Dodaj do ulubionych

szukam Mikołaja podobno Świętego

IP: 62.233.218.* 20.12.05, 20:44
takiego ... no wiadomo - przyjdzie i wręczy prezenty.
Super jakby miał jeszcze jakiegoś pomogiera lub aniołka. No i extra
przebranie.

ktoś ma namiary na kogoś doświadczonego ??
prawobrzeże/Bukowe.
Obserwuj wątek
    • szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 22:30
      niestety...ale prawdziwy Mikolaj przychodzi juz do mnie...
      • swantevit Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 22:30
        duze wory ma?
        • szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 22:31
          pod oczami?
          • swantevit Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 22:33
            nie...
            • szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 22:35
              to nie wiem
              • swantevit Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 22:38
                ah, Szpilka..
                wory z prezentami, oczywiscie..
                a ty jak wyobrazalas sobie mikolaja..?
                • szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 22:39
                  ach swar... jak Ciebie
                  • swantevit Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 22:40
                    ja nie mam worow z prezentami..
                    • szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 22:44
                      no coz... nikt nie jest idealny...
                      • swantevit Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 22:45
                        ale ja chodze tez po swietach..
                        • szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 22:47
                          ale bez worow?
                          • swantevit Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 22:47
                            z worami...
                            • szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 22:50
                              ...pod oczami?
                              • swantevit Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 22:51
                                jaka ty niedyskretna jestes..
                                • szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 22:52
                                  i za to mnie lubisz
                                  • Gość: XXL Re: szukam Mikołaja podobno Świętego IP: *.internet.v.pl 20.12.05, 22:54
                                    o przepraszam ,nie te drzwi:)))))
                                    • swantevit Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 22:55
                                      Gość portalu: XXL napisał(a):
                                      o przepraszam ,nie te drzwi:)))))
                                      '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                      toaleta na watku obok..
                                  • swantevit Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 22:55
                                    szpilkaa1 napisała:
                                    i za to mnie lubisz
                                    ''''''''''''''''''''''''
                                    Pewna jestes?
                                    • szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 22:57
                                      upewnilabym sie jakbys mi jakis komplement powiedzial
                                      • swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 22:59
                                        powiedzialas to tonem wskazujacym na 100% pewnosc..
                                        ..a teraz sie wachasz..
                                        • szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:02
                                          :-)
                                          • swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:02
                                            Ty mnie tu usmiechem nie czaruj..
                                            • szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:03
                                              czy to byl komplement?
                                              • swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:04
                                                szpilkaa1 napisała:
                                                czy to byl komplement?
                                                ''''''''''''''''''''''''''''''''
                                                Nie, a wygladal na to?
                                                • szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:05
                                                  nie, ale doszukuje sie ciepla
                                                  • swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:07
                                                    sama pytalas czy sie ciesze z twego chlodu..
                                                    dlaczego wiec szukasz ciepla?
                                                  • szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:08
                                                    dla odmiany - zamarzam od srodka
                                                  • swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:12
                                                    szpilkaa1 napisała:
                                                    dla odmiany - zamarzam od srodka
                                                    ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                                    to teraz juz bedziesz zimna totalnie i nieodwolalnie?
                                                  • szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:14
                                                    niekoniecznie - jeszcze mi pozostala gorzalka jako ostatnia deska ratunku
                                                  • swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:16
                                                    czy wszystkie dziewczyny forumowe musza pic?..
                                                  • szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:19
                                                    swarozyc napisał:

> czy wszystkie dziewczyny forumowe musza pic?..
                                                    >
                                                    nie, tylko te, ktorych nikt nie rozgrzewa:-)
                                                  • swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:19
                                                    bo pewnie niedobre sa..
                                                  • szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:20
                                                    swarozyc napisał:

> bo pewnie niedobre sa..
                                                    >
                                                    >
                                                    wrecz przeciwnie - sa bardzo dobre:-))
                                                  • swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:24
                                                    szpilkaa1 napisała:
                                                    wrecz przeciwnie - sa bardzo dobre:-))
                                                    '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                                    To dlaczego nikt je nie chce grzac?
                                                  • szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:28
                                                    swarozyc napisał:

> szpilkaa1 napisała:
                                                    > wrecz przeciwnie - sa bardzo dobre:-))
                                                    > '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                                    > To dlaczego nikt je nie chce grzac?

wlasciwie to nie wiem... nie rozumiem dlaczego:-)
                                                    moze Ty mi powiesz?
                                                  • swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:30
                                                    szpilkaa1 napisała:
                                                    wlasciwie to nie wiem... nie rozumiem dlaczego:-)
                                                    > moze Ty mi powiesz?
                                                    ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                                    moze nie potrafia pokazac jakie sa dobre..?
                                                    albo wygladaja jak zona pijaka..?
                                                    ??
                                                  • szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:31
                                                    swarozyc napisał:

