierzcie Andreasowi, to doświadczony chłop!!
        • beatrix13 Re: nie da sie wyeliminować 04.12.05, 21:30
          oj,żono pijaka,to się nazywa współuzależnienie na co ty chorujesz;
          ja grzecznie poprosiłam o pomoc,a ty mogłaś grZecznie jednym zdaniem
          odpowiedzieć,a nie być nieuprzejmą i udawać mądrą,

• Gość: zona pijaka Re: nie da sie wyeliminować IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 04.12.05, 21:39
            Sawrawiwru nie szukaj na Gontynce, chyba że się powołasz na "Zębatą"
            Ide do gawry pospać.
    • Gość: entuzjasta Re: Pogonić wielonikowców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 08:35
      Jasne, każdy powinien miec wytatuowany numer na przedramieniu i tylko nim się
      posługiwać.
      Będzie wreszcie ordung.
      • Gość: pylek Re: Pogonić wielonikowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 08:41
        Tera to się już nie tatułuje
        tera się wszczepia cipy
    • Gość: delorian Re: Pogonić wielonikowców IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 05.12.05, 09:18
      zono pijaka,
      jako najwiekszy forumowy hacker, niezastapiony tfforca wirusow, piewca madrosci
      ludowych itd. itp. daj przyklad jako pierwszy: wyjdz zza proxy serwera i pokaz
      nam prawdziwe oblicze swojego adresu IP :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka