Gość: ?? IP: 62.233.218.* 20.12.05, 20:44 takiego ... no wiadomo - przyjdzie i wręczy prezenty. Super jakby miał jeszcze jakiegoś pomogiera lub aniołka. No i extra przebranie. ktoś ma namiary na kogoś doświadczonego ?? prawobrzeże/Bukowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 22:30 niestety...ale prawdziwy Mikolaj przychodzi juz do mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 22:38 ah, Szpilka.. wory z prezentami, oczywiscie.. a ty jak wyobrazalas sobie mikolaja..? Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 22:39 ach swar... jak Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 22:40 ja nie mam worow z prezentami.. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 22:44 no coz... nikt nie jest idealny... Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 22:45 ale ja chodze tez po swietach.. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 22:51 jaka ty niedyskretna jestes.. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 22:52 i za to mnie lubisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: szukam Mikołaja podobno Świętego IP: *.internet.v.pl 20.12.05, 22:54 o przepraszam ,nie te drzwi:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 22:55 Gość portalu: XXL napisał(a): o przepraszam ,nie te drzwi:))))) ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' toaleta na watku obok.. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 22:55 szpilkaa1 napisała: i za to mnie lubisz '''''''''''''''''''''''' Pewna jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 22:57 upewnilabym sie jakbys mi jakis komplement powiedzial Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 22:59 powiedzialas to tonem wskazujacym na 100% pewnosc.. ..a teraz sie wachasz.. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:02 Ty mnie tu usmiechem nie czaruj.. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:03 czy to byl komplement? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:04 szpilkaa1 napisała: czy to byl komplement? '''''''''''''''''''''''''''''''' Nie, a wygladal na to? Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:05 nie, ale doszukuje sie ciepla Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:07 sama pytalas czy sie ciesze z twego chlodu.. dlaczego wiec szukasz ciepla? Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:08 dla odmiany - zamarzam od srodka Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:12 szpilkaa1 napisała: dla odmiany - zamarzam od srodka '''''''''''''''''''''''''''''''''''''' to teraz juz bedziesz zimna totalnie i nieodwolalnie? Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:14 niekoniecznie - jeszcze mi pozostala gorzalka jako ostatnia deska ratunku Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:16 czy wszystkie dziewczyny forumowe musza pic?.. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:19 swarozyc napisał: > czy wszystkie dziewczyny forumowe musza pic?.. > nie, tylko te, ktorych nikt nie rozgrzewa:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:19 bo pewnie niedobre sa.. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:20 swarozyc napisał: > bo pewnie niedobre sa.. > > wrecz przeciwnie - sa bardzo dobre:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:24 szpilkaa1 napisała: wrecz przeciwnie - sa bardzo dobre:-)) ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' To dlaczego nikt je nie chce grzac? Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:28 swarozyc napisał: > szpilkaa1 napisała: > wrecz przeciwnie - sa bardzo dobre:-)) > ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' > To dlaczego nikt je nie chce grzac? wlasciwie to nie wiem... nie rozumiem dlaczego:-) moze Ty mi powiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:30 szpilkaa1 napisała: wlasciwie to nie wiem... nie rozumiem dlaczego:-) > moze Ty mi powiesz? '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' moze nie potrafia pokazac jakie sa dobre..? albo wygladaja jak zona pijaka..? ?? Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:31 swarozyc napisał: > szpilkaa1 napisała: > wlasciwie to nie wiem... nie rozumiem dlaczego:-) > > moze Ty mi powiesz? > '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' > moze nie potrafia pokazac jakie sa dobre..? > albo wygladaja jak zona pijaka..? pewnie tak > ?? > > Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:32 ja już w łóżeczku jestem,a wy? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:33 szpilkaa1 napisała: pewnie tak ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' ales sie rozgadala.. ps masz liscik z okolicznosciowym zalacznikiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:36 swarozyc napisał: > szpilkaa1 napisała: > pewnie tak > ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' > ales sie rozgadala.. > ps masz liscik z okolicznosciowym zalacznikiem.. a cieplym czy tak jak tutaj? > Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:37 moze byc nawet goracym... Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:38 swarozyc napisał: > moze byc nawet goracym... > to poprosze bo mam dreszcze Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:39 juz dawno wyslany.. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:41 swarozyc napisał: > juz dawno wyslany.. > chcesz mnie rozgrzac koszulka? ja potrzebuje conajmniej swetra... Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:43 a nie masz jakiegos mikolaja do rozgrzewania? Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:45 swarozyc napisał: > a nie masz jakiegos mikolaja do rozgrzewania? > hm...ok... dobrej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:47 dobrej nocy niedogrzani flirciarze Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:48 beatrix13 napisała: dobrej nocy niedogrzani flirciarze ''''''''''''''''''''''''''''''''''''' mi jest goraco.. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:48 beatrix13 napisała: > dobrej nocy niedogrzani flirciarze pa:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:47 szpilkaa1 napisała: ok... dobrej nocy ''''''''''''''''''''''''' dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: szukam Mikołaja podobno Świętego IP: *.internet.v.pl 20.12.05, 23:16 szpilkaa1 napisała: > niekoniecznie - jeszcze mi pozostala gorzalka jako ostatnia deska ratunku gorzałka czarodziejka:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:19 dejavu? czy wy tu znowu flirtu,flirtu? Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:19 Gość portalu: XXL napisał(a): > > gorzałka czarodziejka:) Duzy - umyles juz rece? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: szukam Mikołaja podobno Świętego IP: *.internet.v.pl 20.12.05, 23:22 oczywiscie tylko nie jestem pewny gdzie:))) ciemno było:))) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:24 Gość portalu: XXL napisał(a): > oczywiscie tylko nie jestem pewny gdzie:))) > ciemno było:))) na wszelki wypadek ja Ci reki nie podam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: szukam Mikołaja podobno Świętego IP: *.internet.v.pl 20.12.05, 23:25 ale fajnie pachniało:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: szukam Mikołaja podobno Świętego IP: *.internet.v.pl 20.12.05, 23:27 jak tak to dobrze trafiłem:) to Szpileczko możesz mi rękę podać bo Bea nie chce:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:30 Gość portalu: XXL napisał(a): > jak tak to dobrze trafiłem:) > to Szpileczko możesz mi rękę podać > bo Bea nie chce:)))) jak becia nie chce to ja tymbardziej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: szukam Mikołaja podobno Świętego IP: *.internet.v.pl 20.12.05, 23:38 to idę sobie:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:38 Gość portalu: XXL napisał(a): to idę sobie:((((( ''''''''''''''''''''''''''' Myc cos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: szukam Mikołaja podobno Świętego IP: *.internet.v.pl 20.12.05, 23:45 tak ,prac worki bo jutro za mikołaja robię:) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:39 Gość portalu: XXL napisał(a): > to idę sobie:((((( no to Ci pa Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:39 szpilkaa1 napisała: no to Ci pa ''''''''''''''''''''''''' i PIS tez ci da.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: szukam Mikołaja podobno Świętego IP: *.internet.v.pl 20.12.05, 23:48 swarozyc napisał: > i PIS tez ci da.. tak PiSda a potem lutnie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:49 no ty akurat się rozgrzałeś,ale szpilki nie,bo poszła się ogrzać Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:50 beatrix13 napisała: no ty akurat się rozgrzałeś,ale szpilki nie,bo poszła się ogrzać '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' dobrze jej tak, bo byla dzis niegrzeczna. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:52 swarozyc napisał: > beatrix13 napisała: > no ty akurat się rozgrzałeś,ale szpilki nie,bo poszła się ogrzać > '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' > dobrze jej tak, bo byla dzis niegrzeczna. ukarales mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:53 szpilkaa1 napisała: ukarales mnie? ''''''''''''''''''''''''''''''''''' wylecialas z lozka bez szlafroka zeby o to sie spytac? przeziebisz sie.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:54 swarozyc napisał: > szpilkaa1 napisała: > ukarales mnie? > ''''''''''''''''''''''''''''''''''' > wylecialas z lozka bez szlafroka zeby o to sie spytac? > przeziebisz sie.. > :-) nie martw sie - poradze sobie > > Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:58 szpilkaa1 napisała: nie martw sie - poradze sobie '''''''''''''''''''''''''''''' jak sie przeziebisz to bedziesz potrzebowala grzania w dwojnasob.. > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:59 swarozyc napisał: > szpilkaa1 napisała: > nie martw sie - poradze sobie > '''''''''''''''''''''''''''''' > jak sie przeziebisz to bedziesz potrzebowala grzania w dwojnasob.. poszukam jakiegos zastepczegpo mikolaja z gorzala i bedzie w dwojnasob Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 21.12.05, 00:01 szpilkaa1 napisała: poszukam jakiegos zastepczegpo mikolaja z gorzala i bedzie w dwojnasob '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' babci na zlosc zrobie i ..Mikolaja z ulicy zawolam.