> szpilkaa1 napisała:
                                                    > wlasciwie to nie wiem... nie rozumiem dlaczego:-)
                                                    > > moze Ty mi powiesz?
                                                    > ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                                    > moze nie potrafia pokazac jakie sa dobre..?
                                                    > albo wygladaja jak zona pijaka..?

pewnie tak
                                                    > ??
                                                    >
                                                    >
                                                  • beatrix13 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:32
                                                    ja już w łóżeczku jestem,a wy?
                                                  • swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:33
                                                    szpilkaa1 napisała:
                                                    pewnie tak
                                                    '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                                    ales sie rozgadala..
                                                    ps masz liscik z okolicznosciowym zalacznikiem..
                                                  • szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:36
                                                    swarozyc napisał:

> szpilkaa1 napisała:
                                                    > pewnie tak
                                                    > '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                                    > ales sie rozgadala..
                                                    > ps masz liscik z okolicznosciowym zalacznikiem..

a cieplym czy tak jak tutaj?
                                                    >
                                                  • swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:37
                                                    moze byc nawet goracym...
                                                  • szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:38
                                                    swarozyc napisał:

> moze byc nawet goracym...
                                                    >
                                                    to poprosze bo mam dreszcze
                                                  • swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:39
                                                    juz dawno wyslany..
                                                  • szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:41
                                                    swarozyc napisał:

> juz dawno wyslany..
                                                    >
                                                    chcesz mnie rozgrzac koszulka?
                                                    ja potrzebuje conajmniej swetra...
                                                  • swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:43
                                                    a nie masz jakiegos mikolaja do rozgrzewania?
                                                  • szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:45
                                                    swarozyc napisał:

> a nie masz jakiegos mikolaja do rozgrzewania?
                                                    >
                                                    hm...ok... dobrej nocy
                                                  • beatrix13 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:47
                                                    dobrej nocy niedogrzani flirciarze
                                                  • swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:48
                                                    beatrix13 napisała:
                                                    dobrej nocy niedogrzani flirciarze
                                                    '''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                                    mi jest goraco..
                                                  • szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:48
                                                    beatrix13 napisała:

> dobrej nocy niedogrzani flirciarze

pa:-)
                                                  • swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:47
                                                    szpilkaa1 napisała:
                                                    ok... dobrej nocy
                                                    '''''''''''''''''''''''''
                                                    dobranoc.
                                                  • Gość: XXL Re: szukam Mikołaja podobno Świętego IP: *.internet.v.pl 20.12.05, 23:16
                                                    szpilkaa1 napisała:

> niekoniecznie - jeszcze mi pozostala gorzalka jako ostatnia deska ratunku

gorzałka czarodziejka:)
                                                  • beatrix13 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:19
                                                    dejavu?
                                                    czy wy tu znowu flirtu,flirtu?
                                                  • szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:19

>
                                                    > gorzałka czarodziejka:)

Duzy - umyles juz rece?
                                                  • Gość: XXL Re: szukam Mikołaja podobno Świętego IP: *.internet.v.pl 20.12.05, 23:22
                                                    oczywiscie tylko nie jestem pewny gdzie:)))
                                                    ciemno było:)))
                                                  • szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:24

> oczywiscie tylko nie jestem pewny gdzie:)))
                                                    > ciemno było:)))

na wszelki wypadek ja Ci reki nie podam:-)
                                                  • Gość: XXL Re: szukam Mikołaja podobno Świętego IP: *.internet.v.pl 20.12.05, 23:25
                                                    ale fajnie pachniało:)
                                                  • swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:26
                                                    mydlo?
                                                  • Gość: XXL Re: szukam Mikołaja podobno Świętego IP: *.internet.v.pl 20.12.05, 23:27
                                                    jak tak to dobrze trafiłem:)
                                                    to Szpileczko możesz mi rękę podać
                                                    bo Bea nie chce:))))
                                                  • szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:30

> jak tak to dobrze trafiłem:)
                                                    > to Szpileczko możesz mi rękę podać
                                                    > bo Bea nie chce:))))

jak becia nie chce to ja tymbardziej:-)
                                                  • Gość: XXL Re: szukam Mikołaja podobno Świętego IP: *.internet.v.pl 20.12.05, 23:38
                                                    to idę sobie:(((((
                                                  • swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:38
                                                    to idę sobie:(((((
                                                    '''''''''''''''''''''''''''
                                                    Myc cos?
                                                  • Gość: XXL Re: szukam Mikołaja podobno Świętego IP: *.internet.v.pl 20.12.05, 23:45
                                                    tak ,prac worki bo jutro za mikołaja robię:)
                                                  • szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:39

> to idę sobie:(((((

no to Ci pa
                                                  • swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:39
                                                    szpilkaa1 napisała:
                                                    no to Ci pa
                                                    '''''''''''''''''''''''''
                                                    i PIS tez ci da..
                                                  • Gość: XXL Re: szukam Mikołaja podobno Świętego IP: *.internet.v.pl 20.12.05, 23:48
                                                    swarozyc napisał:
                                                    > i PIS tez ci da..

tak PiSda a potem lutnie:))))
                                                  • beatrix13 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:49
                                                    no ty akurat się rozgrzałeś,ale szpilki nie,bo poszła się ogrzać
                                                  • swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:50
                                                    beatrix13 napisała:
                                                    no ty akurat się rozgrzałeś,ale szpilki nie,bo poszła się ogrzać
                                                    ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                                    dobrze jej tak, bo byla dzis niegrzeczna.
                                                  • szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:52
                                                    swarozyc napisał:

> beatrix13 napisała:
                                                    > no ty akurat się rozgrzałeś,ale szpilki nie,bo poszła się ogrzać
                                                    > ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                                    > dobrze jej tak, bo byla dzis niegrzeczna.

ukarales mnie?
                                                  • swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:53
                                                    szpilkaa1 napisała:
                                                    ukarales mnie?
                                                    '''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                                    wylecialas z lozka bez szlafroka zeby o to sie spytac?
                                                    przeziebisz sie..
                                                  • szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:54
                                                    swarozyc napisał:

> szpilkaa1 napisała:
                                                    > ukarales mnie?
                                                    > '''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                                    > wylecialas z lozka bez szlafroka zeby o to sie spytac?
                                                    > przeziebisz sie..
                                                    > :-)

nie martw sie - poradze sobie
                                                    >
                                                    >
                                                  • swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:58
                                                    szpilkaa1 napisała:
                                                    nie martw sie - poradze sobie
                                                    ''''''''''''''''''''''''''''''
                                                    jak sie przeziebisz to bedziesz potrzebowala grzania w dwojnasob..
                                                    > >
                                                    > >
                                                  • szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:59
                                                    swarozyc napisał:

> szpilkaa1 napisała:
                                                    > nie martw sie - poradze sobie
                                                    > ''''''''''''''''''''''''''''''
                                                    > jak sie przeziebisz to bedziesz potrzebowala grzania w dwojnasob..

poszukam jakiegos zastepczegpo mikolaja z gorzala i bedzie w dwojnasob
                                                  • swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 21.12.05, 00:01
                                                    szpilkaa1 napisała:
                                                    poszukam jakiegos zastepczegpo mikolaja z gorzala i bedzie w dwojnasob
                                                    ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                                    babci na zlosc zrobie i ..Mikolaja z ulicy zawolam..
                                                  • szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 21.12.05, 00:04
                                                    swarozyc napisał:

> szpilkaa1 napisała:
                                                    > poszukam jakiegos zastepczegpo mikolaja z gorzala i bedzie w dwojnasob
                                                    > ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                                    > babci na zlosc zrobie i ..Mikolaja z ulicy zawolam..

nie babci...:-)
                                                  • swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 21.12.05, 00:05
                                                    szpilkaa1 napisała:
                                                    nie babci...:-)
                                                    ''''''''''''''''''''''''''''
                                                    a komu?!
                                                  • szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 21.12.05, 00:06
                                                    swarozyc napisał:

> szpilkaa1 napisała:
                                                    > nie babci...:-)
                                                    > ''''''''''''''''''''''''''''
                                                    > a komu?!
                                                    babcia nie ma nic do mojego grzania;-)
                                                  • swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:56
                                                    szpilkaa1 napisała:

> ukarales mnie?
                                                    ''''''''''''''''''''''''''''
                                                    nie, a co, bylem niegrzeczny?
                                                  • szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:57
                                                    swarozyc napisał:

> szpilkaa1 napisała:
                                                    >
                                                    > > ukarales mnie?
                                                    > ''''''''''''''''''''''''''''
                                                    > nie, a co, bylem niegrzeczny?

byles berdzo niegrzeczny!
                                                    >
                                                    >
                                                  • swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:59
                                                    szpilkaa1 napisała: byles berdzo niegrzeczny!
                                                    '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                                    bylem moze nieczuly, ale niegrzeczny?
                                                    zdecydowanie nie..
                                                  • szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 21.12.05, 00:02
                                                    swarozyc napisał:

> szpilkaa1 napisała: byles berdzo niegrzeczny!
                                                    > '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                                    > bylem moze nieczuly, ale niegrzeczny?
                                                    > zdecydowanie nie..

to jak bedziesz juz czuly to zadzwon
                                                  • swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 21.12.05, 00:03
                                                    szpilkaa1 napisała:
                                                    to jak bedziesz juz czuly to zadzwon
                                                    ''''''''''''''''''
                                                    do kogo?
                                                    :-))
                                                  • szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 21.12.05, 00:05
                                                    swarozyc napisał:

> szpilkaa1 napisała:
                                                    > to jak bedziesz juz czuly to zadzwon
                                                    > ''''''''''''''''''
                                                    > do kogo?
                                                    > :-))

do kogo chcesz:-)
                                                    >
                                                  • swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 21.12.05, 00:06
                                                    szpilkaa1 napisała:
                                                    do kogo chcesz:-)
                                                    ''''''''''''''''''''''''''''''''
                                                    dobra. Zadzwonie na policje i zamelduje ze mnie molestujesz seksualnie..
                                                  • szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 21.12.05, 00:07
                                                    swarozyc napisał:

> szpilkaa1 napisała:
                                                    > do kogo chcesz:-)
                                                    > ''''''''''''''''''''''''''''''''
                                                    > dobra. Zadzwonie na policje i zamelduje ze mnie molestujesz seksualnie..

dobra.
                                                  • beatrix13 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 21.12.05, 00:09
                                                    świadkiem jestem
                                                  • swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 21.12.05, 00:10
                                                    szpilkaa1 napisała:
                                                    dobra.
                                                    '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                                    Pa skarbie. zegnam cie calujac te drzace z zimna i tesknoty wargi..
                                                    Teraz ide ja - dzielic sie nadmiarem ciepla..
                                                  • beatrix13 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:53
                                                    nie dała się
                                                    ogrzać???
                                                  • szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:53

> swarozyc napisał:
                                                    > > i PIS tez ci da..
                                                    >
                                                    >
                                                    > tak PiSda a potem lutnie:))))

lutowanie to watek obok:-)
                                                  • Gość: XXL Re: szukam Mikołaja podobno Świętego IP: *.internet.v.pl 20.12.05, 23:46
                                                    szpilkaa1 napisała:
                                                    > no to Ci pa

wam też ale Ci pa suje:)))
                                                  • szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:47

> szpilkaa1 napisała:
                                                    > > no to Ci pa
                                                    >
                                                    > wam też ale Ci pa suje:)))

ja tez pasuje:-)
                                            • Gość: XXL Re: szukam Mikołaja podobno Świętego IP: *.internet.v.pl 20.12.05, 23:04
                                              przepraszam,przepraszam swar gdzie mówiłes
                                              jest ten kibelek:))))))
                                              • swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:05
                                                przepraszam,przepraszam swar gdzie mówiłes
                                                > jest ten kibelek:))))))
                                                ''''''''''''''''''''''''''''''
                                                obok, ale z drugiej strony..
                                                • Gość: XXL Re: szukam Mikołaja podobno Świętego IP: *.internet.v.pl 20.12.05, 23:10
                                                  cholerka ciemno tu, nie wiesz gdzie kontakt:)))))
                                                  • swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:11
                                                    cholerka ciemno tu, nie wiesz gdzie kontakt:)))))
                                                    '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                                    jak ciemno i nikt nie widzi - rznij tu!
                                                  • szpilkaa1 Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:12
                                                    jeszce tu jestem!
                                                  • Gość: XXL Re: szukam Mikołaja podobno Świętego IP: *.internet.v.pl 20.12.05, 23:12
                                                    ale ja chciałem tylko ręce umyc:)))
                                                  • swarozyc Re: szukam Mikołaja podobno Świętego 20.12.05, 23:13
                                                    ale ja chciałem tylko ręce umyc:)))
                                                    ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                                    trzeba bylo tak od razu..
    • Gość: ?? miło poczytać, ale czy ktoś .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 15:08
      ma coś wartościowego do powiedzenia ??
      sprawa jest poważna - musze naprawić błedy przedszkolanek.
      • beatrix13 Re: miło poczytać, ale czy ktoś .. 21.12.05, 15:22
        Gość portalu: ?? napisał(a):

> ma coś wartościowego do powiedzenia ??
        > sprawa jest poważna - musze naprawić błedy przedszkolanek.

>wybacz niedopieszczonym realnie swarowi & szpilce,oni już tak muszą się tu
        dopieszczać
        • swarozyc Becia.. 21.12.05, 15:23
          Polacy i Swarozyc nie gesi..
          • szpilkaa1 Re: Becia.. 21.12.05, 23:46
            ja tam jestem dopieszczana...przez swara:-))
    • Gość: 1oo 100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 15:10
      100
      • beatrix13 Re: 100 21.12.05, 15:19
        spróbuj na poczcie,widziałam ulotki,ze mozna zamówic

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka