Dodaj do ulubionych

Ciekawe, jaką to karę wymierzy Ziobro księdzu?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 10:24
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3084885.html
Przypominam, że minister damagał sie zaostrzenia kar za bicie dzieci.

Pozdrawiam
Fugazi
Obserwuj wątek
    • Gość: ved Re: Ciekawe, jaką to karę wymierzy Ziobro księdzu IP: *.internet.v.pl 27.12.05, 10:36
      proponuje wszystkich ksiezy spalic przykladowo na stosie:]
      zapewniam ze bedzie spokoj i dobrobyt w kraju
      • Gość: zona pijaka Re: Ciekawe, jaką to karę wymierzy Ziobro księdzu IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.12.05, 10:40
        Wreszcie masz fugazi adwersarza na poziomie.
        • Gość: Fugazi Re: Ciekawe, jaką to karę wymierzy Ziobro księdzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 10:42
          Jak tam twój policyjny adwersarz? Poszedł sobie (do roboty)?

Pozdrawiam
          Fugazi
          • Gość: zona pijaka Re: Ciekawe, jaką to karę wymierzy Ziobro księdzu IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.12.05, 10:53
            Gość portalu: Fugazi napisał(a):
            > Jak tam twój policyjny adwersarz? Poszedł sobie (do roboty)?

A co mnie on obchodzi, pamietam ze grozil wszystkim pukaniem. Niech dedukują,
            zgadują - widać ze ich boli, wiedza o nich. Pewnie mało wiesz fugazi w tym
            swoim krótkim życiu, ale ci powiem - dobry policjant nigdy nie chwali się na
            forach swoja wiedza, a tym bardziej straszeniem, zapowiadaniem rewizji. Jeśli
            tego nie rozumiesz - to już twój problem twojego móżdzku.
            PS: Do ciebie tez pukał?
    • szpilkaa1 Re: Ciekawe, jaką to karę wymierzy Ziobro księdzu 27.12.05, 10:49

> wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3084885.html
      > Przypominam, że minister damagał sie zaostrzenia kar za bicie dzieci.
      >
      > Pozdrawiam
      > Fugazi

kare juz ma - odsunieto go od dawania lekcji religii w szkole.
      • dyrgosia Re: Ciekawe, jaką to karę wymierzy Ziobro księdzu 27.12.05, 11:09
        ksiądz przyznał, że był przemęczony i puściły mu nerwy

ciekawe co to będzie kiedy wszystkim zaczną puszczać nerwy i będziemy się
        policzkować.....
        gdyby spotkało to mojego syna z całą pewnością nerwy by mi puściły....
    • Gość: ksiadz Re: Ciekawe, jaką to karę wymierzy Ziobro księdzu IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 11:23
      Ksiądz nie powinien się tak zachowywać. Mam nadzieję, że karę stosowną otrzyma.
      A z drugiej strony ciekaw jestem jednej rzeczy... "spoliczkował ośmiolatka za to, że zbyt długo szukał w tornistrze zeszytu z zadaniem domowym..." Ciekaw jestem, jak wyglądała ta scena, to "zbyt długie szukanie". Zastanawiające. Być może mu się gdzieś zagubiło? A jeśli chłopiec robił to złośliwie - wyobrażam sobie teraz - na złość księdzu i ku uciesze całej klasy?
      Myślę, że dzisiaj uczenie w wielu szkołach jest wystarczającą karą. Nie tylko jeśli chodzi o religię. To, co przezywają nauczycielki w mojej szkole w niektórych klasach, to horror. Przy zupełnej akceptacji dyrekcji, nienaruszalnej i majestatycznej.
      • szpilkaa1 Re: Ciekawe, jaką to karę wymierzy Ziobro księdzu 27.12.05, 11:28
        Gość portalu: ksiadz napisał(a):

To, co przezywają nauczycielki w mojej szkole w niektóry
        > ch klasach, to horror. Przy zupełnej akceptacji dyrekcji, nienaruszalnej i
        maje
        > statycznej.
        ---

nie tylko przy akceptacji dyrekcji ale niestety... rodzicow.
        Dzisiejsza szkola to juz nie to co bylo kiedys, kiedy jako uczniowie czulismy
        szacunek do naucieciela. Nie bylo malowania oczu czy ubogich w tkanine strojow.
        Dzisiaj rodzice pozwalaja malowac sie dziewczynom i ubierac jak na dyskoteke -
        slownictwo tez jest luzniejsze i tak to sie rozkreca.... nic dobrego:-(
        • swarozyc Szpilka 27.12.05, 11:31
          szpilkaa1 napisała:
          slownictwo tez jest luzniejsze i tak to sie rozkreca....
          '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
          Spoznilas sie Szpilka wczoraj wieczorem..Brakowalo mi kobiety przed snem..:-)
          Mamoniowa zawiodla mnie totalnie..
          (:-
          • szpilkaa1 Re: Szpilka 27.12.05, 11:34
            swarozyc napisał:

> Spoznilas sie Szpilka wczoraj wieczorem..Brakowalo mi kobiety przed snem..:-)
            > Mamoniowa zawiodla mnie totalnie..
            > (:-

skarge na mamoniowa do mnie skladasz?
            • swarozyc Re: Szpilka 27.12.05, 11:37
              nie! Brak mi bylo Ciebie, Trzpiocie maly..
              :-)
              • szpilkaa1 Re: Szpilka 27.12.05, 11:40
                swarozyc napisał:

> nie! Brak mi bylo Ciebie, Trzpiocie maly..
                > :-)
                ---

strasznie niepoprawny jestes... uwodzisz kilka kobiet jednoczesnie:-)
                • swarozyc Re: Szpilka 27.12.05, 11:43
                  za obupolna zgoda..:-))
                  dawno Cie nie widzialem - to dlatego..:-))
                  • szpilkaa1 Re: Szpilka 27.12.05, 11:46
                    swarozyc napisał:

> dawno Cie nie widzialem - to dlatego..:-))

jakos chcialam odpoczac od Ciebie;)
                    • swarozyc Re: Szpilka 27.12.05, 12:03
                      szpilkaa1 napisała:
                      jakos chcialam odpoczac od Ciebie;)
                      ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                      Minela juz kwarantanna?
                      • szpilkaa1 Re: Szpilka 27.12.05, 12:31
                        tak, juz sie stesknilam:-)
                        • swarozyc Re: Szpilka 27.12.05, 12:37
                          szpilkaa1 napisała:
                          tak, juz sie stesknilam:-)
                          ''''''''''''''''''''''''''''
                          Pierwszy dzisiaj mily czlowiek..
                          ..i do tego kobieta..
                          • szpilkaa1 Re: Szpilka 27.12.05, 12:42
                            ja zawsze jestem milutka;)
                            • swarozyc Re: Szpilka 27.12.05, 12:42
                              Dlaczego?
                              • szpilkaa1 Re: Szpilka 27.12.05, 12:55
                                dlaczego milutka? a dlaczego kaczuszka jest milutka i mieciutka? bo taka jej
                                uroda:-)
                                • swarozyc Re: Szpilka 27.12.05, 13:07
                                  szpilkaa1 napisała:
                                  dlaczego milutka? a dlaczego kaczuszka jest milutka i mieciutka? bo taka jej
                                  > uroda:-)
                                  ''''''''''''''''
                                  A "humorkow" nie miewasz i innych dolegliwosci..?
                                  • szpilkaa1 Re: Szpilka 27.12.05, 13:10
                                    swarozyc napisał:

> A "humorkow" nie miewasz i innych dolegliwosci..?

do klimakterium jeszcze troche lat brakuje;-) ja moze troche marudze... ale to
                                    jest takie kobiece... jestem tylko kobieta;-)
                                    • swarozyc Re: Szpilka 27.12.05, 13:45
                                      szpilkaa1 napisała:
                                      to jest takie kobiece... jestem tylko kobieta;-)
                                      '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                      Ciekawe..Jakze czesto kobiety powoluja sie na swa plec aby sie usprawiedliwic..
                                      Czyzby kobiety byly gorszymi istotami..?
                                      • szpilkaa1 Re: Szpilka 27.12.05, 13:55
                                        swarozyc napisał:

> Ciekawe..Jakze czesto kobiety powoluja sie na swa plec aby sie
                                        usprawiedliwic..
                                        > Czyzby kobiety byly gorszymi istotami..?
                                        ---

Powolywanie sie na swoja plec zawsze rozkladalo wrazliwych mezczyzn;)
                                        Tak sie kiedys mezczyznom zdawalo:-)
                                        • swarozyc Re: Szpilka 27.12.05, 14:03
                                          szpilkaa1 napisała:
                                          Powolywanie sie na swoja plec zawsze rozkladalo wrazliwych mezczyzn;)
                                          > Tak sie kiedys mezczyznom zdawalo:-)
                                          '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                          co sie mezczyznom zdawalo?
                                          • szpilkaa1 Re: Szpilka 27.12.05, 14:07
                                            swarozyc napisał:

> co sie mezczyznom zdawalo?
                                            ---

to a propos Twojego pytania czy kobiety byly gorszymi istotami:-)
                                            W swiecie mezczyzn kobiety mialy malo ambitne role.
                                            • dyrgosia Re: Szpilka 27.12.05, 14:11
                                              > W swiecie mezczyzn kobiety mialy malo ambitne role.

Violetko, w świecie kobiet...rola drugiej kobiety jest jeszcze gorsza...
                                              • szpilkaa1 Re: Szpilka 27.12.05, 14:35
                                                Violetko?
                                                Gosiu Ś. - coś po tych swietach masz problem z percepcja:-)
                                                • anna_maria Re: Szpilka 27.12.05, 14:42
                                                  Oj Violetko mylisz osoby i to bardzo. Zajmij się lepiej pracą.
                                                  • szpilkaa1 Re: Szpilka 27.12.05, 14:45
                                                    anna_maria napisała:

> Oj Violetko mylisz osoby i to bardzo. Zajmij się lepiej pracą.
                                                    ---

vive versa Gosiu.
                                                  • anna_maria Re: Szpilka 27.12.05, 14:46
                                                    > vive versa Gosiu.

o mnie sie nie martw :)
                                                  • swantevit Szpilko 27.12.05, 14:52
                                                    poznalas nowa dziewczyne czy stara znajoma?
                                                  • szpilkaa1 Re: Szpilko 27.12.05, 15:01
                                                    swantevit napisał:

> poznalas nowa dziewczyne czy stara znajoma?
                                                    >
                                                    ---
                                                    swarku toz to ciagle ta sama goska. Ona tak zawsze zmienia nicki i gada sama ze
                                                    soba:-)
                                                  • swantevit Re: Szpilko 27.12.05, 15:03
                                                    szpilkaa1 napisała:
                                                    soba:-)
                                                    '''''''''''''''''''
                                                    A czemuze to?
                                                  • szpilkaa1 Re: Szpilko 27.12.05, 15:07
                                                    swantevit napisał:

> '''''''''''''''''''
                                                    > A czemuze to?
                                                    ---

bo lubi z kims yntyligentnym pogadac:-) zreszta nie mowmy o niej... pomowmy o
                                                    nas;))
                                                  • anna_maria Re: Szpilko 27.12.05, 15:08
                                                    bo lubi z kims yntyligentnym pogadac:-)
                                                    hmmmmmmm
                                                  • anna_maria Re: Szpilko 27.12.05, 15:05
                                                    >
                                                    > soba:-)

jednak masz problem ze sobą, nie myśl, że skoro Ty tak robisz ,to inni też
                                                  • anna_maria Re: Szpilka 27.12.05, 14:52
                                                    Dzisiaj rodzice pozwalaja malowac sie dziewczynom i ubierac jak na dyskoteke -
                                                    slownictwo tez jest luzniejsze i tak to sie rozkreca.... nic dobrego:-(

a co na to Twoje dziecko ?, też się maluje ?
                                                  • swantevit Re: Szpilka 27.12.05, 14:56
                                                    szpilkaa1 napisała:
                                                    anna_maria napisała:
                                                    Oj Violetko mylisz osoby i to bardzo. Zajmij się lepiej pracą.
                                                    vive versa Gosiu.
                                                    '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                                    Przeszlyscie na "Ty", dziewczyny?
                                                    Tak bez brudzia, bo nie zauwazylem..
                                                  • anna_maria Re: Szpilka 27.12.05, 14:58
                                                    Przeszlyscie na "Ty", dziewczyny?
                                                    > Tak bez brudzia, bo nie zauwazylem..

tak to jest między urzędnikami :)
                                            • swarozyc Re: Szpilka 27.12.05, 14:24
                                              szpilkaa1 napisała:
                                              W swiecie mezczyzn kobiety mialy malo ambitne role.
                                              ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                              Nie to co teraz! podbijacie swiat i nawet na forum cenzurujecie..
                                              • dyrgosia Re: Szpilka 27.12.05, 14:26
                                                Nie to co teraz! podbijacie swiat i nawet na forum cenzurujecie..

Na równi z mężczyznami :-)
                                                • swantevit Re: Szpilka 27.12.05, 14:28
                                                  no wlasnie!
                                                  (boshe co to sie dzieje..(:- )
                                              • szpilkaa1 Re: Szpilka 27.12.05, 14:36
                                                swarozyc napisał:

> Nie to co teraz! podbijacie swiat i nawet na forum cenzurujecie..
                                                ---

a chcialbys tak bez cenzury? tak lepiej wyobraznia pracuje:-)
        • dyrgosia Re: Ciekawe, jaką to karę wymierzy Ziobro księdzu 27.12.05, 12:17
          jasne, jasne zfundować im mundurki, warkoczyki, a bedą bardziej posłuszni...
          całe szczęście, że to już przeszłość...
          • szpilkaa1 Re: Ciekawe, jaką to karę wymierzy Ziobro księdzu 27.12.05, 12:44
            dyrgosia napisała:

> jasne, jasne zfundować im mundurki, warkoczyki, a bedą bardziej posłuszni...
            > całe szczęście, że to już przeszłość...

dyrgoska - pasujesz mi na matke, ktora pierwsza glosno w domu przy dzieciach
            poniza nauczycieli a pozniej najglosniej szczeka na wywiadowkach jak to
            nauczyciele nie moga sobie poradzic z uczniami.
            Pozniej tacy synalkowie nakladaja kosze na smieci na glowy nauczycieli
            • swarozyc dlaczego Szpilko nalozylas kosz na glowe 27.12.05, 12:45
              Gosi..
              :-))
              • szpilkaa1 Re: dlaczego Szpilko nalozylas kosz na glowe 27.12.05, 12:56
                swarozyc napisał:

> Gosi..
                > :-))

unioslam sie, przepraszam:-)) postanowilam sobie w swieta, ze bede dla
                wszystkich mila i sie nie udalo:-(
                • swarozyc Re: dlaczego Szpilko nalozylas kosz na glowe 27.12.05, 13:06
                  przeciez moglas jej szpileczke wsadzic w bardziej subtelny sposob, mowiac np.
                  ze "ta szminka nie bardzo jej pasuje do wyblaklego lakieru jej 10-letniej
                  Skody", czy tez ze "takich torebek nie nosi sie juz od 3 lat.."
                  • szpilkaa1 Re: dlaczego Szpilko nalozylas kosz na glowe 27.12.05, 13:08
                    swarozyc napisał:

> przeciez moglas jej szpileczke wsadzic w bardziej subtelny sposob, mowiac np.
                    > ze "ta szminka nie bardzo jej pasuje do wyblaklego lakieru jej 10-letniej
                    > Skody", czy tez ze "takich torebek nie nosi sie juz od 3 lat.."

zeby pozniej mowili, ze jej w tylek wchodze?:-))
            • dyrgosia Re: Ciekawe, jaką to karę wymierzy Ziobro księdzu 27.12.05, 13:44
              pozniej najglosniej szczeka na wywiadowkach jak to
              > nauczyciele nie moga sobie poradzic z uczniami.

muszę Cię zmartwić , nie mam problemów wychowawczych, moje pociechy są
              wzorowymi uczniami i nigdy nie miałam zatargów z nauczycielami..., ale to
              wymaga pewnego poziomu, o którym możesz tylko pomarzyć, na szczęście nie masz
              dzieci....
              • swarozyc Re: Ciekawe, jaką to karę wymierzy Ziobro księdzu 27.12.05, 13:48
                dyrgosia napisała:
                ale to wymaga pewnego poziomu, o którym możesz tylko pomarzyć,
                ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                Nie ladnie sie goska zachowalas, ublizajac szpilce w tak malo wyrafinowany
                sposob..moglas sobie darowac, skoro szpilka przeprosila, ale hormon Cie bardzo
                gryzl..
                ((:-
                • dyrgosia Re: Ciekawe, jaką to karę wymierzy Ziobro księdzu 27.12.05, 13:51
                  > Nie ladnie sie goska zachowalas, ublizajac szpilce w tak malo wyrafinowany
                  > sposob..moglas sobie darowac
                  zaraz ublizając, bez przesady..., jakos nie doczytałam tych
                  przeprosin...,rozumiem,że flirtowanie pozwala subiektywnie oceniać wypowiedzi :-
                  )...
                  • swarozyc Re: Ciekawe, jaką to karę wymierzy Ziobro księdzu 27.12.05, 13:53
                    dyrgosia napisała:
                    jakos nie doczytałam tych
                    przeprosin...,rozumiem,że flirtowanie pozwala subiektywnie oceniać wypowiedzi :
                    '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                    Goska, a to to co?!
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=34001863&wv.x=2&a=34008930
                    • dyrgosia Re: Ciekawe, jaką to karę wymierzy Ziobro księdzu 27.12.05, 13:59
                      O ile udało mi się zrozumieć bylo to skierowane do Ciebie..., a "prywatnych "
                      wyznań nie czytam...
                • Gość: zona pijaka Re: Ciekawe, jaką to karę wymierzy Ziobro księdzu IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.12.05, 13:56
                  swarozyc napisał:
                  > moglas sobie darowac, skoro szpilka przeprosila, ale hormon Cie bardzo
                  > gryzl..