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 21.12.05, 00:04 swarozyc napisał: > szpilkaa1 napisała: > poszukam jakiegos zastepczegpo mikolaja z gorzala i bedzie w dwojnasob > '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' > babci na zlosc zrobie i ..Mikolaja z ulicy zawolam.. > :-) nie babci...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 21.12.05, 00:05 szpilkaa1 napisała: nie babci...:-) '''''''''''''''''''''''''''' a komu?! Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 21.12.05, 00:06 swarozyc napisał: > szpilkaa1 napisała: > nie babci...:-) > '''''''''''''''''''''''''''' > a komu?! babcia nie ma nic do mojego grzania;-) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:56 szpilkaa1 napisała: > ukarales mnie? '''''''''''''''''''''''''''' nie, a co, bylem niegrzeczny? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:57 swarozyc napisał: > szpilkaa1 napisała: > > > ukarales mnie? > '''''''''''''''''''''''''''' > nie, a co, bylem niegrzeczny? > :-) byles berdzo niegrzeczny! > > Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:59 szpilkaa1 napisała: byles berdzo niegrzeczny! ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' bylem moze nieczuly, ale niegrzeczny? zdecydowanie nie.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 21.12.05, 00:02 swarozyc napisał: > szpilkaa1 napisała: byles berdzo niegrzeczny! > ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' > bylem moze nieczuly, ale niegrzeczny? > zdecydowanie nie.. > :-) to jak bedziesz juz czuly to zadzwon Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 21.12.05, 00:03 szpilkaa1 napisała: to jak bedziesz juz czuly to zadzwon '''''''''''''''''' do kogo? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 21.12.05, 00:05 swarozyc napisał: > szpilkaa1 napisała: > to jak bedziesz juz czuly to zadzwon > '''''''''''''''''' > do kogo? > :-)) do kogo chcesz:-) > Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 21.12.05, 00:06 szpilkaa1 napisała: do kogo chcesz:-) '''''''''''''''''''''''''''''''' dobra. Zadzwonie na policje i zamelduje ze mnie molestujesz seksualnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 21.12.05, 00:07 swarozyc napisał: > szpilkaa1 napisała: > do kogo chcesz:-) > '''''''''''''''''''''''''''''''' > dobra. Zadzwonie na policje i zamelduje ze mnie molestujesz seksualnie.. dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 21.12.05, 00:10 szpilkaa1 napisała: dobra. ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Pa skarbie. zegnam cie calujac te drzace z zimna i tesknoty wargi.. Teraz ide ja - dzielic sie nadmiarem ciepla.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:53 nie dała się ogrzać??? Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:53 Gość portalu: XXL napisał(a): > swarozyc napisał: > > i PIS tez ci da.. > > > tak PiSda a potem lutnie:)))) lutowanie to watek obok:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: szukam Mikołaja podobno Świętego IP: *.internet.v.pl 20.12.05, 23:46 szpilkaa1 napisała: > no to Ci pa wam też ale Ci pa suje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:47 Gość portalu: XXL napisał(a): > szpilkaa1 napisała: > > no to Ci pa > > wam też ale Ci pa suje:))) ja tez pasuje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: szukam Mikołaja podobno Świętego IP: *.internet.v.pl 20.12.05, 23:04 przepraszam,przepraszam swar gdzie mówiłes jest ten kibelek:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:05 Gość portalu: XXL napisał(a): przepraszam,przepraszam swar gdzie mówiłes > jest ten kibelek:)))))) '''''''''''''''''''''''''''''' obok, ale z drugiej strony.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: szukam Mikołaja podobno Świętego IP: *.internet.v.pl 20.12.05, 23:10 cholerka ciemno tu, nie wiesz gdzie kontakt:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:11 Gość portalu: XXL napisał(a): cholerka ciemno tu, nie wiesz gdzie kontakt:))))) ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' jak ciemno i nikt nie widzi - rznij tu! Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:12 jeszce tu jestem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: szukam Mikołaja podobno Świętego IP: *.internet.v.pl 20.12.05, 23:12 ale ja chciałem tylko ręce umyc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:13 Gość portalu: XXL napisał(a): ale ja chciałem tylko ręce umyc:))) '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' trzeba bylo tak od razu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? miło poczytać, ale czy ktoś .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 15:08 ma coś wartościowego do powiedzenia ?? sprawa jest poważna - musze naprawić błedy przedszkolanek. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: miło poczytać, ale czy ktoś .. 21.12.05, 15:22 Gość portalu: ?? napisał(a): > ma coś wartościowego do powiedzenia ?? > sprawa jest poważna - musze naprawić błedy przedszkolanek. >wybacz niedopieszczonym realnie swarowi & szpilce,oni już tak muszą się tu dopieszczać Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Becia.. 21.12.05, 23:46 ja tam jestem dopieszczana...przez swara:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: 100 21.12.05, 15:19 spróbuj na poczcie,widziałam ulotki,ze mozna zamówic Odpowiedz Link Zgłoś