Próbujesz wprowadzić ciekawy zwyczaj, Swarze. Zgodnie z twoją sugestią:
                  "pocałuj mnie w dupę Swarze, za które to słowo bardzo cię przepraszam".
                  • swarozyc Re: Ciekawe, jaką to karę wymierzy Ziobro księdzu 27.12.05, 14:00
                    Gość portalu: zona pijaka napisał(a):
                    Próbujesz wprowadzić ciekawy zwyczaj, Swarze. Zgodnie z twoją sugestią:
                    > "pocałuj mnie w dupę Swarze, za które to słowo bardzo cię przepraszam".
                    '''''''''''''''''''''''''''''''''''
                    wiesz, nie bardzo pojmuje logike tej hipotetycznej wypowiedzi..
              • szpilkaa1 Re: Ciekawe, jaką to karę wymierzy Ziobro księdzu 27.12.05, 14:00
                dyrgosia napisała:

> muszę Cię zmartwić , nie mam problemów wychowawczych, moje pociechy są
                > wzorowymi uczniami i nigdy nie miałam zatargów z nauczycielami..., ale to
                > wymaga pewnego poziomu, o którym możesz tylko pomarzyć, na szczęście nie masz
                > dzieci....
                ---

po mamusi sa takie mile i grzeczne:-))
      • swarozyc sw 27.12.05, 11:29
        Nie wiem jak xionc - przedstawiciel firmy w branzy handlujacej zbawieniem i
        otucha, propagator ciemnoty i przesadow - mogl bezkarnie przekroczyc progi
        swiatynii wiedzy, jaka jest szkola..?
        • Gość: zona pijaka Re: sw IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.12.05, 11:33
          swarozyc napisał:
          > Nie wiem jak xionc - przedstawiciel firmy w branzy handlujacej zbawieniem i
          > otucha, propagator ciemnoty i przesadow - mogl bezkarnie przekroczyc progi
          > swiatynii wiedzy, jaka jest szkola..?

Widzę Swarku że ty też masz problem z percepcją. Nie wiesz, wiec ci wytłumaczę,
          jeśli rodzic sobie zyczy xiędza - nic tobie do tego.
          • swarozyc Re: sw 27.12.05, 11:36
            jeśli rodzic sobie zyczy xiędza - nic tobie do tego.
            '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
            OK, tylko wtedy rodzice nie maja prawa wymagac aby w Polsce bylo dobrze..
            "rodzic sobie zyczy"..:-)))
            Argument nie do obalenia w kraju gdzie wszyscy czuja ze nie maja wplywu na
            otaczajaca ich rzeczywistosc..
            • Gość: zona pijaka Re: sw IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.12.05, 11:39
              swarozyc napisał:
              > OK, tylko wtedy rodzice nie maja prawa wymagac aby w Polsce bylo dobrze..

Również nie tobie oceniać, co mają prawo rodzice wymagać, a jakiego prawa do
              oceniania nie mają.
              • swarozyc Zona pijaka 27.12.05, 12:02
                Również nie tobie oceniać, co mają prawo rodzice wymagać, a jakiego prawa do
                oceniania nie mają.
                ''''''''''''''''''''''''''''''''
                Odpowiem Ci temi slowy - prosta kobieto..
                " Odpowiedz ogranicze do jednego, podstawowego aspektu zagadnienia. Wymienie
                tylko jedna zasade, zaprzeczenie idei, ktora tak szeroko dzis panuje i ktora
                winna jest rozprzestrzeniania sie zla w swiecie. Zasada ta brzmi: nie wolno
                powstrzymywac sie od wydawania osadow moralnych.
                Nic nie niszczy i nie dezintegruje kultury czy charakteru czlowieka tak
                doglebnie jak regula indyferentyzmu moralnego, poglad ze nie wolno wydawac ocen
                moralnych na temat innych, ze trzeba byc moralnie tolerancyjnym wobec
                wszystkiego, ze dobro polega na nierozroznianiu dobra od zla."

[...]Spoleczenstwo nieracjonalne to spoleczenstwo moralnych tchorzy - ludzi
                ktorych sparalizowala utrata norm, zasad i celow moralnych.[...]
                Ayn Rand
                • Gość: Swar-smar Re: Zona pijaka IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.12.05, 12:12
                  Czym innym tetryku, właścicielu rzęcha - jest prawo do swobody wypowiedzi,
                  prawo do osądów moralnych od dawania prawa, lub nie - rodzicom tych dzieci.
                  Powtórzę, mozesz osądzać ale nie masz prawa zabraniać.
                  • swarozyc Re: Zona pijaka 27.12.05, 12:15
                    Pogubilas sie babciu- sadzac po zdenerwowanym tekscie..
                    Ja niczego nie zabranialem a ty post wczesniej nie dawales mi nawet prawa do
                    osadu..
                    To przez Ciebie w polsce jest zle - bo nie myslisz..
                    • Gość: zona pijaka Re: Swar IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.12.05, 12:25
                      swarozyc napisał:
                      > To przez Ciebie w polsce jest zle - bo nie myslisz..

A to żeś se znalazł winną. Sam na to wpadłeś? Dziękuję za pochlebstwo. Od
                      dzisiaj wiem że jestem główną przyczyną złej sytuacji Polski. Pewno wpadnę w
                      kompleks wyższości. Ja mam wpływ, a ty tam na tym zadupiu w Szwecji możesz co
                      najwyżej szczekać.
                      • swarozyc Re: Swar 27.12.05, 12:28
                        Jako czlowiek z marginesu doslownie odczytujesz co napisalem..
                        powinnas kobiecino odczytac to jako - przez ludzi takich jak Ty..
                        PS A ten menel z Polic to twoj maz?
                        • Gość: zona pijaka Re: Swar IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.12.05, 12:38
                          swarozyc napisał:
                          > PS A ten menel z Polic to twoj maz?

Zawsze stosuje zasadę: jestem za a nawet przeciw.
                          Lub jak mawiał Kwach: nie potwierdzam ani nie zaprzeczam.
                          I co, odpowiedż satysfakcjonuje cie?
                          • swarozyc Re: Swar 27.12.05, 12:40
                            lepsza taka odpowiedz niz zadna..
                            Oznacza to, ze przynajmniej uznalas za stosowne poswiecic odrobine czasu na
                            odpowiedz..
                • zona_pijaka Re: Zona pijaka 27.12.05, 17:41
                  nie cytuj mi tu murzynów!
                  oni gó.. wiedzą o demokracji i wolności słowa
                  • swantevit Re: Zona pijaka 27.12.05, 17:51
                    zona_pijaka napisała:
                    nie cytuj mi tu murzynów!
                    > oni gó.. wiedzą o demokracji i wolności słowa
                    '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                    to nie Murzynka, a biala amerykanka, filozof wolnosci, prawde mowiac dosc
                    ekstremalnej, nie dla was wiec to, zbolszewizowani katolacy..
                    dac wam wolnosc to zaraz sie pochlejecie albo pozabijacie, wzglednie wpuscicie
                    xiendza do szkoly..
                  • Gość: gosia do żony pijaka IP: 217.96.3.* 04.01.06, 01:04
                    mam radę - rozwiedź się wreszcie ze swoim pijakiem, bo ci się chyba przez tę
                    złą sytuację rodzinną na mózg rzuca i duby smalone sadzisz, kobiecino. jak
                    można być taki prostym i nietolerancyjnym? (a propos murzynów i gówien [sic!])
        • Gość: ksiadz Re: sw IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 11:46
          Powód jest prosty: żeby jak najmniej było w przyszlości takich katolaków jak swar, heniu czy nasz misjonarz edico.

Ps. Szacunek dla rodziców!
          • Gość: zona pijaka Re: sw IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.12.05, 11:52
            Wiesz co księzulku? Tak naprawdę to Swar jest wirualny, prowadzi wyimaginowaną
            walkę w wyimaginowanym świecie - jako odstresowienie. W realu, byc może nawet
            co niedzielę chodzi do kościólka. Lubię walczyć z nim, a nie daj Boże, jak uda
            mi się udowodnić mu jego głupotę.
            • Gość: ksiadz Re: sw IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 12:33
              Być może jest tak, jak piszesz. Nawet heniu dzieli się opłatkiem i śpiewa kolędy po pijanemu. A jesli chodzi o udowadnianie głupoty - szkoda siły, nie ma sensu wyważać otwartych drzwi
              • swarozyc Masz racje xionc 27.12.05, 12:36
                Wymienieni przez Ciebie maja te wade ze traktuja Cie powaznie. Dla mnie jestes
                tylko ograniczonym najemnikiem z ktorym polemika jest obraza rozumu.
                • Gość: ksiadz :) IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 13:32
                  To prawda. Święta miałem urocze, w miłym gronie parafian i przyjaciół. Pod choinką znalazłem ciekawe prezenty. Byłem na spacerze. Posiedziałem przy kominku. Piękne święta!
                  Gdy czytałem twoje posty napisane w świąteczny poranek, zdalem sobie sprawę, że miałeś smutne święta.
                  A to, że ich treść ma niewiele wspólnego z rozumem, to już zupełnie inna sprawa.
                  • Gość: zona pijaka Re: :) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.12.05, 13:43
                    Swar też zaglądał pod choinkę. Pamiętam, przyznał się, ze to był pod choinką
                    jakiś płyn. Jak go zapytałam czy to czasami nie Borygo do jego rzęcha (któren
                    by mi też smakował) - to ani nie zaprzeczył ani nie potwierdził.
      • Gość: gosia do księdza IP: 217.96.3.* 04.01.06, 00:57
        sama jestem nauczycielką i zgadzam się z tym, że nerwy mogą puszczać, bo
        zachowanie uczniów jest czasem ekstremalnie chamskie czy wręcz bestialskie. ale
        to przesada. za długie wyciąganie zadania domowego z plecaka, co często równa
        się z jego brakiem, jest inna kara - jedynka. takie to proste.
    • Gość: Fugazi Wam kury szcz.. prowadzać a nie o wolność budować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 14:31
      Rozbrajają mnie argumenty oraz insynuacje o domniemanej prowokacji ze strony ucznia. A już ostatecznie rozłożyła wypowiedź księdza, jakoby wystarczającą karą dla bijącego dzieci bydlaka było uczenie w szkole.

Nie wiem czy to forumowa prowokacja, czy też rzeczywisty poziom kadr się tu objawił. I jak tu takimi zabierać się do naprawy moralnej.
      Jestem zażenowany.

Nie wiem także i nie znam KK, ale założyłbym się o piwo, że poza ewidentnym złamaniem prawa ze strony księdza, który winien co rychlej ponieść surową karę, przestępstwo popełnia dyrekcja i biskup a więc bezpośredni przełożeni omawianego psychola, próbując mataczyć i zatuszować incydent.
      Winni są wszak również rodzice, którzy to zezwalają lub przyzwalają aby taka swołocz czuła się na parafii bezkarnie.
      Winny jest na koniec aparat państwowy który to ma „z urzędu” łapać bandytów, w szczególności w sutannach. Ci bowiem obdarzeni są wyjątkowym zaufaniem rodziny i społeczeństwa JPII i jako osoby wyjątkowego zaufania muszą szybko i boleśnie odczuć zawiedzione a pokładane w nich nadzieje.

Krzywdzenie dzieci wszak nie jest wyłącznie działaniem mającym na celu wybicie zęba czy też złamanie żeber dziecku ale i bezczynność jednostki, instytucji lub społeczeństwa jako całości.
      I każde z osobna działanie lub bezczynności które deprawuje i depcze równe prawa i swobody winno być wyjątkowo skutecznie tępione.

Pozdrawiam
      Fugazi
      • anna_maria Re: Wam kury szcz.. prowadzać a nie o wolność bud 27.12.05, 14:41
        Mnie zastanawia gorliwość z jaką niektórzy wyrazają poglądy o złej młodzieży. I
        te skrajności, albo bicie albo kubeł na głowę, nie rozumiem.
        • Gość: Fugazi Re: Wam kury szcz.. prowadzać a nie o wolność bud IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 14:43
          > Mnie zastanawia gorliwość z jaką niektórzy wyrazają poglądy o złej młodzieży.
          > I te skrajności, albo bicie albo kubeł na głowę, nie rozumiem.

ta gorliwość to moralność...katolicka

Pozdrawiam
          Fugazi
          • Gość: zona pijaka Re: Wam kury szcz.. prowadzać a nie o wolność bud IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.12.05, 14:58
            Co wy kur// wiecie o zabijaniu. W mlodości w mojej szkole nie było ksiedza, a
            wychowawczyni, nauczyciele i sam dyrektor - tłukli linijkami po łapach, przez
            łby, po plecach - aż huczało. A ileż to razy stałam w kącie - nie wspomnę. Nie
            było psychologów, księzy, całej sfey darmozjadów - i co? Nie było takiego
            bandytyzmu, narkotyków, zgnilizny obyczajów.
            A co było z wojskiem? Jak do wojska nie powołali, nie dostał w dupę - to
            wychodzili takie maminsynki, jak wy.
            No przyznać się, kto z was był w wojsku. Jestem pewna ze fugazopodobni,
            andreasopodobni, swarożycopodobni - to takie ciepłe kluchy, z fujarkami w
            trąbkę - nie chłopy.
            A może się mylę? Przyzanać się regulaminy wojskowe, z czerwonych ksiąceczek
            znacie, prawidłowy w tył zwrot umiecie robić, na ramię, do nogi broń - umiecie
            robić?
            • swantevit Re: Wam kury szcz.. prowadzać a nie o wolność bud 27.12.05, 15:01
              jednostka wojskowa P 4 w Skövde (pulk pancerny, druzyna zabezpieczenia
              chemicznego)
              Ha!
              • Gość: zona pijaka Re: Wam kury szcz.. prowadzać a nie o wolność bud IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.12.05, 15:06
                No to nam opisz jeszcze prawidłowe wykonanie komendy "padnij!"
                • swantevit Re: Wam kury szcz.. prowadzać a nie o wolność bud 27.12.05, 15:07
                  No to nam opisz jeszcze prawidłowe wykonanie komendy "padnij!"
                  '''''''''''''''''''
                  nie mielismy ksiezy na stanie. Nie trzebabylo..
            • Gość: xx Re: Wam kury szcz.. prowadzać a nie o wolność bud IP: *.chello.pl 27.12.05, 15:02
              najważniejsze, że ty to widzisz.
            • Gość: Fugazi Re: Wam kury szcz.. prowadzać a nie o wolność bud IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 15:04

> Co wy kur// wiecie o zabijaniu. W mlodości w mojej szkole nie było ksiedza, a
              > wychowawczyni, nauczyciele i sam dyrektor - tłukli linijkami po łapach, przez
              > łby, po plecach - aż huczało. A ileż to razy stałam w kącie - nie wspomnę. Nie
              > było psychologów, księzy, całej sfey darmozjadów - i co? Nie było takiego
              > bandytyzmu, narkotyków, zgnilizny obyczajów.

Jesteś najlepszym z przykładów owej edukacji. Pijana, wulgarna, nieuczciwa.
              Teraz tobie podobni wychowują dzieci w szkołach.
              Nie wystarczy?
              Czy trzeba kontynuować ten edukacyjny eksperyment?

Pozdrawiam
              Fugazi

• Gość: zona pijaka Re: Wam kury szcz.. prowadzać a nie o wolność bud IP: 83.168.65.* 27.12.05, 15:10
                > Jesteś najlepszym z przykładów owej edukacji. Pijana, wulgarna, nieuczciwa.
                > Teraz tobie podobni wychowują dzieci w szkołach.

A ty łatwowierny, naiwny, wierzący w kazdą gupotę. Jak bym ci pokazała kupę
                łajna i powiedziała że to tort - też byś uwierzył.
                • Gość: Fugazi Re: Wam kury szcz.. prowadzać a nie o wolność bud IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 15:23
                  > A ty łatwowierny, naiwny, wierzący w kazdą gupotę. Jak bym ci pokazała kupę
                  > łajna i powiedziała że to tort - też byś uwierzył.

Ja jestem uczciwy i dobry. Ty zaś odwrotnością moją jesteś.

Pozdrawiam
                  Fugazi
                  • Gość: zona pijaka Re: Wam kury szcz.. prowadzać a nie o wolność bud IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.12.05, 16:16
                    > Ja jestem uczciwy i dobry. Ty zaś odwrotnością moją jesteś.

Pamiętasz, jakiś pseudogliniarz napisał na mnie paszkwil, że niby jestem
                    pedofilką/em który oszukiwał ludzi na necie. I dlatego On ogłasza to na necie i
                    obiecuje rewizje. Tylko dlatego ze wcześniej ja napisałam że nie wierzę w ich
                    samobójstwo.
                    Przyznam się nie rozumiem jak może pedofilka/fil oszukiwać ludzi na necie.
                    Widac jasno ze w tym swoim kłamstwie sie zagubił.
                    Ale dla takich matołów jak ty, paszkwil tego pseudogliny był wyrocznią.
                    • Gość: Fugazi Re: Wam kury szcz.. prowadzać a nie o wolność bud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 16:55
                      Wyrocznią jest dla mnie to co widzę i słyszę.
                      A z twojej strony capi...
                      Przykre, ale sam(a) na to zapracowałe(a)ś.

Pozdrawiam
                      Fugazi
                      • Gość: zona pijaka Re: Wam kury szcz.. prowadzać a nie o wolność bud IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.12.05, 17:19
                        > Wyrocznią jest dla mnie to co widzę i słyszę.
                        > A z twojej strony capi...

Powiem więcej, capi odemnie i mam na Gontynce gawrę w której walę jabole. W
                        odróżnieniu od innych potrafię rzecz dziwną, naśmiewać się z samej siebie.
                        Niektóre matoły w to święcie wierzą.

Ty natomiast, dla podkreślenia, nazywasz siebie z anglicyzmami (jakieś fugazi),
                        zachwalasz siebie jako szczupły, przystojny, młody, uczciwy i dobry. Może
                        niektorym tą ciemnotę wciśniesz, natomiast ja mam zupełnie inne wątpliwości.
                        Człowiek wartościowy nie musi wcale zachwalać swojej wartości, niczym na targu
                        bydła. Człowiek wartościowy i bez chełpienia się jest człowiekiem wartościowym.
                        Powiem wprost, próbujesz nam tu udowodnić że nie jesteś zerem.
                        • Gość: Fugazi Re: Wam kury szcz.. prowadzać a nie o wolność bud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 17:25
                          > Powiem więcej, capi odemnie i mam na Gontynce gawrę w której walę jabole. W
                          > odróżnieniu od innych potrafię rzecz dziwną, naśmiewać się z samej siebie.
                          > Niektóre matoły w to święcie wierzą.

Uwłaczasz mi a raczej mej intelygencji.
                          Nie idzie mi o ów odór jaboli. Wszak ten zdaje się można by ostatecznie zmyć.
                          Wewnętrzny kochanie smród od Cię bije. Tego (gaz) maską nie przysłonisz.

Pozdrawiam
                          Fugazi

Pozdrawiam
                          Fugazi
                          • Gość: zona pijaka Re: Wam kury szcz.. prowadzać a nie o wolność bud IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.12.05, 17:31
                            > Pozdrawiam
                            > Fugazi
                            >
                            > Pozdrawiam
                            > Fugazi

Jąkasz się kochanie?
                            • Gość: Fugazi Re: Wam kury szcz.. prowadzać a nie o wolność bud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 17:38
                              Prowadzę wielowątkową dyskusję.
                              Zwyczajnie pogubiłem się. Też nie jestem bez wad.

Tym razem raz
                              Pozdrawiam Cię
                              Fugazi
                              • zona_pijaka Re: Wam kury szcz.. prowadzać a nie o wolność bud 27.12.05, 17:43
                                skromnośc warta uwiecznienia!
                                POdobnie jak Jankowski - na pomnik!
                                nagrobny.....
            • swantevit Pijaczka 27.12.05, 17:25
              No przyznać się, kto z was był w wojsku. Jestem pewna ze fugazopodobni,
              andreasopodobni, swarożycopodobni - to takie ciepłe kluchy, z fujarkami w
              trąbkę - nie chłopy.
              ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
              Pijaczka co rusz stara sie mnie zaskoczyc, raz akcjami teraz wojskiem, innym
              razem czyms innym...
              Frustrujace to musi byc kochanie, ze nie mozesz mnie zlapac jak wegorza..?
              • Gość: zona pijaka Re: Pijaczka IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.12.05, 17:34
                swantevit napisał:
                > Frustrujace to musi byc kochanie, ze nie mozesz mnie zlapac jak wegorza..?

Uwielbiam posokę, kiedyś cię ukatrupię Swarku.
                • dyrgosia Re: Pijaczka 27.12.05, 17:37
                  Uwielbiam posokę, kiedyś cię ukatrupię Swarku.

proszę bez rozlewu krwi...
                  • zona_pijaka Re: Pijaczka 27.12.05, 17:45
                    drygosiu, a pensetą mogę łapać tego węgorzyka?
                    bo przez oka sieci się prześliźnie
                    taki cienias!
            • Gość: e.beata Re: Wam kury szcz.. prowadzać a nie o wolność bud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 19:32
              to wtedy panienki do woja brali?
      • Gość: ksiadz kooo kooo koooo.... kukurykuuu! IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 16:20
        Kooo koo kooo... Fugazi podziwiam twoje bogate zycie emocjonalne :) Kooo kooo koooo... Jak się zagotujesz, to widzisz w moim poście to, czego tam nie ma. A potem odpowiadasz samemu sobie na swoje własne zarzuty. Koooo kooo koooo... No i widzenie wszędzie winnych... toż to nic innego jak duch radia Maryja :) Kukurykuuuu! Raz jeszcze wyrazy podziwu przyjmij :)
        • Gość: zona pijaka Re: kooo kooo koooo.... kukurykuuu! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.12.05, 16:26
          Fugazi to taki człek który boi się obejrzeć za siebie. Już rąbie w portki.
          Niedawno, jak człeczek, żalił się na 180 postów, że może być "manipulowany".
          Ale wierzy we wzystko. Ja piszę i twierdzę że tylko ludzie mali, lękliwi, zera -
          dają się manipulować.
          • Gość: Fugazi Re: kooo kooo koooo.... kukurykuuu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 16:52
            Ale z Was para!

Powodzenia w życiu duchowym-osobistym.

Pozdrawiam
            Fugazi
            • swantevit Katolicyzm i alkoholizm w (nie)świętym 27.12.05, 16:53
              przymierzu..
              • Gość: Fugazi Cóż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 17:02
                Nieszczęścia chodzą parami.

Pozdrawiam
                Fugazi
                • swantevit Re: Cóż 27.12.05, 17:04
                  Nieszczęścia chodzą parami.
                  ------------------------------------
                  Mylisz się. Polska jest krajem wybranym, tutaj nieszczęścia chodzą we trójkę.
                  Zapomniałeś o komuniźmie..
                • Gość: ksiadz Re: Cóż IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 17:04
                  To prawda. Żona pijaka i ksiądz to niezła para. Ale i tak nie dorównuje swarowi i fugaziemu. Takich dwóch, jak was trzech, to nie ma ani jednego :)

Dziękuję za cytacik. Wdzięczny. Skąd go wziąłeś?
                  • Gość: Fugazi Re: Cóż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 17:07
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=34001863&a=34004386
                    Mocno zakrapiane święta były...

Pozdrawiam
                    Fugazi
              • Gość: ksiadz Re: Katolicyzm i alkoholizm w (nie)świętym IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 17:02
                Taaaaak, to by się zgadzało. Mówisz o sobie?

• zona_pijaka Re: kooo kooo koooo.... kukurykuuu! 27.12.05, 17:37

> Ale z Was para!
              >
              > Powodzenia w życiu duchowym-osobistym.
              >
              > Pozdrawiam
              > Fugazi

para
              MEND
              pikczers
        • Gość: Fugazi Re: kooo kooo koooo.... kukurykuuu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 16:57
          "A z drugiej strony ciekaw jestem jednej rzeczy... "spoliczkował ośmiolatka za to, że zbyt długo szukał w tornistrze zeszytu z
          zadaniem domowym..." Ciekaw jestem, jak wyglądała ta scena, to "zbyt długie szukanie". Zastanawiające. Być może mu się gdzieś
          zagubiło? A jeśli chłopiec robił to złośliwie - wyobrażam sobie teraz - na złość księdzu i ku uciesze całej klasy?
          Myślę, że dzisiaj uczenie w wielu szkołach jest wystarczającą karą. Nie tylko jeśli chodzi o religię."

Cytat godny Jezusa i jego wyznawców.

Mimo wszystko pozdrawiam
          Fugazi
    • Gość: xx A do prokuratury lub na policję parafianie napisal IP: *.chello.pl 27.12.05, 14:45
      Fugazi to może ty za nich napiszesz?
      • Gość: Fugazi Re: A do prokuratury lub na policję parafianie na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 14:51
        Za nich?
        A może za Ciebie?

Pozdrawiam
        Fugazi
        • Gość: xx Re: A do prokuratury lub na policję parafianie na IP: *.chello.pl 27.12.05, 14:53
          No tak, bo aby Ziobro sie zajął to trzeba napisać. tylko po co innych na siłę
          uszczęśliwiać?
          • Gość: Fugazi Re: A do prokuratury lub na policję parafianie na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 14:56
            > No tak, bo aby Ziobro sie zajął to trzeba napisać
            Już zostało napisane. Ziobro się z urzedu sprawą zajmie. Jak sadzę.
            Prawo i Sprawiedliwość zapanuje.

Pozdrawiam
            Fugazi

• Gość: xx Re: A do prokuratury lub na policję parafianie na IP: *.chello.pl 27.12.05, 14:57
              brak mi wiary w tej materi, bo to się przecież tuszem tuszuje.
      • Gość: zona pijaka Re: A do prokuratury lub na policję parafianie na IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.12.05, 17:27
        Tak myśle że gdyby tego "terminatora", fugaziego wzieli do wojska, to już po
        dwóch dniach - popełniłby samobójstwo. Bo wiecie chłopy, to chłop z jajami.
        • Gość: Fugazi o i tu pijaczka się pojawiła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 17:46
          Ale mają wzięcie moje wątki.
          Nic nie da, że podam gdzie odsłużyłem.
          12 Dyw.Trałowców 8 FOW w Ś-ciu. Jeszcze na 254-ce.
          Mówi Ci to coś?

Pozdrawiam
          Fugazi
          • swantevit Re: o i tu pijaczka się pojawiła 27.12.05, 17:49
            Ale mają wzięcie moje wątki.
            > Nic nie da, że podam gdzie odsłużyłem.
            > 12 Dyw.Trałowców 8 FOW w Ś-ciu. Jeszcze na 254-ce.
            ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
            Masz fugazi z pewnoscia na mysli 12 dywizjon, ktory w skrocie pisze sie z malej
            litery..
            Uwazaj bo Cie pijaczka zaraz o klamstwo posadzi..
            • Gość: Fugazi Re: o i tu pijaczka się pojawiła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 17:53
              Ja z szacunku jako nazwę własną.

> Uwazaj bo Cie pijaczka zaraz o klamstwo posadzi..

Byłby to zwyczajny paradoks. Kłamczuch(a) kłamstwo zarzuca prawemu i uczciwemu.
              Jak można by to określić?
              Paradoksem pijaczki?

Pozdrawiam
              Fugazi

• swantevit Re: o i tu pijaczka się pojawiła 27.12.05, 17:56
                Ja z szacunku jako nazwę własną.
                '''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                Dyw - dywizja
                dyw - dywizjon
                • Gość: Fugazi Re: o i tu pijaczka się pojawiła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 17:58
                  Jezu, nie wiedziałem!

Pozdrawiam
                  Fugazi
                  • swantevit Re: o i tu pijaczka się pojawiła 27.12.05, 18:00
                    Jezu, nie wiedziałem!
                    '''''''''''''''''''''''''''
                    bo w wojsku nie byles!!
                    • Gość: Fugazi Re: o i tu pijaczka się pojawiła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 18:01

Pozdrawiam
                      Fugazi
          • Gość: zona pijaka Re: o i tu pijaczka się pojawiła IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.12.05, 17:51
            I wytrzymałeś tam 3 lata? Niemożliwe, z twoimi sklonnościami do bania się że
            mógłbyś byc manipulowany - myśle ze nie wytrzymałbyś tam dłużej niż 2 dni.

A możeś podrzucał ręcznie sławne miny w Mulniku, mój terminatorze?
            • Gość: zona pijaka Re: o i tu pijaczka się pojawiła IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.12.05, 17:54
              Znowu ta moja podróba zona_pijaka, na horyzoncie. A paszła ty, scierwo!!!
              • Gość: Fugazi Re: o i tu pijaczka się pojawiła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 17:57
                Do ku.. nędzy, z kim ja w końcu gadam?
                Z żoną pijaka czy jej/jego alter ego?
                Nie będę odpowiadał na prowokacje!

Pozdrawiam
                Fugazi
                • Gość: zona pijaka Re: o i tu pijaczka się pojawiła IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.12.05, 18:01
                  > Do ku.. nędzy, z kim ja w końcu gadam?
                  > Z żoną pijaka czy jej/jego alter ego?
                  > Nie będę odpowiadał na prowokacje!

Już od kilku dni wszystkim anonsuję że pojawiło się jakieś indywiduum o nazwie
                  zona_pijaka (pisane z dolnym podkreśleniem). Które podszywa się podemnie.
                  Nic nie poradzę że mu/jej też smakują jabole.
            • Gość: Fugazi Re: o i tu pijaczka się pojawiła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 17:54
              Miny to radzieccy menele potopili.

Pozdrawiam
              Fugazi
              • zona_pijaka Re: o i tu pijaczka się pojawiła 27.12.05, 18:49
                jak sie nawale
                to się piszę z podpórką
                kościec słabszy od głowy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka